Arka Sokaklar (Kanald)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arkasokaklar154_2329_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 26.03.2012 20:00

trans.gif

Ekip, Afganistan’dan 1 ay önce Türkiye’ye giriş yapan El Kaide bağlantılı Şamil Akıncı adlı şahsı takibe alıyor. Rıza Baba ve ekibi, El Kaide bağlantılı Şamil Akıncı’nın Afganistan’dan 1 ay önce Türkiye’ye gelerek bir hücreevi kurduğu istihbaratına ulaşır. Şamil’in evinin tam karşısına bir gözlem evi kurarlar. Amaçlarının ne olduğunu öğrenmek ve ona göre harekete geçmenin peşindedirler. Aylin sürekli gittiği Hüseyin’in kitapçı dükkanına gider. Bu sırada dükkana Özkan ve Selami gelir. Türkçe İncil’i raflarda görünce olay çıkartırlar. Hüseyin’in üzerine yürürler. Aylin’in polis oluğunu anladıkları anda sakince giderler dükkandan. Hüseyin çok önem vermez olaya. “Her zaman olan şeyler” der. Hüseyin eski bir öğretmendir. Aynı zamanda da solcudur. Kitap satışını biraz daha arttırmak amacıyla kaldırım sergisi açar. Özkan ve Selami önceki akşamın intikamını almak için Hüseyin’i bulurlar. Ve sopayla dövmeye kalkarlar. O sırada Hüseyin’in dayak yediğini gören Canay ve iki travesti yardımına yetişir. Hüseyin yoğun bakıma kaldırılır. Rıza Baba ve ekip, Hüseyin’e bunu yapanları bulmaya çalışırken, Özkan ve Selami’nin de El Kaide bağlantılı olduklarını ve Şamil ile iş birliği içinde oldukları bilgisine ulaşırlar. Amaçları Rum Ortodoks Patrik Vekili Andon’u ortadan kaldırmaktır. Ali evlerinin önünde bir sokak köpeği bulur ve çok sever. Köpeği Pınar’a emanet edip çıkar. Ali ilk köpeğinin adı Sadık olduğu için, bu köpeğin adını da Sadık koyar. Çocuk esirgemede kaldığı zamanlardaki köpeğine benzetir. Bir anda ona bağlanır. Pınar, Ali’nin köpekle çok mutlu olduğunu görünce bir kulübe yaptırır. Ali gördüğünde inanamaz ve çok sevinir bu sürpriz karşısında. Rıza ise bu duruma gittikçe daha da çok sinirlenmektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arkasokaklar154_2329_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 02.04.2012 20:00
trans.gif

Ekip, bir suç çetesinin peşinde Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip, bir kuyumcuyu soyan, kaçarken de arabalarıyla bisiklet kullanan bir çocuğa çarpıp, ölümüne sebebiyet veren bir suç çetesinin peşine düşüyor. Bir kuyumcuyu soyan Bahattin, Serdar ve Tuncer, aceleyle oradan kaçarken bisikleti ile önlerine çıkan Atakan adlı bir çocuğa çarparlar. Çocuk olay yerinde hayatını kaybeder. Babası Ekrem sinir krizi geçirir. Bahattin, kuyumcuda soygunu gören Ece’nin ifadesiyle hapse atılır. Ancak nihai karar verilebilmesi için son bir mahkeme kalmıştır. Serdar, ağabeyi Bahattin’i kurtarabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Tek görgü tanığı Ece’nin ifadesini değiştirmesini sağlar. Bahattin serbest kalır. Rıza Baba ve ekip, Ekrem’in biraz olsun acısını hafifletebilmenin ve suçluları yakalamanın peşine düşerler. Sedef, evine geldiğinde içerde biri olduğunu fark eder ve polise haber verir. Hüsnü’ler olay yerine gelirler. Evdeki kişinin, Sedef’in ayrıldığı eşi Burhan olduğu anlaşılır ve Sedef şikayetçi olur. Bu arada Sedef, Hüsnü’den çok hoşlanır. Sedef emniyetten koruma talep eder. Özelliklede Hüsnü’nün korumalığını yapmasını ister. Hüsnü, Sedef’in kapısında nöbet tutmaya başlar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arkasokaklar154_2329_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 09.04.2012 20:00

trans.gif

Ekip, genç bir kızın katillerinin peşinde Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip, deniz kenarında cesedi bulunan Gül adlı genç kızın katillerinin peşine düşüyor. Dizilerde figüranlık yapan, işçi emeklisi Kazım’ın kızı Gül’ün, deniz kenarında, balıkçılar tarafından cesedi bulunur. Kızın cesedinin bulunduğu sırada üzerinde olan kıyafetler, kendisinin alamayacağı kadar pahalı, lüks ve ünlü bir markadır. Rıza Baba ve ekip, kıyafetlerin satıldığı mağazadan ve dizi setinden aldıkları bilgilerle Gül’ün katilinin peşine düşerler. Gül’ün cesedinin başında muhabir Tolga ile karşılaşırlar. Tolga aslında magazin muhabiridir. Ama işler yoğun olduğu için polis muhabirliğinde de çalışmaktadır. Gül’ün cesedini gördüğünde kızı tanıdığı fark eder. Çünkü bir önceki akşam ünlü playboy Alper’in yanında görmüştür, hatta fotoğraflarını çekmiştir. Tibet’in koşu sonrası idrar tahlili vermesi gerekmektedir. Ancak soğuk algınlığı nedeniyle çok sayıda antibiyotik içmiştir. Antibiyotikleri yeni içtiği içinde dopingli çıkmaktan korkmaktadır. Bu yarıştan sonraki koşu çok önemlidir ve Londra’da yapılacaktır. Durumun ciddiyetini Zeliha’ya anlatır. En son bulunan çözüm şudur. İdrarı Zeliha verecektir. Zeliha arkadaşı Nur ile birlikte koşu sonrası idrar örneğini verirler. Çıkan sonuç laboratuvardakileri şaşkına çevirir. Çünkü çıkan sonuca göre Tibet hamiledir. Tibet bir hışımla laboratuvardan çıkıp Hüsnü’lerin evinin yolunu tutar. Evde herkes Zeliha’nın hamile olduğunu zannedince kıyamet kopar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arkasokaklar154_2329_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 16.04.2012 20:00
trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Rıza Baba ve ekip, bombalı saldılar düzenleme planları yapan örgüt üyelerinin peşine düşüyor. Melek’in eski kocası Levent, Melek’in rüyalarına girmeye başlar. Rüyalarında Mesut’a zarar vermeye çalışan bir Levent vardır. Melek uykusundan korkuyla uyanır ve gün boyu etkisinde kalır. Bu arada emniyete, Levent’in öldüğü ama, cesedi teşhis etmek için Adli tıpa gitmeleri gerektiğiyle ilgili bir telefon gelir. Melek ne yapacağını bilemez. Zira, Levent’ten nefret etmektedir. Adli tıpa Mesut ile beraber giderler. Gösterilen ceset tanınmayacak durumdadır. Ceset tanınamaz halde olduğu için Şirin’den DNA örneği alınması gerekmektedir. İstemeden de olsa Şirin’i adli tıpa götürürler. Cevdet hücre lideridir. Kahvecilik yapmaktadır. Hücrenin elemanlarından Fatma ve Devran’ın ilk görevi bir hükümet konvoyunu patlatmaktır. Konvoyun geçeceği yolda bomba düzeneği kurulmuştur. Yüksek bir noktadan konvoyun geçeceği anı beklemektedirler. Uzaktan kumanda ile patlatılacak C4 düzeneğidir. O sırada trafikten bir ekip gelir. Bomba olduğunu anlarlar. Tam ihbar edeceklerken Fatma elinde kumanda ile bombayı patlatır ve kaçarlar. Rıza’lar, şebekeyi çökertmek için TEM komiseri Arif’ten destek alırlar. Cevdet’in yanında bir sivil polis vardır. Hücre elemanı olarak bilirler. Dışarıya bilgi akışı sivil polis tarafından sağlanmaktadır. Dağdan gelen ikinci emir daha büyük bir patlamadır. Beykoz meydanına düzenek yerleştirirler. Bu arada Cevdet yanında muhbir olduğunu anlar ve işini bitirir. Çift düzenekli bomba hazırlamışlardır. Devran, küçük olanı bir çöp kutusunun içine, diğer büyük olanı ise çöpün 10 m. ilerisinde bir yere bırakır. Amaçları polisin ikinci bombayı bulmasını engellemek ve daha büyük bir vahşete yol açmaktır. Rıza Baba ve Ekip, TEM ekibi ve bomba imha ekibinin desteğini de alarak şebekeyi çökertmenin peşine düşerler.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arkasokaklar154_2329_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 23.04.2012 20:00
trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; ekip, ölmediği anlaşılan Levent’in, Levent ise Mesut’un peşine düşüyor. Mesut, Aylin’den, adli tıptaki tanıdık doktordan DNA sonucunu öğrenmesini ister. DNA sonucu gelir. Sonuca göre ölen kişi Levent’tir. Adli tıp doktoru Faik, bu iş karşılığında Levent’ten yüklüce bir para alır. Melek’in korku dolu rüyaları devam etmektedir. Levent, Şirin’in okulunun servisini etkisiz hale getirip, şoför koltuğuna geçer. Pınar ve diğer anaokulu öğretmeni, servis şoförünün bir anda değişmesinden rahatsız olurlar ve çocukları servise bindirmezler. Pınar önce servis şirketine, sonra da babasına haber verir. Bu arada servise geri döndüklerinde Levent’i bulamazlar. Levent bir otelde kalmaya başlar. Bir hayat kadını çağırır. Kadını, cebindeki paraları yürütecekken yakalar ve sert bir darbeyle öldürür. Otelden kaçar. Gelen ihbar üzerine ekip otele gelir. Levent başka bir isimle ve kimlikle otelde kalmıştır. Kadının cesedinden alınan parmak izinden Levent’in sağ olduğu ve intikam peşinde olduğu anlaşılır. Melek’in evi koruma altına alınır. Ekip, Levent’in, Levent de Mesut’un peşindedir. Mesut’u takip etmeye başlar. İlk yakaladığı fırsatta da Mesut’u etkisiz hale getirip kimsenin ulaşamayacağı bir yere kaçırır. Mesut ölümle burun burunadır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arkasokaklar154_2329_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 30.04.2012 20:00
trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; gizli bir görev alan Ali ve Sinan, hayatlarını da tehlikeye atıyor. Tekin, Metin ve Tunç’un okulunda veli toplantısı vardır. Çoban kardeşler, geçen seneki toplantıda olanları hatırlar ve babalarına bu durumu nasıl söyleyeceklerini düşünürler. Tunç’un bütün dersleri iyidir. Aynı zamanda da okulun saygılı, efendi, gözde öğrencileri arasındadır. Tekin ve Metin bu duruma fazlasıyla bozulmaktadır. Mesut ve Hüsnü beraber veli toplantısına giderler. Bütün öğretmenler Tunç’u övmekte, Mesut’un da yüzü daha da gülmektedir. Hüsnü hangi öğretmenle konuşsa, duyduğu şeyler karşısında yerin dibine girmiştir. Bağıra çağıra okuldan çıkar. Mesut, onu sakinleştirmeye çalışmaktadır. Ali ve Sinan gece devriyesindeyken gözaltına aldıkları torbacılardan birinin, diğer arkadaşını öldürdüğü ihbarıyla olay yerine gelirler. Aldığı uyuşturucunun etkisiyle torbacının aklı başında değildir. Sinan’lar uyuşturucuyu nereden temin ettiğini sorarlar. “Kebapçıdan” lafının üzerine de, kebapçı Olgun ve büyük patron Sadri’nin peşine düşerler. Ali ve Sinan gizli göreve girecektir. Rıza, Ali’nin bu göreve katılmasını pek istemez. Çünkü tek başına olacağı ilk gizli görev olacaktır. Ali, kendisine güvenmesini ve sapa sağlam geri döneceğine Rıza Baba’yı ikna eder. Ali ve Sinan’ın hayatı tehlikededir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
02052007015626.jpg

Arka Sokaklar
Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 07.05.2012 20:00
Ekip, dağılma tehlikesiyle karşı karşıya Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Rıza Baba’nın liderliğindeki Ekip, dağılma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Harun, zengin bir işadamı olan Edip’in oğludur. Cinsel sapıklıkları ve şiddet eğilimi vardır. Evinde Gözde adlı kıza tecavüz edecekken Ekip yetişir ancak, Harun’u ellerinden kaçırırlar. Murat Harun’un peşine düşer. Aracını sıkıştırırlar ancak, Harun’u durdurmak kolay değildir. Arabadan çıkardığı sopayla Murat’a vurmaya kalkar. Murat, Harun’u etkisiz hale getirir ve emniyete götürürler. Edip, işinde son derece iyi olan avukatı Azra’yı alıp hemen emniyete gelir. Sorguda Hüsnü ve Sinan, Harun’u fazlasıyla sıkıştırırlar. Ancak Azra’nın her soruya bir cevabı vardır. Harun mahkemeye sevk edilir. Mahkemede Azra, Harun’un serbest kalmasını sağlar ve Murat’a müvekkiline darptan dava açar. Vedat Müdür, Rıza’yı odasına çağırır. Azra’nın davayı geri çekmek için tek bir şartı vardır. O da Murat’ın basının karşısına çıkıp Harun’dan özür dilemesidir. Eğer bu özrü dilemezse üst makamlarla görüşüp bu özel ekibi dağıtmakla tehdit etmektedirler. Rıza ekibin dağılacağını Murat’a söylemez, sadece davayı geri çekmek için özür dilemesini istediklerini, aksi takdirde ceza alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyler. Murat’ta asla özür dilemeyecektir. Murat özür dilemezse ekip dağılacak mı? Rıza ne yapacak? Murat’ın son kararı ne olacak? Pınar’lar sınıfça uçurtma şenliği düzenlerler. Şenliğe katılmanın tek şartı çocukların uçurtmalarını anne ve babaları ile birlikte yapmalarıdır. Melek annesinden telefonda bu haberi aldığında söylenmeye başlar. Mesut duyar ve ne olduğunu merak eder. Melek, uçurtma yapmayı bilmediğini ve Şirin’i götürmeyeceğini söyler şenliğe. Mesut’ta “hallederiz, meraklanma” der ve soluğu Melek’in evinde alırlar. Tunç ve Mesut birlikte Şirin’in uçurtmasını yaparlar.


[/QUOTE]
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arkasokaklar154_2329_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 14.05.2012 20:00
trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; bir cinayeti çözmek üzere gizli görevlendirilen Hüsnü, ölümle yüz yüze geliyor. Ekip, 11 günde 6 tane ceset bulmuştur ve hiçbirinin de fail ya da failleri belli değildir. Cinayetlerin her biri farklı farklı şekillerde işlenmiştir ve failler bulunmaya çalışılmaktadır. Cesetlerden biri öldürüldükten sonra asılmıştır. Asılan halatta akrilik boya izine rastlanılır. Ressamların kullandığı cinsten bir boya izidir bu. İlk bulunan iz, cinayetleri işleyenin resimle ilgisi olabileceğidir. En son İdil adında resim atölyelerinde modellik yapan genç kız ortadan yok olmuştur. Yapılan araştırmada İdil resim atölyesinde ölü olarak bulunur. Ekip, Erbil adlı şahıstan şüphelenmeye başlar. Ama gözaltına alabilmek için kesinlikle emin olmaları gerekmektedir. Hüsnü gizli göreve girecektir. Tip değiştir, küratör olarak Erbil ile tanışıp, güvenini kazanacaktır. Erbil ile tanışmayı başarır. Meslektaş olduklarını öğrendikleri anda da arkadaş olmaları daha da kolaylaşır. Erbil bir süre sonra Hüsnü’nün polis olduğunu öğrenir ancak belli etmez. Atölye ye götürür. Etkisiz hale getirip stüdyoyu yakmaya kalkar. Hüsnü alevlerin arasından kurtulabilecek mi? Tekin’in Selin adlı yeni bir kız arkadaşı vardır. İnternetten görüntülü olarak konuşurlarken Selin’in dedesi onları yakalar. Selin’in dedesi Vedat Müdür’dür. Tekin’i korku basar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-154_2626_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 21.05.2012 20:00
trans.gif

Ekip, fuhuş şebekesinin peşinde Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip, bir fuhuş şebekesinin peşine düşüyor. Ertan ve Canan, fuhuş şebekesinin başındaki iki isimdir. Trafik ekipler amiri Uğur, emekli olmanın hayalini kurmaktadır. Ertan’ın adamı Seçkin içinde Beste’nin de olduğu grubu toparlayıp zengin müşterilere götürür. Zeynep daha önce Uğur amirin ekibinde çalışmıştır. Emniyete hem Rıza’ları ziyarete hem de emeklilik haberini vermeye gelmiştir. Uğur amir sonrasında polis memuru Yusuf ile birlikte, devriyedeki ekiplerini dolaşıp belli etmeden tek tek vedalaşmak ister. Uğur amir devriyedeyken bir araç çevrilir. İçinde Seçkin, Beste ve kızlar vardır. Uğur kızını gördüğü anda ne yapacağını şaşırır ve intihar eder. Ekip, Beste’yi bu şebekenin içine sokanları ve şebekenin başındaki Ertan ve Canan’a yakalamanın peşine düşer.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-154_2626_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 28.05.2012 20:00
trans.gif

Ekip, bir çete patronu ve dayakçı kocanın peşinde Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip, oto hırsızlığı yapan bir çetenin patronunun ve karısına şiddet uygulayan, dayakçı bir kocanın peşine düşüyor. Ege, otomobil hırsızlığı yapan bir sabıkalıdır. Daha öncede çeşitli suçlardan ekip tarafından yakalanmış ve serbest kalmıştır. Ege bir otomobili daha çalıp, çalıştığı çetenin patronu Cemil’e getirir. Aysun, kocası Sadık’tan kaçmaya çalışmaktadır. Kızı Ezgi’yi de alıp kendilerini kurtarmanın peşindedir. Kaçmaya hazırlanırken eve Sadık gelir ve Aysun’a şiddet uygular. Aysun, Sadık’ın kafasına vurduğu darbeyle onu etkisiz hale getirir ve kızını alıp, evden arabayla kaçar. Ege, Cemil ile parada anlaşamayınca sinirlenir ve arabayı alıp kaçar. Cemil ve adamları da Ege’nin peşine düşerler. Sadık adamlarını Aysun’un peşine takar. Aysun aracına benzin alırken, Ege ile yolları kesişir. Ege, Cemil’in adamlarından kaçmaya çalışırken Aysun’u kaçırır. Rıza Baba ve ekip, Ege’yi ve Aysun’u kurtarmanın, Cemil ve Sadık’ı ise yakalamanın peşine düşerler. Rıza Baba “Önümüz yaz, izinleri toparlayın ve bana getirin” der. Aylin tatil tarihlerini öğrenmeye çalışırken Murat ve Zeynep arasında gerginlik yaşanır. Daha önce bu konu konuşulmamıştır. Murat’ta “ne yapacağımızı bilmiyoruz” deyince, Zeynep sinirlenir. “Yapacak çok şey var ama, sen farkında bile değilsin” der ve çıkar. Murat neden bu kadar sinirlendiğini anlamaz. “Ben ne yaptım” dercesine Hüsnü’ye döner. Hüsnü de “nikah tarihinden bahsediyor oğlum, nikah” der.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-154_2626_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 04.06.2012 20:00
trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip, Pakize adlı bir kadının ölümünün arkasındaki sır perdesini kaldırmaya çalışıyor. Nezih ve Faruk, liderliğini Baha’nın yaptığı çetenin elemanlarıdır. İki adamı öldürürler. Faruk sokaklarda büyümüştür ve sokak çocuklarının hayatını iyi bilmektedir. Nezih “piranalar” diye bilinen çocuk çetesi tarafından soyulur. Rıza Baba ve ekibi olayı telefon kamerasına çeken gençlerin görüntüleri ile olayı çözmeye çalışır. Tekin ve Metin, James Bond setine ziyarete giderler. Figüranlar geç kalınca yönetmen Metin ve Tekin’ i oynatır. Yapım şirketi çalışanı çocukların evlerine gider, onlara bir sürprizi vardır. Murat ve Zeynep ev aramaktadır. Evler ya çok pahalı ya da şartlarına uygun değildir. Emel Hanım’ın Murat’a bir teklifte bulunur. Hüseyin ve Pakize karı kocadır. Çorum’dan otobüsle dönmektedir. Pakize otobüs mola verdiğinde lavaboya gitmek üzere çıkar fakat geri gelmez. Rıza Baba ve ekip, Pakize’yi aramaya başlar ve cesedini toprağa gömülmüş olarak bulurlar. Hüseyin ve Pakize’nin bir de oğulları vardır. Tarık okuldayken Zeynep, ailesi hakkında bilgi almak için okula gider. Tarık’ın öğretmeni gösterilen aile, fotoğrafında Hüseyin’i daha önce hiç görmediğini ve Tarık’ın babasının başka biri olduğunu söyler. Zeynep’in bu bilgiyle iyice kafası karışır ve emniyettekilere haber verir. Pakize’nin ailesiyle görüşülerek olayı çözmeye çalışırlar. Sonunda Hüseyin her şey itiraf eder. Ekip, Pakize’nin faili meçhul cinayetinin peşine düşerler.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-154_2626_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar (Sezon Finali)

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 18.06.2012 20:00

trans.gif

Rıza Baba, Murat ve Sinan ölümle yüz yüze...

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam sezon finali yapıyor. Heyecan dolu sezon finali bölümünde, Rıza Baba, Murat ve Sinan, ölümle yüz yüze geliyor.

Emel Hanım, Murat’a bir sürpriz yapar ve evlendikten sonra hep beraber yaşamak için yatak odalarını hazırlar. Aynı evde yaşamaları için elinden geleni yapar. Murat sonunda pes eder. Zeynep ve Emel de bu duruma çok sevinirler. Nikaha sayılı günler kalmıştır. Nikahtan sonra da Rıza’ların bahçesinde düğün yemeği yapılacaktır. Düğünün organizasyonu Canay’a verilir. Canay’ın tüm ekibe sürprizi vardır. Düğünde sahne alması için Murat Evgin ile anlaşmıştır. Murat Evgin bahçeden içeri girdiği anda herkes çok şaşırır ve bir o kadar da mutlu olurlar. Yaşar kafes dövüşü ve bahis çetesi lideridir. Sevgilisi Peri ve sağ kolu Taci ile birlikte işlerini devam ettirmektedir. Son transferleri Oğuz’dur. Ancak Oğuz son dakikada sahaya çıkmaktan vazgeçer ve gider. Taci ve Peri de peşinden gidip adamı öldürürler. Oğuz’un ölümü üzerine Rıza Baba ve ekip, suçluların peşine düşerler. Şebekeyi çökertmek için çetenin içine sızıp, kökten yok etmeyi hedeflerler. Sinan, Taci ile tek rauntluk bir dövüş yapacaktır. Bu dövüş sırasında Murat ve Rıza dışarıda hop oturup hop kalkmaktadır. Sinan ustalıkla dövüşür ancak en son ölümcül bir darbe alır. Sinan ölümle burun burunadır. Rıza ve Murat, Sinan’ı hastaneye götürmek üzere onu hemen oradan çıkartırlar. Yaşar, Peri ve Taci de Murat’ların aracını takip eder. Amaçları Murat’ların aracını kıstırıp, hepsini öldürmektir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar






trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 03.09.2012 20:00

trans.gif

Şehrin kalbi arka sokaklarda atıyor, macera ve heyecan 7. sezonunda “Arka Sokaklar”da yeniden başlıyor!

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam 251. ve yeni bölümüyle ekrana geliyor. Milyonların özlemle beklediği ve yeni bölümlerini iple çektiği dizide bu akşam; Ekip’i yine birbirinden zorlu ve tehlikeli görevler bekliyor.

Ender, Şevki’ye bağlı olarak çalışan genç hırsızlardan biridir. Şevki has adamı Çetin ile işlerini yürütmektedir. Ender bir aracı çalarken mahalleden birileri tarafından görülür ve durum polise bildirilir. Olay, Ali’nin devriyede olduğu bölgede gerçekleşir ve hemen Ali, Ender’in peşine düşer. Ender’i yakalayacağı sırada elinden kaçırır. Ancak artık eşgali ellerindedir. Şevki, Ender’in yakalamak üzereyken zor kaçtığını, bu arada da arabayı çalamadığını duyunca küplere biner. Şevki’nin ortağı Levent cezaevindedir. Mahkemeye çıkmasına 1 hafta kalmıştır. Levent yakaladığında Şevki’yi ele vermemiş, cezayı kendi üzerine almıştır. Bunun karşılığında da 2 milyon lira para istemektedir. Çetin, “Levent’i susturmanın bir yolu var. Gel direk ipini çekelim” teklifinde bulunur. Şevki bu işe yanaşmaz. Ekip, bu şebekeyi çökertmek için Şevki’nin peşine düşer. Murat ve Zeynep tatilden dönerler. Döndükleri an itibariyle Emel Hanım, Murat’a nefes aldırmaz. Pınar ve Ayla tatil için Çeşme’dedirler. Ali ve Rıza çalıştıkları için izne çıkmamıştır. Rıza, Pınar’ları karşılamak için havaalanına gider. Ali’ye de evi temizleme görevi kalır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar






trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 10.09.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Ekip, faili meçhul iki cinayet olayını aydınlatmak için harekete geçiyor. Hüsnü’ler evde ailece bir aradayken kapı çalar. Hüsnü tiplerinde, Samet adında bir çocuk içeriye girer. “Merhaba Hüsnü Bey, siz benim babammışsınız” der ve ortalık birbirine girer. Suat bayılır, Hüsnü şoka girer. Nazike de Suat’ı fişekleyip, yangına körükle gidince Hüsnü evden kovulur. Hüsnü olayı çözmenin peşine düşer. Fahri yeğenleriyle beraber çalışan bir işadamıdır. Akşam iş çıkışı şoförü Aydın’a eve geç gideceğini söyler. Aydın bu duruma bozulur. Fahri ve Aydın gece yollarda dolaşmaktadır. Fahri, Aydın’a çapkınlık yapmak istediğini söyler. Aydın onu tersleyip, arabasını kullanmaya devam eder. Ekip, Fahri’yi fuhuş yapıldığı için devriye gezdikleri bir yolun kenarında ve kendi arabasında ölü olarak bulur. Davut ve Sevim sevgililerdir. Aynı zamanda Davut başka biriyle evlidir. Sevim, boşanması ve artık tamamen kendisinin olması için baskı yapmaktadır. Davut da bunu kabul etmez. Aralarında tartışma başlar. Bu sırada bir gece önce Sevim’in kapısına dayanan Davut’un da cesedi boş bir arazide bulunur. Cesedi teşhis etmesi için karısı İnci çağırılır. Sevim elinde bir tepsiyle, evin kömürlüğünde yaşayan iri yarı ve ruh sağlığı yerinde olmayan kardeşine yemek götürür. İsmet, Balım Balım diye sayıklanmaktadır. Sevim, “yok Balım, o bir seferliktir” der. Ekip, Fahri’nin ve Davut’un faili meçhul katillerinin peşine düşer.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 17.09.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Ekip, bir uyuşturucu şebekesinin peşine düşüyor. Derya, madde bağımlısı bir hayat kadınıdır. Küçük oğlu Can ile birlikte yaşamaktadır. Oğlunu evde bırakıp, uyuşturucu bulmak için Besim ile bir otelde buluşur. Kadının parası uyuşturucuya yetişmeyince, kalan borcunu bedeniyle ödeyecektir. Bu sırada otele polis baskın yapar. Besim hemen uyuşturucuları yok etmesini ister. Ancak uyuşturuculardan biri ortada kalmıştır. Ekip bunu fark eder. Besim, Derya’yı tehdit edince, “uyuşturucu benim” demek zorunda kalır. Emniyete alınırlar. Derya ifadesinde uzun süre konuşmaz. Besim serbest bırakılır. Derya sonunda pes eder ve her şeyi anlatır. Ekip, Besim’in de üyesi olduğu şebeke patronu Salih’in peşine düşer. Bir plan kurulur ve Derya, Salih’in bilardo salonuna gidip uyuşturucu ister. Ekibin amacı suçüstü yapmaktır. Salih uyanıktır, polisin işin içinde olduğunu anlar ve açık vermez. Kadını geri gönderir. Ekip, yeni bir plan yapmak zorunda kalır. Kadın tam savcılığa her şeyi anlatacağı sırada, oğlunun kaçırıldığını öğrenir. Bütün plan suya düşer. Ekip, Salih’i yakalayıp, şebekeyi çökertmenin peşine düşer. Müjgan hastaneye kaldırılır. Hastalığı ileri safhadadır. Tüm ekip birbirine kenetlenir ve Melek’e destek olmaya çalışırlar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 24.09.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Rıza Baba ve ekip, asker çocuklarını katletmek için eylem hazırlığı içinde olan bir teröristin peşine düşüyor. Hakkı kendine kalacak yer ayarlayana kadar, yakın tarihte vefat eden yakın arkadaşı Cemal’in ailesinin evinde kalacaktır. Sebahat evini açar. Ancak Hakkı’nın amacı eylem yapmaktır. İlk eylemi askere giden bir gencin uğurlamaları sırasında molotof atarak gösteriyi engellemektir. İstediğini başarır ve iki grup karşılıklı çatışırlar. Hakkı yakalanmaz. Gazetede bu eylemleri okuyan Şahin’in canı sıkılır. Annesine gider. Annesi kimsenin karışmamasını Hakkı ile kendisi konuşacağını söyler. Bu sırada Hakkı asıl büyük eylemi için para bulma derdindedir. Otoparkçı Mahmut’tan uyuşturucu alır ve Cemil’e ulaşıp satmaya çalışır. Cemil istediği parayı vermeyince çatışma başlar. Cemil yaralı olarak ele geçirilir. Sebahat, Hakkı’yı karşısına alıp konuşur. Ancak Hakkı’nın tepkisi ağır olur. Sebahat ve Dilan’ı eve hapsedip başlarına adamını diker. Şahin’i de eylemde kullanacaktır. Asıl büyük hedefi, asker ailelerinin çocuklarının bindiği okul servisine bombalı saldırı yapmaktır. Rıza Baba ve ekip, Hakkı’yı durdurmanın peşine düşer. Müjgan hastanededir. Artık yapılacak hiçbir şey kalmamıştır. Melek bir dakika bile hastaneden ayrılmaz. Tüm ekip arkadaşları hastanede Melek’e destek olmak için yanındadırlar. Mesut bir dakika bile yanından ayrılmaz. Ama Müjgan’ın yaşaması artık mucizedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 01.10.2012 20:00

trans.gif

Ömer yoğun bakımda, Murat ve Zeynep perişan...

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; iki psikopat tarafından fırlatılan içki şişesi Ömer’in başına isabet ediyor. Küçük çocuk yoğun bakıma alınırken Murat ve Zeynep’in dünyaları kararıyor.

Murat ve Zeynep, Ömer’e bisiklet alırlar. Bir heves bisiklete binebilmesi için parka götürürler. Ömer halinden çok mutludur. Bu sırada Murat oğluna dondurma alamaya pastaneye gider. Zeynep de telefonda annesine Ömer’in ne kadar mutlu olduğunu söylemektedir. Tansel ve İlker adlı iki psikopat, bir yandan bira içerek seyir halindeler. İçtikleri bira şişelerini de sağa sola fırlatıp atmaktadırlar. İlker elindeki şişeyi parka doğru fırlatıp atar. Zeynep telefonu kapatıp arkasını döndüğünde Ömer’in yerde kanlar içerisinde yatmakta olduğunu görür. Hastaneye kaldırılır. Tüm ekip hastaneye koşar. Yavuz deliye dönmüştür. Ömer yoğun bakımdadır ve beyninde ödem oluşmuştur. Hayati tehlikesi sürmektedir. Ekip, Tansel ve İlker’i bulmanın peşine düşerler. Ömer’e bunu yapanlar bir şekilde yakalanıp adalete teslim edilmek zorundadır. Murat hastanede Zeynep’i bırakıp, bu iki psikopatı yakalamanın peşine düşer.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 08.10.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Ekip bir kan davası cinayetinin peşine düşüyor. Doğudan gelen bir aile. Rıdvan’ın iki kardeşine ve annesine bakmak zorundadır. Rıdvan’ın amcası Ogün, karanlık bir sokakta Rıdvan’ı sıkıştırıp beline silahı takar. Kan davası uğruna barmenlik yapan Melih’i vurmak için gönderir. Rıdvan silahı çeker ancak vuramaz. Şişelere isabet ettirir kurşunu ve kaçar. Rıdvan Mesut’un apartmanına saklanır ve Mesut’dan yardım ister. Emniyete götürülür. Bara gidilip Melih’in ifadesi alınır. Kan davası yüzünden peşinde olduklarını söyler. Daha önce babasının bir can aldığını şimdide de kendisinin canıyla kan davasını temizleyeceklerini söyler. Rıdvan sorgudadır fakat; Kardeşleri ve annesine zarar gelecek korkusuyla konuşmaz. Ayşe emniyete oğlunun yanına gider. Ona her şeyi anlatmasını söyler. Aileye koruma çıkartılır. Ancak bu sırada Ogün boş durmaz, İlhan ve Büşra’yı kaçırır. İlhan’a abisinin yapamadığı işi onun bitireceğini söyler. Büşra’yı alıp 70 lik Halil ağaya götürür. Kızı gelinlik giydirilmiş, beline kırmızı kuşak bağlanmış beklemektedir. Ekibimiz Ogün’ü yakalamanın İlhan ve Büşra’yı kurtarmanın peşine düşer.Nurgül halası Cemile’nin yanına getirilir. Ancak kız çığlık kıyamet bağırmakta ve dışarı çıkmak için yalvarmaktadır. Abisi Sami kızı bırakıp gider. Nurgül Cemile’yi yaralayıp evden kaçmayı başarır. İçerisinde ne olduğunu bilmediğimiz bir poşet. Edirnekapı’ya gitmeye çalışmaktadır. Bir mekandan adres sorarken hafif alkollü bir adam Kerim, gel ben seni götürürüm deyip arabaya atar kızı..Kızın babası Hacı emniyete sorguya alınır. Olay ilk başta aile içi şiddet gibi görünür. Alkolik adam Nurgül’ü ormanlık bir alana götürüp sarkmaya kalkar. Nurgül adamın elindeki bira şişesini kafasına vurup adamı etkisiz hale getirir. Edirnekapı’ya gitmeye çalışmaya devam etmektedir. Ekibimiz Nurgül’ü bulmanın peşine düşer.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst