Arka Sokaklar (Kanald)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg


trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 22.10.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Ekip, İstanbul’da bir okulda bombalı eylem yapmayı planlayan bir teröristin peşine düşüyor. Ceyhan bir trafik çevirmesine takılır. Verdiği ehliyetin bir süre önce ölen birine ait olduğu çıkar. Polisler renk vermez. Ellerindeki aranan isimler dosyasını çıkarırlar. Fotoğraflardan biri Ceyhan’dır. Adam bırakılır ve takibe alınır. Olay, Rıza Baba’lara haber verilir. Ceyhan, Kuzey Irak’tan, önce Suriye’ye oradan da Mersin’e geçerek bir süre gizlenmiş, o sırada sorumluluğu verilen kamyon sınırı geçmiş, Ceyhan’a haber gelince İstanbul’a gelmiştir. Kamyondaki mühimmat ve silahları güvenli bir yere saklamıştır. Şimdiki görevi de, bu depoyu, örgütün İstanbul’daki eylemlerinde kullanılmak üzere buradaki sorumlulara devretmektir. Başsorumlu Kurban, Özer ve Selami de adamlarıdır. Adamlar ekip tarafından takiptedir. Rıza Baba, hem okul eylemini önlemenin hem de adamların büyük deposunu ele geçirmenin yolunu aramaktadır. Adamlar bir okulun çöp konteynırına bomba koyarlar. Tam okul çıkış saatinde uzaktan kumanda ile patlatacaklardır. Hüsnü, Murat ve bir sivil polis de, çöpçü kılığına girip, okulun önündeki bombanın patlamasını önlemeye çalışırlar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 12.11.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Ekip, bir çetenin peşine düşüyor. Bir gecekondu mahallesindeki gençlerin, etrafa molotof kokteylleri atarak çıkardıkları olay sonucu ekip olay yerine gelir. Ancak asıl çete başı Oktay ve adamı Aykut kaçar. Aykut mahalledeki evine gider. Evde, hasta yatağındaki annesi, annesinin tedavisi için bir süreliğine okula ara veren kızkardeşi Canan ve ona ders çalıştıran öğretmeni Sedef vardır. Sedef’in eşi Kemal, ders bitimi onu almak için Aykutlar’a gelir ve mahalleden çıkarlar. İkisi de mahallede yine eylem olduğunu anlamıştır. Sedef ve Kemal’in çalıştığı okuldaki öğrencilerin bir kısmı bu çetenin içerisindedir. Ekip bir liste çıkartır. Bu öğrencilerin kim olduklarını tespit eder. Mahallede arabası yakılan adamdan da ifade alınmıştır. Adam bildiklerini anlatır ancak, savcının karşısına çıkıp asla ifade vermeyeceğini söyler. Çete, mahalledeki herkesi sindirmeyi başarmıştır. Oktay kaçar ve asıl patron Fuat’ın deposuna gider. Bu sırada Murat ve Zeynep ellerindeki listeyle okula giderler. Listede Aykut’ta vardır. Sedef, Zeynep’e diklenir ve Aykut’u korur. Okulun boyanması gerekmektedir. Kemal ve Sedef bütçe durumları malum deyip, babası nalbur olan Yasin’den destek isterler. Yasin’in babası bu çeteye eylem için mal vermemiş ve Fuat’ın adamlarını kovmuştur. Kemal ve Yasin nalburdan boyaları alıp çıkarken o sırada Oktay, Fuat, Aykut üçlüsü arabayla oradan geçmektedir. Aykut, boyaları bedava verdiğini söyler. Fuat iyece sinirlenir ve dükkana ateş etmeye başlar. Cam çerçeve iner. Kemal ve Sedef, ifadelerine başvurulmak üzere emniyete alınırlar. Sedef daha önce Zeynep’e diklendiği için özür diler. Aykut’un bu çetede olduğunu düşünmediği için onu koruduğunu söyler. Aykut eşyalarını toplayıp evden ayrılır. Fuat’ın deposuna gider. Aykut ve Fuat okulun önündedir. İçeride tek bir sınıfın ışığı yanmakta, çocuklar boya yapmaktadır. Fuat bu duruma sinirlenir. Elinde silah okula doğru yürümeye başlar. Kemal ve Sedef içeride boya yapmaktadır. İçeriye baskın verir. Kemal ve Sedef’i kaçıracakken ekip olay yerine gelir. Fuat, genç öğretmenleri rehin alır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
:crazy:

“Arka Sokaklar” 30 Kasım’dan itibaren artık Cuma akşamları, saat 20.00’da ekrana gelecek.
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg


Tarih:30.11.2012
Saat :20:00
Türü :Yerli Dizi


Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler, Alp Korkmaz ve Özlem Çınar’ın oynadıkları fenomen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşamdan (30 Kasım Cuma) itibaren artık, yeni yayın günü olan Cuma günleri ekrana gelecek. Tam 7 sezondur aralıksız ekrana gelen ve Türk halkının kalbinde büyük bir sevgi edinen Arka Sokaklar, yeni bölümleri ve yeni maceraları ile saat 20.00’de ekrana gelecek. Ahmet ve Fulya nişanlıdır. Mahallenin serserisi Doğukan, Fulya’ya saplantılı bir şekilde aşıktır ve peşini bırakmaz. Herkes evde otururken Doğukan arabada son ses, evin önünden geçip durmaktadır. Ahmet sonunda dayanamaz ve çıkıp Doğukan’ı döver. Sonra da eve girer tekrar. Doğukan olanları hazmedemez. Mahalle kavgası devriyedeki polislere anons edilir. Devriyedekiler mahalleye gelir. Kimse kimseden şikayetçi olmaz. Doğukan kendi işimi kendim görürüm havasındadır. Doğukan gece hastanede kalmaz ve kaçar. İntikam alacağı kesindir. Herkes Fulya’ların evinin önündedir. İçeriden cesetler çıkarılmaktadır. Soba zehirlenmesinden ölmüştür aile. Evin çevresinde araştırma yapılır ve bacaya tıkılmış bir kaban görülür. İş zehirlenerek ölüm değil, cinayettir. Ahmet çıldırmak üzeredir. Ahmet mahallelinin konuşmalarından bu olayın cinayet olduğunu duyar. Babasının silahını bulup Atakan’ın aramaya başlar. Ekip, Fulya ve ailesinin katilinin kim olduğunu bulmanın ve yakalamanın peşine düşer. Mesut ile Melek’in arasındaki gerilim devam etmektedir. Ömer’in bale öğretmeni Bahar, Murat’a gösteri için davetiye yollayınca, Zeynep’in kıskançlık krizi ayyuka çıkar. Aylin, Melek ve Zeynep’i alıp bir gece eğlenmeye giderler. Kızların amacı biraz kafa dağıtmaktır. Ama alkol biraz fazla kaçınca, kızları toparlamak Murat ve Mesut’a kalır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 07.12.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; bir tecavüz ve darp olayını araştıran ekip, ansızın silahlı bir çatışmanın ortasında kalıyor. Sibel ve Ufuk çifti, çocukları olan, düzgün, üst sınıf bir ailedir. Sibel’in her gün aynı otoparka bıraktığı arabası bir akşam ıssız bir yolda giderken istop eder. Başına geleceklerden habersiz olan Sibel, arabaya bakmak için indiğinde arkasındaki motosikletli adamı fark eder ve başına aldığı darbe sonucu bayılır. Kendine geldiğinde üstü başı yırtılmış, tecavüze uğramış bir şekilde karşısında ekibi bulur. Ekip olayla ilgili çalışmalara başlarken, Sibel ve Ufuk yaşadıkları travmayı kolay kolay unutamazlar. Bu olay hayatlarını bambaşka yerlere savurur. Olayı çözmek için otoparka giden ekip, bir anda silahlı bir çatışmanın ortasında kalır. Uyuşturucu mafyasının da dahil olduğu olay gitgide daha karışık bir hal almaya başlar. Şirin’i ateşlenmesi sonucu onu hastaneye getiren Mesut ve Tunç, Melek’e haber verirler. Melek ve Mesut arasındaki gerginlik biraz dağılsa da, artık arkadaş olmaya karar vermişlerdir. Emniyette çekiliş sonucu polislerden birine verilecek çift kişilik tatil ödülü herkesin hayaller kurmasına sebep olur. Çekilişe Murat-Zeynep ve Hüsnü katılmıştır. İki tarafta hayal kurmaktadır. Ve beklenen büyük gün gelir. Çekilişi Rıza Baba yapar.
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Kanal:Kanal D

arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg


Tarih:14.12.2012
Saat :20:00
Türü :Yerli Dizi



Ekip, savcıyı şehit eden teröristlerin peşine düşüyor Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Ekip, terör örgütünün silahlı saldırısı sonucu şehit düşen Savcı Ender’in katillerinin peşine düşüyor.Murat’la Zeynep’in gidemediği tatile giden Hüsnü ve Suat, oteli öve öve bitiremezler. Arif ve Ziya, 25 yaşlarında, örgüt üyesi iki gençtir. Bir kuyumcuyu soyarlar. Kamera görüntüleri ve plakaları sayesinde takibe alınan ikili, bir yerde durup çantayı çalılıklara atar. Güler çantayı alır ve kaçar. Güler, Arif’in sevgilisi ve tutuklanmış örgüt üyesi Aytaç Kendir’in kardeşidir. Çantayı Güler’e verdikten sonda geldikleri mekana, polis baskın yapar ve çıkan çatışmada Ziya yaralanır. Arif de el bombasıyla ikisinin de ölümüne yol açar. Güler altınla dolu çantayı örgüt üyelerinin kaldığı bir yere, Dayı lakaplı Hikmet’le beraber götürür. Karşılığında Celil Başkan dedikleri adamdan uzun namlulu silah ister. Aytaç’la ilgili soruşturmayı yürüten savcı Ender, Murat ve Zeynep’in dönüşümlü korumalığıyla olayı inceler. Fazlı’nın yardımıyla altınların para ile takas yerini öğrenen polis, önce Adem’e, oradan da Dayı lakaplı Hikmet’e ulaşır. Celil’in verdiği uzun namlulu silahı alan Güler, Savcı Ender’in kapısında nöbet tutar ve örgüt üyelerinin ele geçirildiği gece, evinden çıkan savcıyı tek el ateşle öldürür. Hamile eş Seval ve oğlu Cem acı içindedir. Kendisine canını emanet ettiği için vicdan azabı duyan Rıza, Zeynep’in açtığı ateşle yaralanan Güler’i bulmak için sorguda Aytaç ve Hikmet’i sıkıştırır. Ekip Güler’i yakalamanın peşindedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-dizisi154_4615_154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 28.12.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Rıza Baba’nın tayininin çıkması, yerine de ve anlaşması zor bir yeni amirin atanması ekibinin huzurunu kaçırıyor. Rıza Baba’nın tayini, evdekilerin olduğu kadar ekibin de canını sıkmıştır. Rıza Baba, Bütçe Şube’deki görevine başlamıştır. Ancak kararı emekli olmaktır. Ayla da bu kararının arkasındadır. Ekipte olamamak demek, Rıza için adeta bir ölümdür. Bu yüzden emekli olmak istemesi ailecek verdikleri en doğru karar gibi görünür. Ekibe yeni amir atanır. Serdar Taşpınar. Serdar, Samsun Emniyeti Organize Şube’den tayin olmuştur. Organize Şube’deki başarısı da herkesçe malumdur. Ancak Serdar biraz soğuk ve itici görünür. Ekibin alışmadığı bir şekilde davranmaktadır. Ekip, Rıza Baba’larının gitmesine alışamadan, yeni amirin tayini fazlasıyla canlarını sıkmaktadır. Serdar, ekipteki herkesin dosyalarını tek tek inceler. Ekipteki herkesle inişli çıkışlı bir ilişkisi vardır. İlk büyük gerginliği Zeynep ve Murat ile yaşar. Evli çiftin ekipte çalışması da gözüne batar. Bu yüzden Zeynep, Vedat Müdür’e gidip, eski görev yeri olan trafiğe dönmek için tayin dilekçesini verir. Ekipte çatırdamalar başlamıştır. Beş çocuklu, dar gelirli bir ailenin çocuğu olan Ethem, hastanede böbrek nakli bekleyenler arasında birinci sıradadır. Ankara’dan gelen müjdeli haberle ameliyata hazırlanırken, gece yarısı yatağından düşerek, cihazlarla bağlantısı kesilmiş, ölmüş şekilde bulunur. Hemen sıradaki diğer çocuk Görkem’in ameliyata hazırlanması istenir. Görkem zengin bir ailenin tek çocuğudur. Babası Anıl ameliyat öncesinde, Ethem’in babasına nakil sırası karşılığında yüklü para teklif etmiştir. Teklifi reddeden baba birkaç saat sonra oğlunu kaybedeceğinden habersizdir. Olay üzerine hastaneye gelen ekip normal bir ölüm gibi gözüken olayda şüphe uyandıran bir dizi durumla karşılaşır. Anne ve babanın olay sırasında uyumalarının sorgulanmasıyla işe başlayan ekip korkunç bir sonla karşı karşıya gelir. Olaylar sonrasında gerilen ekibin erkekleri, gece toplanıp Rıza Baba’yla dertleşmeye, meyhaneye giderler.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
417174.jpg

94_.png


Arka Sokaklar

Saat: 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür: Dizi (Macera)





Selman uzun süre örgütte çalıştıktan sonra teslim olmuştur. Ekip, örgütü çökertmek için Selman’ı tanık koruma evine götürür. Yurtdışından gelen ve örgütün lider kadrosundan olan Pervin ve Binyat, bunu öğrenince, ekip ve Selman’ın kaldıkları eve silahlı saldırı düzenler. İstediklerini elde edemeyen örgüt üyeleri, Selman’ın kardeşi Sadık’ı da kullanarak Mesut’u kaçırır.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
417434.jpg

94_.png


Arka Sokaklar

Saat: 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür: Dizi (Macera)


Family_.png


Yeniden ekibin başına gelen Rıza Baba, ekiple beraber hemen işe koyulur. Cevdet, altı aydır haber alamadığı kızı Sema’yı bulmak için, eski karısı Ayfer’in kapısına dayanır. Ayfer’in kocası Yakup, Cevdet’i döverek kızının evden kaçtığını söyler. Olay yerine gelen ekip, Cevdet, Ayfer ve Yakup’u göz altına alır...

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

417174.jpg


Arka Sokaklar
Saat: 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür: Dizi (Macera)

Serdar, İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele bölümünün başına geçmiştir. Serdar'ın organize şubede yürüttüğü ilk operasyon, gümrükten yasal olmayan yollarla ülkeye sokulacak sanayi parçaları ile uğraşan bir çetedir. Serdar, Rıza Baba’dan operasyon için destek ister. Rıza Baba ve ekip, Serdar ve ekibiyle, şebekeyi çökermek için baskın verirler. Sıkı bir çatışma başlar...
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
arka-sokaklar-1024x682.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar

Saat: 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür: Dizi (Macera)




Atakan, babasından kalan şirkette annesi ile beraber çalışmaktadır. Atakan’ın iki asistanının peş peşe ölü bulunması dikkatleri çeker. Zeynep bu konuyu çözmek için gizli göreve girer. Atakan’ın şirketinde asistanı olarak çalışacaktır. Atakan’ın yakın arkadaşı olan Erkut ile aralarında eşcinsel bir durum olduğu ortaya çıkar. Zeynep yaptığı araştırmalar sonucu Erkut ve Atakan’ın ilişkisini çözer ancak Erkut’ta Zeynep’i ortadan kaldırmanın peşindedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
419198.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler
Yönetmen : Orhan Oğuz


Family_.png


Bir inşaat projesinin taşeron firma sahipliğini yapan Kamil, projede masrafları azaltmak adına işçi sigortalarını ödemez. Bu konu işçilerin arasında da huzursuzluğa sebep olur ve ilk ses Üzeyir’den çıkar. Üzeyir bir süre sonra ortadan kaybolur ve devreye ekip girer...

 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli

419603.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler
Yönetmen : Orhan Oğuz


Family_.png



Tarık ve karısı Sezen’in en büyük hayalleri, oğulları Arda’yla, kira ödemeden kendi evlerinde yaşayabilmektir. Tarık, bütün giderlerinden kısarak biriktirdikleri paraların üzerine arabasını satmaya karar verir. Araba ilanını verdiği internet sitesinden Feridun isminde bir adam arayarak buluşmak ister. Ancak ertesi gün Tarık'ın beline kadar gömülü şekilde cesedi bulunur. Ekip hemen çalışmaya koyulur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
420493.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler
Yönetmen : Orhan Oğuz


Family_.png


Burak, Cezmi ve Rasim sahte reçeteler yazarak, dolandırıcılık yapan bir çetedir. Eczanenin sahibi Selma Hanım, durumdan bihaberdir. Rıza Baba ve ekip bir cinayeti aydınlatmanın ve şebekeyi çökertmenin peşine düşer.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
421273.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler
Yönetmen : Orhan Oğuz


Family_.png


Nadir, bir otoyol ihalesinde, ihaleden çekilmeyi kabul etmeyen Tayangir İnşaat firmasının sahibi Andaç’ın kardeşini kaçırarak adamlarına dövdürür. Andaç, kardeşinin başına gelenleri polise haber verir. Rıza Baba ve ekip işe koyulur...

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
421919.jpg

94_.png

20:30
Arka Sokaklar

Saat : 20:30 - 23:15 (165 dakika)
Tür : Dizi (Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler
Yönetmen : Orhan Oğuz


Family_.png


Ekip, Andaç ve Güngör’ü bomba düzeneğiyle öldüren Nadir’in peşine düşer. Nadir ve Cemo şehir dışında bir yere kaçarlar. Nadir’in karısı Pelin yeniden emniyete alınır. Pelin’in savcılığa verdiği ifadeyi öğrenen Nadir küplere biner ve polis gözetimindeki karısının çıkışını gözlemeye koyulur. O sırada karısını Murat’ın koluna girmiş görünce çılgına döner ve Pelin’i arayarak tehdit eder. Murat’ın hayatı tehlikededir.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
422231.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler
Yönetmen : Orhan Oğuz


Family_.png


Zeynep telefonlarına cevap vermeyen Murat'ı bulabilmek için telaşla emniyete gelir. Aylin'in sinyal taramasından Murat'ın en son görüştüğü kişinin Faik olduğu ve bulunduğu mekanın da Faik’in yerine yakın olduğu anlaşılır. Ekip hemen oraya gider. Zeynep, kanlar içindeki Murat'ı görünce şoke olur. Hemen hastaneye götürülür. Murat ölüm kalım savaşındadır...

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
422728.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler
Yönetmen : Orhan Oğuz


Family_.png


Nadir olay yerinde can verir. Pelin emniyete alınır. Murat, Ömer’in kaçırıldığını öğrenince, hastaneden fırladığı gibi emniyete gelir. Ömer, İsrafil ve yeğeni Hakan tarafından tutulduğu yerde korku içinde bekler. Ekip, Ömer’i kurtarmanın peşindedir.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
423346.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler
Yönetmen : Orhan Oğuz


Family_.png


Rus uyuşturucu mafyasının başındaki Boris, Türk ortağı Adem’le uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktadır. Narkotik komiseri Selim, işi nasıl yaptıklarını öğrenebilmek için operasyon kapsamında aralarına girer...

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst