Arka Sokaklar (Kanald)

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
02052007015626.jpg


Oyuncular:
Zafer Ergin
Gamze Özçelik
Uğur Pektaş
Şevket Çoruh
Özgür Ozan
Pınar Aydın
Alp Korkmaz


Yapım : Erler Film
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Yönetmen : Orhan Oğuz
Senaryo : Ahmet Yurdakul – Ozan Yurdakul
Müzik : Murat Evgin

Arka Sokaklar’da muhteşem sezon finali

Murat’ın kimliği ortaya çıkartılmıştır. Ekip olay yerine vardığında ne Murat’a, ne de gençlere ait bir iz bulamazlar. Peri ve Olcan köşeye sıkışmış durumdadır. Zeynep ve ekipteki arkadaşları, Murat’ın kurtulması için ellerinden geleni yaparlar.
Rıza Baba, Pınar’a gelen teklifle oldukça zor günler geçirmektedir. İl il dolaşıp konser verecek olan Pınar’a söz geçiremeyince devreye Ali’yi sokar.

Merkeze gelen ihbarla yeni bir olayı araştırmaya başlayan Ekip, aşiretinden kaçan Meryem ve bebeğine yardım etmeye çalışırken hapisten kaçan Galip, işlerin karışmasına neden olur.

Tüm ekipleri ayağa kaldıran Bektaş ve Mevlüt, İstanbul’un çeşitli yerlerinde özellikle kalabalıkların bulunduğu alanlarda bombalı eylem hazırlığındadırlar. Terörist guruba yardım eden kişilerin izlerini sürerek durdurmaya çalışan Ekip’i çok zor bir görev beklemektedir.

Tunç, yaz tatili planları yaparken halası onu Amerika’ya davet eder. Mesut bu haberle her ne kadar sarsılsa da Tunç’u da engellemek istemez.

Suat ve Ferda yine iş başındadır. Direksiyon dersi aldıkları Erdinç’in aslında başka planları vardır. Erdinç’in karısının çıkardığı rezalette karakola düşen Suat, Hüsnü’nün arabasının da çalınmasıyla zor günler geçirir.

Zeynep sınavı kazanır. Yurt dışına gitmeye kararlı olduğunu anlayan Murat onun önünde durmaz, fakat onunla gitmeyi de teklif etmez. Tüm Ekip, Murat’ın, eşyalarını toplayan Zeynep’i durdurup durduramayacağını merakla beklemektedir.





 
Katılım
2 Ağustos 2008
Mesajlar
45
Tepki
29
Puan
18
Yaş
45
Konum
ankara
Büyük Bir Sabırsızlıkla Tatilden Dönmelerimi Bekliyorum çok Güzel Ve Kaliteli Bir Dizi
 

munise

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
540
Tepki
365
Puan
63
Yaş
46
Konum
izmir
Severek izlediğim bir dizi,bence oyuncular ve senaryo çok iyi.
 
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
sırf su dızıyı ızleme sebebım ugur pektas..
gamze ile de cok yakısıorlar bırbırlerıne
tü tü tü tü masallah tas gıbı cocuk -hmm
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2009-12-14 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

normal_ARABA7.jpg


Engin’in zor günleri
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Derya ve Davut yakalanamadığı için Engin de hapse girme endişesi taşıyor.
Engin’in etrafındaki çember giderek daralmaktadır. Derya ve Davut yakalanmadığı sürece, o da hapse girme endişesiyle yaşayacaktır. Ekip bir taraftan hızla kaçakların izini sürerken, diğer taraftan da Engin’i ayakta tutmaya çalışmaktadır.
Emin kardeşi Bekir’in başına gelenleri çözmeye çalışmaktadır. Ölü bulunan Müslüm hakkında yapılan araştırmada adamın çocuk tacizcisi olduğu ortaya çıkar. Ekip sürdürdüğü operasyonun sonunda katili yakalar fakat bir ailenin dağılışına da şahit olur.
Hüsnü’nün başı yine belaya girer. Sokaktaki bir kavgayı ayırmaya çalışırken işler karışır. Cavidan kendi şöhreti için olayları basına taşıyınca Çoban Ailesi de karışır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar



Tarih: 2009-12-21 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

normal_ARKA_SOKAKLAR__4_.jpg


Öğretmen cinayetindeki sır

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip, öldürülen bir öğretmenin, cinayetindeki sır perdesini aralamak için operasyonlar düzenliyor.
İlhan Başkomiser ölü olarak bulunur. Mirza, yanına topladığı militanlarla bir suikast listesi oluşturur. Ele geçen listede bulunan isimlerden biri de Mesut’tur. İlhan’la birlikte çalışan özel harekâtçılar bir araya gelirler.
Serhat okula gitmek için çıktığı eve geri dönmeyince ailesi polise başvurur. Yapılan soruşturmada ele geçen Vahit ve babası yaptıkları planların sonuçlarına katlanmak zorunda kalırlar.
Bir döviz bürosunu soyan üç kaçak, polis barikatına takılınca çevredeki apartmanlardan birine gizlenirler.
Annesiyle birlikte doğum gününü kutlama hazırlığında olan Nihal ilk defa babasının eve geç gelmesinin mutluluğunu yaşar.
Ekip bir inşaatta feci şekilde öldürülmüş olarak bulunan Gökmen adlı maktulün soruşturmasına başlar. Etrafında çok sevilen bir öğretmen olan Gökmen, geceleri de ek iş yapmaktadır. Peşindeki Zübeyir ve İlhan Kardeşler, Ekip tarafından sorguya alınır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2009-12-28 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]x87ik0_arka-sokaklar-104bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Hırsızlık şebekesine baskın

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip, bir oto hırsızlığı şebekesine baskın düzenliyor.
Ekip, gece kulüplerinin önünden çalınan araçlarla ilgili bir soruşturma başlatır. Güvenlik kaydı takiplerinden Fatih isimli bir şahsın kimliği tespit edilir. Başta küçük çaplı bir hırsızlık gibi görünen olay Ekip’i büyük bir şebekeye ulaştırır.
Mirza yanına aldığı Sekvan ve Feyzo’yla, hazırladığı listenin infazları için hazırlık yapmaktadır. Mesut’un da dahil olduğu liste tüm Ekip’te huzursuzluk yaratır.
Mirza listedeki Yüzbaşı Volkan’ı öldürmeye çalışırken kurşunların hedefi Volkan’ın küçük kızı Dilek olur. Örgüt militanları eylemleri için seçtikleri bir otobüs durağında Serpil adlı genç kızın yanarak ölmesine sebep olurlar.
Tekin, Bihter’in kuzeni Müjde’yle de tanışınca gövde gösterisi için kızları pahalı bir yere götürür. Para çıkışmayınca Zeliha’dan yardım isteyen Çoban’ların yardımına yine Hüsnü koşar.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-11 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi



Arka Sokaklar Dizisi Yeni bölüm
Mesut suç örgütünün hedefinde

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Mesut, Mirza ve adamlarının ilk hedefi haline geliyor.

Mirza ve ekibi tehlike yaratmaya devam etmektedir. Mirza, Komiser Mesut’u hedef almış, fakat çıkan kargaşada kaçmayı ve izini kaybettirmeyi başarmıştır. Ekip ise Mirza ve adamlarının peşindedir.
Sinan ile Elif arasındaki yakınlaşması devam ederken, Hüsnü ve Suat’ın evine yerleşen Nazike ise işleri çığırından çıkarmaya başlar. Arka Sokaklar izle kanal d
Kendi halinde mantıcıda geçimini sürdürmeye çalışan bir anne ve genç kızın başına talihsiz olaylar gelir ve Ekip de olayları araştırmaya başlar.
Hayatı, tehlikeli ve karışık bir hal alan Mesut, oğlu Tunç’u bu kargaşadan uzak tutmaya kararlıdır. Rıza Komiser’in de etkisiyle Tunç’u bir yatılı okula yatırmaya karar verirler. Arka Sokaklar dizisi izle.Tunç ve Mesut’u zor günler beklemektedir.
Kaçmayı başaran Mirza, daha önceden tanıdığı Heval isimli bir şahsin evine sığınır. Kardeşi Yusuf ile yaşayan Heval, onu Mirza’dan ve bu karanlık davadan uzak tutma çabası içindedir. Arka Sokaklar izle online dizi izle.Tüm çabalarına ve gözyaşlarına karşın, Mirza, Yusuf’un kanına girmeyi ve onu davanın başköşesine oturtmayı başarır. Yusuf ve Mesut, karşı karşıya gelirler
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-18 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

48284ccc4a85a3fdabf3e324f4ac760bf986c63bm.jpg


Mesut, Mirza’nın peşinde

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Mesut ve ekip arkadaşları, Mirza ve adamlarının peşine düşüyor.
Yusuf’un, Mesut’u öldürme çabaları sonuçsuz kalmıştır. Mesut, can yeleği sayesinde ölümden kurtulmuş, sadece başını sıyırıp geçen bir kurşunla olayı atlatmıştır. Babasının öldüğünü sanan Tunç perişandır. Mirza ve adamlarının yanından kurtulma çabası vermektedir. Babasını kurşun yağmuruna tutan Yusuf ile aralarında bir savaş başlar. Sorguya alınan Heval ile Mesut arasında gerilimi yüksek dakikalar yaşanır. Başına geleceklerden habersiz olan kardeşi Yusuf da, Tunç’u kaçırır. Olaylar bu andan itibaren daha da karışık bir hal alır. Tunç, çeşitli şekillerde babasına bir iz bırakma peşindedir. Emniyette Aylin’e mail yoluyla gelen bir ihbar, Ekip’i harekete geçirir. Verilen adreste ele geçirdikleri bir kaset, Mesut’u talihsiz bir yola doğru sürükler. Mirza’nın adamlarından Bilal sorguda, Mirza ve yanındakilerin telefon numaralarını Mesut’a açıklar. Mirza ve ekibiyle buluşan emniyet görevlileri arasında bir kovalamaca başlar. Tunç ve Mesut arasında ise duygu dolu anlar yaşanır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-25 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

38A7812C586288467F5C395B92E9.jpg


Sinan’ın zor günleri

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Filistinli mualif bir gazeteciye gönüllü korumalık yapan arkadaşı Sema’nın açıklamalarının ardından Sinan’ı zor günler bekliyor.
Teslim adında masum bir üniversite öğrencisinin yaşamı, geçmişten gelen bir kan davası uğruna, bir anda tepetaklak olmuştur. Bu durumu hazmedemeyen Teslim’in babası ve Ekip arasında büyük bir kovalamaca başlar.
Bir atölyede çalışan geçim derdindeki genç, bir kadın ve eski kocası arasında talihsiz durumlar yaşanır. Öte yandan genç kadın, devamlı bakışlarını üzerinde hissettiği ustabaşıyla da uğraşmak zorundadır.
Suat ve Hüsnü’nün evinde kargaşa yaşanmaya devam etmektedir. Çocuklar ve Nazike arasındaki anlaşmalar, Hüsnü’yü çığrından çıkarmaktadır.
Filistinli mualif bir gazeteci olan Fatima ve peşindeki infaz timi arasında kovalamaca başlamıştır. Fatima’yı korumaya gönüllü olan, Sinan’ın akademiden arkadaşı Sema, Sinan’ı tepetaklak edecek bir gerçeği açıklar. Artık Sinan’ı zor günler beklemektedir. Babasının intikamını almak için eline geçen fırsatı fark ettiğinde, onu kimse durduramayacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-01 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

81965872E1AE10F8DEFAD652B3DA69.jpg


Ekip, infaz timinin peşinde

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Filistinli muhalif gazeteci Fatima ve peşindeki infaz timi arasındaki koşuşturmaca devam ederken, Ekip de bu infaz timinin peşine düşüyor.
Filistinli muhalif gazeteci Fatima ve peşindeki infaz timi arasındaki koşuşturmaca devam etmektedir. Sinan, akademiden arkadaşı olan ve Fatima’yı koruma görevini üstlenen Bahar’dan öğrendiği ve dehşete düştüğü gerçeklerle yüzleşmekte ve babasının intikamını alabilmek için yanıp tutuşmaktadır. Bu yolda, infaz timi ile arasında şiddetli çatışmalar yaşanır. Öte yandan Elif de işin içine karışmıştır. Sinan’ı kimse durduramaz. Tüm ekip, infaz timinin peşindedir.
Kocasının, kendisinden önce bir başkasıyla beraber olduğunu anladığı anda hayatı kararan bir genç kız olan Meltem, ailesi ve kocası tarafından çaresizce ölüme mahkûm edilmeye çalışılmaktadır. Kocası ve eski sevgilisi arasında şiddetli olaylar yaşanır.
Öte yandan Nazike evde işleri karıştırmaya devam etmektedir. Parayla fal bakmaya başladığında ise, kendini karakolda bulur. Akli dengesi yerinde olmayan Mazlum ise, karakolu karıştırır.
Genç bir kız, tecavüz edildikten sonra öldürülür. Polis olan ablası Ceren ise, bir yandan acısını yaşarken, bir yandan da adım adım katilin peşindedir. Engin’in Ceren’e olan desteği ise, ekibin gözünden kaçmaz
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-08 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

55DEECB3BAF2B2F1DA23629E2425B9.jpg


Cinayetin ardındaki sır perdesi

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip, Bedir’in öldürülmesinin ardındaki sır perdesini çözmeye çalışıyor.
Bedir’in öldürülmesinin ardından işler karışmaya başlamıştır. Tek görgü tanığı Suphi de, Ceren’den aldığı darbeyle olayı hatırlamayınca, olay çözülemez bir hal alır. Gözler yavaş yavaş şüpheli davranışlar sergileyen Ceren’e çevrilmeye başlar. Engin’in Ceren’e olan ilgisi iyiden iyiye hissedilmektedir. Onun tek düşüncesi ise, kardeşi Berrin’in diğer katillerini bir an önce bulmaktır. Gözü kararmış bir şekilde, her yolu denemeye başlar. Katiller ise, izlerini kaybettirmeye çalışmaktadırlar.
Rus hayat kadını Anya’nın yolu, Tekin ve Metin’le kesişir. Nazike’nin paltosuyla Anya’nın paltosu karışınca, işler de karışır. Kadın, kendisini çalıştıran ve hor gören Turan adlı şahıstan kurtulup, Rusya’ya geri dönme planları yapmaktadır. Kadın satıcıları, Anya ve Ekip arasında kovalamaca başlar.
Evlenmeden hamile kalan ve sevdiği adam cezaevinde yatan Ceylan’ı ise zor günler beklemektedir. Ailesi bebeğini zengin bir adama para karşılığı satma peşindedir. Ceylan, çaresizce bir kurtuluş hayal eder. Kurtuluşu bulduğunu sandığı anda ise, hayatı tepetaklak olur. Mazlum, yine karakolu karıştırmaya devam eder. Tunç ise, sergilediği asi tavırlarla ve yeni yaşam tarzıyla, Mesut’u öfkeden çılgına çevirmeye başlar.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-15 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CARKA%20SOKAKLAR%20YEN%C4%B0%20SEZON%202009%5CDSC_7158.jpg


Kıskançlık krizi cinayeti

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; genç bir kızın eski sevgilisinin kıskançlık krizi cinayetle sonuçlanıyor ve Ekip, suçluyu yakalamak üzere harekete geçiyor.
Tunç’un yaşadığı travmaların sonuçları yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başlar. Asi davranışları ve değişen arkadaş çevresinden de kaynaklanan sorunlardan dolayı, Mesut çareyi bir terapistten yardım almakta bulur.
Ormanda bir ceset bulunur. Ekip, eşcinsel olduğu için öldürülen Halil’in hikayesinin peşini bırakmaz. Olay açığa çıktıkça şaşkınlıklar artmaya devam eder. Cinayetin tek görgü tanığı Mazlum olunca da, olayın çözümü bir hayli zorlaşır.
Nazike’nin bir yarışmaya katılarak, şarkıcı olma hayali işleri yine karıştırır. Nazike’nin başı tekrar belaya girer.
Genç bir kızın eski sevgilisinin kıskançlık krizi, yine bir cinayetle sonuçlanır ve olan yine ailelere olur. Gençlerin acılı aileleri, içine düştükleri çıkmazda birbirlerine saldırmaya başlarlar. Sonuç ise yine hüsran olur.
Para yüzünden terk edilen geçim derdindeki genç bir çocuğun adı, arkadaşlarının da tahrikiyle hırsızlık olayına karışır. Ekip’in, gençlerden birinin telefon sinyalini tespit etmesiyle panik dolu dakikalar başlar.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-22 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

2.jpg



Ekip’i zorlu görevler bekliyor

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip’i yine birbirinden zorlu görevler bekliyor.
Evlatları arasındaki anlaşmazlığın ölümle sonuçlandığı iki acılı aile arasındaki olaylar bir türlü yatışmaz. Eşi tarafından azmettirilen acılı baba Cemal ve Hanefi arasında hem duygusal, hem de panik dolu anlar yaşanır.
Tunç ve psikoloğu Sevgi arasındaki iletişim gün geçtikçe daha iyiye gitmektedir. Mesut da, oğlu gibi büyük bir değişimin içine girmeye ve bambaşka bir kişiliğe bürünmeye başlar.
Babası tarafından kabul edilmeyen yeni doğmuş bir bebeğin ve annesinin dramı tüm ekibin, başta da Ali’nin içini burkar. Öte yandan, öğretmen şiddetine maruz kalan bir ilkokul öğrencisinin hikayesi de ekibi altüst eder.
Köprüde satış yapma derdinde olan iki arkadaşın ibret dolu yaşamları ve uyuşturucu bağımlısı bir genç kızın, hayatının sonunu hazırlaması da iç burkmaya devam eder.
Nazike evde işleri yine karıştırır Kendini hayırlı işlere adamaya ve para kazanmaya heveslenen Nazike, bir dernekte çalışmaya başlar. Dolandırıcıların eline düşen ve sokakta bulduğu bir çocuğu eve getiren Nazike, Hüsnü’yü çileden çıkarmaya da devam eder.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-01 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

1.jpg


Uyuşturucu çetesine baskın

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip, küçük yaştaki çocuklara uyuşturucu temin eden bir çeteye baskın düzenliyor.
Seyit’in soruşturması son hızıyla devam etmektedir. Seyit’in, arkadaşının verdiği ifadelerle ortaya çıkan gerçek ölüm nedeni, ekibin kanını dondurur.
Yıllardır görmediği kardeşine kavuşan Canan, acımasız gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Kaçırılan kardeşinin peşine düşen Canan ve eşinin başına gelenler, onları şoke edecek bir olayla sonlanır.
Nazike bu kez, tüm ev halkını mutlu eder. Alışveriş yaptığı marketten kazandığı tatil, evde neşeli anların yaşanmasına sebep olur. Evde kalan Tekin ve Metin ise, tüm fırsatları değerlendirip, alem yapma derdine düşerler.
Uyuşturucu kullanarak ölen genç bir kızın ölümü, beraberinde birçok olayı açığa kavuşturur. Çalıntı mal karşılığında, küçük çocuklara uyuşturucu temin eden kişiler ve ekip arasında heyecanlı dakikalar yaşanıyor.
Mesut ve Tunç’un psikoloğu arasındaki iletişim gün geçtikçe daha da iyiye gitmektedir. Tunç ile birlikte akşam yemeğine çıkan çift, Tunç’un ortadan yok olmasıyla, birbirlerine daha da yaklaşmaya başlarlar.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-08 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

45155C2F3E79DB82EEA8116348E6E.jpg



Ekip, bir cinayeti soruşturuyor

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip, bir cinayet olayını soruşturuyor.
Cemre, yaptığı hataları telafi edemeyince kendini cezalandırır. Batuhan, Cemre’nin intikamını almaya çalışırken, Ekip cinayetin soruşturması için başka bir planla Enis’in karşısına çıkar.
Macide ailesinin içinde bulunduğu tarikatın bir parçası olmayı reddeder. Babası ve Semavi Hoca’ya karşı gelen Macide, karakola gidip ikisinden de şikayetçi olur. Ailesine teslim edilen kız için verilen ceza tüm Ekip’i zor durumda bırakır.
Suat ev işlerine artık yetişemez hale gelince Nazike’den de aldığı destekle eve bir yardımcı alır. Rus asıllı Nina evi çekip çevirirken ailenin üstündeki yükü de azaltır. Hüsnü’nün özel olarak ilgilenmeye başladığı kadın yine ailenin karışmasına neden olur.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-15 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcgzgc_arka-sokaklar-150-b%C3%B6l%C3%BCm_shortfilms[/DM]

Yaşlı kadının sır ölümü

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip, yalnız yaşayan, yaşlı bir kadının şüpheli ölümünün ardındaki sır perdesini aralıyor.
Ekrem adlı şahıs cezaevinden çıkar çıkmaz ortadan kaybolmuştur. Kaçırıldığına dair şüpheler üzerine Ekip olayı araştırmaya başlar. Tecavüz ettiği Bahar’ın babası İhsan ve Ercan, Ekip’i Ekrem’e ulaştırır.
Vedat Müdür’ün yeğeni Can, İtalya’dan ziyarete gelmiştir. İtalya’dan gelen Can’ı gezdirme görevi Elif’e düşer.
Behiye tek başına yaşayan bir kanser hastasıdır. Kiracıları ve hastaneden bir hemşire, kadına yardımcı olmaktadır. Behiye’nin şüpheli ölümü yanında kalan yeğeni ve etrafındaki herkesi şüpheli durumda bırakır.
Tekin, kapkaça uğrayan Aydan’ın hayatını kurtarır. Çocuğa minnet duyan Bülent ve Aydan, bir süre sonra çocuğu ailesinden uzaklaştırmaya çalışınca Hüsnü olaylara el koyar.
Nihat Komiser’le Ekip bir baskından sonra karşı karşıya gelirler.
Engin Başkomiser’den yardım isteyen Nermin cezaevinde ölü bulunur.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-22 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcldt8_arka-sokaklar-151-bolum-7-part_shortfilms[/DM]

Ekip, bir çete liderini takibe alıyor
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip, kirli işler çeviren Nihat adlı bir çete liderini takibe alıyor.
Nihat adlı şahıs kirli işlerine devam ederken, Ekip de onu takibe alır.
Engin Başkomiser, Nihat’ın tarafındaymış gibi davranıp, onun açık vermesini sağlayacaktır.
Denizde bulunan bir kadın cesedi Ekip’i harekete geçirir. Şeyma adlı bu genç kadının katil zanlısı, bir üniversitedeki doçent olsa da, sonradan ortaya çıkan isim herkesi şaşırtır.
Mazlum bir parkta sarhoşlar tarafından feci şekilde dövülür. Karakolda ifadesi alınırken aynı kişiler tarafından gerçekleştirilen bir gasp olayında Mazlum’dan yardım alınır.
Şeyma kızından eroin parası bulmasını istemektedir. Deniz, Yalçın’la anlaşarak görüntüde kendini satıyor gibi gösterse de, işin aslı başkadır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-29 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xci7jx_arka-sokaklar-150-blm-kisim-10-s_shortfilms[/DM]

Ekip, yeni bir operasyonda

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip, Kudret adlı bir suçluyu yakalamak için operasyonlar düzenliyor.
Fatih hapisten yeni çıkmıştır ve ailesiyle yepyeni bir hayata başlamak istemektedir. Ancak eski ortağı Kudret, intikam almak için Fatih’in bütün ailesine kurşun yağdırır. Ekip, Fatih ve ailesiyle ilgilenir. Operasyonlar düzenleyerek Kudret’i yakalamaya çalışan Ekip, bir yandan da Fatih’i kontrol altında tutmaya çalışmaktadır.
Emniyete gelen beden dili uzmanı, Mesut’un yöntemleri ile karşılaşınca onunla sıkı bir tartışmaya tutuşur. Ekip’in eğlence konusu olan Nazan’la Tunç’un karşılaşması ise sürpriz olacaktır.
Hüsnü ve Sinan, öğlen yemeği için lüks bir mekan seçerler. Hüsnü, magazin dünyasının gözde isimlerinden Esra’nın hayatını kurtaracak ama kendi başı yine belaya girecektir.
Pelin, Doruk’la yaşadığı ilişki sonrasında gizlice çekilen görüntülerle tehdit edilmektedir. Ailesi durumu öğrenince Pelin’i cezalandırmak ister.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst