Arka Sokaklar (Kanald)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Kanal D
kanald.png

Arka Sokaklar

[DM]video/xele2u_arka-sokaklar-168-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 30.08.2010 20:15
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Ekip, uyuşturucu baronu Musa ve adamlarının peşine düşüyor. Ekibin başından bu felaket geçeli bir ay olmuştur. Elif hâlâ hastanede, Sinan ise onun başındadır. Pınar’ın karnı iyice büyümüş ve huysuzlukları devam etmektedir. Rıza Baba’nın evinin önünde kazı çalışması vardır. Çalışmadan doğan gürültü de hanımların isyan etmesine sebep olur. Ekip uyuşturucu şebekesi patronu Musa ve adamlarının peşindedir. Melek, Erdal ile bağlantı kurup elindeki yeni malları satmak ister. Musa bu konuda temkinli davranmaktadır ama Erdal, Melek’ten hoşlanmaya başlamıştır. Komiser Melek görev yaptığı narkotik şubede aylardır bu şebekeyi çökertmek için uğraşmaktadır. Ekip, Musa ve şebekesini yakalayabilecek mi? Melek Komiser ile ekibin yolu nasıl kesişecek?

Yapımcı : Erler Film – Türker İnanoğlu Yönetmen : Orhan Oğuz Senaryo : Ahmet Yurdakul Oyuncular : Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Çağla Kubat (Komiser Elif), İlker İnanoğlu (Başkomiser Engin), Berk Oktay (Komiser Sinan), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin), Figen Evren (Suat), Filiz Taçbaş (Ayla), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Yüsra Geyik (Zeliha)
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
kanald.png
Kanal D


arka175.jpg




trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif






trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 06.09.2010 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; İlayda adlı bir tele–kız, ölü olarak bulunuyor. Ekip de bu cinayetin faillerini yakalamak için harekete geçiyor.

Para babası Macit, İlayda isimli tele kıza aşıktır ve tüm masraflarını karşılamaktadır. Ancak Leyla bu duruma fazlasıyla bozulur ve şiddetli bir şekilde kavga ederler. Macit ikisini de evinden kovar. Ve sonrasında da İlayda’nın cesedi ve üzerinden çıkan uyuşturucu haplar bulunur. Ekip, İlayda’nın katilinin ve hapların sahibinin peşine düşer. Elif’in yürüyebilmesi için ciddi bir ameliyat geçirmesi gerekmektedir. Bu ameliyat tahmin edildiğinden daha zordur ve sonrasında da yürümesinin garantisi yoktur. Elif’in sinir sistemi iyice bozulur ve herkese acı çektirmeye başlar. Melek Komiser ile tanışmaları da pek sıcak olmayacaktır. Tunç, babasının sürekli aldığı ilaçlardan şüphelenir ve soluğu Yavuz’un yanında alır. Nazike bir çekilişe katılır. Araba çıkacak diye beklerken 2 kişilik solaryum hediyesi kazanır. Suatla beraber solaryumun yolunu tutarlar. Sonrasında da yer yerinden oynar. Hüseyin ve Yakup eylem hazırlığındadırlar. Galip’in gıda deposunda çalışan Servet’in de aklını çelip Galip’i öldürürler. Bundan sonraki adımlarına Galip’in aracıyla devam ederler. Polis memuru Adil ve İrfan aracı bulur, çatışmaya girerler. Galip’in oğlu Mithat, babasına bunu yapan teroristlerin peşine düşüp intikam almak ister. Melek Komiser buradaki işlerin de narkotikteki gibi daha uzun vadede yürüdüğünü zanneder. Mesut’un da bu olaya tepkisi çok sert olur.

[DM]video/xeoj7d_arka-sokaklar-169-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar


Tarih: 2010-09-13 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xerja2_arka-sokaklar-170-bolum-fragmani_shortfilms[/DM]

Rıza Baba, Zahide Amiri ziyarete gidiyor
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; Rıza Baba ve Şirin, Çocuk Şube’ye gidip Zahide Amiri ziyaret ediyorlar.
Müjgan, Şirin’i emniyete bırakır ve gider. Şirin’e bakmakta Rıza Baba’ya kalır. Melek Komiser çok utanır, yapacağını şaşırmıştır. Rıza Baba ve Şirin, Çocuk Şube’ye gidip Zahide Amiri ziyaret ederler.
Narin mahallenin serserisi Selim’den hamiledir. Babası, Narin’i Hikmet Bey’e besleme olarak vermek ister. Narin’in ağabeyi Eşref ailesine karşı gelir ve kızı korumak için evden kaçırır. Selim’den de kardeşinin intikamını almak ister.
Elif ameliyattadır. Herkes Elif’ten gelecek güzel haberi beklemektedir.
Arzu eşi tarafından darp edilir ve sokağa atılır. Ekip, Arzu’nun eşi Fikret’in peşine düşer. Arzu yattığı hastaneden kaçmak ister ve yolları Engin Başkomiser ile kesişir…
Havva’nın okul arkadaşı Selin, kızın okula gelmemesinden ve telefonlara çıkmamasından şüphelenip, ekipten yardım istemeye gider. Ekip’tekiler de Havva’nın ailesi ile görüşmeye giderler. Ancak kızın annesi ve abisinden aldıkları cevaptan tatmin olmazlar. Ağabey Çetin eski uyuşturucu satıcısıdır.
Metin, Tekin ve Tunç, Beyoğlu’nda yürürken sokak çalgıcılarını ve topladıkları bahşişleri görüp bu işe el atmaya karar verirler. Canay’ı da ekiplerine katıp kendilerini sokağa atarlar. İşin sonu Beyoğlu Karakolu’nda bitecektir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar


Tarih: 2010-09-20 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

DetayBuyukResim.ashx


Engin Başkomiser nereye gidiyor?
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor.
Aşiret, Güler’in Cemal’le evlenmesine karar vermiştir. Ancak Güler daha 16 yaşındadır ve ağabeyi gibi gördüğü Cemal’le evlenmek istememektedir. Durum böyle olunca Cemal, Güler’i öldürmek için kaçırır. Emniyete gelen ihbarla da Sinan Komiser Cemal’in peşine düşer. Cemal’i ikna edip Güler’i kurtarmak çok kolay olmayacaktır. Elif artık iyileşmiştir. Sadece fizik tedavisi devam etmektedir. Raporu bitmeden emniyete dönmek ister. Bu duruma izin vermesi içinde tüm ekip seferber olur. Utku alkol alıp kendini affettirmek için sevgilisi Burçin’in kapısına dayanır. Arkadaşları da aşağıda kapıda Utku’nun gelmesini beklerler. Ancak apartmandan Utku’nun cesedi atılır. Herkes şoke olur. Rıza Baba ve ekip, Utku’nun katilinin peşine düşerler. Melek, Şirin’i Pınar’ın öğretmenlik yaptığı anaokuluna vermeye karar verir. Ancak eski eşinin kardeşi İdil’den gelen telefon ve görüşme talebi Melek’in zor günler yaşayacağının habercisi olur. Hüsnü sık sık lavaboya gitmeye başlayınca Mesut başta, herkes Hüsnü’nün genç yaşta prostat olduğunu düşünüp dalgaya alırlar. Hüsnü de bu durumu ciddiye alır ve ne yapacağını şaşırır. Elif fizyoterapiye devam etmektedir. Yakışıklı doktoru Elif’i emniyete almaya gelince Sinan kıskançlık krizlerine girer. Sonrasında da ortalığı birbirine katar.

[DM]video/xeutjc_arka-sokaklar-dizisi-171-bolum-frag_shortfilms[/DM]
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
prg_TOP.gif

kanald.png
Kanal D



arka175.jpg




trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif






trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 27.09.2010 20:00
trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu bölümünde; Engin Başkomiser, ekip arkadaşlarına veda ediyor ve onlar tarafından uğurlanıyor.

Engin eşyalarını toplamaya başlar. Tunç, Engin Ağabey’inin gitmesine çok üzülür. Engin’in, gitmeden önce Ekip’le beraber yapacağı son operasyonuna katılır. Ömür ve Deha, kuyumcu Serdar’ın dükkanını soyar. Bu soygunda Cafer’in malları da gider. Serdar kendi dükkanının soyulmasından çok Cafer’in malları gittiği için tedirgindir. Güvenlik kamerası kayıtlarını yok eder. Ekip bu durumdan fazlasıyla şüphelenir ve Serdar’ı merkeze alırlar. Cafer kara para aklamaktan sabıkalıdır. Cafer’i yakalayabilmek için Mesut ve Zeynep gizli görevdedirler. Cafer ile iş birliği yapıp olayı çözmek isterler. Cafer, Serdar’ın cesedini ister, ceset gelene kadar da Melek’i rehin alır. Mesut buna izin vermek istemez ama eli kolu bağlıdır. Zeliha’nın arkadaşı İpek, Zeliha’ya mankenlik yapmayı teklif eder. Zeliha da çok ister ama bu duruma Hüsnü Çoban ne diyecektir? Dahası Suat ve Nazike de mankenlik teklifi alırlar. Ve Suat Nazike’nin gazıyla bu teklifi kabul eder.

[DM]video/xexwgu_arka-sokaklar-172-bolum-fragmany-27_shortfilms[/DM]

 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar


Tarih: 2010-10-04 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xf1jah_arka-sokaklar-173-bolum-fragmany-ka_shortfilms[/DM]

Murat ekibe geri mi dönüyor?
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu bölümünde; emniyete gelen sürpriz bir herkesi hem şaşırtıyor hem de mutlu ediyor.
Metin, okula yeni gelen Pelin’e aşık olur. Ama kızla nasıl tanışacağını bilemez. Tekin ve Tunç bu duruma el koyarlar. Metin evde durmadan Pelin’le mesajlaşmaya başlar. Suat ise bu durumu çok kıskanır. Hüsnü’nün ona mesaj yollamadığından yakınmaya başlar. Kemal, 18 aydır hapishanededir. Ancak ne bir suçlama ne de iddianame vardır ellerinde. Kemal, darp ve uyuşturucu bulundurmaktan sabıkalı Özkan’a deposunu kiralamış, depoya narkotik tarafından yapılan baskında uyuşturucu bulununca da depo sahibi olarak tutuklanmıştır. Kemal’in tek suçu ise depoyu kontratsız kiraya vermesidir. Kemal’in kızı Sema, narkotikçiler tarafından saldırıya uğrar ve darp edilir. Olay sonucu Rıza Baba ile karşılaşırlar. Rıza, Semalar’ın eski komşusudur. Olaya Rıza Baba ve ekip el koyar. Ekip, Özkan’ın peşinde koşarken Kemal kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılır. Durumu çok ciddidir. İdil, Şirin’i okuldan alıp izini kaybettirmek ister. Melek bu duruma çıldırır ve Sinan ile beraber İdil’in peşine düşerler. Emniyete gelen sürpriz misafir herkesi hem şaşırtıyor, hem de mutlu ediyor.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar


Tarih: 2010-10-11 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xf4j7z_arka-sokaklar-174-bolum-fragmany-11_shortfilms[/DM]

Uyuşturucu satıcılarına baskın
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu bölümünde; Ekip, uyuşturucu satıcılarına baskın yapıyor.
Murat ekibe geri dönmüştür. Ekibin erkekleri Mesut’un evinde toplanıp Murat’ın ifadesini alırlar. Murat geçici olarak Yavuz’un doktor arkadaşlarıyla yaşadığı eve yerleşir.
Samet, üzerinde eroinle polise yakalanmış ve hapis yatmıştır. Üzerindeki mal ise Arif’indir. Arif, Samet’in konuşmaması için ona vaatlerde bulunmuş ancak, Samet hapisten çıkınca bu vaatler yerine getirilmemiştir. Samet hapisten çıkar çıkmaz intikamını almak için kaportacı Arif’in mekanını basar.
Tekin, ağabeyinden Pelin’in arkadaşı Ceren’i ayarlamasını ister. Ancak Ceren’in hoşlandığı kişi Tekin değil Tunç’tur. Tunç, Metin, Pelin ve Ceren okul çıkışı beraber çıkıp bir yerlere bir şeyler içmeye giderler. Tekin bu işe çok bozulur ve Apaçi Furkan ile arkadaşlarını toplayıp olaya el koymalarını ister.
Müjgan, komşusu Mukaddes’in oğlu Okan’ı Melek’e ayarlamak ister. Bir akşam yemeği düzenler. Melek bu durumu öğrenince annesine demediğini bırakmaz. Sonrasında da yemekten kaçmak için güzel bir planı vardır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar


Tarih: 2010-10-18 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

attachment.php


Şehir eşkıyaları yol kesiyor
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; şehir eşkıyaları asker uğurlaması yapan bir konvoyun yolunu kesip, araçlardakilere saldırınca Ekip de olaya müdahale ediyor.
Burhan, kardeşi Sabri’nin askere gitmesi şerefine asker uğurlama konvoyu düzenler. Kalabalık bir grup araçlarla konvoy halindeyken mahalle çetesi Ramazan ve yandaşları konvoyun önünü kesip saldırırlar. Molotof kokteylleri, sis bombaları havada uçuşur. Mesut, Hüsnü, Sinan, Murat, Elif ve Melek hemen olaya el koyarlar. Ancak o kargaşada üç genç ellerinden kurtulur. Cihan, Savaş ve Kutlu….
Suat ve Nazike evde temizliğe kalkışırlar. Altın günleri vardır. Suat’ın telefonu çalar, Haydarberk de telefonu su dolu temizlik kovasının içine düşürür. Ucuz yollu bir şey almak için telefoncuya gider ve ikinci el bir telefon almaya karar verir. Tabii bu telefon sonucu bütün ailenin nezarete düşeceğinden haberi yoktur.
Ali, şafak aymaktadır. Son 4 günü kalmıştır. Pınar da doğum için Ali’yi beklemektedir. Pınar, Ali ile telefonda konuşurken sancılanır ve hastaneye kaldırılır. Doğum başlamıştır ama Pınar, Ali gelmeden doğurmak istemiyorum diye tutturur. Ali askeriyeden kaçar ve soluğu Pınar’ın yanında olur. Tabii Ahmet Başçavuş’ta peşinden.
Bir otoparktaki araba soygunu sonucu Sinan yazlık aşkı Oya ile karşılaşır. Oya’nın laptopunun bulunması sonucu teşekkür için emniyete gelmesi Elif’le Sinan arasında gerginliğine yol açar.

[DM]video/xf8eb3_arka-sokaklar-175-bolum-fragmany-18_shortfilms[/DM]
 

Ekli dosyalar

  • DetayBuyukResim.jpg
    DetayBuyukResim.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 46

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar



Tarih: 2010-10-25 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

DetayBuyukResim.ashx


Belediye otobüsünde gerilim dolu saatler
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Cihan, Savaş ve Kutlu, bindikleri belediye otobüsünde bir polisin silahını alıp içeride terör estiriyor. Rıza ve Ekip de olaya müdahale ediyor.
Rıza Baba, torununun doğması şerefine tüm emniyete tatlı dağıttırır.
Ekip, hâlâ Cihan, Savaş ve Kutlu’nun peşindedir. Cihanlar’ın durulmaya niyeti yoktur. Mahalleden bir kadını soyup, çantasından çıkan akbil kartı bir otobüse binerler ve otobüsteki herkesi rahatsız ederler. Üstüne üstelik otobüse binen bir polisin silahını alıp içeride terör estirirler. Rıza Baba ve ekibi otobüsü yolda sıkıştırmaya çalışır. Ama bu iş göründüğü kadar kolay olmayacaktır.
Zeliha evde ders çalışamamaktan şikayetçidir. Arkadaşı İpek’in de kaldığı yurda yerleşmek ister. Büyük çaba sonucu Hüsnü’den de izni koparır. Ama Metin ve Tekin, ablalarına yurtta rahat vermezler.
Pınar ve Ali, bebeklerine isim bulma krizindedirler. Ali’nin bulduğu isimleri Pınar bir türlü beğenmez ve aralarında ufak çaplı bir sorun yaşanır. Ama sonunda öyle bir isim bulurlar ki Rıza Baba çocuklarıyla iftihar eder.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar

DetayBuyukResim.ashx


Tarih: 2010-11-01 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi



Elif, Melek ve Aylin telekız kılığıyla gizli görevdeler Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Elif, Melek ve Aylin telekız kılığına girip, gizli bir görev üstleniyorlar.
Tekin saçlarını kesmesi konusunda okuldan defalarca uyarı almıştır ama kulak asmaz. Okul müdürünün imzalayıp ailesine gönderdiği kağıdı da vermeyince Ayla çözümü Suat’ı aramakta bulur. Hüsnü bu durumu öğrenince makası eline alır ve Tekin’in saçlarını kesmeye başlar.
Telekız Betül, Nihat’ın Kudret’e şantaj yapmak için kullandığı kaseti kaçıracakken İmdat’a yakalanır ve öldürülür. İmdat üvey kardeşi Cemre ve diğer kızları da “ayağınızı denk alın sizinde sonunuz Betül gibi olmasın” diyerek tehdit eder. Büyük patron Nihat, müsteşar yardımcısı İlhan’a, kaçakçılık yaparken kendisine yardım etmesini teklif eder. İlhan da bu duruma yanaşmayınca, Nihat ona telekızlarla sevişirken çekilmiş fotoğraflarını gösterir. Betül’ün telefon kayıtlarından Cemre’ye ulaşılır. Cemre polisle iş birliği yapmaya ikna edilir. Rıza Baba ve ekibi, Nihat’a suçüstü yapacaklardır. Cemre’nin de yardımıyla Elif, Melek, Aylin ve bayan memurlardan biri telekız kılığında İmdat ve Nihat’ın olduğu eve sızarlar. İmdat, Elif’i gözüne kestirir ve beraber olmak ister. Pınar, Efe bebeğin göbek bağını Ali’ye verir ve plazaların oralara gömmesini ister. İleride oğlum büyük binalarda çalışacak bankacı olacak der. Ancak Ali operasyon sırasında hiç olmaması gereken bir yerde göbek bağını düşürür. Mesut alkole yeniden başlamıştır. Operasyon bitimi soluğu bir birahanede alır. Alkol sınırını aşar. Türküler söyleyip, halay çeker. Tunç, babasına ulaşamayınca Hüsnü amcasını arar. Hüsnü, Murat, Sinan, Melek, Elif ve Aylin, Mesut’un peşine düşüp olduğu yerden çıkartmak isterler. Ancak Mesut olduğu yerden çok memnundur ve gitmek istemez.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar

DetayBuyukResim.ashx


Tarih: 2010-11-08 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xfjs35_arka-sokaklar-178-bolum-fragmany-8-kasym-2010_shortfilms[/DM]

Ekip’e gizli görev
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Vedat Müdür, Ekip’e gizli bir görev veriyor.
Hüsnü, Mesut’un sarhoş halde eve gitmesine yardım eder ve tekrar içmeye başlaması ile ilgili de söylenir. Mesut eski dostuna “sanane benim içmemden” deyince Çoban yıkılır ve Mesut’u orada bırakıp gider. Tunç, babasının durumunu görünce olay çıkarır ve soluğu Rıza Baba’nın yanında alır. Mesut, Hüsnü’nün kendisine olan kırgınlığına fark edince gönlünü almak için ufak bir oyun oynar.
Efe bebek geceleri uyumamakta, bütün aileyi de uyutmamaktadır. Rıza son çözümü gece yarısı emniyete gitmekte bulur.
Levent, Melek’e ulaşmak için evi aramaya devam eder ve sonunda Müjgan’ı kandırıp Melek’ten habersiz kızı Şirin’i görmeye eve gider. Melek eve geldiğinde Levent ile karşılaşınca şoke olur. Vedat Müdür’den ekibe gizli görev gelir. Hamza Korkut, 4 – 5 yıldır kaçaktır ve Türkiye’ye giriş yaptığı anlaşılmıştır. Hamza’nın bir otele gideceği tespit edilir. Melek resepsiyonist, Murat bellboy olarak görev başındadır. Hamza yakalanıp emniyete getirilir. Kendini satanın kim olduğunu düşünüp durur ve sorgu odasında gördüğü bir ipucu onu ihbar edenin eski karısı Rengin olduğunu ortaya çıkarır. Hamza dışarıdaki adamını Rengin’in peşine salar ve ölüsünü ister. Rıza Baba ve ekip de Rengin’i korumaya çalışırlar.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar


Tarih: 2010-11-15 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

DetayBuyukResim.ashx


Şehir eşkıyaları yol kesiyor
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; şehir eşkıyaları asker uğurlaması yapan bir konvoyun yolunu kesip, araçlardakilere saldırınca Ekip de olaya müdahale ediyor.
Burhan, kardeşi Sabri’nin askere gitmesi şerefine asker uğurlama konvoyu düzenler. Kalabalık bir grup araçlarla konvoy halindeyken mahalle çetesi Ramazan ve yandaşları konvoyun önünü kesip saldırırlar. Molotof kokteylleri, sis bombaları havada uçuşur. Mesut, Hüsnü, Sinan, Murat, Elif ve Melek hemen olaya el koyarlar. Ancak o kargaşada üç genç ellerinden kurtulur. Cihan, Savaş ve Kutlu….
Suat ve Nazike evde temizliğe kalkışırlar. Altın günleri vardır. Suat’ın telefonu çalar, Haydarberk de telefonu su dolu temizlik kovasının içine düşürür. Ucuz yollu bir şey almak için telefoncuya gider ve ikinci el bir telefon almaya karar verir. Tabii bu telefon sonucu bütün ailenin nezarete düşeceğinden haberi yoktur.
Ali, şafak aymaktadır. Son 4 günü kalmıştır. Pınar da doğum için Ali’yi beklemektedir. Pınar, Ali ile telefonda konuşurken sancılanır ve hastaneye kaldırılır. Doğum başlamıştır ama Pınar, Ali gelmeden doğurmak istemiyorum diye tutturur. Ali askeriyeden kaçar ve soluğu Pınar’ın yanında olur. Tabii Ahmet Başçavuş’ta peşinden.
Bir otoparktaki araba soygunu sonucu Sinan yazlık aşkı Oya ile karşılaşır. Oya’nın laptopunun bulunması sonucu teşekkür için emniyete gelmesi Elif’le Sinan arasında gerginliğine yol açar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst