Arka Sokaklar (Kanald)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Arka Sokaklar



Tarih: 2010-11-22 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

DetayBuyukResim.ashx

Elif ölümden dönüyor
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; operasyon sırasında bir an dikkatsiz davranan Elif, son anda Sinan’ın müdahalesi ile ölümden dönüyor.
Kredi kartları borçları biriken ve acil paraya ihtiyacı olan Nazike, köydeki arsasını satmaya çalışmaktadır. Hüsnü’den borç istemeye karar verir. Bütün aile de Nazike ile dalga geçmeye başlar. Hüsnü’den de umduğunu bulamayınca gazete ilanlarında kendisine iş aramaya başlar. 90 yaşındaki Hilmi Amca’ya bakıcı aranmaktadır. Nazike başına geleceklerden habersiz işi kabul eder. Güle oynaya çalışmaya başlar. Ancak Nazike’nin bu işi, nezarette sonlanır.
Furkan ve Yusuf, kafaları güzel arabayla turlarken, ışıklarda sokak çocukları arabalarının camını silmek isterler. Yusuf, Samet ile tartışır. Kafası da güzel olduğu için silahı çıkarır ve Samet’i vurur, sonra da kaçarlar. Ne yaptıklarını anladıklarında ise kendilerini kurtarmaları için dayıları Refik’e sığınırlar. Çocukları çalıştıran İsmet, İsmail ve ablasına polise hiçbir şey anlatmamalarını, olayı kendi çözeceğini söyler. İsmet, Yusuf’ların, Rıza Baba ve ekip de bu olayı aydınlatmanın peşine düşerler… Operasyon sırasında, Sinan ile arasındaki gerginlik yüzünden Elif bir an dikkatsiz davranır ve vurulacağı sırada Sinan onu kurtarır. Bu olayın sonrasında da emniyetin ortasında kavga etmeye başlarlar ve Rıza Baba’ya yakalanırlar. Rıza’nın tepkisi bu sefer çok sert olur. Murat, Sinan’ı da alıp Ankara’ya Ömer’i görmeye gider. Oğlunu çok özlemiştir ve hasret giderirler. Sinan da Ankara’da dolaşıp Murat’ı beklerken Oya arar. Ne tesadüftür ki oda Ankara’dadır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
38351arkasokaklar.jpg


Tarih: 2010-11-29 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Ekip iki caninin peşinde

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip, özel harekatta görevli bir polisin eşini ve oğlunu hunharca öldüren iki caninin peşine düşüyor.
Altan özel harekâtta görevlidir ve Mesut’un da devresidir. Güneydoğu’da ki görevini tamamlamıştır ve İstanbul’a eşi ile oğlunun yanına dönmek için sabırsızlanmaktadır. Altan’ın karısı Yasemin çöp atmak için kapıya çıkar ve üst kattan gelen sesleri duyar. Üst daireye giren Nusret ve Cemal adlı hırsızlar, kadını fark edince eve sokup susturmaya çalışırlar. Yasemin ve Polat’ı bağlayıp, evde ne kadar kıymetli eşya varsa alırlar. Sonrasında Nusret, Yasemin’e tecavüz edip öldürür. Görgü tanığı kalmaması için Polat’ı öldürmek de Cemal’e düşer. Altan’a bu haberi vermek ise Mesut’a kalır. İşin en zor ve en acısı da budur. Rıza Baba ve ekip, Yasemin ve Polat’a bu caniliği yapanların peşine düşer. Altan da, ekipten habersiz Nusret ve Cemal’i bulup öldürmenin peşindedir.

Metin, Pelin’e gereksiz kıskançlık yapınca kız ayrılamaya karar verir. Metin kendini affettirmek için çiçek alıp gider ama o çiçekleri de kafasına yer. Metin son çareyi Pelin’in kapısına yazılar yazıp, ateş yakıp orada oturmakta bulur. Ama buda işe yaramayacaktır.


 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
38529_arka-sokaklar.JPG

Arka Sokaklar

Tarih: 2010-12-06 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Mesut ve Murat’a gizli görev

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Mesut ve Murat, gizli bir görev için kılık değiştirip, hapse giriyorlar.

Elif, emniyette spor şubeden Emre ile karşılaşır. Emre, Elif’ten çok hoşlanır ve Aylin’in de yardımıyla bir akşam bir şeyler içmeye bir yerlere giderler. Ekip, Sinan’ın bu duruma bozulduğunu ve üzüldüğünü anlayınca olaya el koyamaya karar verir. Soluğu Elif’lerin gittiği mekanda alırlar. İhbar var bahanesiyle Mesut kızları alıp ekip minibüsüne bindirir. Elif’in bu olaya ve Sinan’a tepkisi çok ağır olacaktır.

Ömer ve Resul bir bankanın önünde pusuya yatmış, soyulacak birilerine bakınmaktadır. Gözlerine zengin iş adamı Seyfi takılır. Lastiğini patlatıp takibe alırlar ve bir köşede sıkıştırıp bütün paraları alıp kaçarlar. Rıza Baba ve ekip bu iki hırsızın peşine düşerler.

Yunus, içeriden kirli işlerini yürütmeye devam etmektedir. Civan’ın Yunus’a borcu vardır. Civan’ın ailesi bu parayı ödemeyince, ibret-i alem olsun diye Civan’ı öldürtür. Rıza Baba’nın savcıdan aldığı bilgiye göre Yunus ve adamı Erol’un, içerde olduğu kadar dışarıda da kolları hala uzundur. Ortada delil bırakmadıkları için de suçlarını ispatlayamamaktadırlar. Yunus ve Erol’a suçüstü yapmak, Civan’ın katilini bulmak ve içeride cinayetleri işlettiklerin adamın kim olduğunu bulmak için Murat ve Mesut kılık değiştirip hapishaneye girerler. Ancak içerisi sandıkları kadar kolay geçmeyecektir.
Suat evde greve başlar. Çocukların ve Hüsnü’nün hiçbir işini yapmaz. Çocuklar aç, sefil perişan durumdadır. Grevin sebebi ise Hüsnü’nün tanışmalarının 22. yılını unutmuş olmasıdır. Hüsnü bu özel günü unuttuğu için, Suat her şeyden vazgeçer. Şirin babasını özlemiş, her çalan telefona babam arıyor diye koşmaktadır. Levent ise ortalarda yoktur. Melek, Levent’i bulmaya çalışır ancak hiçbir yerde yoktur. Murat ve Yavuz’un yardımıyla Levent’in kanser olmadığını öğrenir ve çıldırır. Bu zor zamanlarda Murat hep Melek’e destek olmaya çalışmaktadır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Tarih: 2010-12-13 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Ekip, delil peşinde

Pazartesi 20:00 Şükran ve Efkan’ın mahalle düğününde, mutluluktan havaya silahlar sıkılmaya başlanır. Damadın askerlik arkadaşı sakar Şakir’e, gelinin ağabeyleri silah atmayı öğretirler. Ama kurşun damadın ayağına isabet eder. Şakir durumu görünce, “askerlik arkadaşımı öldürdüm, benimde ölmem lazım” diye kaçmaya başlar. Gelinin ağabeyleri de Şakir’in peşine düşerler. Rıza Baba ve ekip de olayı tatlıya bağlamak ve bir kaza daha olmasını engellemek için hepsinin peşine düşerler. Pansuman yapılır, Efkan ve Şakir, Rıza Baba tarafından barıştırılır ve tüm ekip beraber düğüne dönerler. Mesut, Hüsnü, Sinan, Ali, gelin ve damatla karşılıklı göbek atarlar.
Hüsnü’lerin evinin kapısına, biri gizli mektup bırakıp kaçar. Mektup Hüsnü’nün eline geçer ve bu pembe zarftaki aşk mektubunun sahibi bulunamaz. Nazike kendisine geldiğini düşünür ve çocuklar dalga geçmeye başlarlar. Suat, Hüsnü’ye geldiğini zannedip kıskançlık krizlerine başlar. Mektup öyle birine gelmiştir ki, kimse inanamaz.
Rıza’lar eski dostu Prof. Hilmi Duru’nun paneline katılırlar. Konuşmanın ortasında polis gelir ve Hilmi Bey’i tutuklar. Suçsuz olduğu anlaşılıp ilk önce serbest bırakılır. Hilmi’lerin emektarı Gülsüm’ün oğlu Servet, devrim oluşum örgüt üyesidir ve bunu herkesten saklamayı başarmıştır. Düğün için Hilmi’den yüklü miktarda para çeker ve o parayı olduğu gibi örgüte getirir. Polis bu örgütün içinde Hilmi Bey’inde olduğunu düşünüp tekrar tutuklar. Rıza Baba ve ekip, Hilmi’nin suçsuz olduğunu kanıtlamanın peşine düşer
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Ekip Şirin’i arıyor
Pazartesi 20:00

Mesut, Sabri’den özür dilememiş, Vedat Müdür’ün odasından kapıyı çarpıp çıkmıştır. Tüm ekip şimdi ne olacak diye düşünmektedir. Mesut’un suçsuz olduğunu, Sabri’nin durup dururken olay çıkarttığını Murat anlatmıştır ama nafile. Mesut, Rıza’nın konuşmalarını dinlemez ve yıllık izin dilekçesini verip çıkar.

Tekin, çevreci Burcu’ya aşık olur. Metin’le Tunç’u da ayartıp ağaçlar kesilmesin eylemine katılırlar. Ağaçlara kendilerini zincirle kilitleyip basına görüntü verirler. Olayı sakinleştirmek için Hüsnü, Sinan, Elif ve Ali olay yerine gelirler. Çocukları da orada gördüklerinde Hüsnü çıldırır.
Levent’in uyuşturucu işi yaptığı patronu Demir, Gökhan’ın aracılığıyla Levent’in işini bitirtmek ister. Levent, Gökhan ile görüşmeyi kabul eder. Gökhan, Levent’i vurdurtacağı sırada Levent bir hamleyle silahı kapar ve Gökhan’ı yaralayıp kaçar. Levent’in gözü dönmüştür. Artık tek istediği kızı Şirin’i de alıp buralardan uzaklaşmaktır. Levent Melek’in evine gelir ve Müjgan’ın elinden Şirin’i alıp kaçırır. Şirin’in kaçırılma haberi tüm ekibi harekete geçirir. Levent’i yakalamak imkansız gibi bir şeydir. Demir’in Levent’in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Şirin’in kaçırılma haberini duyan Mesut da koşup emniyete gelir. Bütün ekip, Melek’e destek olup Şirin’in peşine düşer. Melek soluğu İdil’in evinde alır. Levent’in nerede olduğunu bildiğinden emindir. İdil’i öldürebilecek kadar sinirlidir. Murat, İdil’i Melek’in elinden zor alır. Demir’in adamları Levent’in izini bulurlar. Ancak Levent bir yolunu bulup kaçmayı başarır. Şirin, Demir’in elinde kalmıştır. İşin en tehlikeli yanı da budur…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
sokakarkaknld175.jpg


Tarih: 2010-12-27 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Mesut ve Sinan gizli görevde

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Mesut ve Sinan gizli bir görev için Suriye’ye gidiyor.

Mesut ve Sinan, gizli ve tehlikeli bir görevle Suriye’dedir. Elif’in ise aklı da kalbi de Sinan’dadır. Doktor lakaplı Azim teröristtir ve örgütle ters düşüp teslim olmaya karar vermiştir. Doktor’un tek şartı vardır; Türkiye’ye giriş yaparken özel koruma istemektedir. Korumalığını yapmasını istediği kişi ise Mesut Güneri’dir. Şirin kurtulmuş, herkes derin bir nefes almıştır. Elif ve Murat, Melek’ler de bu olaylı günün ardından derin bir nefes alırken, Sinan’lar Levent’i aramaya devam ederler. Levent çoktan ortalıktan yok olmuştur ve giderken Melek’e bir mektup bırakmıştır.

Pınar, Efe’nin altınlarını saklamak için Ali’ye kasa kiralamasını söyler. Ancak Ali oralı bile olmaz. “Evin yarısı polis, ne gerek var kasaya” der ve tartışırlar. Ertesi gün Pınar altınları koyduğu yerde bulamayınca evi birbirine katar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Mesut ve Sinan ölüm kapanında

Pazartesi 20:00

Tunç, Rıza Babalar’da babasının gelmesini beklemektedir. Tunç, babasıyla ilgili, Rıza’ya öyle sorular sorar ki, Rıza ne cevap vereceğini bilemez.
Mesut ve Sinan, Azim’le adamı Sekban’ı alıp İstanbul’a koruma evine getirirler. Mürsel, Kahtalı’yı Azim’lerin peşine takmış ve öldürmesini emretmiştir. Mesut gece nöbetindeyken evin etrafında birileri olduğunu fark eder ve hemen evi boşaltmaya çalışır. Evde bir casus olduğu anlaşılır. Bu casusta Azim’in en güvendiği adamı Sekban’dır. Her şey gittikçe daha tehlikeli olmaya başlar. Mesut ve Sinan, Azim’i de alıp bir kulübeye sığınırlar. Karşılıklı çatışma başlar. Ancak Kahtalı ve adamları çok kalabalıktır. Mesut ve Sinan iyice köşeye sıkışmıştır. Sinan’ın da yedek mermisi kalmayınca her şey çok zorlaşır.

Hüsnü, Suat’la beraber alışverişe çıkar. Elleri kolları dolu yürüyemeyecek hale gelirler. Metin ile Tekin’in kursta olduğunu sanarken, yolda karşı karşıya gelirler. Hüsnü, “oğlum ne işiniz var burada sizin kursta olmanız gerekmiyor mu?” dediğinde, çocukların cevabı “sıkıldık baba, kurs bizi sarmıyor” olur. Hüsnü o anda yıkılır. Çünkü o kursun parasının ne şartlarda ödendiğini çocuklar bilmemektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39445_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar


Tarih: 2011-01-10 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Genç futbolcunun akıbeti ne?

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip, bir süredir kayıp olan Sarper adlı genç futbolcunun akıbetini araştıyor.
Nazike’nin bir telefon sapığı vardır. Nazike bu sapığın ses tonundan ve konuşmalarından çok etkilenip buluşmaya gider. Başına geleceklerden haberi yoktur tabii ki.
Selim, karısını öldürür ve aşiret kararı alıp suçu, 16 yaşındaki Ayhan’ın üstlenmesine ve hapse onun girmesine karar verirler. Ancak kim olduğunu bilmedikleri biri, savcıya karısını Selim’in öldürdüğünü söyleyince Selim hapse girer. Cello Ağa, oğlunu hapse attıranı bulmanın peşine düşer. Ayhan’ı yakalayıp, şiddet kullanarak konuşturmaya çalışırlar. Elif ve Sinan sonunda barışmışlardır. Ancak bu durumu Rıza Baba’dan bir sürede olsa saklamak isterler. Ekip, Rıza Babalı gece devriyesindeyken sahil kahvesine salep içmeye gitmeye karar verir. Ne tesadüftür ki, Elif ve Sinan da oradadır. Sinan ortalıktan kaybolup Rıza Baba’dan kaçmaya çalıştığını zanneder. Tunç almak istediği pantolonun içine sığamayınca, pantolonu alamamış ve kilo aldığı için bunalıma girmiştir. Mesut diyete girelim diyip oğluna moral vermek ister. Tunç bu fikre bayılır ve baba- oğul diyete başlarlar. Mesut açlığa dayanamaz ve geceleri Tunç’tan gizli dürümleri mideye indirmeye başlar. Tabii bu sırada Tunç’a yakalanınca kıyamet kopar.
Sarper, yetenekli ve genç bir futbolcudur. 2.ligde bir takımın kalecisidir. Bir süredir kayıptır ve kesik kolu bulunur. Ekip, Sarper’in cesedini ve ona bunu yapanları bulmanın peşine düşer. Bilgi toplamak için bir grup kulübe, bir gurup da Sarper’in evine gider. Kulüp başkanı İrfan, tekin olmayan bir tiptir. Yapılan araştırmada İrfan’ın üvey kızı Gonca ile Sarper’in uzun süredir aşk yaşadıkları ortaya çıkar. Murat’lar, Sarper’in en yakın arkadaşı, takımın kaptanı, doktor Nevzat’ı bulup bilgi almak isterler. Ancak Nevzat birkaç kaçamak cevap verip gider. Günün devamında İrfan’ın adamı Baha öldürülür. Baha’nın cesedinde Sarper’in parmak izine rastlanır ve akıllar iyice karışır. Sarper yaşıyor mu? Sarper’in başına gelenlerin suçlusu kim?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39582_arka-sokaklar.JPG

Arka Sokaklar

Tarih: 2011-01-17 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Hüsnü’nün zor günleri

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Zeliha, narkotik şube tarafından sorguya alınınca, Hüsnü hayatının en zor günlerini geçiriyor.
Melek ve Murat gece devriyedeyken Müjgan arar ve Şirin’in dişinin ağrıdığını, acil dişçiye götürülmesi gerektiğini söyler. Melek gecenin bir yarısı dişçiyi nerede bulacağız diye düşünürken Murat olaya el atar ve Yavuz’un eski ev arkadaşı dişçi Bülent’in muayenehanesini açtırır. Doktor dönüşü Şirin uyumuştur. Murat’ın kucağında eve gelir. Müjgan, Murat’ın Şirin ile bu kadar ilgilenmesini pek beğenir ve Melek’e de bu durumdan bahseder.
Zeliha ve Tibet birbirlerine aşık olurlar ve aralarında güzel bir arkadaşlık başlar. Zeliha’nın okuldan arkadaşı Asu da Tibet’ten hoşlanmakta ve Zeliha ile olan durumu kıskanmaktadır. Asu okul haricinde bir gece kulübünde barmaidlik yapmaktadır. O gece kulübünde bütün pisliklerde dönmektedir. Kulübün sahibi Asu’ya fena halde yanıktır. Asu’nun Tibet’e olan hayranlığını görünce bu olaya çıldırır ve Tibet’in çantasına uyuşturucu koyup, polise ihbarda bulunur. Tibet, Zeliha’ya çok değer vermektedir. Annesiyle bile tanıştırır. Rıza Baba ve ekibi, Tibet’i üzerinde uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alırlar. Zeliha ne yapacağını şaşırır ve babasına durumu haber vermekten çok korkar. Mesut ağabeyini aramaya karar verir. Mesut’un telefonuna Murat çıkınca da Murat ağabeyinden yardım ister. Murat olayın bütün detaylarını öğrendikten sonra Rıza Baba ve Ekip ile paylaşır. Bu durumu Hüsnü’den gizlemeye karar verirler. Mesut ve Murat, Hüsnü’yü Tibet’ten uzak tutmaya çalışır. Narkotik Şube, Tibet’in Zeliha ile çekilmiş fotoğraflarını bulunca olaya el koyarlar ve görev ekipten alınır. Zeliha, narkotik tarafından evden aldırılıp sorguya getirilir. Herkesin eli kolu bağlı bu olayı çözmenin peşine düşerler.
Hüsnü açığa mı alınıyor? Tibet aklanabilecek mi? Hüsnü, Zeliha’yı ve tüm ekip arkadaşlarını affedecek mi?
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Didem intihara mı zorlandı?


Tibet, okula beraber gitmek için Zeliha’yı evden almaya gelir. Gelirken de Suat teyzesine çiçek getirmeyi ihmal etmez. Metin ve Tekin ablalarının erkek arkadaşının eve girip çıkmasından hiç hoşnut değildir, bu duruma sinir olurlar. Hüsnü emniyete gelir. Herkes damat ile ilgili tebriklerini dile getirirler.
Artık Hüsnü’nün de bir lale damadı vardır. Ekip, Hüsnü’yle dalgasını geçerken Rıza Baba gelir. Hüsnü’ye “Üzülme, her kız babası bir gün gelecek bu acıyı tadacak. Damat dediğin böyledir, nerden gelir, nasıl gelir, niçin gelir anlamazsın.”der. Bu arada Ali renkten renge girer.


Pazartesi 20:00
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39926_arka-sokaklar.JPG

Arka Sokaklar


Tarih: 2011-01-31 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Ekip, kredi kartı şebekesinin peşinde

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip, vatandaşların kredi kartlarını kopyalayıp, para çeken bir şebekenin peşine düşüyor.
Ömer, babasını ziyarete İstanbul’a gelir ve tüm ekibin gözdesi olur. Murat, Ankara’dan dönerken herkese sürpriz yapar ve Ömer’i de yanında getirir. Emniyette herkes işini gücünü bırakıp Ömer ile oynamaya başlar. Asıl sorun, Yavuz nöbette, Murat devriyedeyken Ömer’e kimin bakacağıdır. Tabii Mesut hemen Murat’ı teselli eder. “Bu kadar aile bir Ömer’e bakamayacaksa vay halimize” der. Ömer ilk gün Suat’lara bırakılır. Ev adeta çocuk parkına döner. Daha sonra gece devriyesinde Ömer’i Tunç’a bırakırlar. Tunç ona ağabeylik yapar. Garip’le Ömer’in fotoğraflarını çeker. Devriyesi sonrası Ömer’i almaya Melek ile beraber gider. Melek, Ömer’i kendisine bırakabileceğini, Şirin’le beraber Ömer’e de annesinin seve seve bakacağını söyler. Murat mahcup olur. Ömer’e o günden sonra Müjgan bakmaya başlar. Şirin’le de Ömer çok iyi anlaşınca herkesin keyfi yerine gelir.
Suat’ın mide bulantısı ve baş dönmeleri başlar. Üstüne üstlük birde günü gecikmiştir. Doğru doktorun yolunu tutarlar. Serhat kredi kartı çetesinin başıdır. Sağ kolu Cemo ile beraber elit restoranlarda, otellerde kurdukları tezgahı yürütmektedirler. Mağdur iş adamı İrfan’ın Serhat’a borcu vardır. İrfan, Serhat ile beraber gittikleri yemekte hesabı ödeyince kredi kartı bilgilerini kopyalarlar. Serhat kendisine olan borcu kredi kartından çektirir. İrfan kredi kartındaki bu çekimi ve rakamı öğrenince Serhat’ın yaptırdığını anlayıp hesap sormaya gider. Ancak İrfan’ı vurup bir kenara atarlar. İrfan yaralıdır. Sinan ve Elif’e ifadesini verir, her şeyi anlatır. Ancak Serhat’ı ve şebekesini yakalamak göründüğü kadar kolay değildir.
Nadya, Yüksel’in hizmetçisidir. Yüksel, Nadya’ya sarkıntılık yapınca viski şişesini kafasına geçirip evden kaçar. Sinan sonunda Elif ile arayı düzeltmiş ve sabah kahvaltıya eve davet etmiştir. Elif enfes bir sofra ister. Sinan da özene bezene sofrayı hazırlar. Ne tesadüftür ki Nadya, Sinan’ın oturduğu apartmana sığınınca yolları kesişir. Sinan, Nadya’yı eve alıp ayağındaki yaralanmaya müdahale ederken, Elif bir anda eve girer ve olanlar olur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40120_arka-sokaklar.JPG

Arka Sokaklar

Tarih: 2011-02-07 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Sinan ile Elif arasında Rus krizi yaşanıyor

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Sinan’ın evinde Nadya’yı gören Elif, çekip gidiyor. Ardından da Sinan ile Elif arasında yeni bir kriz yaşanıyor.
Ömer, Melek’lerde kalmaya devam etmektedir ve halinden de çok memnundur. Melek, Pınar’la konuşmuş, Ömer geçici olarak Şirin’le beraber anaokuluna gidecektir. Murat, Melek’in Ömer’le bu kadar ilgilenmesinden çok mutludur.
Elif, Nadya’yı görünce çekip gitmiş, Sinan ise ne yapacağını şaşırmıştır. Murat’ı arayıp yardım ister. Elif ise emniyette terör estirmektedir. Yüksel her yerde Nadya’yı aramaktadır. Nadya’yı kiraladığı Salih’i arayıp yardım ister. Salih evdeki diğer Ruslar’ı tembihleyip çıkar. Nadya diğer iki Rus arkadaşını da Sinan’ın evine çağırır. Rıza, Mesut’a yabancılar şubesiyle temasa geçip Sinan’ın yanına gitmesini söyler. Rus kızların pasaportları zorla ellerinden alınmış, Salih tarafından çalıştırılmaktadır. Rıza Baba, Elif ve Hüsnü olayı çözüp Sinan’a giderler. Gördükleri manzara karşısında Rıza Baba şoke olur. “Artık sizi ben bile kurtaramam” deyip oradan uzaklaşır.
Tibet, Antalya’ya milli takım kampına gider. Zeliha kıskançlık krizlerine girer.
Ferhat yeni hapisten çıkmış, ailesi tarafından Şeyda ile görücü usulüyle sözlenmiştir. Görücü usulü de olsa Şeyda, Ferhat’tan hoşlanmaktadır. Ferhat’ın başka kızlarla telefon konuşmasına tanık olunca olay çıkartır. Şeyda’nın babası Müfit ile Ferhat’ın ağabeyi Cemşit bu tartışmayı duyarlar. Eğer bir sorun varsa sizi evlendirmeyelim derler. Ortalık sakinler. Sonrasında Şeyda’nın ortadan kaybolup ölü bulunması Ferhat’a biçilir. İki aile birbirine girer. Rıza Baba ve ekip Şeyda’nın katilinin peşine düşer.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40312_arka-sokaklar.JPG

Arka Sokaklar

Tarih: 2011-02-14 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Ekip, iki hırsızın peşinde
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip bu kez de, Nuri ve Şeref adlı iki hırsızın peşine düşüyor.
Ayşe, kocası İsmet’in alkol alıp, sürekli kendisini dövmesiyle baş edemez ve boşanırlar. Ama İsmet’in Ayşe’nin peşini bırakmaya niyeti yoktur. İsmet, Ayşe’yi dövmeye, tehdit etmeye devam etmektedir. Avukat Seda tekrar İsmet’e dava açar. Dava gününü beklerken, beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalınır.
Nazike, Seydola diye bir falcı bulmuştur. Adamın Kızıldereli olduğuna, alemi falan olduğuna inanmaktadır. Bütün evi tütsülere boğar. Suat’ı da kafaya alıp Seydola’ya fal baktırmaya giderler. Asıl şenlikte bundan sonra başlar.
Nuri ve Şeref, Seyran’ın aracının plakasını araklayıp, hırsızlıklarına kaldıkları yerden devam ederler. Bu hırsızlıklar sonucu Ekip, plaka sahibi Seyran’ın ev adresini bulup kapısına dayanır. Seyran, Ekip’e kapıyı açmayıp direnince, Mesut’un kafası atar ve kapıyı kırıp içeri girer. Girdiği gibi de kafasına abajuru yer. Seyran apar topar merkeze götürülür. İş çok uzamadan çözülür ve tatlıya bağlanır. Seyran şarkıcıdır. Barbaros’un mekanında sahne almaktadır. Erkut ve arkadaşları Seyran’ı dinlemeye gider. Erkut kıza kur yapınca, Seyran masadaki viski şişesini Erkut’un kafasına geçirir ve tekrar emniyetin yolunu tutarlar. Seyran ve Mesut’un yolları tekrar kesişir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40489_arka-sokaklar.JPG

Arka Sokaklar

Tarih: 2011-02-21 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Mesut, Ekip’in takibinde!
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip bu kez, iş arkadaşları Mesut’u takibe alıyor!

Elif, Melek, Aylin emniyette moda dergisine bakmaktadırlar. Elif’in bir düğüne katılması gerekmektedir ve dergiden elbiselere bakarlar. Düğün, elbise muhabbetleri geçerken Sinan, Hüsnü, Murat, Mesut, Ali emniyete gelip muhabbete dahil olmak isterler ama Sinan’ın kızlardan yemediği laf kalmaz. Elif evlenmek istediğini sürekli ima etse de, Sinan anlamamakta ısrarlıdır.
Mesut, Seyran’la gizli gizli mesajlaşmakta, telefonlaşmaktadır. Hüsnü’nün bu gizli kapaklı telefonlar dikkatini çeker ve araştırmaya başlar. Mesut’un tekrar alkole başladığını zanneder. Durumu Rıza Baba’ya da anlatıp, Mesut’u takibe alırlar. Seyran’ın sahne aldığı barı beraber basarlar. Mesut’u ve Seyran’ı beraber görünce şaşkınlıklarını gizleyemezler.
Tekin’in matematiği iyice kötüleştiği için Zeliha’nın arkadaşı Ayça özel matematik dersi vermeye başlar. Ancak Tekin, Ayça’ya aşık olur.
Serhat, diyaliz makinesine bağlı olarak böbrek nakli beklemektedir. Babası Emin acıları içinde oğlunun başındadır. Serhat’ın doktoru Selim aynı zamanda zengin iş adamı Selim’in oğlu Güneş’in de doktorudur. Güneş’in de böbreğe ihtiyacı vardır ve Serhat ile dokuları uymaktadır.
Şirin’in doğum günüdür. Melek ve Müjgan kendi aralarında pasta keserler. Şirin, annesinden pastasından Murat’a da götürmesini ister. Murat pastanın gelişine çok sevinir ve bunu karşılıksız bırakmaz.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
02052007015626.jpg


Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 07.03.2011 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip, restoran işletmeciliği kisvesi altında uyuşturucu satışı yapan bir şebekeye baskın yapıyor. Mesut, Hüsnü, Sinan, Elif, Melek, Ali devriyededirler. Devriyenin bitmesine yarım saat kala, Sinan “oh devriye bitiyor” diyince bütün ekip, Sinan’a laf söylemeye başlar. Aralarında iddiaya girerler. Anons gelirse Sinan ekibe yemek ısmarlayacaktır. Ve tabii ki beklenen anons gelir. Ekip yemeği kazanmanın sevinciyle olaya intikal ederler. Olay bitiminde Sinan verdiği sözü tutar ama Elif ile baş başa yemeğe çıkacaklarını söyler. Mesut’un bu olay karşısında intikamı acı olacaktır. Seyran, Tunç’u evine yemeğe davet eder. Mesut da devriye bitimi gelecektir. Barbaros, Seyran’ı arayıp acilen bara çağırınca Tunç’la beraber gitmek zorunda kalırlar. Seyran sahnedeyken bara polis gelir ve rutin kimlik kontrolü yapılır. Tunç’u gören sivil polis, kimliğinden Mesut Güneri’nin oğlu olduğunu anlar ve Mesut’u arar. Sonrasında da kıyamet kopar. Seyran ve Mesut ayrılmanın eşiğindedir. Barbaros’un barında kavga ederler. Erdem ve Nazan restaurant işletmecisidir. Ortakları Mustafa hapisten yeni çıkmıştır. Erdem ve Mustafa’nın uyuşturucu satışında da ortaklıkları vardır. Erdem restauranta uyuşturucu işini karıştırmak istemez. Mustafa ise buna karşı gelir ve satışlara başlar. Ekip’e yeni sivil polis memuru Nejat katılır. Akademiden yeni mezun, heyecanlı, bir an evvel öne çıkma peşinde olan genç bir memurdur. Osman ve Harun zengin iş adamı Gökmen’in evine soygun yapma planındadır. Ancak Gökmen’in evi 24 saat bir güvenlik şirketi tarafından izlenmektedir. Bir plan kurup, polis olarak içeri girerlerse, güvenlik şirketinin hiçbir şey yapamayacağını düşünürler. Ve planlarını uygulamaya koyulurlar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Sinan’la bir hayat kuramayacaklarını, geleceklerinin olmayacağını düşünen Elif, Ankara’dan eski hocalarından gelen eğitmenlik teklifini değerlendirmek istiyor ve Rıza Baba ile konuşmaya gidiyor.

Sinan liseden arkadaşlarıyla dağa kayak yapmaya gitmeye karar verir. Bunu ballandıra ballandıra ekip minibüsünde anlatır. Murat ve Ali’yi de davet eder. Elif bu duruma çok bozulur. Sinan’ın planlarından kendisini ayrı tutmasına sinirlenir. Elif, Sinan’la bir hayat kuramayacaklarını, geleceklerinin olmayacağını düşünür. Ankara’dan eski hocalarından gelen eğitmenlik teklifini değerlendirmek ister. Rıza Baba ile konuşmaya gider.

Ceren, Hakan’a aşık olur ve evi terk eder. Beraber yaşamaya karar verirler. Ceren’in annesi Asiye gözyaşları içinde haykırıp durur. Hakan’ın amcası Latif tam bir başbelasıdır. Hakan’a eroin sattırmaktadır. 1 kilo eroini Hakan’a bırakıp gider. Asiye kızının bulunması için polisten yardım ister. Sinan, Murat, Melek, Ali acılı anneyi dinleyip, yardımcı olmaya çalışırlar. Ceren 18 yaşını doldurduğu için, zorla alıp getiremeyeceklerini söylerler. Ekip, Hakan’ın evine Ceren ile konuşmaya gittiğinde kız panik olup evdeki 1 kg. eroini sobaya atar. Hakan da bu durumu fark edince kızı kapının önüne koyar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
sokakarkaknld154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 04.04.2011 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Ekip bir yandan ağır yaralanan Sinan’a yaşam mücadelesinde destek olmaya çalışırken, diğer yandan da arkadaşlarını vuran Serdar’ı yakalamak için operasyonlar düzenliyor. Sinan, Serdar tarafından vurulmuştur. Silah seslerini duyan mahalleli yakında gördükleri polis ekibine haber verir. Polisler de olay yerine koşar ve Sinan’ı bulurlar. Elif, Ankara’dan gelmiş, Sinan’la buluşmayı beklemektedir. Melek ve Murat gece devriyesindeyken telsize düşen “Sinan Bahadır vuruldu, durumu ağır” anonsu şok etkisi yaratır. Rıza Baba ve tüm ekip hastaneye koşarlar. Elif’e bu haberi vermek Melek ve Murat’a kalır. Bütün ekip ile Suat, Ayla, Pınar, Seyran, Metin, Tekin ve Tunç da Sinan’dan bir haber alabilmek, iyi olduğunu duyabilmek için hastaneyi mesken tutarlar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
sokakarkaknld154.jpg

trans.gif

Arka Sokaklar

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 11.04.2011 20:00
trans.gif

Mesut, cinayet suçlamasıyla gözaltına anılıyor Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Komiser Mesut, cinayet suçlamasıyla gözaltına alınıyor. Rıza Baba ve tüm Ekip de bu olayı çözmek için harekete geçiyor. Sinan hastaneden taburcu olur ve iyileşip göreve dönene kadar da Murat ve Yavuz’un evinde kalacaktır. Nazike grip olur ve bütün aile tarafından dışlanır. Hüsnü, Nazike’yi alıp hastaneye götürür ve Yavuz’un başına bırakır. Hüsnüler’in evinde tam bir sükunet hakimdir. Prodüktör Evren, Seyran’a sözleşmenin bir kopyasını yollar. Tam 5 yıllığına onu şirketine bağlamıştır. Seyran hemen Mesut’u çağırıp yardım ister. Mesut “bu olayı ben halledeceğim sen karışma” der. Evren’in ofisine konuşmaya gider. Sonrasında Evren ofisinde ölü bulunur. Görgü tanığı Şefik, ifadesinde Evren’in en son Mesut Komiser ile görüştüğünü söyler. Bu ifade üzerine komiser Mesut Güneri, Evren Tamyol cinayetinde şüpheli olarak gözaltına alınır. Rıza Baba ve tüm ekip bu olayı çözmenin peşine düşerler.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst