simurganka01
Daimi Üye
günaydın kızlar,
kuzucuğum iyi olacak inşallah. dün 2 kere sürdüm pipiye o antibiyotik içerikli kremden. bu sabah azdı kızarıklık. geçecek herhalde. ama sünnet derisi zor açılıyor diye yine de ben en uygun zamanda götüreceğim. burda güvenemem de. memlekete gitme fırsatım olur umarım.
herkes buralarda ne güzel. epiciğinizi öperim beyaaa
4.derse yetişmem lazım. evdeyim.yemek yaptım. bi yandan giyiniyorum. bir yandan yazıyorum![]()
doğumgününü ben de çoooooooook detaylı yapmak isityorum ama çok pis bir zamana geliyor. 26sında sömestre tatili başlıyor. 23ünde doğumgünümüz. belki burda ufak birşey yapıp memlekette detaya gireriz :gul:
o Duru kuşun tütülü totosunu ısırırım bennn
ha Gökçem Aden o profilde aynı Tuna. şıp demiş birbirlerinin burunlarından düşmüşler bacım. bir buluşturamadım şu bebeleri
Annesi sen gene bi doktora daha götür de olmadı en olabilecek zamanda sünnet yaptır. Bal Tunam çişini yaparken pipisi yanmasın annesi... Kıyamam kız ben ona....
canım iremden ötürü bi hayli doğum günü tecrübemiz var bu sene sadece kendi çapımızda kutladık.daha önce öyle kutlanırdı aileler,arkadaslar daha yeter dedim.eğer yardıma birileri olursa yanında daha az zorlanırsın ama yorulacağın kesin en temizi 1 gün aralıkla yap.henüz bebişlerin zaman kavramı olmadığından gününde olacak diye tutturamaz nasılsa.
Ay yok Nazom, hepsi aynı gün olsun diğer türlü kalkamam ayağa. Zati anamgil gelirler, yani hava muhalefeti olmazsa inşallah. Öyle olursa kolay olabilir işim. Arkadaşlara "1-4 arasını ayırsam akşam 5 ten sonra da aileleri çağırsam olabiler sanki. Eşimin ailesi de maşallah az kişi diil ki arkadaş, benim ailem 3 kişi. anam babam kardeşim, eşiminkileri sayiiim bi... bi saniye düşünücem...17 kişi, küçüklü büyüklü tey tey teeeeeeeeeeeeeeey