2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın kızlar,

kuzucuğum iyi olacak inşallah. dün 2 kere sürdüm pipiye o antibiyotik içerikli kremden. bu sabah azdı kızarıklık. geçecek herhalde. ama sünnet derisi zor açılıyor diye yine de ben en uygun zamanda götüreceğim. burda güvenemem de. memlekete gitme fırsatım olur umarım.

herkes buralarda ne güzel. epiciğinizi öperim beyaaa

4.derse yetişmem lazım. evdeyim.yemek yaptım. bi yandan giyiniyorum. bir yandan yazıyorum :D

doğumgününü ben de çoooooooook detaylı yapmak isityorum ama çok pis bir zamana geliyor. 26sında sömestre tatili başlıyor. 23ünde doğumgünümüz. belki burda ufak birşey yapıp memlekette detaya gireriz :gul:

o Duru kuşun tütülü totosunu ısırırım bennn

ha Gökçem Aden o profilde aynı Tuna. şıp demiş birbirlerinin burunlarından düşmüşler bacım. bir buluşturamadım şu bebeleri

Annesi sen gene bi doktora daha götür de olmadı en olabilecek zamanda sünnet yaptır. Bal Tunam çişini yaparken pipisi yanmasın annesi... Kıyamam kız ben ona....

canım iremden ötürü bi hayli doğum günü tecrübemiz var bu sene sadece kendi çapımızda kutladık.daha önce öyle kutlanırdı aileler,arkadaslar daha yeter dedim.eğer yardıma birileri olursa yanında daha az zorlanırsın ama yorulacağın kesin en temizi 1 gün aralıkla yap.henüz bebişlerin zaman kavramı olmadığından gününde olacak diye tutturamaz nasılsa.

Ay yok Nazom, hepsi aynı gün olsun diğer türlü kalkamam ayağa. Zati anamgil gelirler, yani hava muhalefeti olmazsa inşallah. Öyle olursa kolay olabilir işim. Arkadaşlara "1-4 arasını ayırsam akşam 5 ten sonra da aileleri çağırsam olabiler sanki. Eşimin ailesi de maşallah az kişi diil ki arkadaş, benim ailem 3 kişi. anam babam kardeşim, eşiminkileri sayiiim bi... bi saniye düşünücem...17 kişi, küçüklü büyüklü tey tey teeeeeeeeeeeeeeey

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

bende alısamadım simusum beğenende var cıkısss diyen de kendimde karar veremedim.hayır kocam da aksam halvete girek mi dediydi boyattığımda ruslara benzemişin dedi.bu iyi bişiy mi kötü mü bilemedim.o günden beri düşünüyom halvet işini.adamın rus fantezisi mi varmıs acabası yıllardır diye

ahahahhaa sesli güldümmmmm :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben de uykusuzum nazom ya, Kuzey gece yarıları kartlak sesi ile inletiyor apartmanı valla.Bi de herkes "bunlar en iyi zamanları" diyip gözümü korkutuyor.
Saçlarını çok merak ettim, facede resim istiyom kesin yakışmıştır beyaz tenlisin ya. Damadın alem ya, bu aralar gangnam style klibine takmış durumda, indirdim klibi açtığımda kilitleniyor klibe, bi de gülüyor kro :D Onun sayesinde dansını öğrendim kız, akşamları ailecek yapıyoz o yorgunlukla :D

hahaaaaa yerim onu ben..evet balım bunlar iyi günlerimiz sen yürüsünlerde görrr gününü.ne gıcığım demi..yürüdüklerinde gece uykuları düzene girecek bak gör ammaaa gündüzleri popon yer görmeyecek.muhahaaaaaaa bizde gangam yapıyoz evde ya sorma eşim o ağır abi at gibin zıplıyo elanın karsısında ela da gülmekten bayılıyo..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
-AZO'mm,ben bu kuzeyi yerim o fotosunda nasıl tatlı oylee masallahh :eek:pucuk:
-Simus,kuvette yıkıyom dedigim bizim kullandıgımız kuvetin dibine sungerini koyuyorum ona oturtuyodum,sampuan siseleriyle oynuydu,ordekleriyle oynuyodu ayaklarını cırpıyodu cok seviyodu,ama simdlerde kıyamet kopuyo iste :(( bide kucagıma oturtayım bakalım poff....eskiye doncez heralde :uzgun:

-kızlarr,imkanı olan bebislerin fotosunu koyabiliymi acabaaa ?? :panter:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bende alısamadım simusum beğenende var cıkısss diyen de kendimde karar veremedim.hayır kocam da aksam halvete girek mi dediydi boyattığımda ruslara benzemişin dedi.bu iyi bişiy mi kötü mü bilemedim.o günden beri düşünüyom halvet işini.adamın rus fantezisi mi varmıs acabası yıllardır diye

:cokkomik: Allah iyiligini versin nası güldummm :D
bakiim ben sacının yeni haline bakiim bakim hani nerde :elif:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben de uykusuzum nazom ya, Kuzey gece yarıları kartlak sesi ile inletiyor apartmanı valla.Bi de herkes "bunlar en iyi zamanları" diyip gözümü korkutuyor.
Saçlarını çok merak ettim, facede resim istiyom kesin yakışmıştır beyaz tenlisin ya. Damadın alem ya, bu aralar gangnam style klibine takmış durumda, indirdim klibi açtığımda kilitleniyor klibe, bi de gülüyor kro :D Onun sayesinde dansını öğrendim kız, akşamları ailecek yapıyoz o yorgunlukla :D

Anaaaaa ben de deniiim bakiim naaapcak benim zilli, gerçi kapı gıcırtısı duysa dizleri kırıp popoyu kıvırıyo ya merak ettim bak şimdi :D:D naapsıın yavrum, ana tarafından kanında trakyalılık var demek, kapı gıcırtısına oynar hesabı :D:D

Ahahhahahahhahahahhaha :gul::gul::gul: Alemsin Nazo yaaaa ahahahhahaha halen gülüyom, yok kız düşünme öyle şeyler. Ben de saçımı kestirdiğimden beri, eşim fıstık gibi oldun, gençleştin, başka bi kadın gibi oldun deyip duruyo. Ama halvet işine hiç girmedi bak. Demek ki beni halen başka kadın olarak görüyo. ahahhahahhaa :gul:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Annesi sen gene bi doktora daha götür de olmadı en olabilecek zamanda sünnet yaptır. Bal Tunam çişini yaparken pipisi yanmasın annesi... Kıyamam kız ben ona....

Ay yok Nazom, hepsi aynı gün olsun diğer türlü kalkamam ayağa. Zati anamgil gelirler, yani hava muhalefeti olmazsa inşallah. Öyle olursa kolay olabilir işim. Arkadaşlara "1-4 arasını ayırsam akşam 5 ten sonra da aileleri çağırsam olabiler sanki. Eşimin ailesi de maşallah az kişi diil ki arkadaş, benim ailem 3 kişi. anam babam kardeşim, eşiminkileri sayiiim bi... bi saniye düşünücem...17 kişi, küçüklü büyüklü tey tey teeeeeeeeeeeeeeey

haklısın canım. şuanda en çok ona seviniyorum zaten. çiş yaparken sıkıntısı yok çok şükür
bir de biz çok kaka yapıyoruz ya. 3 kere-2 kere ama nerdeyse asla bir seferle kalmıyor. acaba gereğinden fazla mı yediriyorum ben Tuna'ya :ne:

Nazom kız yakışmıştır sana. güle güle kullan

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

hahaaaaa yerim onu ben..evet balım bunlar iyi günlerimiz sen yürüsünlerde görrr gününü.ne gıcığım demi..yürüdüklerinde gece uykuları düzene girecek bak gör ammaaa gündüzleri popon yer görmeyecek.muhahaaaaaaa bizde gangam yapıyoz evde ya sorma eşim o ağır abi at gibin zıplıyo elanın karsısında ela da gülmekten bayılıyo..

Ay gözümde canlandı :D Yürüyünce yandık doğru diyorsun, şimdi yürüteçte heryere yetişemiyor.. O değil de ben hemen konuşsun istiyorum, çok merak ediyorum konuşurken ki sesini :D

-AZO'mm,ben bu kuzeyi yerim o fotosunda nasıl tatlı oylee masallahh :eek:pucuk:
-Simus,kuvette yıkıyom dedigim bizim kullandıgımız kuvetin dibine sungerini koyuyorum ona oturtuyodum,sampuan siseleriyle oynuydu,ordekleriyle oynuyodu ayaklarını cırpıyodu cok seviyodu,ama simdlerde kıyamet kopuyo iste :(( bide kucagıma oturtayım bakalım poff....eskiye doncez heralde :uzgun:

-kızlarr,imkanı olan bebislerin fotosunu koyabiliymi acabaaa ?? :panter:

Sağolasın teyzesi :D Bu arada nasılsın, Hira banyoda sorun mu çıkartıyor? Kucağında dene bence de canım, ben kucağımda yıkıyorum hep.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hira da gülüyo gangnam style'a hihih :deli:
bizde daha sıralama yok kızlar,dedim ya koltuklar yuksek garibim tutunamıyo yetisemediginden..etrafa saldırıyo benim ayaklarıma yapısıyo kalkabilmek icin vs..
tam gaz yaramazlık yapıyo..

bu arada bende degisiklik yapmak istiorum saacımda ama kestirsemi boyatsam mı yoksa kalıcı su dalgası mı yaptırsam bilemedim :(

(bu arada sacımı henuz hic boyatmadım,aralarda beyazlar cogaldı beren saatinki gibi..rahatsız olmuyorum ama degisiklik istiyorum sanırım ondan)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
haklısın canım. şuanda en çok ona seviniyorum zaten. çiş yaparken sıkıntısı yok çok şükür
bir de biz çok kaka yapıyoruz ya. 3 kere-2 kere ama nerdeyse asla bir seferle kalmıyor. acaba gereğinden fazla mı yediriyorum ben Tuna'ya :ne:

Nazom kız yakışmıştır sana. güle güle kullan

Lidılım Kuzey'de 2 kere yapıyor günde. Endişelenme bence. Bizimkisinin de iştahı çok açık, biz yerken vermezsek ağlıyor, kıyamıyom ben de yediriyom napim :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hira da gülüyo gangnam style'a hihih :deli:
bizde daha sıralama yok kızlar,dedim ya koltuklar yuksek garibim tutunamıyo yetisemediginden..etrafa saldırıyo benim ayaklarıma yapısıyo kalkabilmek icin vs..
tam gaz yaramazlık yapıyo..

bu arada bende degisiklik yapmak istiorum saacımda ama kestirsemi boyatsam mı yoksa kalıcı su dalgası mı yaptırsam bilemedim :(

(bu arada sacımı henuz hic boyatmadım,aralarda beyazlar cogaldı beren saatinki gibi..rahatsız olmuyorum ama degisiklik istiyorum sanırım ondan)

Olsun canım geç yürüsün, yürüyünce çok işimiz varmış baksana :D
Ne güzel boyatmamışsın hiç, pırıl pırıldır. Su dalgası yapıp öldürme saçlarını, düz bi boya yaptır bence değişiklik istiyorsan.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aaaaw benim zilloş uyandı, gangnam style açıp bi bakıcam naaapcak diye. :D Seviyom ulen hepiciiinizi, öperim muck muck muck :huhuu:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gormeedimmmmmmmm fotograflarııı :(( Hira mızırdanıyodu :((
tamam en kısa zamanda tekrar bulusuruz insallah da gorurum :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar