selam kızlar,
aylardır buraya yazmıyorum sanki.
öncelikle hepinizin geçmiş kurban ve cumhuriyet bayramları kutlu olsun.
biz tatilde eşimin memleketine gittik. Tuna koltuğunu sevmesine rağmen 8 saatlik yolculuğun nerdeyse 2 saatini kucağımda geçirdi. buna da şükür ama benim midem acayip bulandı. giderken ve dönerken, orda arada ve geldikten sonra da ara ara devam ediyor. eşim bile hamile olduğumdan şüphelendiki, hiç ihtimal vermiyorum. doktora gözükmem lazım sanırım. çok kötü bu bulantılar. tüm neşemi, enerjimi alıp götürüyor.
Tuna bey büyüdü, kocaman oldu. çok çok maşallah diyim herşeyi iştahla yiyor vermezsem ağlıyor. bugün bakıcıya da kızdım. 3 ayrı meyve yedirmiş Tunaya. hem de 13-17 arasında..."e ama yedikiiiii"diyor bir de

obez edecek çocuğumu. bizim yediklerimizi tamamen tuzsuz pişirip onun payını ayırıyorum. sonra tuz katıp azcık daha pişiriyorum yemeklerimizi. yoksa her yediğimizden tatmak istiyor.
bir sıkıntımız var. o da pipinin ucundaki pirinç büyüklüğünde kızarıklık. alt komşum doktor biliyorsunuz. hemen onu aradım öğleden sonra. muhtemelen enfeksiyondur ama sen ılık suyla deriyi ileri geri oynat bakalım tam açılacakmı dedi. ben anlamayıp okuldan gelince aşağı indirdim. o da baktı. "orasının darlığından tam açılmıyor deri" dedi. bu enfeksiyonmuş, bir krem verdi. 2-3 gün kullanıp duruma göre bir ürologa göstericez. erken sünnet gerekebilirmiş... :uzgun:
onun dışında bir de okulda norm fazlası olma durumu varkiiii, tüm ilçeyi boğazlayabilirim sinirimden. dönem ortasında olacak iş mi? tayin istemem gerekebilir. neyseki her şerde bir hayır vardır misali eşimin okulunda 2 kadro boşmuş ve benim girebileceğim sınıflar sabahçı. yani evime 5 dk uzaklıktaki okulda ve öğlen 12:30'a kadar çalışabilme durumu doğabilir ki bu da süper olur...
Kayramın ve Adamın incileri hayırlı olsun
Gökçem senin de yeni evin hayırlı olsun...
ha bir de ben de Tunayla aynı odada yatıyorum. o yatağında yatıyor. gece 2 saatte bir kalktığı için odasını ayırmam benim için çok zor olurdu. zaten oda da yapmadım biliyorsunuz. 2 yaşında gibi düşünüyordum. bir süre sonra park yatağı diğer odaya götürüp alıştırmaya çalışırım. tabi emdiği sürece bu imkansız gibi görünüyor. yatağıma almaya korkarım çünkü çok deli yatıyor. baza da, yatak da yüksek olunca düşmesi ihtimali ürkütüyor.
oh çok özlemişim beee, öperim sizleri ve minnoşları :elif: