2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya kızlar bişey diyiyeyim mi maşallah beraber yattıgımızdan beri uykumu alıyorum ben artık ama ayrı yatmayı unutucak diye de korkuyorum...
en son acaba park yatagına yanıma alıp aynı oda da mı yatsam dmeye başladım kendi odasında uyuturum aglayınca alırım yanıma diye düşündüm...
ya uykuyu özlemişim ben ya...........:deli:

Canım Selimde yanımda yatıyor. Gece kalkıp kendi kendine emip uyuyor. Canım Selim böyle çok huzurlu bende uykumu alıyorum. Selimi bi süre böyle devam tsin diyorum. Selim böyle istiyorsa böyle olsun. Geçen bi arkadaşım benle ilgili şöyle dedi. Kurallar içinde kuralsızsız. Haklı galiba. aslında yatagnda yatması iyi ama Selim şu an istemiyor.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
aylardır buraya yazmıyorum sanki.
öncelikle hepinizin geçmiş kurban ve cumhuriyet bayramları kutlu olsun.
biz tatilde eşimin memleketine gittik. Tuna koltuğunu sevmesine rağmen 8 saatlik yolculuğun nerdeyse 2 saatini kucağımda geçirdi. buna da şükür ama benim midem acayip bulandı. giderken ve dönerken, orda arada ve geldikten sonra da ara ara devam ediyor. eşim bile hamile olduğumdan şüphelendiki, hiç ihtimal vermiyorum. doktora gözükmem lazım sanırım. çok kötü bu bulantılar. tüm neşemi, enerjimi alıp götürüyor.
Tuna bey büyüdü, kocaman oldu. çok çok maşallah diyim herşeyi iştahla yiyor vermezsem ağlıyor. bugün bakıcıya da kızdım. 3 ayrı meyve yedirmiş Tunaya. hem de 13-17 arasında..."e ama yedikiiiii"diyor bir de :gelbenimle:obez edecek çocuğumu. bizim yediklerimizi tamamen tuzsuz pişirip onun payını ayırıyorum. sonra tuz katıp azcık daha pişiriyorum yemeklerimizi. yoksa her yediğimizden tatmak istiyor.
bir sıkıntımız var. o da pipinin ucundaki pirinç büyüklüğünde kızarıklık. alt komşum doktor biliyorsunuz. hemen onu aradım öğleden sonra. muhtemelen enfeksiyondur ama sen ılık suyla deriyi ileri geri oynat bakalım tam açılacakmı dedi. ben anlamayıp okuldan gelince aşağı indirdim. o da baktı. "orasının darlığından tam açılmıyor deri" dedi. bu enfeksiyonmuş, bir krem verdi. 2-3 gün kullanıp duruma göre bir ürologa göstericez. erken sünnet gerekebilirmiş... :uzgun:
onun dışında bir de okulda norm fazlası olma durumu varkiiii, tüm ilçeyi boğazlayabilirim sinirimden. dönem ortasında olacak iş mi? tayin istemem gerekebilir. neyseki her şerde bir hayır vardır misali eşimin okulunda 2 kadro boşmuş ve benim girebileceğim sınıflar sabahçı. yani evime 5 dk uzaklıktaki okulda ve öğlen 12:30'a kadar çalışabilme durumu doğabilir ki bu da süper olur...

Kayramın ve Adamın incileri hayırlı olsun
Gökçem senin de yeni evin hayırlı olsun...
ha bir de ben de Tunayla aynı odada yatıyorum. o yatağında yatıyor. gece 2 saatte bir kalktığı için odasını ayırmam benim için çok zor olurdu. zaten oda da yapmadım biliyorsunuz. 2 yaşında gibi düşünüyordum. bir süre sonra park yatağı diğer odaya götürüp alıştırmaya çalışırım. tabi emdiği sürece bu imkansız gibi görünüyor. yatağıma almaya korkarım çünkü çok deli yatıyor. baza da, yatak da yüksek olunca düşmesi ihtimali ürkütüyor.

oh çok özlemişim beee, öperim sizleri ve minnoşları :elif:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
HOSGELDİNİZ KIZLARR...

umarım herkes iyidir,tatil ii gelmiştir..
toplaştıgımız zaman bebişlerin fotolarını koyalım emii ?
ne zamandır gormuyoz minikleri..(face'ten gorusenler ayrı tabii)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın hatun kısmısı... hadi bakalım bugün hepinizi bekliyorum... siteyi boş bırakmak yok.

ha bi de yeni evim için iyi dileklerde bulunan herkse teşekkürler.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hosgeldin simusum nasılsın ? duru nasıl ?

nasıl yaptırayım cnm banyoyu ? napsam,sen ne oneriyosun ?

İyiyiz şükür Bebikom, aynen devam. Uykusuz yorgun günler geceler. sırt bel ağrıları vs vs. Geçelim bunları :D :gul:

Banyoyu mesela küvetinde yaptırıyosan, atıyorum denemek için bi sefer yere otur Hirayı da kucağına al duş aldır. Belki işe yarar... Bide bizim doktor teee ne zamandı hatırlamıyorum, banyoyla ilişkisini sormuştu biz de sanırız seviyo suyu demiştik. O da şimdi sevebilir, sonra sevmeyebilir demişti. Çok bozulmuştuk eşimle :D Ama sanırım bebelerin gelişim aşamalarına bağlı olarak tepkileri, sevdikleri sevmedikleri vs değişiyor...

günaydın hatun kısmısı... hadi bakalım bugün hepinizi bekliyorum... siteyi boş bırakmak yok.

ha bi de yeni evim için iyi dileklerde bulunan herkse teşekkürler.

Günaydın yeaaavriiiiiiim :)

Lidılım çok geçmiş olsun yaaa umarım önemli bişe değildir...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın Kızlar :elif:
Tuna paşama çok çok geçmiş olsun, inşallah enfeksiyon değildir.
Gökçe taşındın mı kız? Hangi semttesin?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bak sen Kayra minnoşa.. yerim totosunu onun... Noyan da aynı sıralıyo uzun zamandır hatta tay tay duruyo 3-5 saniye ama daha desteksiz adım yok...

Duru ile Noyanın gelişimleri acaip benzer gidiyo Pikoşum farkındasın demi? :) :huhuu:

ya kızlar bişey diyiyeyim mi maşallah beraber yattıgımızdan beri uykumu alıyorum ben artık ama ayrı yatmayı unutucak diye de korkuyorum...
en son acaba park yatagına yanıma alıp aynı oda da mı yatsam dmeye başladım kendi odasında uyuturum aglayınca alırım yanıma diye düşündüm...
ya uykuyu özlemişim ben ya...........:deli:

Biz de o olaylı geceden sonra yatağımızı hatunun odasına taşıdık yerde birlikte yatıyoruz ya, hiç bi değişiklik olmadı. Hatta uyurken üstümüze çıkıp cimcik atıyo oynamak istiyo, acaba ben geri mi taşınsam odama :D

Kızlarrrr selammm dicem de kimse yokmuş yahu :(
Nabersiniz? Bayram aramıza girdi :D
Biz iyiyiz çok şükür, Kuzey'in odasını annemin odası ile değiştirdik. Ben de bayramda badana ve temizlik işi ile uğraştım, geri kalan zamanda da gezdim, yani dinlenemedim yine, bi 6 gün daha tatil olsaydı iyi olurdu valla :D
Hepinizi çok özledim.

He valla. Gerçi bana her gün tatil ya, eşim olaydı iyi oluyodu evde :tskler:

Günaydın Kızlar :elif:
Tuna paşama çok çok geçmiş olsun, inşallah enfeksiyon değildir.
Gökçe taşındın mı kız? Hangi semttesin?

Günaydın Azoooooooooooooom, seni görebilmek ne güzel yavru kuşum :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar bebelerin doğum günleri yaklaşıyor. ne yapacaksınız? ben kıyafetini aldım bile :D ay dayanamadım, geçen bebe sitelerinin birine tütü eteklerden gelmişti, alışveriş yaptığım mağazalarda hiç görmüyorum böyle süslü şeyler, internette görünce aldım gitti :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın ballarr

lidılım tunama geçmişler olsun.erkek bebeklerde oluyor sanırım böyle sorunlar sıkma canını cabucak gecer insallah annesi..

gökçem yeni evinde güle güle otur balım.eşyalarada hiçç sıkma canını .daha iyileri olsun insallah.hem aden azcık büyür daha iyi olmus zaten canını cıkartıyor bebe milleti eşyanın.aden azcık büyüdüğünde gönlüne göre alırsın yine.ben küçük evi seviyorum ya sıcak geliyor bana.önceki evim kutu gibiydi cay bardaklarım bile dolaba kadar dı :) fazlasını alıp koyacak yerim yoktu.şimdiki evim büyük canıma okunuyor her temizlikte.

azoşşş balım burdasın sanırım.öperim seni dünürümmm

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kızlar bebelerin doğum günleri yaklaşıyor. ne yapacaksınız? ben kıyafetini aldım bile :D ay dayanamadım, geçen bebe sitelerinin birine tütü eteklerden gelmişti, alışveriş yaptığım mağazalarda hiç görmüyorum böyle süslü şeyler, internette görünce aldım gitti :D

oyyy yerim tütüsünüüü..sarı çiçeğime cok yakısır eminim ki.ben henüz bişey planlamadım doğum günüsü için.ama sizde fikir coktur calıntı yaparız artıkın:elif: bir arkadasım ilk doğum gününde kızına minik anahtarlık yaptırmıstı gelen yakın akrabalara vermek için.bi tek onu biliyom.değişik gelmişti

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın Azoooooooooooooom, seni görebilmek ne güzel yavru kuşum :)

Yavrummmm, seni görmekte çok güzel balımmm, ne var ne yok?

Kız sen de benim gibi acelecisin :D Şimdi inanmazsın internette doğumgünü süslerine bakıyordum :D

günaydın ballarr

lidılım tunama geçmişler olsun.erkek bebeklerde oluyor sanırım böyle sorunlar sıkma canını cabucak gecer insallah annesi..

gökçem yeni evinde güle güle otur balım.eşyalarada hiçç sıkma canını .daha iyileri olsun insallah.hem aden azcık büyür daha iyi olmus zaten canını cıkartıyor bebe milleti eşyanın.aden azcık büyüdüğünde gönlüne göre alırsın yine.ben küçük evi seviyorum ya sıcak geliyor bana.önceki evim kutu gibiydi cay bardaklarım bile dolaba kadar dı :) fazlasını alıp koyacak yerim yoktu.şimdiki evim büyük canıma okunuyor her temizlikte.

azoşşş balım burdasın sanırım.öperim seni dünürümmm

Dünürümmmm, nasılsın, gelinim nasıl?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Kız sen de benim gibi acelecisin :D Şimdi inanmazsın internette doğumgünü süslerine bakıyordum :D

iyi diyip iyi olalım balım ya.uykusuzum,kokuyom bide açım :cikolata: ondan gayrı iyiyiz cok şükür.sizi gördüm daha iyi oldum.bi sacımı boyattım işte değişikinden kızıl oldum alısmaya calısıyom.ela bebesi full gaz kuduruk.salyalı geziyor.sen nasılsın,damadım paşam nasıl?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

oyyy yerim tütüsünüüü..sarı çiçeğime cok yakısır eminim ki.ben henüz bişey planlamadım doğum günüsü için.ama sizde fikir coktur calıntı yaparız artıkın:elif: bir arkadasım ilk doğum gününde kızına minik anahtarlık yaptırmıstı gelen yakın akrabalara vermek için.bi tek onu biliyom.değişik gelmişti

ay Nazom keşke öyle değişik fikirlerim olsa, aklım artık kendime zor yetiyo kız :D :D Yaaa şimdi ilk doğum günleri olacak ya, bana ilkler hep önemli, özel gelir. ben hem arkadaşları hem ailelelri çağırmak istiyorum. doğum günümüz cumartesiye geliyor ama Ankaranın karar kışının da tam ortasına... gündüz arkadaşları çağırsam akşam aileleleri çok mu zorlanırım acabası.... :acep:

Bu arada Gökçeeeeeeeeeeeeeeeeee, okurken alıntı yapmiiim diğer alıntılarla birlikte yazarım dedim kendi kendime de o kadar konuştum seni karşıma alıp, olsun kız Gökçe, bişe olmaz, Allahım daha güzellerini nasip eder falan diye, sonra da yazamayı unuttum. Öptüm şekeeeeeeeeeer :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Noolsun Azom, uykusuz her geceeeeeeee türküleri çığırmaya devam :D he yaaa biraz telaşe müdürüyümdür ben de, ama seni geçemem acelecilik konusunda kız :D

Ben de yazdıktan sonra bi şu alışveriş sitelerine bakiim ne var ne yok diye didim aaaa bi baktım doğum günü şeyleri :D:D

iyi diyip iyi olalım balım ya.uykusuzum,kokuyom bide açım :cikolata: ondan gayrı iyiyiz cok şükür.sizi gördüm daha iyi oldum.bi sacımı boyattım işte değişikinden kızıl oldum alısmaya calısıyom.ela bebesi full gaz kuduruk.salyalı geziyor.sen nasılsın,damadım paşam nasıl?

Ben de saçımı kestirdim ama alışamadım halen Nazom. bi iyi oldu gibi geliyo bi, afedersin bokum gibi oldu gibi geliyo :gul:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın kızlar,

kuzucuğum iyi olacak inşallah. dün 2 kere sürdüm pipiye o antibiyotik içerikli kremden. bu sabah azdı kızarıklık. geçecek herhalde. ama sünnet derisi zor açılıyor diye yine de ben en uygun zamanda götüreceğim. burda güvenemem de. memlekete gitme fırsatım olur umarım.

herkes buralarda ne güzel. epiciğinizi öperim beyaaa

4.derse yetişmem lazım. evdeyim.yemek yaptım. bi yandan giyiniyorum. bir yandan yazıyorum :D

doğumgününü ben de çoooooooook detaylı yapmak isityorum ama çok pis bir zamana geliyor. 26sında sömestre tatili başlıyor. 23ünde doğumgünümüz. belki burda ufak birşey yapıp memlekette detaya gireriz :gul:

o Duru kuşun tütülü totosunu ısırırım bennn

ha Gökçem Aden o profilde aynı Tuna. şıp demiş birbirlerinin burunlarından düşmüşler bacım. bir buluşturamadım şu bebeleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ay Nazom keşke öyle değişik fikirlerim olsa, aklım artık kendime zor yetiyo kız :D :D Yaaa şimdi ilk doğum günleri olacak ya, bana ilkler hep önemli, özel gelir. ben hem arkadaşları hem ailelelri çağırmak istiyorum. doğum günümüz cumartesiye geliyor ama Ankaranın karar kışının da tam ortasına... gündüz arkadaşları çağırsam akşam aileleleri çok mu zorlanırım acabası.... :acep:

Bu arada Gökçeeeeeeeeeeeeeeeeee, okurken alıntı yapmiiim diğer alıntılarla birlikte yazarım dedim kendi kendime de o kadar konuştum seni karşıma alıp, olsun kız Gökçe, bişe olmaz, Allahım daha güzellerini nasip eder falan diye, sonra da yazamayı unuttum. Öptüm şekeeeeeeeeeer :huhuu:

canım iremden ötürü bi hayli doğum günü tecrübemiz var bu sene sadece kendi çapımızda kutladık.daha önce öyle kutlanırdı aileler,arkadaslar daha yeter dedim.eğer yardıma birileri olursa yanında daha az zorlanırsın ama yorulacağın kesin en temizi 1 gün aralıkla yap.henüz bebişlerin zaman kavramı olmadığından gününde olacak diye tutturamaz nasılsa.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ben de uykusuzum nazom ya, Kuzey gece yarıları kartlak sesi ile inletiyor apartmanı valla.Bi de herkes "bunlar en iyi zamanları" diyip gözümü korkutuyor.
Saçlarını çok merak ettim, facede resim istiyom kesin yakışmıştır beyaz tenlisin ya. Damadın alem ya, bu aralar gangnam style klibine takmış durumda, indirdim klibi açtığımda kilitleniyor klibe, bi de gülüyor kro :D Onun sayesinde dansını öğrendim kız, akşamları ailecek yapıyoz o yorgunlukla :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Noolsun Azom, uykusuz her geceeeeeeee türküleri çığırmaya devam :D he yaaa biraz telaşe müdürüyümdür ben de, ama seni geçemem acelecilik konusunda kız :D

Ben de yazdıktan sonra bi şu alışveriş sitelerine bakiim ne var ne yok diye didim aaaa bi baktım doğum günü şeyleri :D:D

Ben de saçımı kestirdim ama alışamadım halen Nazom. bi iyi oldu gibi geliyo bi, afedersin bokum gibi oldu gibi geliyo :gul:

bende alısamadım simusum beğenende var cıkısss diyen de kendimde karar veremedim.hayır kocam da aksam halvete girek mi dediydi boyattığımda ruslara benzemişin dedi.bu iyi bişiy mi kötü mü bilemedim.o günden beri düşünüyom halvet işini.adamın rus fantezisi mi varmıs acabası yıllardır diye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar