kızlar günaydın. biliyorum bu hafta bayramdı seyrandı bebelerdi derken topik yine boş geçecek. ama tatil dönüşü burda toplanalım ya. bu ne böyle. sevindirmeyelim milleti kendimize. ben her sabah açılışı yapıyorum sizi de beklerim.
bu arada bizde hala diş yok. a

hah ama koşar adım yürümeye başladık resmen. 2-3 adımdı ilk, şimdi baya 6-7 adım atıyoruz. bi de, Aden dün koltuğa çıktı kendi başına şoka girdim. çok tehlikeli oldu çok
evim çok pis. ehe ehehe. artık takmıyorum bile. halılar yok, eşyalar toplanmış. lanet evin kaloriferleri hala yanmadı k.çımız donuyor geceleri. bi an önce taşınmak istiyorum.. badana boya işlemleri başladı evde. bayramın 3. günü Allah'ın izniyle taşınacam yeni evime.
ha bi de Aden kudurukluğunun zirvesinde. çocuga bişey oldu. dün en son öğlen 16.30 da uyandı, akşam gece uykusuna erken yatsın diye bilerek uyutmadım. annem geldi evi toparlamak için. saat 9 da bi başladım uyutmaya çalışmaya saat 23.22ydi en son ve ben sinir krizi geçiriyodum az daha. arada bana bakıp gülmesini, kıkırdaması, kızıp bağırınca [evet yine tutamadım kendimi ve avazım çıktığı kadar bağırdım yavruma

( ] bana sırnaşmasını dudaklarını ağzıma dayamsını, boynuma sokulmasını saymıyorum bile.
annem hem çok üzüldü hem çok güldü o halime. halimize. ve Aden'in nazı sana gökçe, Aden gün içinde bana bu kadar kaynasa ben de bakamam bu çocuğa bu ne ya dedi.