2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bugün selimin bakıcısının kardeşinin eşi beyin kanaması geçirmiş, acilen şehir dışına çıktı. Sabah beni bilgilendirmek için aradı sağolsun. Bende 3 gün iizn aldım. Eşim anneme bırakalım dedi ama ben istemedim. Selimin huyu değişir gibime geldi. Bebek bakım tarzlarımız birbirinden çok uzak. Eşimde biraz bozuldu ama hiç umrumda değil vallahi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar günaydın. biliyorum bu hafta bayramdı seyrandı bebelerdi derken topik yine boş geçecek. ama tatil dönüşü burda toplanalım ya. bu ne böyle. sevindirmeyelim milleti kendimize. ben her sabah açılışı yapıyorum sizi de beklerim.

bu arada bizde hala diş yok. ahahahahahah ama koşar adım yürümeye başladık resmen. 2-3 adımdı ilk, şimdi baya 6-7 adım atıyoruz. bi de, Aden dün koltuğa çıktı kendi başına şoka girdim. çok tehlikeli oldu çok :(

evim çok pis. ehe ehehe. artık takmıyorum bile. halılar yok, eşyalar toplanmış. lanet evin kaloriferleri hala yanmadı k.çımız donuyor geceleri. bi an önce taşınmak istiyorum.. badana boya işlemleri başladı evde. bayramın 3. günü Allah'ın izniyle taşınacam yeni evime.

ha bi de Aden kudurukluğunun zirvesinde. çocuga bişey oldu. dün en son öğlen 16.30 da uyandı, akşam gece uykusuna erken yatsın diye bilerek uyutmadım. annem geldi evi toparlamak için. saat 9 da bi başladım uyutmaya çalışmaya saat 23.22ydi en son ve ben sinir krizi geçiriyodum az daha. arada bana bakıp gülmesini, kıkırdaması, kızıp bağırınca [evet yine tutamadım kendimi ve avazım çıktığı kadar bağırdım yavruma :( ( ] bana sırnaşmasını dudaklarını ağzıma dayamsını, boynuma sokulmasını saymıyorum bile.

annem hem çok üzüldü hem çok güldü o halime. halimize. ve Aden'in nazı sana gökçe, Aden gün içinde bana bu kadar kaynasa ben de bakamam bu çocuğa bu ne ya dedi.:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Canım inan bende öyle yorgun hissediyorumki..Suratım felan solmuş gibi geliyor.
öyle oluyor tansel ya, yine senin öğrenciler laftan sözden anlayan tipler, bizimkilere daha önce eğitim vermeye çalışıyoruz...

kızlar günaydın. biliyorum bu hafta bayramdı seyrandı bebelerdi derken topik yine boş geçecek. ama tatil dönüşü burda toplanalım ya. bu ne böyle. sevindirmeyelim milleti kendimize. ben her sabah açılışı yapıyorum sizi de beklerim.

bu arada bizde hala diş yok. ahahahahahah ama koşar adım yürümeye başladık resmen. 2-3 adımdı ilk, şimdi baya 6-7 adım atıyoruz. bi de, Aden dün koltuğa çıktı kendi başına şoka girdim. çok tehlikeli oldu çok :(

evim çok pis. ehe ehehe. artık takmıyorum bile. halılar yok, eşyalar toplanmış. lanet evin kaloriferleri hala yanmadı k.çımız donuyor geceleri. bi an önce taşınmak istiyorum.. badana boya işlemleri başladı evde. bayramın 3. günü Allah'ın izniyle taşınacam yeni evime.

ha bi de Aden kudurukluğunun zirvesinde. çocuga bişey oldu. dün en son öğlen 16.30 da uyandı, akşam gece uykusuna erken yatsın diye bilerek uyutmadım. annem geldi evi toparlamak için. saat 9 da bi başladım uyutmaya çalışmaya saat 23.22ydi en son ve ben sinir krizi geçiriyodum az daha. arada bana bakıp gülmesini, kıkırdaması, kızıp bağırınca [evet yine tutamadım kendimi ve avazım çıktığı kadar bağırdım yavruma :( ( ] bana sırnaşmasını dudaklarını ağzıma dayamsını, boynuma sokulmasını saymıyorum bile.

annem hem çok üzüldü hem çok güldü o halime. halimize. ve Aden'in nazı sana gökçe, Aden gün içinde bana bu kadar kaynasa ben de bakamam bu çocuğa bu ne ya dedi.:(

gökçecimi Allah kolaylık versin tatlım, ama keşke 3+1 bir eve taşınsaydın yine...çok zorlanacaksın, biz sığamıyoruz artık mesela 2+1e. zaten zordu ama bebekle daha da zorlaştı, bir de sen büyük eve alışmışsındır...kolay gelsin tatlım, huzurla oturursun inşallah bu sefer.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Gökçem vakit buldukça gelmeye çalışacağım. Ben brayı ve sizleri çok seviyrum. Ben bizim ilişkilerimizin sağlamlığınada inanıyorum. Adeimi kocaman öperim bağırma annesi kuzuma. Daha dişi çıkmadıya onun sıkıntısı vardır. Yazık dilleri yokki anlatsın. Bende bazan selime sinrleniyorum. Derin derin nefes alıyorum:) yahavle vela kvvete diyorum. Bide çok sinirlenirsem selimi yatagınabıarakıp bi evidolaşıyorum. Ama hiç daha kızmadım sıpaya. Geçen eşime bi olayı kıarak anlatıyordum baktı baktı bi ağladı anlatamam. Çoçuk hiç alışık değil kızgın halime..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
öyle oluyor tansel ya, yine senin öğrenciler laftan sözden anlayan tipler, bizimkilere daha önce eğitim vermeye çalışıyoruz...

gökçecimi Allah kolaylık versin tatlım, ama keşke 3+1 bir eve taşınsaydın yine...çok zorlanacaksın, biz sığamıyoruz artık mesela 2+1e. zaten zordu ama bebekle daha da zorlaştı, bir de sen büyük eve alışmışsındır...kolay gelsin tatlım, huzurla oturursun inşallah bu sefer.

Ahhh lilacsım ahh. Bizim öğrencilerde kocaman ama inan bazen çıldırtıyorlar. Geçen ders anlattım sonra öğrencilere deneyle ilgili soru sordum. Derse çalışıp gelmeleri gerekiyor ya neden çalışmadınız ddim. Bitanesi yavşak yavşak hocam çalışmak benim tarzım değil dedi.Diğerleride gülüyor. Ne diyeyim hakaret etsem kocaman adam, kızsam neye yarar. Allahım bazı çoçuklar aileden alammış oluyr terbiyeyi yapacak hiç bişey yok.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydin kizlarr... simdiden heppinizin ve bebislerinizin bayramini kutlarr yanaciklarinizdan operim:elif:

benim evi her zamanki gibi mock goturdugunden bugun olabildigince is yapmaya calisicam. tabi ogle arasi sokaga kacmazsam. :tskler:

bu hafta kilo verememisim sadece 300 gr yag yakmisim. annem beni bu kadar zaman sonra forunce soka girdi kadincagiz. ki kocami bana yakistirmaz normalde. cok kilo almissin ve yakismamis. toparlan dedi:ne: tam kocanin istedigi gibi klasik bi ev hanimi olmussun bu yasta dedi. kim dese inanmazdim ama annem deyince inandim goruntme. bakalim beni ne kadar gaza getiricek.

TANSELİMmmmm anlatsam roman bebegim. annem ozgur ruhlu bi kadin benim.gecmiste yaptigi bi takim hatalar var maalesef. en kotusu de ben bunlari esimeanlattim evlenmeden once. simdi ben annemi yargilamazken o bana engeller koyuyo. zamana biraktim simdilik ne olucak biomiyorum. defne yi gormesine katiyen musaade etmiyo:uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selamlaaarrr...
Herkese iyi bayramlar kizlar..
Bayram telasi yuzunden bende bakamadim hic ama simdi goruyorum ki cok bisey kacirmamisim..bu topigi boyle gormek uzucu ama...:(
umarim herkes iyidir,kuzucuklari optum,sizleri de...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
eyyy Kimsesiz kalmış sessiz topiğim....
kızlar cıkın ortaya artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........

bizim hakkımızda özet geçeyim size;
-Hira'nin alt iki disi baya baya cıktı
-Yine burnu tıkandı kuzumun,disleri cıkmadan oncede oyle olmustu 1 hafta boyunca ugrasmıstık,belki yeni dis geliyodur bilmiyorum artık..:uzgun:
-Son 3 banyosunda cıglık cıglıga agladı,suyun ısısı normal ortam normal hic bi sebep yoktu ama cocuk kıpkırmızı oldu aglamaktan anlamadım ya :( halbuki cok seviyodu banyoyu........
-cocugum her tutunabildigi yere dikelio ama koltuklarım yuksek oldugundan sıralayamıyo gec yurucek heralde bu sebepten dolayı :tskler:
-son olarak,ben bugunlerde yıkığım, bezginim,kararsızımm,yılgınımm..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar,bi cok yerde,bebeğin dişleri cıktıktan sonra kaucuk biberon emzigi kullanın diyo..ben zaten kaucuk kullanıyodum ama dun avent biberonlara bakarken gordum kı hepsi silikon ürünlerinin..bi biberonu vardı degisken akıslı,suluk da oluyo aynı zamanda..almayı dusundum ama sonra kaucuk kullanın diye okuyunca vazgectim..
-bide devam sütünü de artık suluk gibi olan biberonla versek olurmu ki ?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selam canlarım biz dün akşam döndük Ankaraya bayram çok güzel ve yorucuydu giderken 5.5 saatte gittiğimiz yolu dönüşte 9 saatte geldik herkes yollara dökülmüş haliyle trafik vardı neyse sağsalim geldik
Bu arada uzunnnn uzunnnn zamandır beklediğimiz dişimiz sonunda geldi meğerse babaannemize gitmemizi bekliyormuş orda fark ettim bugün artık dokununca hissediliyor çok huysuzuz sürekli beni istiyor valizi 4 saatte boşalttım iş falan yaptırmıyor yanii:uzgun:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
merhaba hatunlar :huhuu::huhuu: geçmiş bayramımız ve cumhuriyet bayramımız kutlu olsun....

bizde döndük ama döndüğümüzden beri hastalıklarla ugraştık daha yeni yeni kendimize geliyoruz....

Laylam hayırlı olsun inci gibi sıralansın dişleriniz... Noyanda yazın ilk istanbula gittigimizde cıkarmıştı ilk dişini hatta ananesi fark etmişti ilk, tabii ilk fark etme hediyelerinide kapmış olduk ehehh....

Bebişkom hiraya da maşallah canım, umarım sende daha iyi hissedersin şekercim...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;
Bayram tatilinden döndük, valizleri boşaltım. Allahım bir sürü iş var.. Selimde iyi, annane, dede, dayısı tarafından şımartıldı:) Her isteği oldu, kadeşim sürekli omzunda taşıdı umarım benden bunu beklemez:) Annem yemek kurllarımı deldi 9 ay tamamlamış bebek herşeyi yer dedi. hakkaten herşeyi yiormuş:) Yemekleri az tuzlu yapıp yedirdi. Yarın işte yoğun bir gün...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hic dinlenemiyorum hic..kendime bakmak hayal oldu zaten,hicbiseyden zevk alamıyorum,Hira su anda tshirt umu ısırıyo..

oof of iste..:uzgun:
bende sen gibiyim ama degilim:D ne guzel anlattım. bi yılgınlık var ustumde nefes almak istiyorum ama bi yandan da bunyem alısıyo galiba.yada kafam calısıyo bilmiyorum. dus alamıyorum diye yırtınırken gecen cozumu buldum. defneyi mama sandalyesine oturttumonune oyuncak verdim. sandalyeyi de banyonun kapısına koydum. kabini kapatıp hem dus aldım hem onunla konustum. mama yedirirken cinnet geliyodu. simdi pc den sarkı acıyorum onune koyuyorum durmadıgında izlerken yiyiyo. sir makinesini calıstırıyorum banyoda. bakıyorum erimis lavoboya girdigimde 1 dk icinde cırt cırt bıyıgımı alıyorum. daha komigi esim aksam evdeyken yada sabah lavoboya giriyorum mesela tuvalette otururken tırnaklarımı torpuluyorum:ne: yerde ne var ne yok kaldırdım butun kapılar acık defne rahat rahat dolanıyo pesinden kosmadıgım icin bende rahatım,yorulmuyorum. evde hiçbir tehlike olmayınca onun da oda oda gezmesi hosuma gitti.defne uyanıkken ev işi+ oyun , defne uyuyunca keyif yapıyorum bebikom. yapıyorum bi nescafe elime dergi ,yada uzatıyorum bacaklarımı ooohhhh:tskler:

kızlar,bi cok yerde,bebeğin dişleri cıktıktan sonra kaucuk biberon emzigi kullanın diyo..ben zaten kaucuk kullanıyodum ama dun avent biberonlara bakarken gordum kı hepsi silikon ürünlerinin..bi biberonu vardı degisken akıslı,suluk da oluyo aynı zamanda..almayı dusundum ama sonra kaucuk kullanın diye okuyunca vazgectim..
-bide devam sütünü de artık suluk gibi olan biberonla versek olurmu ki ?

bizim ilk biberon chicco ydu kaucuk. cok da seviyoduk ama cam oldugundan ckk agırdı. kırıldı avent aldık. avent in emzik de dahil herseyi silikon. ve bizim emzigimizde avent. ama en iyi marka denebilir avent için silikon uretiyosa vardır bi bildigi heralde. dr da birsey demedi. bilemedim ki:uzgun:

bizde avent in sulugu var 3 delikli ama defne ondan icemedi diye kaldırmıstık. dedin de hatırladım bak cıkarıp bi daha deniyim. kac zaman oldu:ne:

tatilcilerrrr hossgeldinizzzzz:elif::elif:

laylammm disinizz hayırlı olsunnn.. seninkini de mi ilk sen gordun yahu. bi cocuk daha yaparsam disine bakmıcam hiçç yavrum hedşyesiz kaldı:D

haftaya dis bugdayı yapayım diyorum bende. :bebecik

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam hatın gızlar ve bebeleri :gulegule: Naaparsınız? Biz iyiyiz çok şükür, gece uyanmalarımız ağlamalarımız devam ama buna da şükür canları sağ olsun...

Hepinizin geçmiş kurban bayramını ve cumhuriyet bayramını kutluyorum...

Bayram telaşlı, koşturmacayla geçti. Gelen herkes hoş gelmiş sefalar getirmiş. Laylam balım dişleriniz hayırlı olsun. Bebikom Hira kuzuma da maşallah annesi. Tanselim sen de yedir kız herşeyi, ben artık herşeyden veriyorum. Ne yerse artık :D Ecrin kız ne güzel işler yapıyon 2 arada bi derede, bayıldım valla :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam güzellerr :)

hepinizi öperizz öncelikle :) bayram bitti nihayet.yahu ne bayramdı ankaranın yarısı bana geldi yeminle yok kesin karar aldım bi daha bayramda ankarada durmak yok :) bi ara evde 27 kişiyi gördüm kime tatlı kime et kime seker tuttuk hatırlamıyorum..allah yinede eksik etmesin gelen gideni dolu dolu bayramdı bize.

laylam dişiniz hayırlı uğurlu olsun.hehe tek dişsiz nine biz kaldık sanırsam tık yok ela da. artık uykusuzluğa huysuzluğuna alıstım elanın bişiy demiyorum şikayet etmiyorum size kızımı :) bi tane öpücük konduruyo yanağıma hepsi geçiyor birden cünkü..

haberler böle bizde.en kısa zamanda karsılasalım insallahhh

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar