2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaaaaaaaaaaaa bı geldim hepiniz gitmişsiniz yaaaa....

nazommm çok özledim kız seni ben. ayrıca ahahahahahah halvet ahahahah yarıldım be. kızıl mı oldun sen? yakışır anam topiğin en daş hatunlarından bırısın eminim daşlığına daş eklemişsindir kızılığınla. muah muah. o zilli kızını da yerim. ,

azommm seni de çok özledim. dun gece feysde kuzeyin fotolarını gordum o nasıl bişi olmuş kız. nasıl guzel nasıl minnoş yaa. koyun saçlım benim.. onur'la "oyy nasıl tatlı" dıye dıye baktık fotolarına. yorum yapamadım aden uyandı o sıra beybim...

off senı ve eşini gangam stoş oynarken düşündum de. ahahahahahahhaa

lidılım ben de acayip benzetiyorum. tuna azıcık daha tombulu Aden'in. ama mimikleri bile benziyor ya. ya onur'un yolu çok düşüyor devrek'e ama ben uyamıyorum bı turlu. bı ayarlayabılsem valla basacam okulunu. mıncıracam tuna'yı yaa.

simoşum.. muah muahhh... edib'im akbayramım benimm. yarıldımmmmmmmmmmmmmm. ahahahahahhahaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar gece hala bebekleri emziren& mama veren var mı?

ben 15-20 gündür Aden'e yatmadan önce, arı mamanın muzlu pirinçli mamasını vermeye başladım. bi tek onu sevdi. Milupanın gece mamasını falan sevmedi. yemedi. tükürdü kafasını çevirdi kilitledi ağzını. yediremedim bi türlü. mamaya başlamadan önce de çoğunlukla 160-180 cc aptamil devam sütü veriyodum çok nadir de beni emerek uyuyordu. mama vermeye başladığımdan beri gece saat 3,5-4 gibi bi kere uykusunda devam sütü veriyorum yine. cok cok emiyor valla kuzum. ama daha huzurlu uyuyor. çok memnunum arı mamadan valla. tok tutuyor çocugu belli. ama gün içinde 3-4 kez kaka yapmaya başladı çocuk. ıshal degıl ama katı da degıl. mamadan olabiir mi?

siz napıyosunuz gece sabaha kadar bişi vermıyo musunuz? aden acıktığını kendi belli ediyor zaten. uykusunda başlıyor bi oraya bi buraya dönmeye, kıpırdanmaya, uyurken bile emekleme pozısyonuna geçiyor falan en sonunda çığlık atıp ağlamaya başlıyor. (tabı o sıra mamasını vermedıysem) bı de Aden hala bizimle yattığı için, mama suyunu bebek termosuna koyuyorum. biberona da yapacağım kadar aptamil. aden kıpırdandığı an anında yapıyorum mamasyı dayıyorum ağzına biberonu hem uykusu açılmıyor hem de uyurken doyuyor. :)

büyüdü de artık gece mamasını kessem mi diye düşünuyroum?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Duru ile Noyanın gelişimleri acaip benzer gidiyo Pikoşum farkındasın demi? :) :huhuu:

Biz de o olaylı geceden sonra yatağımızı hatunun odasına taşıdık yerde birlikte yatıyoruz ya, hiç bi değişiklik olmadı. Hatta uyurken üstümüze çıkıp cimcik atıyo oynamak istiyo, acaba ben geri mi taşınsam odama :D

evet canım cidden bende benzetiyorum...
minnoş kız bunların hepsicigi.. yerim totolarını ben onların.... maşallah subanallah...

o üstüne cıkma bizde de var simuşcum eheheh :D demek artık cok dogal geliyo bahsetmemeşim bile cok deli yatıyo bide ya...

bende alısamadım simusum beğenende var cıkısss diyen de kendimde karar veremedim.hayır kocam da aksam halvete girek mi dediydi boyattığımda ruslara benzemişin dedi.bu iyi bişiy mi kötü mü bilemedim.o günden beri düşünüyom halvet işini.adamın rus fantezisi mi varmıs acabası yıllardır diye

puuuhaaaaaa.. nazom koptum yaaa. :D
kız sen bambaşkasın yaa valla cok seviyom seni...:huhuu:

Hira da gülüyo gangnam style'a hihih :deli:
bizde daha sıralama yok kızlar,dedim ya koltuklar yuksek garibim tutunamıyo yetisemediginden..etrafa saldırıyo benim ayaklarıma yapısıyo kalkabilmek icin vs..
tam gaz yaramazlık yapıyo..

bu arada bende degisiklik yapmak istiorum saacımda ama kestirsemi boyatsam mı yoksa kalıcı su dalgası mı yaptırsam bilemedim :(

(bu arada sacımı henuz hic boyatmadım,aralarda beyazlar cogaldı beren saatinki gibi..rahatsız olmuyorum ama degisiklik istiyorum sanırım ondan)

sana düz saç yakışıyo bebişkom.. illa boyatıcam dersende karamel tonlarıda olabülür bemce.. ama dogal en iyisi...

ben 15-20 gündür Aden'e yatmadan önce, arı mamanın muzlu pirinçli mamasını vermeye başladım. bi tek onu sevdi. Milupanın gece mamasını falan sevmedi. yemedi. tükürdü kafasını çevirdi kilitledi ağzını. yediremedim bi türlü. mamaya başlamadan önce de çoğunlukla 160-180 cc aptamil devam sütü veriyodum çok nadir de beni emerek uyuyordu. mama vermeye başladığımdan beri gece saat 3,5-4 gibi bi kere uykusunda devam sütü veriyorum yine. cok cok emiyor valla kuzum. ama daha huzurlu uyuyor. çok memnunum arı mamadan valla. tok tutuyor çocugu belli. ama gün içinde 3-4 kez kaka yapmaya başladı çocuk. ıshal degıl ama katı da degıl. mamadan olabiir mi?

siz napıyosunuz gece sabaha kadar bişi vermıyo musunuz? aden acıktığını kendi belli ediyor zaten. uykusunda başlıyor bi oraya bi buraya dönmeye, kıpırdanmaya, uyurken bile emekleme pozısyonuna geçiyor falan en sonunda çığlık atıp ağlamaya başlıyor. (tabı o sıra mamasını vermedıysem) bı de Aden hala bizimle yattığı için, mama suyunu bebek termosuna koyuyorum. biberona da yapacağım kadar aptamil. aden kıpırdandığı an anında yapıyorum mamasyı dayıyorum ağzına biberonu hem uykusu açılmıyor hem de uyurken doyuyor. :)

hmm ben bi aksam 9 da mama variyorum bide gece 12 -01 :00 arası... sabahda 6-7 gibi mama variyorum...
bende sizler ne yapıyorsunuz onu merak etmiştim...

lidilcim Tunaya cok geçmiş olsun kuzum....

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
evet canım cidden bende benzetiyorum...
minnoş kız bunların hepsicigi.. yerim totolarını ben onların.... maşallah subanallah...

o üstüne cıkma bizde de var simuşcum eheheh :D demek artık cok dogal geliyo bahsetmemeşim bile cok deli yatıyo bide ya...

puuuhaaaaaa.. nazom koptum yaaa. :D
kız sen bambaşkasın yaa valla cok seviyom seni...:huhuu:

sana düz saç yakışıyo bebişkom.. illa boyatıcam dersende karamel tonlarıda olabülür bemce.. ama dogal en iyisi...

hmm ben bi aksam 9 da mama variyorum bide gece 12 -01 :00 arası... sabahda 6-7 gibi mama variyorum...
bende sizler ne yapıyorsunuz onu merak etmiştim...

lidilcim Tunaya cok geçmiş olsun kuzum....

heh pikoşum bende o tonlarda dusunuyodum zaten,ama cesaret edemiyom iste..smdi boyatsam bile,o saca ozen gostermekk lazım sekil vermek lazım,hangi ara yapıcam onu??
kime yapcam??
nere giderken yapcam ??
:uzgun: iste bunları dusununce vazgeciyom hep..

Tepki
56

Herkese merhabalar..
Bizim oğlanda hiç bir hareket yok daha emekleme gibi felan..Emekleyecek gibi uzanıyor birşeye ama kafa üstü gidiyor garibim.. Yüzüstü yatırıyorum basıyor ağıdı.. Sürekli yürümek istiyor elinden tutup yürütcen. .Örümceğede binmeyi sevmiyor ,en fazla 5 dakika duruyor ondada geri geri gidiyor o kadar.. Eee oturmaktanda sıkıldığı için yapışık gibi olduk sürekli arkamdan mızmızlanıyor bilgisayarın başına oturtmuyor o nedenle epeydir giremiyordum..

ben gece yatmadan önce aptamilin gece mamasından veriyorum o kadar geceleri sadece emziriyorum bizim oğlan biberon almıyor ne yapcam bilmiyorum.. geceleri çok uyanıyor bir iki gündür emmekte istemiyor bakıyor süt gelmiyor basıyor ağıdı.. bana önerisi olan var mı acaba?????:uzgun:

tam geçmişi okuyamadım ama tuna hastaymış galiba geçmiş olsun litthlim..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azommm seni de çok özledim. dun gece feysde kuzeyin fotolarını gordum o nasıl bişi olmuş kız. nasıl guzel nasıl minnoş yaa. koyun saçlım benim.. onur'la "oyy nasıl tatlı" dıye dıye baktık fotolarına. yorum yapamadım aden uyandı o sıra beybim...

off senı ve eşini gangam stoş oynarken düşündum de. ahahahahahahhaa

lidılım ben de acayip benzetiyorum. tuna azıcık daha tombulu Aden'in. ama mimikleri bile benziyor ya. ya onur'un yolu çok düşüyor devrek'e ama ben uyamıyorum bı turlu. bı ayarlayabılsem valla basacam okulunu. mıncıracam tuna'yı yaa.

simoşum.. muah muahhh... edib'im akbayramım benimm. yarıldımmmmmmmmmmmmmm. ahahahahahhahaa

Sağol teyzesiii, çok ballı oldular çoook. Aden baya yürüyomuş kız yeni okudum, adını da söylüyormuş maşallahhhh 41 kere, anam bi de benim ki konuşsa, guuu guuu diyip duruyor, ne söylemeye çalışıyor çok merak ediyorum :D
Ben de seni özledim balım valla, hamileyken ki boş vakitlerimizde yaptığımız geyikleri de özledim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar.
Sizleri cooooooookkkk ozledim.
Gunduz girme imkanim olmuyor gece de kimse online degil.
Bi sekilde herkesle gorusuyorum ama ecrin ve bebikomla gorusemedim nicedir.
Eger mahsuru yoksa bana cep telefonlarinizi yazar misiniz kizlar cok istiyorum sizle gorusmek.
Ecrin ve bebikom. Diger arkadaslarla tlf,facebook bi sekilde irtibatim var....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tugbayi aradim goruseyim bi sesini duyayim diye esi cikti.
Insallah zor durumda birakmamisimdir. Ne zamandir gorusmedim bi sesini duyayim istemistim. Pek keyifli konusmadi esi ben de dedim acaba esi nette konusmasina kizarmi.gerci nereden arkadasi oldugunu soylemedim ama...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sağol teyzesiii, çok ballı oldular çoook. Aden baya yürüyomuş kız yeni okudum, adını da söylüyormuş maşallahhhh 41 kere, anam bi de benim ki konuşsa, guuu guuu diyip duruyor, ne söylemeye çalışıyor çok merak ediyorum :D
Ben de seni özledim balım valla, hamileyken ki boş vakitlerimizde yaptığımız geyikleri de özledim.

hehehhe yerim onun guuuuuu larını Noyanda öyle canım tutturmuş bi gu aşşagı guuuu yukarı aaguu.. oglum diyorum daha 2 aylıktan beri agu diyip duruyosun yetmedi mi?
arada baba gaga mama diyo ama az yani geç konuşacak bu oglan sankimmm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Iyilik canim. Isten ciktim eve gidiyorum senden naber

Ooooo ne güzel benim daha 1 saatim var :D İyi canım ya ne olsun, kurban bayramı tatili sonrasında pek iyi de sayılmam aslında :D

hehehhe yerim onun guuuuuu larını Noyanda öyle canım tutturmuş bi gu aşşagı guuuu yukarı aaguu.. oglum diyorum daha 2 aylıktan beri agu diyip duruyosun yetmedi mi?
arada baba gaga mama diyo ama az yani geç konuşacak bu oglan sankimmm

Arap atı gibi sonradan açılacak bunlar herhalde pikem ya :) İyi bari bak Noyan baba diyor hiç olmazsa, ben daha duyamadım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar