aaaaaaaaaaaaa bı geldim hepiniz gitmişsiniz yaaaa....
nazommm çok özledim kız seni ben. ayrıca a
hah halvet a
hah yarıldım be. kızıl mı oldun sen? yakışır anam topiğin en daş hatunlarından bırısın eminim daşlığına daş eklemişsindir kızılığınla. muah muah. o zilli kızını da yerim. ,
azommm seni de çok özledim. dun gece feysde kuzeyin fotolarını gordum o nasıl bişi olmuş kız. nasıl guzel nasıl minnoş yaa. koyun saçlım benim.. onur'la "oyy nasıl tatlı" dıye dıye baktık fotolarına. yorum yapamadım aden uyandı o sıra beybim...
off senı ve eşini gangam stoş oynarken düşündum de. a
hahhaa
lidılım ben de acayip benzetiyorum. tuna azıcık daha tombulu Aden'in. ama mimikleri bile benziyor ya. ya onur'un yolu çok düşüyor devrek'e ama ben uyamıyorum bı turlu. bı ayarlayabılsem valla basacam okulunu. mıncıracam tuna'yı yaa.
simoşum.. muah muahhh... edib'im akbayramım benimm. yarıldımmmmmmmmmmmmmm. a
h
a
nazommm çok özledim kız seni ben. ayrıca a

azommm seni de çok özledim. dun gece feysde kuzeyin fotolarını gordum o nasıl bişi olmuş kız. nasıl guzel nasıl minnoş yaa. koyun saçlım benim.. onur'la "oyy nasıl tatlı" dıye dıye baktık fotolarına. yorum yapamadım aden uyandı o sıra beybim...
off senı ve eşini gangam stoş oynarken düşündum de. a

lidılım ben de acayip benzetiyorum. tuna azıcık daha tombulu Aden'in. ama mimikleri bile benziyor ya. ya onur'un yolu çok düşüyor devrek'e ama ben uyamıyorum bı turlu. bı ayarlayabılsem valla basacam okulunu. mıncıracam tuna'yı yaa.
simoşum.. muah muahhh... edib'im akbayramım benimm. yarıldımmmmmmmmmmmmmm. a