2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kardeşimle ilişkilerimiz hep kopuk olmuştu. malum ben 11 yaşında yatılı okula başladım.ama ilk öğretmenliğe başladığım yıl bir doğumgünü mesajı atmıştı. ağlamıştım hüngür hüngür. o kadar içten o kadar sevgi doluyduki, o güne kadar okuduğum hiçbirşey ben de bu denli yoğun hisler yaratmamıştı. o gün bugündür daha sıkı bağlıyız birbirimize. maşallah çok duygusaldır ve çok ince düşünür benim kardeşim. Rabbim hep güzelliklerle karşılaştırsın onu

Amin canım Allah daha da ayrı düşürmesin inşallah.

Ben de çıkıyorum, eve gideyim, kendinize iyi bakın hepicinizi çok öpüyorum :elif::elif:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tugbayi aradim goruseyim bi sesini duyayim diye esi cikti.
Insallah zor durumda birakmamisimdir. Ne zamandir gorusmedim bi sesini duyayim istemistim. Pek keyifli konusmadi esi ben de dedim acaba esi nette konusmasina kizarmi.gerci nereden arkadasi oldugunu soylemedim ama...

selam kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyorum aynaya bakcak vaktim yok eymen 1 sn sabit durmuyo enerjı patlaması yasıyo adeta bırakamıyorum ...

babuşş benim tel 4-5 gundur eşimde sapığın biri dadandı zamansız arayıp manyak manyak konuşuyo eşimde tel bende kalsın bir zaman dedi o kadar laf saymasına ragmen ara ara yoklayan bir sapık bu gidişle numra değiştirebililirim eşim kızmaz öyle şeylere guselim yanlız mumessil ya doktor yanında iken denk filan geldi ise... daha gelmedi gelsin anlatır :D canım benim bende senin sesini duymak için geçen aradım tanseli aradıgım gun kapalıydı tel görüşürüz yine bebikom en cok senle konusuyoz whatsappdan tel eşimde bilgin olsun goıremıyorum yazdıklarını ;)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;
Ne güzel topiğimiz ilerlemiş, sohbetler edilmiş. Bu saatte ancak girebildim.
Selimde bu aralar bi olgunlaşma ağır abi havaları sormayın. Anlıyor artık bazı şeyleri. Birşeye hayır dediğimde karşılık veriyor bayılıyorum o haline.

SİMUŞUM doğum gününü sormuşsun. İnşallah ben güzel bişeyler yapmak istiyorum. Arkadaşlarımı ve aileleri bir arada çağıracağım. Evi süslemek istiyroum, resimli pasta felan. Bakalım kısmetse güzel şeyler planlıyorum.

GÖKÇEM evin hayırlı olsun canımcım.Geceleri ben emziriyorum canımcım. Mama istemiyor pek. cok cok emiyor gece 3 kere kalkıyor emiyor geri uykuya devam..
LİTTLEİM tunama geçmiş olsun. Bayram dönüşü Selim bey 1 saat koltukta oturdu geri kalan zamanda resmen üstümde tepindi. Bi ara eşimi arkaya geçirdim verdim Selimi ben araba kullandım:) Öldürdü beni..
Bu ara herkes bu günler iyi günler bi süre sonra çok yorucu olcak diyor, sinir oluyorum vallahi. Zaten yoruluyoruz demekki daha ötesi var..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın hatunlar...

yeryüzünde bulunan tüm kumanda ve cep telefonlarını atmak istiyorum bi yerden aşağıya. ha bi de lap top denilen zımbırtıyı. ya bi sepet oyuncağı var adamın ı ıhhh illa kumandayla oynayacak, cep telefonu yalayacak. lap topa pat pat vurup kahkaha atacak. en pis mikrop yuvası şeylere bayılıyorlar resmen. :(

bu arada kumandanın ne oldugunu da çözmüş resmen. tv'ye uzatıp düğmelerine basıyo. hem de öyle düğmelere basıyo ki tv'yi normale döndürecem diye aklım şaşıyor valla. bi de nerde sivri tehlikeli bi köşe var orda beyfendi. çok yoruyor beni çok.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın hatunlar...

yeryüzünde bulunan tüm kumanda ve cep telefonlarını atmak istiyorum bi yerden aşağıya. ha bi de lap top denilen zımbırtıyı. ya bi sepet oyuncağı var adamın ı ıhhh illa kumandayla oynayacak, cep telefonu yalayacak. lap topa pat pat vurup kahkaha atacak. en pis mikrop yuvası şeylere bayılıyorlar resmen. :(

bu arada kumandanın ne oldugunu da çözmüş resmen. tv'ye uzatıp düğmelerine basıyo. hem de öyle düğmelere basıyo ki tv'yi normale döndürecem diye aklım şaşıyor valla. bi de nerde sivri tehlikeli bi köşe var orda beyfendi. çok yoruyor beni çok.

canım günaydın..bende cok özledim seni,sizi herkesi yaa..ben gece emziriyorum gökçem yani ela sultan öyle istiyor gece bazen mama vermeye calısıyorum istemiyor illa o meme ağzına girecek hayır öyle iştahlada emmiyor ama illa emecek.doktor 7.aydan sonra artık gece beslemeyin demişti ama nerdee susmazki.bu arada bizde kumanda,cep telefonu manyagıyız hatta benim teli tükmükle doldurdu duyamuyorum kimseyi.bende eski kumanda ve cep telini cifledim akladım pakladım attım oyuncak sepetine yeter be yaa :) günlük oyuncaklarla yıkanıyor onlarda kemirsin dursun sıpam:elif:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya uzmanlar bangır bangır tv lerde konuşuyor. telefon, kumanda, klavye en fazla mikrop barındıran aletler diye. bı de hep ağzında. bizim de dvd'nin kullanmadığımız bi kumandası var ı ıhh bacım onunla değil illa siyah kırmızı tuşları olan tv'nin kumandasıyla oynayacak. kanal değiştiriyor bi de tv'ye doğru uzatıp kumandayı ya. nasıl akıllılar, biz mi saftık bilmiyorum ki.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ya uzmanlar bangır bangır tv lerde konuşuyor. telefon, kumanda, klavye en fazla mikrop barındıran aletler diye. bı de hep ağzında. bizim de dvd'nin kullanmadığımız bi kumandası var ı ıhh bacım onunla değil illa siyah kırmızı tuşları olan tv'nin kumandasıyla oynayacak. kanal değiştiriyor bi de tv'ye doğru uzatıp kumandayı ya. nasıl akıllılar, biz mi saftık bilmiyorum ki.

hehe akılllı kuzum benim.ela kumandayı ağzına sokabileceği büyük nimet olarak biliyor.henüz tv ile ilişkisini çözemedi saftık tabi kuzum biz.ne yiyoduk pirinç unundan başka :D bunlar organik bebe tee hamilelikten baslamadık mı.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bir işim var anlatamam kızlar size ütü tepeleme ev dandini ela uyudu az sonra kalkar ama benim malum yerlerimi kaldıracak halim yok.nerden baslasam bilemedim.:gelbenimle:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay bilmiyorum valla herşeyin farkındalar valla. idrakları algıları çok açık. şaka maka büyüdüler, doğumgünleri geldi nerdeyse. çılgın bi parti mi yapsak ne :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

günaydın bebişim.nasılsın? hiracım balım nasıllar?

iyiyiz canım cok sukur,hala burnu tıkalı iste fırtık fırtık ses cıkarıyo cocum yemek yerken :tskler:

bakalm ne zaman gelcek ust disleri,pasta gibi kabarmıs bembeyaz..
siz nasılsınız ?
su an da,
-dde ddde de
-da daddaaa
-go go go

diyip duruo oldurcek bu cocuk beni :D bide toplamda 3 kez sey dedi,
-oki...
esimle ilk duydugumuzda yerlere yattık gulmekten sonra iki defa daha dedi bildigin okiii diyo :D

ama anne baba diyo mu ? hayırr :ne:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ay bilmiyorum valla herşeyin farkındalar valla. idrakları algıları çok açık. şaka maka büyüdüler, doğumgünleri geldi nerdeyse. çılgın bi parti mi yapsak ne :)

sen nasıl bi parti yaparsan yap gökçem cılgın olacağı kesin bebelerle :) ağlıcak evdeki kalabalık belki hosuna gitmeyecek,tam pasta kesilecek o hiç uyumadığı saatte uyumak isteyecek,güzelim fönlettiğin saclarını cekiştirecek,yeni cicilerini batıracak.sen misafir ağırlayacağım diye helak olurken o babasıyla pişkin pişkin pozlar verecek.hahaaa iremin ilk doğum günüsü geldi aklıma beee..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
iyiyiz canım cok sukur,hala burnu tıkalı iste fırtık fırtık ses cıkarıyo cocum yemek yerken :tskler:

bakalm ne zaman gelcek ust disleri,pasta gibi kabarmıs bembeyaz..
siz nasılsınız ?
su an da,
-dde ddde de
-da daddaaa
-go go go

diyip duruo oldurcek bu cocuk beni :D bide toplamda 3 kez sey dedi,
-oki...
esimle ilk duydugumuzda yerlere yattık gulmekten sonra iki defa daha dedi bildigin okiii diyo :D

ama anne baba diyo mu ? hayırr :ne:

ela da öyle bülbül gibi sakımıyo bebikom hem daha erken öyle sakımaya.baba,aba,hayıııı net kelimeleri gerisi hep hece..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bir işim var anlatamam kızlar size ütü tepeleme ev dandini ela uyudu az sonra kalkar ama benim malum yerlerimi kaldıracak halim yok.nerden baslasam bilemedim.:gelbenimle:

al benden de o kadar..dun evin heryerini supurdum sildim bugun camları silip perdeleri yıkamayı dusnuyorum..ama yine yerler toz olmus ya ya nerden giriyo bu tozlar ben anlayamadı ki delircem yaaa :((
kaldır totoyu bebiş diom,ı ıh kalkmıyo :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayy bide hira su mehmet erdemin soyledigi hakim bey sarkısı yokmu,o cıktıgında pur dikkat dinliyo cocuk sesini sevdi heralde adamın :D
bide kuzey guney izliyo aynnı dikkatle,hele ki kıvanc tatlıtug cıksın ekrana sadece yuzunu gosterdikleri anda,kitleniyo bizimki :D
agzının suları akıyo,on karıs acılıyo o agız,sırıtıyo,utanıyo falan

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya bide bende dogum gününü düşünüp üzülüyorum burda çagıracak kimsemiz yok diye... annem gelir inşallah ama kardeşim gelemez oda bakü de yaşıyor çünküm... bizbize calıp oynarız artık....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar