2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

sen nasıl bi parti yaparsan yap gökçem cılgın olacağı kesin bebelerle :) ağlıcak evdeki kalabalık belki hosuna gitmeyecek,tam pasta kesilecek o hiç uyumadığı saatte uyumak isteyecek,güzelim fönlettiğin saclarını cekiştirecek,yeni cicilerini batıracak.sen misafir ağırlayacağım diye helak olurken o babasıyla pişkin pişkin pozlar verecek.hahaaa iremin ilk doğum günüsü geldi aklıma beee..

ahahahhaahhahahaha doğru dıyosun bak. onu dıyorum bazen, benim adamdaki rahatlığın çok azıcığı, bak miniminnacığı bende olsa yemınle bu dünyayı ele geçirmiştim o rahatlıkla. nasıl bi rahat nasıl bi bağım yanıp dönüp bakmam hacı tavırlı anlatamam sıze. tembel, beceriksiz... neyine kanıp evlendim acaba :) ahahhaha

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Naparsiniz beaaa can hatceler cenemz acilmis MASALLAH... sessiz birakmayin burayi bu ay calismaya basliycam dusundukce ogluma bakarken gozlerim doluo...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bişi olmaz leom... ilk günler sahiden zor oluyor ama alışıyosun. yorgunluğa, baş agrılarına, eve dinlenmek için gelip evde daha fazla yorulmaya... inan bazen Aden'in sesini çekemıyorum. o kadar yoruluyorum ki iş yerınde evde sessızlık ıstıyorum ama olmuyor.

sonra o mışıl mışıl uyuren bakıp değer dıyorum. sana deger oğlum...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bi çılgınlık yapıp saçımı sarıya boyatıp kısacık kestırip. sonra pişman olup ağlımak gıbı hayallerım var bu aralar. hadı bakalım hayırlısı.

biri beni durdursun

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
annem aradı şimdi telaşlı telaşlı. gökçe dedi; Aden'i salonun ortasına koyup mutfaga gittim mamasını hazırlamaya kafamı bi çevirdim kalkmış mutfaga kadar yürüyerek gelmiş, şaşkınlıktan öyle bi ses çıktı ki ağzımdan çocuk telaş yapıp anca öyle düştü kıçının üstüne dedi.

şoktayım nerden baksan 15-16 adım Aden için orası. adam resmen yürümeye başladı iyi mi? emeklerken yoruyodu beni şimdi yürüyerek kimbilir neler yapacak.

off offf. evmin tüm eşyaları sivri kenarlı Rabbim yardımcım(ız) olsun... her geçen gün daha da zorlaşıyolar...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
annem aradı şimdi telaşlı telaşlı. gökçe dedi; Aden'i salonun ortasına koyup mutfaga gittim mamasını hazırlamaya kafamı bi çevirdim kalkmış mutfaga kadar yürüyerek gelmiş, şaşkınlıktan öyle bi ses çıktı ki ağzımdan çocuk telaş yapıp anca öyle düştü kıçının üstüne dedi.

şoktayım nerden baksan 15-16 adım Aden için orası. adam resmen yürümeye başladı iyi mi? emeklerken yoruyodu beni şimdi yürüyerek kimbilir neler yapacak.

off offf. evmin tüm eşyaları sivri kenarlı Rabbim yardımcım(ız) olsun... her geçen gün daha da zorlaşıyolar...

aaayyy hayırlı olsun canımm... maşallah en hızlısı Aden cıktı... evin hertarafını güvenlik ürünleriyle dolduracaksınız artık.. cok sevindimmm ya birer ikişer yürücekler artık bu minnoşlar desene :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızzz Gökçe hayırlı olsun şimdi okudum çok şaşırdım Aden ayaklanmış sana iyi koşturmalar , benim oğlanda en çok o saydığın nesnelere karşı ilgisi var kumandaya basıp televizyona kafasını çeviriyor birde kablo ilgi alanımız içinde
Bu arada merhabalar pikoşum nabersin kuzum?
Littlecım Tunama geçmiş olsun şimdi nasıl acaba?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylam bi an gercek sandım hilton muhabbetını kız. ahahahah safım galiba.

ay sagolun valla yürüyodu zaten 6-7 adım atıyoduk sonra pat düşüyodu da salonda mutfaga gıtmesıne şaşırdım. anasına çekmiş cesaret konusunda sanırım bnu çocuk. dün akşam da koltuktan tv ye ordan masaya, ordan bana falan yürudu baya.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylam bi an gercek sandım hilton muhabbetını kız. ahahahah safım galiba.

ay sagolun valla yürüyodu zaten 6-7 adım atıyoduk sonra pat düşüyodu da salonda mutfaga gıtmesıne şaşırdım. anasına çekmiş cesaret konusunda sanırım bnu çocuk. dün akşam da koltuktan tv ye ordan masaya, ordan bana falan yürudu baya.

Maşallah Adene benimkide çok hevesli yarın öbürgün bekliyorum bende ama yürüyüncede kazalara dikkat etmek lazım örneğin bu çocuk kapıyı açamaz demeyin büyük oğlum 2 kere evden kaçtı :) küçücük boyuyla kapıyı açmış kaçmıştı Allahtan apartman içinde yakaladım bu anlattığımda yaşına yeni girmişti büyükte değildi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aynen laylam ya. evin her köşesi sivri benim. dün ense ksımını çarptı o köşelerden birine. kıpkırmızı oldu çok ağladı. anında yaıyor bunları bı de. bı an olsun gozumu ayıramaz oldum. valla eskıden Aden'ı uyutup azıcık kendıme zaman ayırıyodum. şinmdi Aden'ı uyutup 10 dakıka sonra bende yatıyorum. 3 akşamdır banyo edecem guya ama nerdeeeeeeee...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazoooooooooommmm

şeye benzedın di mi muhteşem tülayman? kesin o oldun. zati benzetiyordum seni kesin o kadına benzedin kızıl saçlartınla...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Maşallah Adene benimkide çok hevesli yarın öbürgün bekliyorum bende ama yürüyüncede kazalara dikkat etmek lazım örneğin bu çocuk kapıyı açamaz demeyin büyük oğlum 2 kere evden kaçtı :) küçücük boyuyla kapıyı açmış kaçmıştı Allahtan apartman içinde yakaladım bu anlattığımda yaşına yeni girmişti büyükte değildi

anam buda iyiymiş... nereye gidiyomuş acabası?? daha bizimkinde numara yok anca tay tay kıvamda... koltuk kenarlarında yürüyo anca...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben yavaştan kaçayım kızlar. tüpçü gelecek. ahahahaha tüpçü derken tüp gaz kaçırıyor, fırınım günlerdir iptal ona bakacak. yanlış anlaşılmasın tüpçü müpçü lütfen.

bu akşam banyo yapacam ama söz verdim kendime. yarın cuma. cuma günleri iş yerine daha düzenli, özenli bakımlı gelmeye çalışırım. cuma günü müslüman bayramı derler ya yıllardır öyle bi geleneğim var nedense.

hepinizi ayrı ayrı öpüyorum beblerinizi de mıncırıyorum...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhabaaa

laylam Tuna'da sıkıntı kalmadı çok şükür. o krem 2 günde iyi geldi. ama ben yine de şubatta ürologa götürüp gerektiği taktirde sünnet ettircem...

gökçecim Tuna'nın da favori oyuncakları onlardı. kumanda eski önemini yitirdi gibi. kanalları değiştiriyor, açıp kapatıyor, nasıl çığlıklar atıyor. ağzına götürmüyor artık. bir amacı olduğunu anladığındandır belki. ama ceptelefonlarını saklıyoruz resmen.
ben Adenin minik adımlarını severim. Tuna'dan uzun süre beklemiyorum. çünkü denge kurmada zorlanıyor tutunmadan. ya göbek öne çekiyor, yada pop geri :deli:

bakımlı demişken... kaşlar oldu fırça, saçlar süpürge. bari evi temizleseler

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy bide hira su mehmet erdemin soyledigi hakim bey sarkısı yokmu,o cıktıgında pur dikkat dinliyo cocuk sesini sevdi heralde adamın :D
bide kuzey guney izliyo aynnı dikkatle,hele ki kıvanc tatlıtug cıksın ekrana sadece yuzunu gosterdikleri anda,kitleniyo bizimki :D
agzının suları akıyo,on karıs acılıyo o agız,sırıtıyo,utanıyo falan

Ağzının tadını biliyor hasbam :D

ya bide bende dogum gününü düşünüp üzülüyorum burda çagıracak kimsemiz yok diye... annem gelir inşallah ama kardeşim gelemez oda bakü de yaşıyor çünküm... bizbize calıp oynarız artık....

Pikem ya üzülme, ben de birini çağırsam birini de çağırmam gerekir, diğerine ayıp olur, nasıl az kişi çağırabilirim diye üzülüyorum :uzgun:

bi çılgınlık yapıp saçımı sarıya boyatıp kısacık kestırip. sonra pişman olup ağlımak gıbı hayallerım var bu aralar. hadı bakalım hayırlısı.

biri beni durdursun

Sarıya boyayabilirsin ama kesme anacım.

Kız inan okurken çok heyecanlandım, çok tuhaf bi duygudur kesin onu yürürken görmek :D Maşallah kuzuma

Ben oğlumun doğum gününü Hiltonda vereceğim bir partiyle kutlamayı düşünüyorum sanat ve siyaset dünyasından davetli listesi hazırladım 1500 tane havai fişek ve slayt gösterisi yapayım diyorum siz ne dersiniz

Ayyyyy çok sıradan şekerim sen hala kendin mi hazırlıyorsun listeyi, slaytı.. Hiiiççç uğraşamam ben de para pok gibin, verdim organizasyon şirketine onlar hazırlıcekler:eller:

ya ben ocak annesiyim sizden bir ay büyük yani:) öte gidin bende yanınıza gelim nolur sanki he ocak he şubat:(

Hoşgeldin, aslına bakarsan ben de ocak annesiyim :D

Leaderrrrr balııımmmmm nerelerdesin?Eymen neler yapıyor anlatsana kızzzzz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar