2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
annem aradı şimdi telaşlı telaşlı. gökçe dedi; Aden'i salonun ortasına koyup mutfaga gittim mamasını hazırlamaya kafamı bi çevirdim kalkmış mutfaga kadar yürüyerek gelmiş, şaşkınlıktan öyle bi ses çıktı ki ağzımdan çocuk telaş yapıp anca öyle düştü kıçının üstüne dedi.

şoktayım nerden baksan 15-16 adım Aden için orası. adam resmen yürümeye başladı iyi mi? emeklerken yoruyodu beni şimdi yürüyerek kimbilir neler yapacak.

off offf. evmin tüm eşyaları sivri kenarlı Rabbim yardımcım(ız) olsun... her geçen gün daha da zorlaşıyolar...
Masallah kuzuma annesi acelesi var ayaklanip yeni yerler kesfetmesi lasim yirim onu ben ben eymen hic yurumesede olur diorum 3 kisi zapdedemioruz ucak gibi gozle takip mumkun degil
Lidoşşş Eymen fotoğrafta ne kemiriyor merak ettim

Ne kemirsin laylos teyzesi brosur kemirio kagit delisi kopariyo yirtio cenavar tv kumandasi iirdi 2 tane laptop kirdi ikeanin resimligi var film seridi gibi onu ortadan ikiye kirdi aklima baska gelmio yaramazlikta sinir tanimio oyuncaklarla alakasi yok damacana cesmesini koparioo zirtooo tam
Ağzının tadını biliyor hasbam :D

Pikem ya üzülme, ben de birini çağırsam birini de çağırmam gerekir, diğerine ayıp olur, nasıl az kişi çağırabilirim diye üzülüyorum :uzgun:

Sarıya boyayabilirsin ama kesme anacım.

Kız inan okurken çok heyecanlandım, çok tuhaf bi duygudur kesin onu yürürken görmek :D Maşallah kuzuma

Ayyyyy çok sıradan şekerim sen hala kendin mi hazırlıyorsun listeyi, slaytı.. Hiiiççç uğraşamam ben de para pok gibin, verdim organizasyon şirketine onlar hazırlıcekler:eller:

Hoşgeldin, aslına bakarsan ben de ocak annesiyim :D

Leaderrrrr balııımmmmm nerelerdesin?Eymen neler yapıyor anlatsana kızzzzz
Selam azosum evdeyim ve evden cikmak istemiorum yivrum eymenin herseyi olay :) reklamsiz yemek yemio mama sandalyesi olmadan yemio uyku uyuycagi zaman yatagindan baska yerde uyumuo uyanio hemen ses olmiycak vs... dolascak gezcek ama istediginde yerlerde surunebilcek :) tatli cok balli bu ara saniri asik oldu pinar reklamindaki minik kiz cikinca bakio guluo sonra.kafasini asagi egerek koltuk altina sokuo dava etcem pinari oglumun duygulariyla oynuo kuzeycan napioo kivircigim benim

kuzucukkkk

Yeni Üye
Tepki
6
selam arkadaşlar nasılsınız?ruh halim cok karmaşık...9 aylık bi kızım var Allahıma cok şükür sağlıklı emiyor iyi besleniyor...sorunum adetim gecikti ve ben korkuyorum Allahım hayırlısını versin herşeyden önce ama tedirginim yarın tahlil yaptırmayı düşünüyorum...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar..

azom muah muah şekerim... sorma anacım sorma doğdular büyüdüler de ayaklanmaya bile başladılar. teyy teyy zaman ne çabuk geçiyor yahu.

ben de doğumgününü en az kişiyle nasıl atlatabilirim diye düşünüyorum. evim zaten minnak artık istesem de çılgın bi parti yapamayacağım... offff daralıyorum zaten o tarz şeylerde öffff

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarrr.. ohhhh topkk cosmuss sonunda-kop

bbugun evin internetini kapatacagım kızlar..tasınırken kapatıcaktım 1 ay sonra ha simdi ha o zaman.carcur edicek paramız kalmadı halihazırda.ev telefonunu da kapatıcam. yani artık bi yere gitmedikce buraya giremem:( hı ola ki bi mucize oldu su gudubet yazlık satıldı kıs vakti, o zaman hemen sınırsız baglatıcam geriye valla:D

adenn pasa yurumeye baslamıss masallahhhh-kop topigin en hızlısı o cıktı valla. ortalık karıstırcak kuzucuk.:deli: defne hızlı bi giris yapsa da halaa tutunarak yuruyo. arada bi taytay duruyo. rekoru 2 adım snra kut kucagıma atıyo kendini.

diş bugdayı hazırlıklarına basladım. ufaktan malzemeleri topluyorum. haftaya yapıcaktım ama esim tasınana kadar bekle dedi. bende hazırlıgımı yapayım da bi yapması kalsın dedim. dun pembiş bi masa ortusu aldım. netten pecetelik vs olarak kullanılmak uzere sablon buldum. aksam bi de kendim hazırlıcam bakayım hangisi daha iyi olursa onu basar kullanırım. kurabiyeyi sablon alıp ben mi yapayım yoksa tanesi 2 tl den yaptırayım mı bilemedim. yaklasık aynı para gidicek ikisine de. yapınca buldugum ilk yerden fotoları gonderirim size.

neyse zati bugun hemen kesmezler heralde. aksam girer bakarım size kesilmemiş olursa. opuyorum hepinizi ve bebişlerinizi.

babbuss atayımm bebisim sana numaramı :elif:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyorum aynaya bakcak vaktim yok eymen 1 sn sabit durmuyo enerjı patlaması yasıyo adeta bırakamıyorum ...

babuşş benim tel 4-5 gundur eşimde sapığın biri dadandı zamansız arayıp manyak manyak konuşuyo eşimde tel bende kalsın bir zaman dedi o kadar laf saymasına ragmen ara ara yoklayan bir sapık bu gidişle numra değiştirebililirim eşim kızmaz öyle şeylere guselim yanlız mumessil ya doktor yanında iken denk filan geldi ise... daha gelmedi gelsin anlatır :D canım benim bende senin sesini duymak için geçen aradım tanseli aradıgım gun kapalıydı tel görüşürüz yine bebikom en cok senle konusuyoz whatsappdan tel eşimde bilgin olsun goıremıyorum yazdıklarını ;)
Canim o hattimin icinde oldugu tlf.um bozuldu.
Diger hattimdan ulasabilirsin. Sen de varmiydi o numaram.
534lu olan. Yoksa msj atarim yada bebikomdan alabilin.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
babuşcuuuuum whatzzup ne ola ki??

pikos,whatsapp destekleyen tlf lara yuklenebilen ucretsiz kullanılan bi program..messenger gibi,telefonunda whatsapp lan diger kisilerle ucretsiz gorusuyosun fotograf video falan gonderiosun,guzel bisey..
android telefonlara oluyo sanırım..mesela benimki nokia c3 indirdim ben oldu :tskler:
**tabi programı kullanman icin bulundugun yerde int.olması lazım yada hattında internet kullanıyo olman lazım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam azosum evdeyim ve evden cikmak istemiorum yivrum eymenin herseyi olay :) reklamsiz yemek yemio mama sandalyesi olmadan yemio uyku uyuycagi zaman yatagindan baska yerde uyumuo uyanio hemen ses olmiycak vs... dolascak gezcek ama istediginde yerlerde surunebilcek :) tatli cok balli bu ara saniri asik oldu pinar reklamindaki minik kiz cikinca bakio guluo sonra.kafasini asagi egerek koltuk altina sokuo dava etcem pinari oglumun duygulariyla oynuo kuzeycan napioo kivircigim benim

Ay bunların reklam merakı ne kız, bizimkisi de illa mama sandalyesi ve reklam eşliğinde yiyecek yemeğini. En sevdiği şeylerden biri de eline koca armutu alıp çamaşır makinesini izlemek :D
Eymen tam paşa çıktı kız, çocuğun prensipleri var baksana :d Yerim onun totsunu ben.
Tatlım Kuzey'in sesi kısıldı çığlık atmaktan ya içim gidiyor 2 katı kartlak oldu sesi :(

selam arkadaşlar nasılsınız?ruh halim cok karmaşık...9 aylık bi kızım var Allahıma cok şükür sağlıklı emiyor iyi besleniyor...sorunum adetim gecikti ve ben korkuyorum Allahım hayırlısını versin herşeyden önce ama tedirginim yarın tahlil yaptırmayı düşünüyorum...

Hayırlısını dile canım, hayırlısı ne ise o olsun.

selam kızlarrr.. ohhhh topkk cosmuss sonunda-kop

bbugun evin internetini kapatacagım kızlar..tasınırken kapatıcaktım 1 ay sonra ha simdi ha o zaman.carcur edicek paramız kalmadı halihazırda.ev telefonunu da kapatıcam. yani artık bi yere gitmedikce buraya giremem:( hı ola ki bi mucize oldu su gudubet yazlık satıldı kıs vakti, o zaman hemen sınırsız baglatıcam geriye valla:D

adenn pasa yurumeye baslamıss masallahhhh-kop topigin en hızlısı o cıktı valla. ortalık karıstırcak kuzucuk.:deli: defne hızlı bi giris yapsa da halaa tutunarak yuruyo. arada bi taytay duruyo. rekoru 2 adım snra kut kucagıma atıyo kendini.

diş bugdayı hazırlıklarına basladım. ufaktan malzemeleri topluyorum. haftaya yapıcaktım ama esim tasınana kadar bekle dedi. bende hazırlıgımı yapayım da bi yapması kalsın dedim. dun pembiş bi masa ortusu aldım. netten pecetelik vs olarak kullanılmak uzere sablon buldum. aksam bi de kendim hazırlıcam bakayım hangisi daha iyi olursa onu basar kullanırım. kurabiyeyi sablon alıp ben mi yapayım yoksa tanesi 2 tl den yaptırayım mı bilemedim. yaklasık aynı para gidicek ikisine de. yapınca buldugum ilk yerden fotoları gonderirim size.

neyse zati bugun hemen kesmezler heralde. aksam girer bakarım size kesilmemiş olursa. opuyorum hepinizi ve bebişlerinizi.

babbuss atayımm bebisim sana numaramı :elif:

Tühhh ya, üzüldüm ecrinnn, nasıl haber alacaz senden :(

Sisssttt beni hatirlayan varmi :)

Sen unutulcak hatun musun ki :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikos,whatsapp destekleyen tlf lara yuklenebilen ucretsiz kullanılan bi program..messenger gibi,telefonunda whatsapp lan diger kisilerle ucretsiz gorusuyosun fotograf video falan gonderiosun,guzel bisey..
android telefonlara oluyo sanırım..mesela benimki nokia c3 indirdim ben oldu :tskler:
**tabi programı kullanman icin bulundugun yerde int.olması lazım yada hattında internet kullanıyo olman lazım
hmmmmmm desene benim çengelli igne ile kapagını tutturdugum telefonum oldugu için haberim yok böyle şeylerden :D 5 senedir aynı telefonu kullanıyorum ve bozulmazsada aynısını kullanmaya devam ederim bu konuda rakip tanımam :D :D ehehe...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hmmmmmm desene benim çengelli igne ile kapagını tutturdugum telefonum oldugu için haberim yok böyle şeylerden :D 5 senedir aynı telefonu kullanıyorum ve bozulmazsada aynısını kullanmaya devam ederim bu konuda rakip tanımam :D :D ehehe...

Eheheheh :D baya beceriklisin pikem ya çengelli iğneyle nasıl tutturdun kız :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Azom yivrum kurban olayim seslerine kuzucugun ne derdi var bagirio ki eymen supurgenin taklidini yapio bu ara ayni ses tonuyla ama aAaaaaaaa die kart bi sekilde bagirio cok komik ben kapatinca susuo agzini yedigim prensipleri var dedigin gibi kesinlikle anasi ev kusu oldu ve tvden bi haber trt cocuk ve yumurcaga bakmaktan beynim 0-6 yas grubu gibi dusunmeye basladi oyleki esim farketmis gecenlerde(trt cocukda sid ile bilim die bir cizgi film var sarki soluyo salakca nerdeki bunlar nerdesiniz siz agzima dolanmis soluyodum esim hatun ordamisin biz burdayizda sen yoksun galiba aramizda dedi :) burasi neresi ben kimim oldum yane ...

Babus dur buldum noyu derhal yazismamiz lasim uyaniksindir insallah kizcelrr drrhal hepiniz android tel alin whatsappa buyrun acil sohbete gelll :) cok seri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayhhh bende whatsapp indirdim tel e ama internet olmayınca calısmıcak dogal olarak.:( belki cebe paket internet alırım. bi kapansın da. bi de seyi anlamadım ya izniniz dısında cagrı atabilir vs bu da size fturada supriz arama olarak donebilir diyo. ne demek simdi bu. kontrolum dısında da mı calıscak bu program:ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar