2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
biraz işim var. önemli de değil zaten. yine kendim çalıp kendim söylüyorum. kimse yok. ve bu sitenin böyle olmasından nefret ediyorum. eski günlerimizi çok özlüyorum. daha bebekleerimizin çılgın doğum günü partilerinden bahsedecektik. yürümelerinden, ilk kurdukları cümlelerden :((

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarr.. ayy bomboss burası yine.

iş gorusmesi iyiydi. zaten gireyim diye gittim gerci ama maas bellid degil. yol yemek ne kadar o belli degil. sadece haftada 30 saat calısacagım belli. gunde 5 saat olurmus genelde. ama bazen cok ihtiyac olursa 8 saat kalırmısım ertesi gun 2 saat gidermişim falan. gayet iyi yani. bugun koordinator gelicekmiş bende cv goturucem maası o soylucek. hayırlısı olsun diyorumm veeee ev işime donus yapıyorum:miyagi:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
a aaaaaaaaaaaa saatlerdir iş yapıyorum ecrin haricinde bi Allah'ın kulu yazmamış. çok ayıp. altta laylam ve pıkemı goruyorum. hadı kızlar oturmaya mı geldınız hadi kalkınnn 2 dönün ortalıkta... a aaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet simoş da geldi... ama hala tık yok..

bu arada simoşum geçmiş olsun :( nazar değiyor güzel kuzuma..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
a aaaaaaaaaaaa saatlerdir iş yapıyorum ecrin haricinde bi Allah'ın kulu yazmamış. çok ayıp. altta laylam ve pıkemı goruyorum. hadı kızlar oturmaya mı geldınız hadi kalkınnn 2 dönün ortalıkta... a aaa

evek gelmiştim ama cok sessiz ıssız kimsecikler yok diye gittim yada Noyan uyandı ... hatırlamıyorum hangisi :D

evek hatunlar bekleriz buralardaysanız...:findikim::findikim:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr.. keyfim yok. cv mi gonderdim bugun. ama daha maası konusmadık. gorumcem de is ciddiye binince ayy nasıl olcak falan demeye basladı. depresyonun dibiyim. bi bebek insanın hayatını nasıl bu kadar degiştirir. part time bakıcı mı bulsam acaba.. uyuyamıcam bu gece de:uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selamın hello kızlar nörüyonuz :elif:
ecrinnn kuzum hayırlı ise olsun inşallah..
Çok yorgunum, çok halsiz..Şu uykuya bir doyamadım gitti ya, bayılıyorum kaçta yatarsa yatsın saat gibi erkenden şıp diye kalkan insanlara.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyhh bende bayılıyorum o tiplere. simdiki magaza mudurunun de uyku sorunu varmıs. o gun epey muhabbet ettik. sabahın 5 ine kadar otururmus. sonra da 3_4 saat uykuyla gune devam edermiş. uyumam ben nerdeyse hiç diyo. yarabb dedimm bi bana vermedin su duygulardan:deli: bende kacta yatarsam yatayım ayılamıyorum epeyce azom..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu topik batar:ne: teyyy sayfa ilerlemiyo. fatura kesim tarihine kadar işe baslarsam neti kapattırmıcam. ama buraya yine gece girmiş olcam ve kimse olmucak:S

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kizlar ne var ne yok sessiz kalmis yine topik yazarken herkes yazi yamiyokennkimse yok meydanda ben bunaynsonunise basliycam die heryeri kaldirdim annemde geldi son haftada dinlerim hadi ben ondan giremiyom sizler is guc bebeklrre daldiniz yine arada bi bakin bea

Bu hafta sonu cumartesi dis bugdayi yapcam istanbuldan olanlari beklrrim dun tum gun kurabiye yaptim yarinda pasta yapcam sizce nasil goruntu?
Keske dis fircasinin ustune isim yazmassidim cok batio goze baski ile okunmadi kalemle yazayim dedim ihh ihhh :(
Ekli dosyayı görüntüle 13858

Ekli dosyayı görüntüle 13859

Ekli dosyayı görüntüle 13860

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bence de ecrin. battı bile hatta. her sabah gelip kendi kendime günaydınlaşıyorum. 1-2 saat bekliyorum. kimse gelmiyo. sonra çıkıyorum. aradan saatler geçiyor yine giriyorum ya bir ya da en fazla 2-3 yorum yazılmış oluyor ki o da çoğunlukla kendi yazdığım günaydın mesajıyla karşılaşıyorum.

Aden'in dişi çıktı mesela. dün akşam saçlarını 3 numaraya vurduk çok tarz oldu kuzum. kızlara anlatayım diye geçirdim aklımdan ama hevesim kursağımda kaldı :(

koptuk.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidoş, kurbaiyeler çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ben yapmadım diş buğdayı acep sonra pişman olur muyum ki yahu... :/

Gökçecim anlat ben dinlerim dicem ama ben de sık sık giremiyorum. Geçen kız hastalandı. 3-4 gün değil burayı açmak bilgisayarın kapağını açamadım. Tüm gün boyunca kızın peşinde koşuyorum, maşallah hiç yerinde durmuyor. Sürekli üstüme tırmanıyor, kucağımdan hiç inmiyor. Ne zaman bilgisayarın başına geçsem masanın altına girip ayağa kalkıyor ve kafasını masaya vuruyor sonra da ağlıyor. Uyuduğu zamanlarda da ya yemek yapmaya çalışıyorum ya da evi toplamaya. Bir de tüm bunların üstüne skolyozum eklenince ben bilgisayara anca kapağını açıp şöyle bi bakıp çıkabiliyorum. Maalesef sohbet edecek zamanı nerdeyse bulamıyorum... Hııı bu durum canımı sıkıyor mu? Evet çok sıkıyor. Hem sizleri çok özlüyorum hem merak ediyorum hem de kendim sıkılıyorum. Bi sizler vardınız konuştuğum. Bir de bazen geliyorum açıyorum burayı, kimse bişe yazmıyor. Ben de boş boş bilgisayarın karşısında oturmuş oluyorum, sonra her yerim ağrıyor. Bari burda olan olsa sohbet etsem de bel sırt ağrılarıma değse. Neyse böyle işte...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoşum feysde muhabbeti okudum ama bi türlü yazamadım. ya Aden uyandı, Y kaka yaptı ya da ne bileyim bebeksel aktivitelerde bulundu hep. zaten ordan mesajlaşmayı da pek sevmiyorum. kaçırıyorum hep.

çok geçmiş olsun kuzum ya. iyi şimdi di mi boğaz enfeksiyonu demiştin en son. terlemeyle oldu dıye anlatmıştın. benim Aden'in de kafası çok terliyodu. uykusunda falan yastığına bi dokunuyorum ıslak hep :( dün kardeşim makinayla 3 numara yaptı saçını. bi yakıştı ki sorma. gece de hiç terlemedi kafası.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simoşum feysde muhabbeti okudum ama bi türlü yazamadım. ya Aden uyandı, Y kaka yaptı ya da ne bileyim bebeksel aktivitelerde bulundu hep. zaten ordan mesajlaşmayı da pek sevmiyorum. kaçırıyorum hep.

çok geçmiş olsun kuzum ya. iyi şimdi di mi boğaz enfeksiyonu demiştin en son. terlemeyle oldu dıye anlatmıştın. benim Aden'in de kafası çok terliyodu. uykusunda falan yastığına bi dokunuyorum ıslak hep :( dün kardeşim makinayla 3 numara yaptı saçını. bi yakıştı ki sorma. gece de hiç terlemedi kafası.

Ben onun bebeksel aktivitelerini de 3 numara saçlarını da yerim kız :) Naaptınız saçlarını? Saklasaydın bi poşete ne bilim bişeye koyup :)

Bizim hatunun neden hasta olduğunu bilmiyom ya terleyip soğudu ondan oldu ya da AVM de mikrop dolu ondan oldu. Şu aralar Ankarada yaşayan kimle konuşsam hasta, salgın mı var nedir... Şimdi iyi çok şükür, ateşimiz 3 gün sürdü. Antibiyotiğe devam, 1 hafta kullanıcaz. Alerji yaptı antibiyotik. İlaç içmeyi çok seviyoz ya şimdi bi de alerji için içiyoz :tskler:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Eşim geldi Gökçecim, bişiler yicem balım. Kız uyanmadan yedim yedim yemedim kalırım akşama kadar :D Öperim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yerim ya... hasta olmasın hiç bi bebek. kıyamam.

sakladım saklamaz mıyım. poşete koydum şimdilik. ufak mama kavanozlarına koyup saklıcam, kuzumun sırma saçlarını. he valla çok tarz oldu uşağım. genç traşı yaptık ona. ehehe. dişi de nihayet patladı alttan.

tamam canım afiyet olsun öp yerime neretva'mı... muah muahhh

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay ben onun dişini de yerim kız, maşallah subhanallah :) Aden imin kısa saçlı bi fotosunu da koyarsın severiz artıkın :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar