bu arada bi gün benim bi arkadaş çene altımdaki sarı (sapsarı ama) bi tüyü, güneş ışığında görüp bana "aa gökçe çene altında kıl çıkmış "demişti. lise zamanlarım o zaman. sonra ben dayanamayıp o kılı cımbızla aldım. sonra o kıl 2 oldu. 3 oldu. 5 oldu derken çene altım zaman içinde baya bi kıllandı. tüylendi değil bak direk kıllandı. zaten söylemesi ayıp biraz kıllı biriyimdir. sonra ben bikini bölgem, üst bacak kısmım falan derken başedememeye başladım. ha bi de bende, agda, tüy dökücü krem, vb. vs. alerjisi var. mecbur jilete vurdum hep. tabi zamanla çoğaldılar, azdılar falan.
derken ben laser epilasyona başladım ve 2 sene içinde (sadece alt bacaklarımı yaptırmadım. tam başlamıştık hamile kaldım, epilasyon işi kaldı) pürüzsüz kaymak kıvamına geldim. geldiydim daha doğrusu. hamileliğim boyunca hiç uğraşmadım jiletle agdayla falan. mis gibi bebeksi tenle doğuma kadar gittim.
sonra bişi oldu ya. şuan çene altımda 2-3 adet siyah kıl var mesela. eskiye dönecek diye de alamıyorum. üst bacaklarım-bikini bölgemde şimdilik bi sorun yok ama tek tük başladı orda da çıkmaya sanki.
malum bölgem de hala temiz ama eskisi gibi pürüzsüz değil

( çok korkuyorum eskisi gibi olacak diye. epilasyonu yaptırdığım yerde zonguldak'ın ilçesinde bi arkadaşındı. baya ucuza gelıyodu bana. zonguldak ta seans başı 500-600 dıyolar. şuan o parayı kılıma yünümü veremem. vermem. oğlum varken kıla ota b.ka o kadar para vermek mantıksız gelıyor. ereglıye de gıdemem Aden'i bırakıp Napacam bilemıyorum
hani demem o ki simoş um en nihayetinde sadece kökten çözüm değil epilasyon. ama azalttığı hatta yok dedırtecek kıvama getirdiği de bi gerçek. o başka.