2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:eek:pucuk:Laylam lazer epilasyona başladım dediydi, acep kaça gidiyo ki? Ben da başlıcam da seansına 650 didiler. ohaaa didim ben de, içimden ama... :D 4-8 seansta bitiyomuş. Kesin fiyatı beni görünce söyliceklermiş. Sanırsam önce kıllarıma tüylerime bakıcaklar. Laylaaaa Laylaaaa kaça gidiyon söyle banaaaa

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bu arada ben dün elektrikli süpürge aldım. Eskisini evlenirken beyaz eşyaları aldığımız yerden hediye vermişlerdi, artık çekmemeye başladı. Sürekli torba takıyoruz, makinayı çalıştırınca torba patlıyodu. Çok heyecanlıyım. Belkim gelir bugün yeni makinam,, belkim yarın gelir... Keşke bugün gelse yav....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
koyarım akşama koymam mı... huysuz şirinim benim korktu biraz makineden ağlaya zırlaya ancak şimdiki haline getirebildik. ama ıyı oldu ya terlemiyor en azından artık.

yeni makinan da hayırlı olsun. bende yeni eve beyz lakeden bi ayakkablık aldım koçtaştan onu bekliyorum günlerdir. ayakkabılarımız hala kolinin içinde antrede duruyor. eheheheh...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada bi gün benim bi arkadaş çene altımdaki sarı (sapsarı ama) bi tüyü, güneş ışığında görüp bana "aa gökçe çene altında kıl çıkmış "demişti. lise zamanlarım o zaman. sonra ben dayanamayıp o kılı cımbızla aldım. sonra o kıl 2 oldu. 3 oldu. 5 oldu derken çene altım zaman içinde baya bi kıllandı. tüylendi değil bak direk kıllandı. zaten söylemesi ayıp biraz kıllı biriyimdir. sonra ben bikini bölgem, üst bacak kısmım falan derken başedememeye başladım. ha bi de bende, agda, tüy dökücü krem, vb. vs. alerjisi var. mecbur jilete vurdum hep. tabi zamanla çoğaldılar, azdılar falan.

derken ben laser epilasyona başladım ve 2 sene içinde (sadece alt bacaklarımı yaptırmadım. tam başlamıştık hamile kaldım, epilasyon işi kaldı) pürüzsüz kaymak kıvamına geldim. geldiydim daha doğrusu. hamileliğim boyunca hiç uğraşmadım jiletle agdayla falan. mis gibi bebeksi tenle doğuma kadar gittim.

sonra bişi oldu ya. şuan çene altımda 2-3 adet siyah kıl var mesela. eskiye dönecek diye de alamıyorum. üst bacaklarım-bikini bölgemde şimdilik bi sorun yok ama tek tük başladı orda da çıkmaya sanki.
malum bölgem de hala temiz ama eskisi gibi pürüzsüz değil :(( çok korkuyorum eskisi gibi olacak diye. epilasyonu yaptırdığım yerde zonguldak'ın ilçesinde bi arkadaşındı. baya ucuza gelıyodu bana. zonguldak ta seans başı 500-600 dıyolar. şuan o parayı kılıma yünümü veremem. vermem. oğlum varken kıla ota b.ka o kadar para vermek mantıksız gelıyor. ereglıye de gıdemem Aden'i bırakıp Napacam bilemıyorum :(

hani demem o ki simoş um en nihayetinde sadece kökten çözüm değil epilasyon. ama azalttığı hatta yok dedırtecek kıvama getirdiği de bi gerçek. o başka.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahahah sekreterle tuvalette karşılaştık bana aynen şunu dedi.

"gökçe düdük gibi kalmışsın". bakakaldım suratına şaşkınlıktan. düdük derken diyebildim sadece.

ufacık kalmışsın yani diye açıklama gereği hissetti. hiç anneye benzemiyorum ben ya. iyice ufaldım bişi oldum :( halbukü günde en az 2 paket eti cangam da var yani istisnasız. niye böyle kuruduk kız bizler?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
:eek:pucuk:Laylam lazer epilasyona başladım dediydi, acep kaça gidiyo ki? Ben da başlıcam da seansına 650 didiler. ohaaa didim ben de, içimden ama... :D 4-8 seansta bitiyomuş. Kesin fiyatı beni görünce söyliceklermiş. Sanırsam önce kıllarıma tüylerime bakıcaklar. Laylaaaa Laylaaaa kaça gidiyon söyle banaaaa

simuşum banada 500 dediler sonra kıllarımı görünce 300 kadar indiler bende kıl az bacaklarım bikini bölgesi ve koltuk altımı yaptırıyorum 15 günde bir gün gidiyorum dediğim inşallah biter bende rahat ederim değişik yerlerden fiyat al birde seansına değilde paket fiyat verenlere git bence ben öyle yaptım 2000 liraya anlaştım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
koyarım akşama koymam mı... huysuz şirinim benim korktu biraz makineden ağlaya zırlaya ancak şimdiki haline getirebildik. ama ıyı oldu ya terlemiyor en azından artık.

yeni makinan da hayırlı olsun. bende yeni eve beyz lakeden bi ayakkablık aldım koçtaştan onu bekliyorum günlerdir. ayakkabılarımız hala kolinin içinde antrede duruyor. eheheheh...

kız Gökçe herşeyin ilki neden sizden çıkıyor yahu ilk adım ilk tıraş felannn:)
Adencimin fotosunu koy merak ettim nasıl oldu yakışıklım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aylarrr aylarrrrrr oldu hepinizden ayrı kalalı çok özledim hepinizi....arada haberinizi alıyorum ama unutmadımmmmmm hiçbirinizi kızlarrrr yaaaaaaaaaaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlarr asya uyandı inş.tekrar girebilirimmm...çookkk öptüm hepiniziii kokulu kokulu:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sadece yuh dıyorum ya. bugün can sıkıntısından eskiyi okudum biraz. sonra aha aslı epeydir konuşmadık kızla bi arıyım dedim. sonra tabi dünya kadar iş çıktı bilmem ne derken unuttum. ve şimdi sen burdasın..

çağırdım kızım seni gönülden çağırdım içimden gel dedim... geldin.. gitme hiç kuzumm... alamanyalardan teyzesi değişik çikolata getirmiş çocuklar kadar şenim kız şuan...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
sadece yuh dıyorum ya. bugün can sıkıntısından eskiyi okudum biraz. sonra aha aslı epeydir konuşmadık kızla bi arıyım dedim. sonra tabi dünya kadar iş çıktı bilmem ne derken unuttum. ve şimdi sen burdasın..

çağırdım kızım seni gönülden çağırdım içimden gel dedim... geldin.. gitme hiç kuzumm... alamanyalardan teyzesi değişik çikolata getirmiş çocuklar kadar şenim kız şuan...

ama beni neden düşünmedin Gökçe ahada gidiyorum küstüm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylam seni görüyorum bebeğim. aslıyı senedir görmedim. bi de aylar oldu telde de konuşmadık o yüzden şekerim. yoksa seni de çok seviyorum kız ben zilli.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar ben kaçayım yavaştan. ama bak bu çok ıyı geldı bana. sankı eskı gunlerdeymişiz gibi oldu valla. hepinizi ayrı ayrı opuyorum. tanselim adını altta goruyorum ama cısmın ok hatunn. senı de opuyorum muah muahh.

hepınıze dev kalppppppp

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar