2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydınnn kızlar. benim kız gun agırınca uyanır oldu. hava aydınlandı mı acıyo gozunu. naptıysam odayı karartamadım. allahtan aksam erken yatıyo yoksa cekilcek gibi degil.

ama bunların dısında akılandıkca guzellesiyo bu sıpalar. gel deyince geliyo, baya sakalasıyoruz. yakaladım yakaladım diye emekleyip deyiyorum ona kacıyo guluyo. ben durunca duruyo. yere oturup oynuyorum onunla gidiyo iki tur atıyo donup ayaga kalkıyo. ellerini omzuma koyup basını boynuma sokuyo.gunun en guzel anı :ask: bende ona sarılıyorum sonra gidiyo. beraber alkıs,tel sarar,bitti,gel gel,cak gibi el hareketlerini yapıyoruz cok guluyo. sonra ben yere yatıyorum onla ilgilenmeden. geliyo ustume atıyo kendini. kalkıp kalkıp bi daha atıyo karnımın ustune. cıglıklar atıyo butun yuzumu opuyo. tabi bunu agız degdirerek yaptıgından her yerimiz salya. konusmasını dort gozle bekliyorum:ask:

azoomm bende uzuluyorum cnm :( telden gorusuruz artık tekrar baglatıncaya kadar:uzgun:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
annem aradı şimdi telaşlı telaşlı. gökçe dedi; Aden'i salonun ortasına koyup mutfaga gittim mamasını hazırlamaya kafamı bi çevirdim kalkmış mutfaga kadar yürüyerek gelmiş, şaşkınlıktan öyle bi ses çıktı ki ağzımdan çocuk telaş yapıp anca öyle düştü kıçının üstüne dedi.

şoktayım nerden baksan 15-16 adım Aden için orası. adam resmen yürümeye başladı iyi mi? emeklerken yoruyodu beni şimdi yürüyerek kimbilir neler yapacak.

off offf. evmin tüm eşyaları sivri kenarlı Rabbim yardımcım(ız) olsun... her geçen gün daha da zorlaşıyolar...

nazoooooooooommmm

şeye benzedın di mi muhteşem tülayman? kesin o oldun. zati benzetiyordum seni kesin o kadına benzedin kızıl saçlartınla...

annemmm aden yürüyormu oyy masallah evet topiğimizin spedy gonzalesi belli oldu.:elif: ne keyiflidir o şimdi ohh masallah kuzuma..

hee muhtesem tüleymana benzedim kuzum yandan yemişi

günaydın güzellerrr..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayhhh bende whatsapp indirdim tel e ama internet olmayınca calısmıcak dogal olarak.:( belki cebe paket internet alırım. bi kapansın da. bi de seyi anlamadım ya izniniz dısında cagrı atabilir vs bu da size fturada supriz arama olarak donebilir diyo. ne demek simdi bu. kontrolum dısında da mı calıscak bu program:ne:

alla alla bana oyle bi uyarı gelmedi :tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ecrin'cim,bu benim cadoloz ben karsısında alkıs yapınca yada tel sarar yapınca ''ya bi git basımdan senin karsında bebek mi var'' gibisinden bi bakıs atıyo donuyo baska seylerle ilgileniyo :tskler:

bi alkıs yaptıramadım cocuga yaa sen dusun artık..varsa yoksa kükresin dursun butun gun,
heyyyyyy
gııı gıı
go go go
anniii
yeyeyeyeye
bide dıgıl dıgıl dıgıl diyo :deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar
Bugün canım oğlum ilk göz ağrım Baturumun doğum günü
Akşam yatarken odasına girdim üzerini örttüm saçını okşadım çok duygulandım
Yıllar ne çabuk geçmiş daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğimdeki şaşkınlığım , onu ilk karnımda hissediğim an , şiddetli tekmelerinden uykusuz kaldığım günler ve en önemlisi 6 ay boyunca bir sürü badireler hastalıklar atlatmamız gözümü her sabah hastane odasında açdığımda Allaha onu ne kadar istediğimi sağsalim kucağıma almak için bütün bu acılara katlandığımı hatırladım.12 yıl önce bir cuma günü saat 2 ye çeğrek kala hayatımıza girdi oğlum onunla gerçek bir aile olduk bütün ilklerimi onunla yaşadım her ağladığında sabaha kadar beraber ağladık kısaca sanırım beraber büyüdük
Şimdi bakıyorumda oğlum artık genç yakışıklı hoş bi deikanlı olmuş Allahım uzun ömür versin
13 yaşına girdi artık :) bu duygularımı sizinle paylaşmak istedim Allahım hepimize çocuklarımızın nice yaşlarına tanık olmayı göstersin Sizleri seviyorum

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar
Yıllar ne çabuk geçmiş daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğimdeki şaşkınlığım , onu ilk karnımda hissediğim an , şiddetli tekmelerinden uykusuz kaldığım günler ve en önemlisi 6 ay boyunca bir sürü badireler hastalıklar atlatmamız gözümü her sabah hastane odasında açdığımda Allaha onu ne kadar istediğimi sağsalim kucağıma almak için bütün bu acılara katlandığımı hatırladım.12 yıl önce bir cuma günü saat 2 ye çeğrek kala hayatımıza girdi oğlum onunla gerçek bir aile olduk bütün ilklerimi onunla yaşadım her ağladığında sabaha kadar beraber ağladık kısaca sanırım beraber büyüdük
Şimdi bakıyorumda oğlum artık genç yakışıklı hoş bi deikanlı olmuş Allahım uzun ömür versin
13 yaşına girdi artık :) bu duygularımı sizinle paylaşmak istedim Allahım hepimize çocuklarımızın nice yaşlarına tanık olmayı göstersin Sizleri seviyorum

masallah Laylam ogulusuna,nice yıllara..dile kolay 13 yıl..Allah nice yıllar daha gostersin ailenize birlikte..
Bizlerde (yani ilklerinin yasayan) senin gibi olcaz yıllar sonra...
Allah hepimize yavrularının da buyuyp ana baba oldugu gunleri gostersin insallah..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kızlar

öncelikle coookk güzel bir dogumgünü diliyorum... Rabbim bahtını acık etsin. saglıklı, huzurlu, keyif dolu ve başarılı bi ömrü olsun inşallah...

Ne de güzel anlatmışsın canım, duygulandım okurken... Anne -baba olmak gibi bişey var mı ya şu dünyada...

Rabbime şükürler olsun bize bu mutlulugu yaşattı...

kuzucukkkk

Yeni Üye
Tepki
6
hayırlı günler herkese...dün test yaptırdım hamileymişim...hayırlısı olsun ...doktora sordum emzirmeye devam edebilirsin dedi ...böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar

Laylam okurken içim bi tuhaf oldu, ne güzel bi duygu evlat sahibi olmak. Hele sen ve nazomda 2 tane var. Hayatımızın kıymetlileri yok daha ötesi. Allahım sağlık ve güzel bir hayat versin onlar. Ananem beni severken diizn taşa değmesin derdi. Çoçuk yaşımda komiğime giderdi bu laf. Hakkaten dizleri taşa değmesin, güzel insanlarla karşılaşsınlar. Çok opüyorum. Bende seni seviyorum ve kattıklarını..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hayırlı günler herkese...dün test yaptırdım hamileymişim...hayırlısı olsun ...doktora sordum emzirmeye devam edebilirsin dedi ...böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

hayırlısı olsun,tanselin dedigi gibi dunyam var aramızda bi tek aynı durumda olan..Allah yardımcınız olsun,sorunsuz bir hamilelik gecirirsin insallah

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

belli bir süre emzireye devam edilebileceğini birçok yerde duydum, okudum... zaten doktorunuz da öyle söylemiş.
hayırlısı olsun, sağlıkla dünyaya gelsin inşallah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydin kizlar.. sabahin 7 sinde ayaga dikildik hatunla beraber. o birsey degil gece de hep mikir mikirdi. uykusuzum cok:sinirli:

dun eski isyerimden aradilar. daha once calisma saatlerini falan yazmistim ya. ama tam zamanli degil yarim zamanli. daha guzel oldu. haftada 30 saat. 2 gun izin kalanlarda 5 saat 6 saat. belki bi gunu full yapar.daha az olur saatler. bi sukur dedm ama maasla ilgili birsey konusmadik. prim verdiklerini soylediler sadece. bugun gorusmeye gidicem. insallah iyi olur.

bu arada defne cok zayif kizlarr yaaaa:gelbenimle: herkes ayi seyi soyluyo. aslinda bana zayif gelmiyo. yani bakinca ince gibi ama bacaginda bogum var cocumun yapisi minik minyon heralde. her gun kahvalti,meyve ,kasik mamasi,sebze yiyiyo. az mi yiyiyo anlamadim ki niye almiyo:uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunaydin kizlar.. sabahin 7 sinde ayaga dikildik hatunla beraber. o birsey degil gece de hep mikir mikirdi. uykusuzum cok:sinirli:

dun eski isyerimden aradilar. daha once calisma saatlerini falan yazmistim ya. ama tam zamanli degil yarim zamanli. daha guzel oldu. haftada 30 saat. 2 gun izin kalanlarda 5 saat 6 saat. belki bi gunu full yapar.daha az olur saatler. bi sukur dedm ama maasla ilgili birsey konusmadik. prim verdiklerini soylediler sadece. bugun gorusmeye gidicem. insallah iyi olur.

bu arada defne cok zayif kizlarr yaaaa:gelbenimle: herkes ayi seyi soyluyo. aslinda bana zayif gelmiyo. yani bakinca ince gibi ama bacaginda bogum var cocumun yapisi minik minyon heralde. her gun kahvalti,meyve ,kasik mamasi,sebze yiyiyo. az mi yiyiyo anlamadim ki niye almiyo:uzgun:

canım hala ogrenemedin mi sen bu turk milletinin saglıgı kiloyla orantıladıgını....hay zayıf diyenlerin ben ....
sacmalama senin cocugun cok hareketli,mum gibi oturmuyo ki butun gun şişsin alla allaaa..
saglıklımı sen ona bak,yedigi kadar ver doyana kadar sonrasında zorla brnundan sokcak degilsin demi..

isin konusunda da hayırlısı olsun insallah canım:elif:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam teyzoşlar,

Tuna kuzum bu akşam itibariyle babasına doğru 3 adım atmış bulunmakta devamı gelir sanırsam, zira tam gaz çalışmalara devam...
o tombul ayakları yiycem o olcak :deli:

hayırlı olsun canımm.. yerim minnoşu bennn... maşallah Tuna'ya...:huhuu:

sana da hayırlı olsun canım umarım moralin kat be kat düzelir.. internetini de kestirme bence artık... habersiz bırakma bizi...
Defne de zayıf degildir canım saglıklı mı ona bak sen... yerim minnoşu...:huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınlar efemmm... yeni bi haftaya merhaba. ( ben p.tesi izinli olduğundan benim haftam salı'dan başlıii. böylelikle p.tesi sendromum olmuyo. salı sendromum oluyo. ahahahahaha)

evime iyice alıştım. 1 saat içinde tüm temizliğim bitiyor. 5 dakikada beşiktaş dedikleri bu olsa gerek. Aden tam gaz yürümeye devam.. baya baya yürüyor. ama sonu hep kıç üstü şap diye düşmekle bitiyor. bi de nerde sivri bi köşe var çocuk orda oynamaya bayılıyor. pirizlere çocuk koruyucusu, köşelere plastik çocuk köşeliği aldık. ama az daha büyüsün o köşelikleri söküp atar o tip.

sanırım dişimiz patladı bi de. dün akşam misafirlikteydik ben pasta yerken nasıl bağırmaya ağlamaya başladı anlatamam. dedim ucundan veriyim çatalla bi baktım tık tık ediyor bişey. meğersem dişiymiş o. pek bi sevindim. :) hatta çocuklar gibi şenim şuan :) ahhahahaa..

bi de epeydir birilerine gittiğimiz yoktu. anneanne, babaanne haricinde dün akşam gittiğimiz değişik ortamda aden kendini aştı. çok uslu durdu yavrum. halının üstünde oynayıp durdu gece boyunca. koridorda emekleyerek, arada sırada ayaga kalkıp 5-6 adım atıp yere düşerek geceyi tamamladık. yalnız içeri girer girmez dudaklarını büze büze ağlamaya başladı. o sıra ben aldığımız pastayı mutfaga götürüyodum beni göremeyince baya bi yıktı ortalığı. beni görünce de 0 dakika sonra kaynaştı herkesle. :)) sosyal oğlum benim anası gibi soğuk nevale olmayacak belli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar