2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayyhh bende bayılıyorum o tiplere. simdiki magaza mudurunun de uyku sorunu varmıs. o gun epey muhabbet ettik. sabahın 5 ine kadar otururmus. sonra da 3_4 saat uykuyla gune devam edermiş. uyumam ben nerdeyse hiç diyo. yarabb dedimm bi bana vermedin su duygulardan:deli: bende kacta yatarsam yatayım ayılamıyorum epeyce azom..

Al benden de o kadar canım ya, çok uyusam da ayılamıyorum, az uyusam da :( Müdürün de maşallahı varmış :D

moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu topik batar:ne: teyyy sayfa ilerlemiyo. fatura kesim tarihine kadar işe baslarsam neti kapattırmıcam. ama buraya yine gece girmiş olcam ve kimse olmucak:S

Deme öyle deme deme...
Bence batmaz, inanıyorum ki herkes vakit buldukça girmeye çalışıyor.Kendi adıma şartlarımı zorluyorum. Gündüz işyerimden girip cevap yazmam imkansız, çok yoğun çalışıyorum ve avukat hemen yan odada, gizli gizli girsem tam tepemde kamera var :D Akşam haliyle Kuzey'e vakit ayırmak istiyorum, uyuyunca da dinlenmek.. İşte böyle patron akşam 5'te çıktıktan sonra işlerimi bitirebildiysem giriyorum. Ama siz böyle dedikçe de üzülüyorum :(

Selam kizlar ne var ne yok sessiz kalmis yine topik yazarken herkes yazi yamiyokennkimse yok meydanda ben bunaynsonunise basliycam die heryeri kaldirdim annemde geldi son haftada dinlerim hadi ben ondan giremiyom sizler is guc bebeklrre daldiniz yine arada bi bakin bea

Bu hafta sonu cumartesi dis bugdayi yapcam istanbuldan olanlari beklrrim dun tum gun kurabiye yaptim yarinda pasta yapcam sizce nasil goruntu?
Keske dis fircasinin ustune isim yazmassidim cok batio goze baski ile okunmadi kalemle yazayim dedim ihh ihhh :(
Ekli dosyayı görüntüle 13858

Ekli dosyayı görüntüle 13859

Ekli dosyayı görüntüle 13860

Leader vallaha çok beceriklisin sen kız, süper ötesi olmuş çok beğendim canım, partinin resimlerini de bekliyoruz ona göre :elif:

bence de ecrin. battı bile hatta. her sabah gelip kendi kendime günaydınlaşıyorum. 1-2 saat bekliyorum. kimse gelmiyo. sonra çıkıyorum. aradan saatler geçiyor yine giriyorum ya bir ya da en fazla 2-3 yorum yazılmış oluyor ki o da çoğunlukla kendi yazdığım günaydın mesajıyla karşılaşıyorum.

Aden'in dişi çıktı mesela. dün akşam saçlarını 3 numaraya vurduk çok tarz oldu kuzum. kızlara anlatayım diye geçirdim aklımdan ama hevesim kursağımda kaldı :(

koptuk.

Batmadı ulen! :D Valla yukarıda mazeretimi belirttim ben, eski işimde olsam ne ala full burda olurdum ama imkanlarım el vermiyor. Buraya giremesem bile face de tüm tostiklerimin resimlerine yorum atıyorum, onun için hiç kopmamışız gibi geliyor bana. Hee tabi geyiğin dibine vuramıyoruz o ayrı ama ben bebeklerimiz düzene girince yine eski günlere döneceğimize inanıyorum, kızlar uzun yıllar yazıcam ben buraya aralar da boşluklar olsa da.
Dişiniz hayırlı olsun canım ayrıca çok merak ettim traşlı halini Aden'in. Ama çok yakuşuklu olduğuna eminim. Ben de kestirmek istiyorum fekat anneannesi kıvırcıkımı kestirmem deyip duruyor nolcak bilmem :D

Lidoş, kurbaiyeler çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ben yapmadım diş buğdayı acep sonra pişman olur muyum ki yahu... :/

Gökçecim anlat ben dinlerim dicem ama ben de sık sık giremiyorum. Geçen kız hastalandı. 3-4 gün değil burayı açmak bilgisayarın kapağını açamadım. Tüm gün boyunca kızın peşinde koşuyorum, maşallah hiç yerinde durmuyor. Sürekli üstüme tırmanıyor, kucağımdan hiç inmiyor. Ne zaman bilgisayarın başına geçsem masanın altına girip ayağa kalkıyor ve kafasını masaya vuruyor sonra da ağlıyor. Uyuduğu zamanlarda da ya yemek yapmaya çalışıyorum ya da evi toplamaya. Bir de tüm bunların üstüne skolyozum eklenince ben bilgisayara anca kapağını açıp şöyle bi bakıp çıkabiliyorum. Maalesef sohbet edecek zamanı nerdeyse bulamıyorum... Hııı bu durum canımı sıkıyor mu? Evet çok sıkıyor. Hem sizleri çok özlüyorum hem merak ediyorum hem de kendim sıkılıyorum. Bi sizler vardınız konuştuğum. Bir de bazen geliyorum açıyorum burayı, kimse bişe yazmıyor. Ben de boş boş bilgisayarın karşısında oturmuş oluyorum, sonra her yerim ağrıyor. Bari burda olan olsa sohbet etsem de bel sırt ağrılarıma değse. Neyse böyle işte...

Simuşum sen yaz, illaki girer alıntılarız, maalesef aynı anda toplanmak çok zor oluyor çünkü artık veletlerimiz var :D

ahahahahah sekreterle tuvalette karşılaştık bana aynen şunu dedi.

"gökçe düdük gibi kalmışsın". bakakaldım suratına şaşkınlıktan. düdük derken diyebildim sadece.

ufacık kalmışsın yani diye açıklama gereği hissetti. hiç anneye benzemiyorum ben ya. iyice ufaldım bişi oldum :( halbukü günde en az 2 paket eti cangam da var yani istisnasız. niye böyle kuruduk kız bizler?

Şahsen bizzat kendim henüz düdük olamadım, yüzüm toparlak kaldı gıdım gitmedi. Nasıl kurudun asıl sen cevap ver, kurumak istiyorum :D

aylarrr aylarrrrrr oldu hepinizden ayrı kalalı çok özledim hepinizi....arada haberinizi alıyorum ama unutmadımmmmmm hiçbirinizi kızlarrrr yaaaaaaaaaaa

Aslıcımmmm çok sevindim geldiğine, karşılaşamadık ama olsun, keşke Asya'dan haberler vereydin azcık bize

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ehh aynen oylee canım kuzey noruyo kıvırcıgım ?
sende whatsapp varmı

Kuzey napsın teyzesi, işi gücü eline geçeni önce ağzına sokmak, sonra yere atmak :D
Canım galaxy s 2 varken vardı evet, şimdi galaxy gio kullanıyorum, acep indirsem olur mu? indiririm eve gidince eğer oluyorsa

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kuzey napsın teyzesi, işi gücü eline geçeni önce ağzına sokmak, sonra yere atmak :D
Canım galaxy s 2 varken vardı evet, şimdi galaxy gio kullanıyorum, acep indirsem olur mu? indiririm eve gidince eğer oluyorsa

android se olur ya,tabi evde wifii varsa yad tarifende internet varsa kullanırsın surekli bi dene bakalım olcakmı..sonra olursa bana haber ver ekliyim seni tlf numaramı vereyim sana yada sen bana yaz ozelden no'nu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
android se olur ya,tabi evde wifii varsa yad tarifende internet varsa kullanırsın surekli bi dene bakalım olcakmı..sonra olursa bana haber ver ekliyim seni tlf numaramı vereyim sana yada sen bana yaz ozelden no'nu

Evden yazabilirim zaten akşamları. Evde wifii var, ama telefonumda dışardan yazmak için tarifem felan yok. Gidince indireyim o zaman. Özelden yazıyom telefonumu.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tamam yavrum yaz :D Ben balkona çıkıyorum bi sigara içip eve geçicem, çok öptüm, Hirayı da seni de:huhuu::huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kizlar ne var ne yok sessiz kalmis yine topik yazarken herkes yazi yamiyokennkimse yok meydanda ben bunaynsonunise basliycam die heryeri kaldirdim annemde geldi son haftada dinlerim hadi ben ondan giremiyom sizler is guc bebeklrre daldiniz yine arada bi bakin bea

Bu hafta sonu cumartesi dis bugdayi yapcam istanbuldan olanlari beklrrim dun tum gun kurabiye yaptim yarinda pasta yapcam sizce nasil goruntu?
Keske dis fircasinin ustune isim yazmassidim cok batio goze baski ile okunmadi kalemle yazayim dedim ihh ihhh :(
Ekli dosyayı görüntüle 13858

Ekli dosyayı görüntüle 13859

Ekli dosyayı görüntüle 13860

eline saglık canım cok güzel olmuşlar...:huhuu:

Lidoş, kurbaiyeler çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ben yapmadım diş buğdayı acep sonra pişman olur muyum ki yahu... :/

Gökçecim anlat ben dinlerim dicem ama ben de sık sık giremiyorum. Geçen kız hastalandı. 3-4 gün değil burayı açmak bilgisayarın kapağını açamadım. Tüm gün boyunca kızın peşinde koşuyorum, maşallah hiç yerinde durmuyor. Sürekli üstüme tırmanıyor, kucağımdan hiç inmiyor. Ne zaman bilgisayarın başına geçsem masanın altına girip ayağa kalkıyor ve kafasını masaya vuruyor sonra da ağlıyor. Uyuduğu zamanlarda da ya yemek yapmaya çalışıyorum ya da evi toplamaya. Bir de tüm bunların üstüne skolyozum eklenince ben bilgisayara anca kapağını açıp şöyle bi bakıp çıkabiliyorum. Maalesef sohbet edecek zamanı nerdeyse bulamıyorum... Hııı bu durum canımı sıkıyor mu? Evet çok sıkıyor. Hem sizleri çok özlüyorum hem merak ediyorum hem de kendim sıkılıyorum. Bi sizler vardınız konuştuğum. Bir de bazen geliyorum açıyorum burayı, kimse bişe yazmıyor. Ben de boş boş bilgisayarın karşısında oturmuş oluyorum, sonra her yerim ağrıyor. Bari burda olan olsa sohbet etsem de bel sırt ağrılarıma değse. Neyse böyle işte...

aaa!! aaaaaaaaaaa!! sankim ben yazdım bunları... işte benim gerekcelerimde aynı.....

ama genede arada girip bişeyler yazmaya calışıyorum ama Gökcenin dedigi gibi kendi kendine calıp oynamak oluyo benimkisi ehehhh :huhuu:

yerim ya... hasta olmasın hiç bi bebek. kıyamam.

sakladım saklamaz mıyım. poşete koydum şimdilik. ufak mama kavanozlarına koyup saklıcam, kuzumun sırma saçlarını. he valla çok tarz oldu uşağım. genç traşı yaptık ona. ehehe. dişi de nihayet patladı alttan.

tamam canım afiyet olsun öp yerime neretva'mı... muah muahhh

hayırlı olsun canım hem dişiniz hem tıraşınız... foto bekliyosssss...

biz de kessek mi diyoruz sonra vazgeçiyoruz bakalım ne olacak...

Bu arada ben dün elektrikli süpürge aldım. Eskisini evlenirken beyaz eşyaları aldığımız yerden hediye vermişlerdi, artık çekmemeye başladı. Sürekli torba takıyoruz, makinayı çalıştırınca torba patlıyodu. Çok heyecanlıyım. Belkim gelir bugün yeni makinam,, belkim yarın gelir... Keşke bugün gelse yav....

güle güle kullan canım...

simuşum banada 500 dediler sonra kıllarımı görünce 300 kadar indiler bende kıl az bacaklarım bikini bölgesi ve koltuk altımı yaptırıyorum 15 günde bir gün gidiyorum dediğim inşallah biter bende rahat ederim değişik yerlerden fiyat al birde seansına değilde paket fiyat verenlere git bence ben öyle yaptım 2000 liraya anlaştım

bak sen yaaaaaaaa hatun neler yapıyomuş.. ama benim hiççççç habarlarım yoktu ehehh :D

acabası bende mi yaptırsam ama bende tüysüze yakın bişeyim ama sonradan biraz daha tüylü oldum sanki... bikini bölgesi va koltuk altı mantıklı, olsa güzel olurdu tabii, ama kime bırakıcam minnoşu ... o iş bana yaş....

aboooooooowwwwwwww tam teknolojik olmuş bunlar ..

kızım paket lastigi diyorummmmmmmm.. çengelli iğne diyorummmmmmmmm.. siz ne diyosunuz eeehehhhheee :D :D :D

kızlar yaaaaaaaaa dua edin bizim için en azından iyi dileklerinizi yollayın lütfen.. ben artık bu kıbrısta kalmak istemiyyyyooooorummmmmmmmm.. istanbula dönmek istiyorummmmmmmmm... (hayırlısı olsun inşallah) amin......

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Canlarım dostlarım;
Nasılsınız? Sizlerden haber almadıım gün inanı rahatsızım. Bu aralar çok yoğunum. Bide bu aralar feci sırt ağrılarım var bu emzirme işi beni çok yordu galiba. Yarın doktora gidicem ne diyecek bakalım.
Bu topik sakin günlerini yaşıyor ama biraz zaman gerek biliyorum eskiis gibi yazışacağız. Selim, iş, ev işi, ağrılarım bi yorgunumne bileyim.

GÖKÇEM ballım adenimin dişi ayırlı olsun.
AZOM kuzeyimin kıvırcık saçlarını ketirmeyin ben onu kıvırcığım diye seviyorum çok tatlı kuzu...
LAYLAM senle azoa çok özeniyorum. Bende aynı şehirde olsamada sizle buluşsaydım. Ya kzlar keşke aynı şehirde yaşasaydık.
PİKEM kıbrısta sıkıldığını biliyorum sana dar geliyor oaralar gibime gelior. İnşallah en kısa zamanda İstanbula döersin. Bu arda kız kardeşin çok tatlı bir gelin olmuş bayıldım..
ECRİNİM canım iş görüşmen hayırlı olsun.
LEARDEİIM yaptıkların çok hoş canım çokbeğendim.
BEBİKOM nerden çıktı kaynanan:) Gitsin evinederahatla sende..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Canlarım dostlarım;
Nasılsınız? Sizlerden haber almadıım gün inanı rahatsızım. Bu aralar çok yoğunum. Bide bu aralar feci sırt ağrılarım var bu emzirme işi beni çok yordu galiba. Yarın doktora gidicem ne diyecek bakalım.
Bu topik sakin günlerini yaşıyor ama biraz zaman gerek biliyorum eskiis gibi yazışacağız. Selim, iş, ev işi, ağrılarım bi yorgunumne bileyim.

GÖKÇEM ballım adenimin dişi ayırlı olsun.
AZOM kuzeyimin kıvırcık saçlarını ketirmeyin ben onu kıvırcığım diye seviyorum çok tatlı kuzu...
LAYLAM senle azoa çok özeniyorum. Bende aynı şehirde olsamada sizle buluşsaydım. Ya kzlar keşke aynı şehirde yaşasaydık.
PİKEM kıbrısta sıkıldığını biliyorum sana dar geliyor oaralar gibime gelior. İnşallah en kısa zamanda İstanbula döersin. Bu arda kız kardeşin çok tatlı bir gelin olmuş bayıldım..
ECRİNİM canım iş görüşmen hayırlı olsun.
LEARDEİIM yaptıkların çok hoş canım çokbeğendim.
BEBİKOM nerden çıktı kaynanan:) Gitsin evinederahatla sende..

Teşekkür ederim canım cok naziksin...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
koyarım akşama koymam mı... huysuz şirinim benim korktu biraz makineden ağlaya zırlaya ancak şimdiki haline getirebildik. ama ıyı oldu ya terlemiyor en azından artık.

yeni makinan da hayırlı olsun. bende yeni eve beyz lakeden bi ayakkablık aldım koçtaştan onu bekliyorum günlerdir. ayakkabılarımız hala kolinin içinde antrede duruyor. eheheheh...

Benim makina dün gelmedi, bugün gelir sanırsam çünkü dün istanbuldan yüklenmiş, dağıyıma çıkar artıkın bugün. Siz de güle güle kullanın ayakkabılığınızı, derlesin toplasın herşeyi inşallah :)

Epilasyon işinde de valla naaapiim kaymak gibi olur belkim olmazsa da en azından kıldan tüyden kurtulmuş olurum. Valla hiç hoşlanmıyorum artık, çocukla zul gibi oldu randevu al, saatini tutturmaya çalış, git bekle, aldır vs vs. Bu arada benim de boyun altımda var biraz o kıl tüylerden...

Sekreterinize de ayrı bi hayran oldum... Edilecek laf mı yani şimdi o... İşte naapcan insanoğlu...

simuşum banada 500 dediler sonra kıllarımı görünce 300 kadar indiler bende kıl az bacaklarım bikini bölgesi ve koltuk altımı yaptırıyorum 15 günde bir gün gidiyorum dediğim inşallah biter bende rahat ederim değişik yerlerden fiyat al birde seansına değilde paket fiyat verenlere git bence ben öyle yaptım 2000 liraya anlaştım

Laylam benim de kılım tüyüm çok az ama bakalım ne fiyat çıkarıcaklar. Yarın uğramaya çalışıcam. Havalar da iyice bozdu ya... Yalnız benim konuştuğum yer acaba ayda 1 çağırıyo olabilir mi yaaa... 15 günde bir 1 alım 1 kontrol mü?

aylarrr aylarrrrrr oldu hepinizden ayrı kalalı çok özledim hepinizi....arada haberinizi alıyorum ama unutmadımmmmmm hiçbirinizi kızlarrrr yaaaaaaaaaaa

Aslıııııııııııııııııııı, ce eee demişin gitmişin ama olmaz ki yaaa :(

:elif::elif:
kızlarrrr noruyonuz

İyiyiz çok şükür Bebişkom sen nööörüyon?

Deme öyle deme deme...
Bence batmaz, inanıyorum ki herkes vakit buldukça girmeye çalışıyor.Kendi adıma şartlarımı zorluyorum. Gündüz işyerimden girip cevap yazmam imkansız, çok yoğun çalışıyorum ve avukat hemen yan odada, gizli gizli girsem tam tepemde kamera var :D Akşam haliyle Kuzey'e vakit ayırmak istiyorum, uyuyunca da dinlenmek.. İşte böyle patron akşam 5'te çıktıktan sonra işlerimi bitirebildiysem giriyorum. Ama siz böyle dedikçe de üzülüyorum :(

Batmadı ulen! :D Valla yukarıda mazeretimi belirttim ben, eski işimde olsam ne ala full burda olurdum ama imkanlarım el vermiyor. Buraya giremesem bile face de tüm tostiklerimin resimlerine yorum atıyorum, onun için hiç kopmamışız gibi geliyor bana. Hee tabi geyiğin dibine vuramıyoruz o ayrı ama ben bebeklerimiz düzene girince yine eski günlere döneceğimize inanıyorum, kızlar uzun yıllar yazıcam ben buraya aralar da boşluklar olsa da.
Dişiniz hayırlı olsun canım ayrıca çok merak ettim traşlı halini Aden'in. Ama çok yakuşuklu olduğuna eminim. Ben de kestirmek istiyorum fekat anneannesi kıvırcıkımı kestirmem deyip duruyor nolcak bilmem :D

Simuşum sen yaz, illaki girer alıntılarız, maalesef aynı anda toplanmak çok zor oluyor çünkü artık veletlerimiz var :D

Hhhhhh olur yazarım kız :) Sen de gelmeye çalış piliiiiiis, özlüyom. Hııı bu arada ben de batacağımızı düşünmüyorum. Herkes bebelerin işin gücün sağlığının derdine düştü, ama neticede öyle böyle burdan face den cepten vs haberleşiyoruz. Okuyup da kimse "nihahahhaha kopmuş bunlar, dağılmış" demesin.

aaa!! aaaaaaaaaaa!! sankim ben yazdım bunları... işte benim gerekcelerimde aynı.....

ama genede arada girip bişeyler yazmaya calışıyorum ama Gökcenin dedigi gibi kendi kendine calıp oynamak oluyo benimkisi ehehhh :huhuu:

acabası bende mi yaptırsam ama bende tüysüze yakın bişeyim ama sonradan biraz daha tüylü oldum sanki... bikini bölgesi va koltuk altı mantıklı, olsa güzel olurdu tabii, ama kime bırakıcam minnoşu ... o iş bana yaş....

kızlar yaaaaaaaaa dua edin bizim için en azından iyi dileklerinizi yollayın lütfen.. ben artık bu kıbrısta kalmak istemiyyyyooooorummmmmmmmm.. istanbula dönmek istiyorummmmmmmmm... (hayırlısı olsun inşallah) amin......

Rabbim gönlünüze göre versin Pikoşum... Ankarada olabilir belkim demi? :D :D Yaptırmaya karar verirsen eşine mi versen acaba Noyan balımı bakamaz mı dicem, benimki de soru mu şimdi diye kendi kendime cevap vercem :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın ballı bademler... dünyanın en tatlı en mis bebelerinin anaları.. muah muahhhhh can hatçeler..

cuma günün verdiği enerji, içimden taşan sevinciyle topiğe süper bi girişgah yaptım.

hadi Bismillahirrahmanirrahim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar