- #42.281
ayyhh bende bayılıyorum o tiplere. simdiki magaza mudurunun de uyku sorunu varmıs. o gun epey muhabbet ettik. sabahın 5 ine kadar otururmus. sonra da 3_4 saat uykuyla gune devam edermiş. uyumam ben nerdeyse hiç diyo. yarabb dedimm bi bana vermedin su duygulardan:deli: bende kacta yatarsam yatayım ayılamıyorum epeyce azom..
Al benden de o kadar canım ya, çok uyusam da ayılamıyorum, az uyusam da
moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu topik batar:ne: teyyy sayfa ilerlemiyo. fatura kesim tarihine kadar işe baslarsam neti kapattırmıcam. ama buraya yine gece girmiş olcam ve kimse olmucak:S
Deme öyle deme deme...
Bence batmaz, inanıyorum ki herkes vakit buldukça girmeye çalışıyor.Kendi adıma şartlarımı zorluyorum. Gündüz işyerimden girip cevap yazmam imkansız, çok yoğun çalışıyorum ve avukat hemen yan odada, gizli gizli girsem tam tepemde kamera var
Selam kizlar ne var ne yok sessiz kalmis yine topik yazarken herkes yazi yamiyokennkimse yok meydanda ben bunaynsonunise basliycam die heryeri kaldirdim annemde geldi son haftada dinlerim hadi ben ondan giremiyom sizler is guc bebeklrre daldiniz yine arada bi bakin bea
Bu hafta sonu cumartesi dis bugdayi yapcam istanbuldan olanlari beklrrim dun tum gun kurabiye yaptim yarinda pasta yapcam sizce nasil goruntu?
Keske dis fircasinin ustune isim yazmassidim cok batio goze baski ile okunmadi kalemle yazayim dedim ihh ihhh
Ekli dosyayı görüntüle 13858
Ekli dosyayı görüntüle 13859
Ekli dosyayı görüntüle 13860
Leader vallaha çok beceriklisin sen kız, süper ötesi olmuş çok beğendim canım, partinin resimlerini de bekliyoruz ona göre :elif:
bence de ecrin. battı bile hatta. her sabah gelip kendi kendime günaydınlaşıyorum. 1-2 saat bekliyorum. kimse gelmiyo. sonra çıkıyorum. aradan saatler geçiyor yine giriyorum ya bir ya da en fazla 2-3 yorum yazılmış oluyor ki o da çoğunlukla kendi yazdığım günaydın mesajıyla karşılaşıyorum.
Aden'in dişi çıktı mesela. dün akşam saçlarını 3 numaraya vurduk çok tarz oldu kuzum. kızlara anlatayım diye geçirdim aklımdan ama hevesim kursağımda kaldı![]()
koptuk.
Batmadı ulen!
Dişiniz hayırlı olsun canım ayrıca çok merak ettim traşlı halini Aden'in. Ama çok yakuşuklu olduğuna eminim. Ben de kestirmek istiyorum fekat anneannesi kıvırcıkımı kestirmem deyip duruyor nolcak bilmem
Lidoş, kurbaiyeler çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ben yapmadım diş buğdayı acep sonra pişman olur muyum ki yahu... :/
Gökçecim anlat ben dinlerim dicem ama ben de sık sık giremiyorum. Geçen kız hastalandı. 3-4 gün değil burayı açmak bilgisayarın kapağını açamadım. Tüm gün boyunca kızın peşinde koşuyorum, maşallah hiç yerinde durmuyor. Sürekli üstüme tırmanıyor, kucağımdan hiç inmiyor. Ne zaman bilgisayarın başına geçsem masanın altına girip ayağa kalkıyor ve kafasını masaya vuruyor sonra da ağlıyor. Uyuduğu zamanlarda da ya yemek yapmaya çalışıyorum ya da evi toplamaya. Bir de tüm bunların üstüne skolyozum eklenince ben bilgisayara anca kapağını açıp şöyle bi bakıp çıkabiliyorum. Maalesef sohbet edecek zamanı nerdeyse bulamıyorum... Hııı bu durum canımı sıkıyor mu? Evet çok sıkıyor. Hem sizleri çok özlüyorum hem merak ediyorum hem de kendim sıkılıyorum. Bi sizler vardınız konuştuğum. Bir de bazen geliyorum açıyorum burayı, kimse bişe yazmıyor. Ben de boş boş bilgisayarın karşısında oturmuş oluyorum, sonra her yerim ağrıyor. Bari burda olan olsa sohbet etsem de bel sırt ağrılarıma değse. Neyse böyle işte...
Simuşum sen yaz, illaki girer alıntılarız, maalesef aynı anda toplanmak çok zor oluyor çünkü artık veletlerimiz var
ah sekreterle tuvalette karşılaştık bana aynen şunu dedi.
"gökçe düdük gibi kalmışsın". bakakaldım suratına şaşkınlıktan. düdük derken diyebildim sadece.
ufacık kalmışsın yani diye açıklama gereği hissetti. hiç anneye benzemiyorum ben ya. iyice ufaldım bişi oldumhalbukü günde en az 2 paket eti cangam da var yani istisnasız. niye böyle kuruduk kız bizler?
Şahsen bizzat kendim henüz düdük olamadım, yüzüm toparlak kaldı gıdım gitmedi. Nasıl kurudun asıl sen cevap ver, kurumak istiyorum
aylarrr aylarrrrrr oldu hepinizden ayrı kalalı çok özledim hepinizi....arada haberinizi alıyorum ama unutmadımmmmmm hiçbirinizi kızlarrrr yaaaaaaaaaaa
Aslıcımmmm çok sevindim geldiğine, karşılaşamadık ama olsun, keşke Asya'dan haberler vereydin azcık bize