selam kızlar,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler

pucuk: maşallah kızarıklık nerdeyse yok olmuş
Tuna çok hareketli. emekleme hızına ağzım açık kalıyor, hep koltuk tepelerinde. yalnız çok temzkinli. düşmemek için bir kasıyor kendini. bacaklarına dokunuyorum. kaskatı kesilmiş... :deli: kelime hazinemiz çok az henüz. normal karşılıyorum ama. anni-babba- dedde. bir de gügi diyor arada

söylediğimiz şeyleri baya baya yapıyor. elindekini veriyor, ışığı televizyonu, uyduyu açıp kapatıyor. gel yapıyor. bay bay diyor ama yalnız kendisi evden çıkarken
geceleri sıkıntım devam ediyor. 2 saatte bir kalkıp emiyor hala. gece aptamil tahıllı veriyorum bazen ama sadece sabah kalkış saatini uzatıyor. kalkmaları bir türlü azaltamadık. nadiren mama veriyorum. her kalktığında emziriyorum. ihtiyaç olursa 3-4 ölçek mama yapıyorum. emmeyi çok seviyor. kıyamıyorum. biliyorum büyüme hormonu en çok gece salgılanıyor ve deliksiz uyuması lazım ama gündüz zaten evde yokum, bir de yavrum tek meme emiyor diye gece her kalkışında ilk olarak emzirmeyi tercih ediyorum. biz artık akşam yemeklerimiz 7- 7buçuk gibi yiyoruz. eşim geç geliyor okuldan. Tunaya da öğün koydum o saate. aynı yemekleri yiyoruz. çok seviniyor :elif:
kitapların sayfalarını karıştırmayı çok seviyor. inanmayacaksınız ama yırtmadan yapıyor bu işi. bir de bu günlerde araba sürmeyi öğrenmiş. arabaları tutup süre süre gidiyor odanın içinde. minik şoförüm benim (K)