2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aah ulen ah..bak hic ozlemiyorum işimi ama sırf bu yönü hosuma gidiyodu acıkcası ne yalan soyliyim..onca dünya markasının icinde yüzüyodum walla :)
istedigin parfumu sık,istedigin ürünü dene...binlerce ürün var...
sonra bi -givenchy'nin bide -Lancome'un egitimine katılmıstm..
arada da kucuk toplantı gibi egitimler oluyodu diger markaların,chanel,cd,estee lauder vs..
bide hediye veriyolardı en guzel kısmı oydu :D

Christion Dior,Hypnotic poison vermislerdi 100cc hemde :deli:

simdi git de al sıkıyosa kac tl olmus dudagım ucukladı

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Evde hic fırsat bulamıyorum pc ye oturmaya batuhandan kendime bile fırsat kalmıyor. Annemdeyim simdi bi bakınayım dedim ne var ne yok diye. Ama kimse yok gordugum kadarıyla :(

Batuhan iyi cok sukur ama ben biraz rahatsızım :(

2-3 gundur ishal var bende geceleri uyuyamıyorum karın agrısından :(
Bir de ayak kramplarım basladı kitlenip kalıyorum. Malum bildiginiz gibi geceleri daha cok oluyor yatakta kalıyorum oylece. Belim batuhandan beri var zaten hic gemedi mdesem yeridir bel agrısından sırt ustu kesinlikle yatamıyorum yattıgım gibi kalıyorum zor dogruluyorum cunku..

Disime kanal tedavisi yaptırmıstım gecen hafta da dolgusu oldu fakat hiccc memnun degilim yediklerim arasına giriyor cokd rahatsız oluyorum. Bugun gidicem bakalım doktora ne olucak.

Bu arada minik prensim de iyi cok sukur teyzeleri dun kontrole gittik 350 gr olmus 21. haftadayız. 23 cm boyumuz sanki uzun degil mi bana mı oyle geldi. Suan daha ters duruyormus karnımda. Sıpa totosunu donmus bacaklarını da uzatmıs yatıyordu anasının rahat karnında :) Yuzunu hic gormek nasip olmadı simdiye kadar beyfendinin :)

Batuhan'ın 5. disi de cıktı bu arada ustten 3 alttan 2 tane disimiz var. Herseyi ısırıyoruz disleriyle kopartıyor elimizi kolumuzu.

Bizden haberler boyle sizler nasılsınız bakalım?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hemennnn kostum geldim :D

canım Lancome'un bi fondoteni vardı Photogenic Lumessence
ışıltılı fondoten bu..
bide clinique'in vardı uzun tup gibi bi pırıltı veren urunu ama adını unuttum onu da bi sor,ama lancome cok iyi fondoten ve pudra konsuunda...lancome alabilirsin ama yinede o tarif ettigin pırıl pırıl gorunum icin,once cildini guzelce temizlicen,sonra nemlendirici krem surcen bi 15 dk bekledikten sonra makyajı yapmaya baslican,ilk once fondoteni kullanırsın sonra pudra ( tabi kullanıyosan) ama baktın fondoten yetti,kullanma hic,conccealer kullan goz altı ve kas diplerine sur yay guzelce,ondan sonra acık bej rengi parlak farın varsa ondan azcık kas diplerinden goz kapagına dogru yay..parmagınla yaparsan daha guzel oluyo..;)

eger goz altların cok beyazlarsa surdukten sonra ince bi kat pudra sur oralara..
zemini boyle hazırlarsın,sonra basla ne renk istiyosan yapmaya far mı surcen eyeliner mı artıkın :)

bu yazdıkalarını kagıda geçirip sorucam eheheh :D cok saol balım benim........ akşamdan beri ne videolar izliyorum ne bloglar okuyorum... valla anladım biraz dediklerini şimdi.....
neler varmış abowwwww.... böyle bildigin tablo yapar gibi makyaj yapıyolar kat kat kat kat.......... ama sonuç da fene olmuyo hani.... dogal gibi de duruyo....

anam biz kadınlar nasıl işimizi biliyoooooozz... :ne: şaştım kaldım...
ama güzeller tabiiiii..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu yazdıkalarını kagıda geçirip sorucam eheheh :D cok saol balım benim........ akşamdan beri ne videolar izliyorum ne bloglar okuyorum... valla anladım biraz dediklerini şimdi.....
neler varmış abowwwww.... böyle bildigin tablo yapar gibi makyaj yapıyolar kat kat kat kat.......... ama sonuç da fene olmuyo hani.... dogal gibi de duruyo....

anam biz kadınlar nasıl işimizi biliyoooooozz... :ne: şaştım kaldım...
ama güzeller tabiiiii..

evet canım yaa,yagllı boya yapar gibi makyaj yapılıyo..ben cok severim birine makyaj yapmayı,tabi ama kullancaklarının kalite olması sart..o zaman cok guzel oluyo

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bak tonik yerine sade maden suyu cok ii oluyo sonraa gül suyu da kullanabilirsin ama duzenli kullanınca fark ediyo onda..
bide haftada bir peeling yapmak lazım ama nerdee...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bak anlatmak istedigim şu elmacık kemiklerinin ışıltısı var ya o...
bi sitede bi markayı soylemiş senin dedigin fondötenle onu alıcam ışlı veren bi urunmüş...Fluid Sheer

markası da Gio.. Arm.... anladın sen :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bak anlatmak istedigim şu elmacık kemiklerinin ışıltısı var ya o...
bi sitede bi markayı soylemiş senin dedigin fondötenle onu alıcam ışlı veren bi urunmüş...Fluid Sheer

markası da Gio.. Arm.... anladın sen :D

anladım canım :)
iste bi cok markada var boyle urunler artık hangisi kafana yatarsa onu alırsın..
krem allıklar da o etkiyi yaratabiliyo aslında,kopuk gibi olanlar loreal'inde var ya hani..(marka vermek yasakmı bu arada ? )

sen fondotenini pudranı ii kullan,o goruntu gelir zaten bide o artttiiiistlerin yuzunde sureli flas patladıgını unutma biraz da ondan parlıyolar :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bebikommmmm ben clinique den cok memnunum cnm. pudrasi cok guzel, kapaticisi guzel,fari, likit ruju falan. ama rimeli benim gozlerimi yakiyo mesela:tskler:

keske her satici senin kadar bilgili olsa bebegim ya. bir yigin odun var magazalarda. daha hic bilgilisine rastlamadim.:sinirli: bana bi fondoten veriyo benden 2 ton acik:ne:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikommmmm ben clinique den cok memnunum cnm. pudrasi cok guzel, kapaticisi guzel,fari, likit ruju falan. ama rimeli benim gozlerimi yakiyo mesela:tskler:

keske her satici senin kadar bilgili olsa bebegim ya. bir yigin odun var magazalarda. daha hic bilgilisine rastlamadim.:sinirli: bana bi fondoten veriyo benden 2 ton acik:ne:

evet canım yaa bazıları sırf orda vaktini doldurmak icin bulunuyolar o yuzden insanların onca para verdikleri seyleri hic onemsemeden oneriyolar yalan yanlıs....
ben cok seviyodum o yuzden ogrendim guzelce hersyeyi,insanın icinde olcak...

ben sana alcaksan lancome un o maskarasını soyliyim bide onu al,oyle miiisss gibi kokan bi maskara daha gordunmu acaba :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sagolun kizlarr..:huhuu:

iyi pikemm. iki gecddir eskisi gibi kalkmadan uyuyodu. meger disi cikarmis rahatlamis ondanmis-kop

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kizlarr ben cok kotuyum ya. dunum de oyle zehir oldu. oldurucek beni bu mide bulantisi. dr psikolojik dedi ama bu nasil psikolojik. anlamadim ki gece uyutmadi beni. yattigim yerde basim donuyo:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar