2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Limoncum geçmiş olsun dileğine teşekkür ederim. Sizin de sünnetiniz hayırlı olsun.

kaynana nedir ya? işin kötüsü kaynana olacam la ben :)

Kız hepimiz kaynana olucaz Allah kısmet eder o günleri gösterirse...:)

ee biz hazırız yarım saate yola koyuluruz insallah...
yarın antalyadan yazarız size artık teyzoşlar :elif:

İyi yolculuklarr Bebikom. :)

bakıcı bugün sinir etti beni. ay sonuna kadar başka bir iş kesinleşecekmiş. sigortalı. işkurun bulduğu doğrusu. kalıcı olacağı konusunda duyum almışmışşş. hiç tunayı bırakmak istemiyormuş ama mecburmuşmuşşşş. sabah akıllı tahta seminerine gidicem. kapıda söyledi. ay saçımı başımı yolcaktım. neyseki tayini çıkan bir arkadaşımın bakıcısı boştaymış hala. yarın bir görüşeceğiz. bu işin oluru da okul müdürünün ağzında. ben geçen yıl memnun kalmadım derse kalıcak ortada şaşkın...:ne:

Lidılım teşekkürler geçer inşalah yaa... Uyumak istemiyo, uyuyo hemen uyanıyo. Yazık burnu iyice tıkalı demekki... Bakıcınız için de üzüldüm yaaa inşallh sizin için herşey yoluna girer en kısa zamanda...

kusura bakma ama eşin senin gibisini zor bulur...

Lidırım, Pikoşuma tamameeeeeeeeeen katılıyorum... Okurken oturduğum yerde duramadım kız, dişlerimi sıktım, omuzlarım dikleşti gene, belim sancıdı yeminle. Sende cidden peygamber sabrı varmış maşallah. Büyük konuşmak istemiyorum ama cidden anlattıkların dayanılacak gibi değil. Eşin seni öpsün de başının üstüne koysun ve ordan da hiç indirmesin mümkünse...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Uuuuuuuf çok kötü bişe bu soğuk algınlığı, Allahım sen yardım et Ya Rabbim... Uyumuyor yemiyo içmiyor sürekli ağlıyor nefes alamıyor burnu akıyor tıkanıyor. :(:(:(:(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Uuuuuuuf çok kötü bişe bu soğuk algınlığı, Allahım sen yardım et Ya Rabbim... Uyumuyor yemiyo içmiyor sürekli ağlıyor nefes alamıyor burnu akıyor tıkanıyor. :(:(:(:(

ayy minnoşuma kıyamam ben yaaaaaa... inşallah toparlar kendini hemencecik...

littlecım bakıcı konusunda inşallah daha iyi olur sizin için canım ya...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
simuş, pikem...
sağolun. inşallah bu gelecek olan bayan daha hayırlı olur bizim için. ya hayır zaten burdan nefret ediyorum, insanları 2 kat soğutuyor...
bu kadın demekki bizi her koşulda yolda bırakacakmış. ha belki bu kadar erken değil ama 5 ay sonra bırakacaktı. en azından Tuna tam anlamıyla alışmadan oldu...

simuşum minicik bedenler hasta olunca mahvoluyorum ben. hele bu burun akıntısı var ya... çok ağlamıştım ben. bakamadım oğluma, hasta ettim diye :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidılım ben de kendime çok kızıyorum şuan ama bi tarafım da eninde sonunda öyle ya da böyle hasta ola iyileşe böyle büyüyecekler diyor da yine de üzülmeden edemiyo insan... Allahım başka dert vermesin inşallah...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sürekli oyun oynamak istiyorum ama sürekli ya da kafamı kitaplara gömüp hiç çıkarmamak. Ben gene bunalıma girdim sanırsam...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simuşcum bu aglayışın sebebi birazda diş cıkartma olabilir gibi geliyo ne dersin? Noyanda üst ve üst yanlarda zorlandı/zorlanıyo, özellikle uykuya dalmadan krize girer bi şekilde aglıyo... bide cidden aglayan bebe zor oluyo simuşcum ya, ben bilmezdim saolsun bu diş dönemi ögretti :(

Littlecım cidden hayırlı olsun alışıpta bırakmazı zor olurdu minnoşa.. Rabbim dogru dürüst insan cıkartsın karşınıza...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sürekli oyun oynamak istiyorum ama sürekli ya da kafamı kitaplara gömüp hiç çıkarmamak. Ben gene bunalıma girdim sanırsam...

Tatlım bence hiç bunalım falan degil onlar ama haliyle yorucu bi dönem oldugu için kafanı rahatlatmak istiyosun, bi nevi emniyet sibopu bence bu hisler... ama maşallah canım cokda güzel bakıyosun minnoşa, keşke herkes senin yarın kadar olabilse...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam canlarım.. Hızlıca göz attım;
Simuş geçmiş olsun Duru grip olmuş :(
Leader Allah sana peygamber sabrı vermiş bacım ya ben olsam senin gösterdiğin sabrın 4te 1ini gösteremezdim.
Kızlar ya bebeleri bezlerken sorun yaşayan var mı? Kuzey çok güçlük çıkarıyor artık bize. Yatırıp altını değiştirirken dönmeye çalışıyor, kas katı kesiyor kendini düzeltemiyorum da :( Çok huysuz oluyor altı değişirken, var mı böyle olan?
Şimdilerde halıya koyduğumda koltuğa ellerini uzatıyor, dizlerinin üzerinde duruyor, sonra çabalaya çabalaya ayağa kalkıyor koltuğu tutarak, sonra da seviniyor, kafasını geri verip güldüğü için hooooppp diye tam düşecekken ben tutuyorum :D Bi de garip bi gülüşü var hani Mehmet Ali Erbil'in uyuz bi gülmesi varya hıııhhh hııııııggghh diye ıkınarak, öyle gülüyor ya deli ediyor beni. Ama komikte geliyor :D Bugünlerde oyuncakları atıyor, tüm zoru koltuğa tutunup kalkmak, bi de garibim kalkıcam diye zorlanırken gaz kaçırıyor :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tatlım bence hiç bunalım falan degil onlar ama haliyle yorucu bi dönem oldugu için kafanı rahatlatmak istiyosun, bi nevi emniyet sibopu bence bu hisler... ama maşallah canım cokda güzel bakıyosun minnoşa, keşke herkes senin yarın kadar olabilse...

Sağol Pikoşum yaaa ne balsın kız sen nası bi tatlısın. Minnoşum benim :huhuu::huhuu:

Leader Allah sana peygamber sabrı vermiş bacım ya ben olsam senin gösterdiğin sabrın 4te 1ini gösteremezdim.
Kızlar ya bebeleri bezlerken sorun yaşayan var mı? Kuzey çok güçlük çıkarıyor artık bize. Yatırıp altını değiştirirken dönmeye çalışıyor, kas katı kesiyor kendini düzeltemiyorum da :( Çok huysuz oluyor altı değişirken, var mı böyle olan?
Şimdilerde halıya koyduğumda koltuğa ellerini uzatıyor, dizlerinin üzerinde duruyor, sonra çabalaya çabalaya ayağa kalkıyor koltuğu tutarak, sonra da seviniyor, kafasını geri verip güldüğü için hooooppp diye tam düşecekken ben tutuyorum :D Bi de garip bi gülüşü var hani Mehmet Ali Erbil'in uyuz bi gülmesi varya hıııhhh hııııııggghh diye ıkınarak, öyle gülüyor ya deli ediyor beni. Ama komikte geliyor :D Bugünlerde oyuncakları atıyor, tüm zoru koltuğa tutunup kalkmak, bi de garibim kalkıcam diye zorlanırken gaz kaçırıyor :D

:D:D Kız Azoş valla bunalımdaydım bak geldin bişe yazdın güldüm kız :D:D Allah da seni güldürsün. Duru epey uzundur altını değiştirirken oraya buraya atıyo kendini, sürekli dönüyor tutamıyorum. Ara ara da altını açtırmak istemiyor, açınca kapatayım istemiyor. Bu durumda ben de 10-15 dk altı açık dolaşmasına izin veriyorum, poposu havalanıyor zavallımın. Kız haklı bebeler. Biz bi adet oluyoz da 5 gün zor dayanıyoz popomuzda bişeyin olmasına bebeler naapsın... Neyse.. Ben o Kuzeyin tosuruğunu da kıh kıh gülüşünü de severim kız :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

evet tatlım bazen iki kişi bile başedemiyoruz o derece.. ya inşallah cok aşırı hareketli bi cocuk olmaz ya, dengede hareketli olsun (bak bak !!! lafa gel)
ben çözümü eline ilgisini çekecek bişey vermekte buldum, herzaman olmasa bile bazen işe yarıyo, o da kardır yani :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben çıkayım uyudu şükür benimki, nasılsa birazdan kalkar. Bari 1-2 saat ne kadar izin verirse uyuyim. Bunun daha yarını diğer günü vs si var. Allahım yardım etsin...

İyi geceler canlar, öpüldünüz.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Lidılım ben de kendime çok kızıyorum şuan ama bi tarafım da eninde sonunda öyle ya da böyle hasta ola iyileşe böyle büyüyecekler diyor da yine de üzülmeden edemiyo insan... Allahım başka dert vermesin inşallah...

yok simuşum insan o hallerini gördükçe öyle düşünüyor. oysa elbetteki bizim suçumuz değil. hatta ben doktorun odasına "Tunayı hasta ettik" diye girmiştim. bir ton azarlamıştı beni. bol bol burnunu temizle. bizimki öyle çığlıklar atıyordu ki, karşı komşumuz geldi bir gece. Tunanın ağlayışına dayanamadım, bir sıkınıtısı mı var dedi.ona rağmen çok temizledim ben...çok soğudu yavrum, hortumu görünce kafayı nereye atacağını şaşırıyordu :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sağol Pikoşum yaaa ne balsın kız sen nası bi tatlısın. Minnoşum benim :huhuu::huhuu:

:D:D Kız Azoş valla bunalımdaydım bak geldin bişe yazdın güldüm kız :D:D Allah da seni güldürsün. Duru epey uzundur altını değiştirirken oraya buraya atıyo kendini, sürekli dönüyor tutamıyorum. Ara ara da altını açtırmak istemiyor, açınca kapatayım istemiyor. Bu durumda ben de 10-15 dk altı açık dolaşmasına izin veriyorum, poposu havalanıyor zavallımın. Kız haklı bebeler. Biz bi adet oluyoz da 5 gün zor dayanıyoz popomuzda bişeyin olmasına bebeler naapsın... Neyse.. Ben o Kuzeyin tosuruğunu da kıh kıh gülüşünü de severim kız :D

kız ne görüyosam onu yazdım valla...:huhuu::huhuu:

ayrıca ikinci paragraftaki yoruma puhaaaaaaaaaaaaaa :D :D he valla dayanamıyos 5 gün o pedlere :)

azoooooooooo kız özlettin kendini be dadlummmm

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
azoş selam kuzuş

Tuna alt değiştirmede resmen ömrümü yiyor. ben bir de hala suyla temizliyorum. maşrapayı mı dökmüyoruz, bezi tekme atma suretiyle havalarda mı uçurmuyoruz, pipinin üstüne elini koyup bezi bağlatmamak için mi çabalamıyoruz. ters dönmeler, son ses ağlamalar... şebek fotografımızı da görmüşsündür gerçi. onun gibi onlarca var. eşim sağolsun böyle anları pek sever. dalga geçmesi tatlı oluyor sonra herhalde... :D
nadiren oyuncakla kanıyor. ama genelde onu da kafama fırlatıyor :1: neyseki eskisi kadar bez değiştirmiyoruz. ben 12den sonra hiç değiştirmiyorum mesela kızlar, çok mu sizce sabaha kadar :ne: kızarıklık falan olmuyor gerçi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ben de sürekli uyumak istiyorum, sadece uyumak, ha bi de zengin olmak :D

Kadınların bunalımı;" bunalım bunalım bunu alimm bunu alimm bunu da aliim" diye bi yazı dönüyordu facede, o geldi aklıma şimdi :D Haklısın Simuşum, ben de yellendireyim azcık arada altını, gerçi annem gündüzleri açıyor ama demek her bezde ferahlamak istiyor beyefendi :D

evet tatlım bazen iki kişi bile başedemiyoruz o derece.. ya inşallah cok aşırı hareketli bi cocuk olmaz ya, dengede hareketli olsun (bak bak !!! lafa gel)
ben çözümü eline ilgisini çekecek bişey vermekte buldum, herzaman olmasa bile bazen işe yarıyo, o da kardır yani :D

Ya demek aynı, o zaman eyvah çok asi olcak bu çocuk diye karalar bağlamayayım bari :)
Ben bu bebeleri anlamıyorum pikem ya, o kadar oyuncak ilgisini çekmiyor, bi tek yoğurt kapağını eline verince sakinleşiyor anlamadım gitti.

Ben çıkayım uyudu şükür benimki, nasılsa birazdan kalkar. Bari 1-2 saat ne kadar izin verirse uyuyim. Bunun daha yarını diğer günü vs si var. Allahım yardım etsin...

İyi geceler canlar, öpüldünüz.

Uyu canım dinlenmene bak, iyi geceler çok öptüm.

kız ne görüyosam onu yazdım valla...:huhuu::huhuu:

ayrıca ikinci paragraftaki yoruma puhaaaaaaaaaaaaaa :D :D he valla dayanamıyos 5 gün o pedlere :)

azoooooooooo kız özlettin kendini be dadlummmm

Valla ben de çok özledim sizi, işyerimde yasak :( İçim gidiyor ama muhabbete biliyor musun :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoş selam kuzuş

Tuna alt değiştirmede resmen ömrümü yiyor. ben bir de hala suyla temizliyorum. maşrapayı mı dökmüyoruz, bezi tekme atma suretiyle havalarda mı uçurmuyoruz, pipinin üstüne elini koyup bezi bağlatmamak için mi çabalamıyoruz. ters dönmeler, son ses ağlamalar... şebek fotografımızı da görmüşsündür gerçi. onun gibi onlarca var. eşim sağolsun böyle anları pek sever. dalga geçmesi tatlı oluyor sonra herhalde... :D
nadiren oyuncakla kanıyor. ama genelde onu da kafama fırlatıyor :1: neyseki eskisi kadar bez değiştirmiyoruz. ben 12den sonra hiç değiştirmiyorum mesela kızlar, çok mu sizce sabaha kadar :ne: kızarıklık falan olmuyor gerçi

Selam canımm :huhuu:
Gördüm fotoğrafınızı :D Çok şekerdi çok beğendim. Demek Tuna'da huysuz o konuda. O zaman pek çare yok gibi.
Ben de değiştirmiyorum canım geceyi gündüzü ayırt ediyormuş o zaman. En son uyumadan önce değiştiriyorum 22:00-22:30 gibi. Sonra sabah 6 gibi kalktığında değiştiriyorum. Ama ola ki erken uyumuşsa 21:00 gibi, o zaman kendim yatmadan önce uykusunda değiştiriyorum.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
azom oyuncak dedimm de oöyle şeyler zatiiiii, yeri gelir pijama olur, bişeyin kabı olur vs. vs.
ama hakkını yemiyeyim şimdi Noyan özellikle ses cıkaran oyuncaklara karşı daha bi ilgili, keşfetmeye calısıyo, mesela saat şeklinde bi oyuncak var, herbiyerinde ayrı bi atraksiyon mevcut, oluum ilgileniyo yani, kuş cıkartıyo sebep -sonuç ilşkisi falan filan ayyyyyyyyyyyyyy yazarken sıkıldım .. neyse anladın sen :D :D :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar