2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
slmm kizlarr.. nasilsinizz iyimisnizz?. benn dipcik gibiyim demek isterdim emme bayilazaamm simdi. ben butun geceyi uyuyarak gecirince ilac etki etti sandimdi. ama nerdee bugun kaldigi yerden devam ediyo. midem hallice ama basimda hic degisiklik yok. e bas boyle olunca mide de durmuyo. cok kotuyum. bide defne habiree memmmememiiii diye aglayip duruyo daha da kotu oluyorum. cunku onu kucagima alinca daha cok bulaniyo falan filan. neyse yarin olsun bi bakalim olmadi baska bi bolume gidicem. ay tv de drlari. gordum daha bi fenalik geldi icime. operim hepinizi. yatmak iyi geliyo ama nasil yatayim yaff:(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hoşgeldin canım nasılsın?

Çok doğru valla çok hoşuma gitti.
Benim arkadaşım da hep der ki, kızımı görmek isteyen bana katlanacak, işinize gelirse.

canım babuşum iyiyim tatlım.
gelecek hafta Bodrum-türkbüküne tatile gideceğiz. Sana tatille ilgili soracaklarım vardı faceden yazsam olur demi canımcım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
slmm kizlarr.. nasilsinizz iyimisnizz?. benn dipcik gibiyim demek isterdim emme bayilazaamm simdi. ben butun geceyi uyuyarak gecirince ilac etki etti sandimdi. ama nerdee bugun kaldigi yerden devam ediyo. midem hallice ama basimda hic degisiklik yok. e bas boyle olunca mide de durmuyo. cok kotuyum. bide defne habiree memmmememiiii diye aglayip duruyo daha da kotu oluyorum. cunku onu kucagima alinca daha cok bulaniyo falan filan. neyse yarin olsun bi bakalim olmadi baska bi bolume gidicem. ay tv de drlari. gordum daha bi fenalik geldi icime. operim hepinizi. yatmak iyi geliyo ama nasil yatayim yaff:(

ne oldu ecrinim geçmiş olsun..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım babuşum iyiyim tatlım.
gelecek hafta Bodrum-türkbüküne tatile gideceğiz. Sana tatille ilgili soracaklarım vardı faceden yazsam olur demi canımcım.

tabi canım sor cevap yazarım ben.
inşallah güzel bi tatil olur,sezon sonunda.
bu arada ben de aynı dönemde yeni işimde başlıyor olacağım sanırım,Allah nasip ederse....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ne oldu ecrinim geçmiş olsun..

sorma tanselimm her bolumde uzman bi dr a ihtiyacim var mumkun mu ki?:( simdi benim basim donuyo. ama oyle yer altimdan falan kaymiyo yani ama cok rahatsiz ediyo. ekstradan. midem cok bulaniyodu ama dun dahiliye dr u bi antibiyotik verdi midem biraz daha iyi.anlatinca vertigo gibi ama ama vertigo degil bu dedi. gobegimin ustune hicbisi koyamiyorum. pantolon esofman degil camasir bile gelse midemin bulantisi artiyo. arabaya binemiuorum. tum bunlarin yaninda istifra da etmiyorum ama. gozlerim uzagi bulanik goruyo zaten gozlugum var normalde
.takmiyorum nicedir. simdi isiktan falan dA rahatsizim aynen basimi arttiriyyo sanki. yatinca rahatliyorum. neremde ne oldugu belli degil yani. bende yarin goze gideyim diyorum. o olmazsa kbb a. puff

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sorma tanselimm her bolumde uzman bi dr a ihtiyacim var mumkun mu ki?:( simdi benim basim donuyo. ama oyle yer altimdan falan kaymiyo yani ama cok rahatsiz ediyo. ekstradan. midem cok bulaniyodu ama dun dahiliye dr u bi antibiyotik verdi midem biraz daha iyi.anlatinca vertigo gibi ama ama vertigo degil bu dedi. gobegimin ustune hicbisi koyamiyorum. pantolon esofman degil camasir bile gelse midemin bulantisi artiyo. arabaya binemiuorum. tum bunlarin yaninda istifra da etmiyorum ama. gozlerim uzagi bulanik goruyo zaten gozlugum var normalde
.takmiyorum nicedir. simdi isiktan falan dA rahatsizim aynen basimi arttiriyyo sanki. yatinca rahatliyorum. neremde ne oldugu belli degil yani. bende yarin goze gideyim diyorum. o olmazsa kbb a. puff

Nörolojiye bi gitseydin keşke ecrinim.Dahiliyeye gitmiştin sen dimi tek?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam hatun kısmı nasılsınız? ben hic iyi degilim bas agrısı ve uykusuzluk.. Batuhan ı uyuutunca bas agrısından ben uyuyamıyorum bu sefer cok sinirli oluyorum. 2 gundur batuhan uyumuyo geceleri. Ustune cok da huysuz..

Ustune bi de disimin agrısı cabası.. Kopek disim iltahaplanmıstı 3 ayın dolmasını bekliyordum tedavi icin ama yan tarafından kırıldı ve cok canımı yapıyor hava giriyor icine yemek kacıyor.. Cuma gunu kanal tedavisine baslıycak doktor. Simdi iltahabı kurutmamız lazım once dedi. Tabi bende disci korkusu da var ama korkutmamaya calısıyorum kendimi. Allah yardım etse de bir an once atlatsam su dis olayını. Yemek yiyemememk, yedikten sonra o agrıyı cekecegini bilmek cok kotu bir duygu yaaa :(
geçmiş olsun yelizcim allah sabır versin güç kuvvet versin sana
Hee bu arada kızlar ben batuhan ı odada bırakıp yurutecin icinde mutfaga gittigim zaman kapının agzı tumsek oldugu icin cıkamıyor kapıdan mutfaga dogru kafasını egip arkamdan anne anne anne hadi anne diye bagırıyo :D

Aynısını esime de yaptı esim odadan gidince anne anne diye bagırdı arkasından gidemedigi icin :D Ay cok komikti o sahne yaa :D
maşallah konuşurmuşta kim demiş erkek bebekler kızlara göre herşeyi geç yapar die anası gibi acelesi var benim oğlumun hayatı erken yaşıycak çekilin yoldan 41 kere maşallah
buarada hero baby bi numune kutusu yollamış bana.
bugune kadar gelenlerin en işe yarayanı ve iyisi diyebilirim.
katılıyorum dün banada geldi ülker her şey mecvut onlarda ondan bonkörler sevabına sahibinin ölmüşlerine okudum ziraa oğlum pek sevdi kaşık mamasını ballana ballana yedi ama ben hazır bişi vermiyorum kuzuma ama hazırların içinde güsel şeyler var çocuklar bayılıyo....
Valla babus oyle olsa gerek dis agrısı..
Cok kotu bir duygu yaa..

Evet bu sıpa da erkekmis. Bakalım napıcaz erkek ordusuyla :D
işin varrr valla kuzucum sağlıkla gelsin de dünyaya allah bir avazda kurtarsın
bbauşum geçen bana süt izni için dilekçe yaz dediler aynen şöyle yazdım.

süt iznim var benim onu kullanacam haberiniz ola. arkadaşlar arasında güldük eğlendik tabi ama öfff hiç sevmem resmi yazışmaları, konuşmaları vb. vs.

eli ayağıma dolanır, ne dıyecegımı de unuturum. telesekretere konuşamayanlardanım ben bi de. utangaçım kız ben.
sen ve utangaçlık mıçımla gülerim ahahahahah
hahahah telesekretere ben de konuşamam ellerim falan terler gakguk yaparım eee ıııı ben şeyyy için aradıydım da hahahahahahaha
resmi yazıyı ben de sevmem
ben de utangacım
burda böle konuştuğuma bakmayın siz :deli:
de gidin bi yaaa sizi gidi ayıpçılar sizi :D
bana niye kimse bişi yollamıyor yahu. sizden duyup girmedıgım site, üye olmadığım yer kalmadı yok anacım. en olmadı insan dalga geçme amaçlı dahi olsa, bebem doğduğunda bi mendil gönderir kız ; " alın bebenizin kıçını temizlersiniz, temizlerken de bizi anarsınız" deyü ama yok anacım yok.
napsınlar bebem bu hatunun her şeyi var diyip numune göndermiyolar sana :D ben gönderteyim sana
babusum banada geldi dun o kutudan :D cidden en bonkor numune kutusu bugune kadar ki :D
biskuvisine bakmadım daha ama muzlu pirincli kasık mamasından yaptım anammm benimki nası yiyo,nası acıyo agzınıııı....
ama icinde seker varmıs,bilemedim simdi versemmiiiii vermesemmiiiii
bak cimriler bana sütlü prinçliden gönderdiler ama eymen yaladı yuttu koca bir kaseyi eşekkler benim yaptıgım mamalar 100 kere güsel onlarınkinden....
Ben de özledim kız Pikoşum. Kaç gündür can alıp vermek dışında haberleşmedik doğru diyon:D:D:D

Hhhhh kızı da babası vermiyo kız. Gerçi biz ebeveynleri olaraktan aynı evin içinde paylaşamıyoz bazen :D:D

Hhhhhh yaz kız yaz :D:D

Yazık kız, serdi kendini bebem halının üstüne ııh ııh ıııh diye. Aradık doktorunu da bol bol sıvı verin, 4 saatte bir de yarım ölçek calpol verin bide burnuna serum fizyolojik damlatın başka da bi drip ilacı vs vermeyin dedi.
veee yazıyorum yatağa anadan uryan girmek bacım genelde biz kocalardan önce uyudugumuz için öylece uyumak herif yataga girdiği zaman gerisini düşünün işte azocan onaylı leader tastikli yöntem :D
öp kız öpülmez mi o..

kıyamam kızzzz. sümüklerine ölürüm. hele de baloncuk oluyorsa arada hiç affetmem yalarım... misim benim.

bu arada 1 sene önce iğrenç denilecek ne varsa yapıyorum ayol bebeme. geçen burnu tıkandı yok akmıyor çocuk nefes alamıyor. dayadım dudaklarımı burnuna.. çeke çeke dünya sümük çıkardım burnundan yavrumun. nasıl rahatladı kuzum.
gökçeee içimi kaldırdın kız ben nedense bebeminde başka bebeklerinde en çok salya ve sümüğünden tiskinirim böğğğğğ şimdi bilem içim kalktı boku kusmuğu etkilemez benide otri bebe kullan bacım ağza ne gerek aynı işlevi görüyo sümükler catır cutur çıkıyo
hıııı dün gece noooldu. saat 22.30. kızı zar zor sinir krizleri geçirerekten daha yeni uyutmuşum, açmışım 3-5 dergi resmi bakıyorum. eşim de mutfağı toparlıyo, bulaşıkları makinaya yerleştirmek onun görevi de. neyse, sokaktan bi korna sesi geliyo ama eşim de ben de sallamıyoz çünkü bizim burda kornaya basan basana. hiç üstümüze alınmadık. bizim evin apartman dışındaki zilini de eşim teee ben hamileyken izne ayrıldığımda sökmüştü geri de takmadı. neyse. apartmanda bi ses gürültü oldu sonra bizim zil bangır bangır çalmaya başladı yeminle ödüm bildiğiniz bokuma karıştı kalbim küt küt şok oldum delikten bakamadan eşim korkuyla aç aç aç dedi. bi açtık kayınpeder. 1 kavanoz turşu bide çikolata getirmiş. eşim beni kenara ittirdi aldı bide fırça yedik adamdan gece yarısı. neymiş efendim ev telefonuna bakarmış da bi insan bilmem ne sinirli sinirli bişeler dedi bastı gitti gerzek!!! gittikten sonra ben sinirimi alamadım, ellerim ter içinde parmaklarım uyuşmuş resmen titriyorum sinirden. Mesaj yazdım aynen mesaj şu:
"Baba, biz 3 senedir ev tlfu kullanmıyoruz ve bunu da her fırsatta söylüyoruz. Çocuğu saat 8-9 arasında uyutuyoruz ve zil çalınca uyandığı için zili söktük.Apartmandakiler bile çocuğun zilden uyandığını bildiklerinden zile basmıyorlar. Kaldı ki biz de uyuyor olabi,lirdik. Ayrıca uyanık da olsak müsait olmayabilirdik.. Getirdikleriniz için teşekkürler ama her ne ise yemeyi düşünmüyorum. Saygılar. İyi akşamlar. Simuş."

yazdım gönderdim. Eşim msjı yazarken gördü, bi arkadaşımın adını salladım babamı mı şikayet ediyon dedi. Yooo ne münasebet dedim. Sonra mesajı yolladım ve babana mesaj attım dedim, şok oldu. Başından aişağı kaynar sular döküldü. Bu erkek milletinin bu baba korkusu nedir anlamıyom. Üstüne de bi posta eşimle kavga ettik iyi oldu. Ay yazarken gene gerildim bak omuzlarım dikleşti çenem dışarı çıktı. Aaaaaaaaa
ağzına sağlık tipik kayınpeder diycemde benimki çok mülayim maşallah işitme ve duyma engeli var ama gerçekten öz babamdan ayırt etmiyorum gel gelelim kayınpederliğin görevinide kayınvalidem ve 2 görümcem almışşş sağolsunlarr 10000 orduya bedeller çene yarıştırmak mümkün değil kalp kırmakta duymadan işitmeden anlamadan hakaret etmekte üzerlerine yok ... birazda senin eheyler üstünde ise hakim olamadıysa sinirlerine vay haline ortamın yanlız bizimkiler biraz değişik tür yapıp yapıp bişi olmamış gibi adamın yüzüne bakıp gülen tipler en acısıda buu

bende böyle oldukça arada bir yüzlerine baktıgımda yaptıkları aklıma gelince tansiyonum tavan yapıyo allah canımı alsın ki elim ayagım buz kesiyo sinirden morarıyorum resmen :sinirli: bir gün gerçekten felç geçircem uymuyorum çogu şeylerine susup geçiyorum çünkü laflarına laf katınca bu sefer hem onlarla hem eşimle aram açılıyo kendi yaptıkları hatayı çok iyi bilmelerine ragmen özür bile dilemiyorlar aksine nedense eşimin ısrarıyla yine lafları yutup dönüp konuşuyorum haksız olan benmişim gibi kişiliğimi kaybettim ben eymen dogdugundan beri huzurumuz kaçmasın die şişe şişe balonnn oldumm
Simuşum telefonda da söyledim ya fikrimi, benim eşim de senin eşine benziyor. Mıç deseler mıçacak afedersin.
Ama bizimki daha çok ablaları ve anası tarafından yönetiliyor.
Babası nispeten daha saygılıdır. Onlara nazaran tabi, normal insanlarla kıyaslamıyorumç
haahhhhh işte babuşşş esas biz birbirimizle benzeşiyoruz kader bakımından benimkininde küçük ablası fena büyük ablası saygılıdır ama lafı söyledimi tam derr küçügü başkasıyla tartışırken bile gelir sokar kafasını o şeyin içine muhalefet kesilir herşeye kendisiyle hiç konuşulmuyoken kalp kırmakta üstüne yoktur sizinkiler yine iyi anam valla ben anlatmak istemiyorum hatrıma tekrar gelipte burda bayılır kalırım die .... en iyisi içimde kalsın kocamı çok sevmesem yemin ediyorum hiç çekmem ama sırf onun hatırı için susuyorum aradaki dengeyi sağlasın istiyorum ama sapla samanı ayırt edemiyo kimi zaman öteki dünyada benim üzerimden yalan konuşa konuşa kocamı bana fitleyen 3ne bu konuda hakkımı helal etmiyorumm alacağım olsun benim gibi hiç kimseyle sıkıntısı olmayan adamlada tartışıyolar ya ben bişi diyemiycem yine gittim ellerim titriyoo
Bende ogluma severken diyorum ki; 'şimdi anneye düşkün ol sev ama büyüyünce kendi kararlarını kendin al, sakın ana kuzusu olma yavrum''
tabii ki sevicek sayıcak bizi ama hele ki kendi ailesi oldugu zaman (inşallah Rabbim göstersin o günleri cümlemize) bizle arasına mesafe koyması lazım, bagımsız birey olması lazım.. elimden geldigince oyle yetiştirmeye calışıcam (inşallah)
aferin pikem bende bu şekilde yetiştirmeyi düşünüyorum dogru olan buu evlendikten sonra evladın ayrı bir birey oldugunu bilmesi gerek tüm gelin kaynana sorunları bunları dengeleyemediklerinden kaynaklanıyor...
Merhaba arkadaşlar..
Uzun süredir izindeydik giremiyordum..
Umarım herkes iyidir..

Bebiş için geçmiş olsun tatlım..
Senin mesajını okuyunca kayınvalideme attığım msj aklıma geldi ve o zamanlar biz nişanlıydık nişanı bozmaya kadar geldiydi bizim olay..
Ahh şu erkekler ahh diyorum başkada birşey demiyorum..
bizimde buna benzer bişi olduydu ama ben eşime saydıydım o lafları oda sen şimdiden böyle dersen diyip işi kestirmeye gittiydi keşke o zaman deseydim ailen benden üstünse sakın benimle evlenme die şuy andada hep böyle böylede devam etcek sanırım....
Ben de size başıma geleni anlatayım. Pazar akşam bakıcımızın oğlunun düğününe gittik. Biliyorsunuz bakıcımız kayınvalidenin 20 yıllık komşusu. Biz Pazar günü yoldan geldik, Kemer’den Eskişehir’e geçtik, annemi aldık, henüz 2 saat kadar olmuştu geldiğimiz düğüne gittik. Ada evde annemle kaldı. Yolda çok hırpalandı çocuk, çok huysuzdu, saatlerce süren ağlama krizleri filan. Bıraktığımda da huysuzdu.
Düğün salonundan girdik, eşimin ablasını kapıda gördük. Büyük ablasını. Eşim ablasını görünce bana hemen sen ablamla çık yukarı, ben arabayı düzgün bir yere park edeyim dedi.
Yahu bi benimle çık yukarı. Sanki yukarı çıkamam ben, ablanı gördün teslim ettin iş bitti. Ben yalnız çıkamıyorum diye benimle geliyosun sanki, eşlik etmek bu mu demek!
Neyse çıktım, tam masaya giderken telefonum çaldı, annem arıyor. Ada ağlamaktan katıldı, ben susturamıyorum, sakinleştiremiyorum, gel dedi.
Gittim en azından selam vereyim kayınvalidelere dedim. Komşularıyla aynı masada oturuyorlar. Küçük görümcem ne ayağa kalktı ne suratıma baktı, ne hoş geldin dedi. 10 gündür yoktum ve yoldan döndüm sonuçta. Beni sormuyosan da yeğenini sor.
Neyse 5 dk oturdum. Büyük görümce, tatil nasıl geçti dedi, zehir mi oldu, burnundan mı geldi dedi gülerek. Öyle olsa kına yakacak çünkü.
Ne münasebet, gayet iyiydi, bebekle gittiğimin bilincindeyim ben dedim.
5 dk. Oturup kalktım eve geri gittik, Adayı sakinleştirdik. Uyuttuk. Geri döndük salona.
Ayıp olmasın diye.
Yine kapıda büyük görümceyle karşılaştık, evine gidiyordu. Çocukları çok şımarmış, burnundan getirmişler.
Bu sefer eşim, ben seni bırakırım abla dedi. 40 yaşında kadın gidemiyo ya evine! Kayınvalide de yanında bu arada.
Sen X ablamın yanına çık otur dedi bana! Emredersin.
Çıktım ama bu kez de ben selam filan vermedim görümceye, küçük görümce bu. Çok hırslıdır, felakettir.
Oturdum masaya. Hiç sormadı Ada nasıl oldu diye.
O arada kayınvalide de gelmiş, görmedim. Oturmuş masaya.
Biraz oturduk, servisler kalkıyo diye anons yapıldı. Baktım kalktı bizim görümce, gidiyo.
Üstelik de engelli, zor yürüyor. Otursana dedim, X gelecek (eşim) bırakır sizi.
Yok ben gitcem dedi, 1-2 kez daha rahatca gidersin servisle uğraşma dedim, 5 karış suratıyla yok dedi.
Sen bilirsin dedim. Baktım anası da kalktı. Başım şişti ben de gidiyorum dedi, bastı gitti.
Komşular da kalktılar. Başka hiçbir tanıdığımın olmadığı düğünde masada tek başıma g*t gibi kaldım afedersiniz.
Eşim geldi aldı, ona anlattım, cevap koca bir sessizlik. Ben yapsam tefe koyarlar ama.
Bana kızdıkları zaman, evlerine gidiyorum ya mesela görümce hanımlar kalkıp evden gidiyorlar ama, bir komşuya, bir yere.
Neymiş beni görseler, kaşılaşsalar, çok kötü şeyler olurmuş, çok sinirlilermiş!
Onlar bana birşey yapınca ben kızınca tavır yapmaya hakkım yok ama!
Oh ne ala memleket!
tipik türk kaynanası,görümceleri ve tipik koca susmakkk ailesine gelince susmak sana gelince ÇEMKİRMEK ilahi adalett yarabbi bende kayınvalide olacam ama asla yapmıycammm böle bişi gelinimi başımın üstünde tutcam agzımada zıçsaa...
kaynana nedir ya? işin kötüsü kaynana olacam la ben :)

kaynana oğlunu kıskanıpta evlendiremeyen evlendirincede yakasından düşmeyen kukla gibi oynatmaya çalışan topluluk sürüsü...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ene bi günü daha devırdım forumun sultanları...

hepinizi öpüyorum evden gırecem dıyecem ama gece kimse olmuyo be. :( ben kaçar acil kaşık kaşık adenella yemem lazım... kan şekerim düştü...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ya çenenize mıçıımmm hemi o kadar yazmışınız ki okuyamıorum

yemeğe die gittim
yemek yedim ama
bi cüzdan 4lü bilezik aldım 77 tl bayıldım geldim
siz de doldurmuşunuz maşallah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet babusum oraya yonlendirdiler. kadin ssp mi dedi sfp mi dedi bi enfeksion adi soyledi o var o mide bulantisi yapar dedi. direk norolojiye mi gitsem acaba

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kiss dunurr vazgecmissin gelmektenn? bu izmi rde bis var gelemedi kimse bi turlumm:ne:neyse senn memleket bura nasilsa illa bigun gelirsin:dance2:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

geçmiş olsun yelizcim allah sabır versin güç kuvvet versin sana

maşallah konuşurmuşta kim demiş erkek bebekler kızlara göre herşeyi geç yapar die anası gibi acelesi var benim oğlumun hayatı erken yaşıycak çekilin yoldan 41 kere maşallah

katılıyorum dün banada geldi ülker her şey mecvut onlarda ondan bonkörler sevabına sahibinin ölmüşlerine okudum ziraa oğlum pek sevdi kaşık mamasını ballana ballana yedi ama ben hazır bişi vermiyorum kuzuma ama hazırların içinde güsel şeyler var çocuklar bayılıyo....

işin varrr valla kuzucum sağlıkla gelsin de dünyaya allah bir avazda kurtarsın

sen ve utangaçlık mıçımla gülerim ahahahahah

de gidin bi yaaa sizi gidi ayıpçılar sizi :D

napsınlar bebem bu hatunun her şeyi var diyip numune göndermiyolar sana :D ben gönderteyim sana

bak cimriler bana sütlü prinçliden gönderdiler ama eymen yaladı yuttu koca bir kaseyi eşekkler benim yaptıgım mamalar 100 kere güsel onlarınkinden....

veee yazıyorum yatağa anadan uryan girmek bacım genelde biz kocalardan önce uyudugumuz için öylece uyumak herif yataga girdiği zaman gerisini düşünün işte azocan onaylı leader tastikli yöntem :D

gökçeee içimi kaldırdın kız ben nedense bebeminde başka bebeklerinde en çok salya ve sümüğünden tiskinirim böğğğğğ şimdi bilem içim kalktı boku kusmuğu etkilemez benide otri bebe kullan bacım ağza ne gerek aynı işlevi görüyo sümükler catır cutur çıkıyo

ağzına sağlık tipik kayınpeder diycemde benimki çok mülayim maşallah işitme ve duyma engeli var ama gerçekten öz babamdan ayırt etmiyorum gel gelelim kayınpederliğin görevinide kayınvalidem ve 2 görümcem almışşş sağolsunlarr 10000 orduya bedeller çene yarıştırmak mümkün değil kalp kırmakta duymadan işitmeden anlamadan hakaret etmekte üzerlerine yok ... birazda senin eheyler üstünde ise hakim olamadıysa sinirlerine vay haline ortamın yanlız bizimkiler biraz değişik tür yapıp yapıp bişi olmamış gibi adamın yüzüne bakıp gülen tipler en acısıda buu

bende böyle oldukça arada bir yüzlerine baktıgımda yaptıkları aklıma gelince tansiyonum tavan yapıyo allah canımı alsın ki elim ayagım buz kesiyo sinirden morarıyorum resmen :sinirli: bir gün gerçekten felç geçircem uymuyorum çogu şeylerine susup geçiyorum çünkü laflarına laf katınca bu sefer hem onlarla hem eşimle aram açılıyo kendi yaptıkları hatayı çok iyi bilmelerine ragmen özür bile dilemiyorlar aksine nedense eşimin ısrarıyla yine lafları yutup dönüp konuşuyorum haksız olan benmişim gibi kişiliğimi kaybettim ben eymen dogdugundan beri huzurumuz kaçmasın die şişe şişe balonnn oldumm

haahhhhh işte babuşşş esas biz birbirimizle benzeşiyoruz kader bakımından benimkininde küçük ablası fena büyük ablası saygılıdır ama lafı söyledimi tam derr küçügü başkasıyla tartışırken bile gelir sokar kafasını o şeyin içine muhalefet kesilir herşeye kendisiyle hiç konuşulmuyoken kalp kırmakta üstüne yoktur sizinkiler yine iyi anam valla ben anlatmak istemiyorum hatrıma tekrar gelipte burda bayılır kalırım die .... en iyisi içimde kalsın kocamı çok sevmesem yemin ediyorum hiç çekmem ama sırf onun hatırı için susuyorum aradaki dengeyi sağlasın istiyorum ama sapla samanı ayırt edemiyo kimi zaman öteki dünyada benim üzerimden yalan konuşa konuşa kocamı bana fitleyen 3ne bu konuda hakkımı helal etmiyorumm alacağım olsun benim gibi hiç kimseyle sıkıntısı olmayan adamlada tartışıyolar ya ben bişi diyemiycem yine gittim ellerim titriyoo

aferin pikem bende bu şekilde yetiştirmeyi düşünüyorum dogru olan buu evlendikten sonra evladın ayrı bir birey oldugunu bilmesi gerek tüm gelin kaynana sorunları bunları dengeleyemediklerinden kaynaklanıyor...

bizimde buna benzer bişi olduydu ama ben eşime saydıydım o lafları oda sen şimdiden böyle dersen diyip işi kestirmeye gittiydi keşke o zaman deseydim ailen benden üstünse sakın benimle evlenme die şuy andada hep böyle böylede devam etcek sanırım....

tipik türk kaynanası,görümceleri ve tipik koca susmakkk ailesine gelince susmak sana gelince ÇEMKİRMEK ilahi adalett yarabbi bende kayınvalide olacam ama asla yapmıycammm böle bişi gelinimi başımın üstünde tutcam agzımada zıçsaa...

kaynana oğlunu kıskanıpta evlendiremeyen evlendirincede yakasından düşmeyen kukla gibi oynatmaya çalışan topluluk sürüsü...

Lidoşum inan yarışır benim görümceler seninkilerle...
Bi anlatsam var ya, burdan urfaya kadar yol olur yaptıkları...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kiss dunurr vazgecmissin gelmektenn? bu izmi rde bis var gelemedi kimse bi turlumm:ne:neyse senn memleket bura nasilsa illa bigun gelirsin:dance2:

yıvrum ben değil kocam vazgeçti tek göndermek istemedi sanırsam... bi bakıma fena olmadı yollarda sefil oluyorum 9 saat uçaklada o kadar güvenliği geçip gelmek işkence geliyo bana gelcem sen hiç merak etme geldimmide bi yolunu bulup görüşcem senle amcamlar oturuyo yeşilyurtta o tarafa illa gelcem

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Lidoşum inan yarışır benim görümceler seninkilerle...
Bi anlatsam var ya, burdan urfaya kadar yol olur yaptıkları...

bizim en büyük tartışmalarımızda din üzerine kalp kırıyolar ulen beni böyle kabulettiniz ne laf sokuyonuz beni geçtim anama nie küfrediyonuzz önünüze gelip önünüzden kalkıyo bir şeye tek bir faydanız olmuyo olmadıgı gibi beni bide temizlik manyagısın die rencide ediyonuz dört dörtlük oğlunuza bakıyorum iki direm bir çekirdek işine gönderiyorum hayatı desen hakeza daha ne istiyonuz saygıda kusur etmiyorum ama insanın kuyrugunada devamlı devamlı basarsan ne olur hangi insan susar tahammül eder bilemiyorum ki bide ağızları çok argo yanii olmıycak yerde olmıycak şeyler söylüyolar yenilir yutulur cinsten değil sonra bide üste çıkıyolar yok efendim biz böle konuşuyozda işte lafı öyle anlıyonuzda yahu söylediğin kelimenin tek bir anlamı var şekilcek bir yönü yokki biz burda onu böyle kullanıyoruz ben sizin dilinizi öğrenip düzgünce seçe seçe konuşuyosam sizde ee bi zahmet dünür oldugunuz gelininizin ve ailesinin ne türlü adetleri oldugunu ne türlü konuştugunu öğrenin öyle konusun edeppp yahuu sanki ben gavurun kızı benden daha iyi dinini bilen biri olarakta en çok sen bu konuşmalardan kaçın sesini yükseltmeden konuş yok anam benim fena halde kabardı damarım kkda o gerzek herifin adı neydi ona oldugum gibi oldummm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar