2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o değil de bebeleriniz konuşuyor mu yahu şimdiden?

benimki henüz ba ba ba ba ba gibi anlamsız (bakın anlamsız dıyorum çünkü baba demek istemıyor bence. ilk olarak baba demeyecek benim bebem. anne dıyecek. o yüzden ba ba derken başka bişi kastediyor eminim :) ayrıca babasına baba diyeceğini nerden bılsın ki evde adama baba dıyen yok henüz. hiç laf işte )

:)

bi de bu ara ağzını ağlamaklı şekillere sokup baloncuk çıkarıyor falan bulff pulff diye sesler çıkartıp.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşum gecmiş olsun canım kuzuya,cabucak toparlar insallah

Sağol Bebikom amin inşallah:huhuu:

kıyamam be. git al halının üzerinden çocuğu. oğlumu özledim bak :(

e ben hep halıya koyuyom uzundur Gökçe balım, zaptedemiyom ki maşallah Kız duygusala bağlama üzülüyom bak :(:(

benimki henüz ba ba ba ba ba gibi anlamsız (bakın anlamsız dıyorum çünkü baba demek istemıyor bence. ilk olarak baba demeyecek benim bebem. anne dıyecek. o yüzden ba ba derken başka bişi kastediyor eminim :) ayrıca babasına baba diyeceğini nerden bılsın ki evde adama baba dıyen yok henüz. hiç laf işte )

bi de bu ara ağzını ağlamaklı şekillere sokup baloncuk çıkarıyor falan bulff pulff diye sesler çıkartıp.

Benimki anca bağırıyo Gökçecim, mememmemmee babababbaba evevevevve gibi şeyler söyleyip dilini dışarı çıkarıp tükürükler saçarak ses çıkarıyo bide :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Benimki azcık bişiler diyo ebet :elif:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aaaaaaaaa sizinkiler konuşamıyo mu daha??? biz olumla politik mevzularda bayaa derin muhabbetler yapıyoruz, şöyle ki;
Noyan: iiiiiiiiiiihhhhhhhhhhh hüüüüüüüüüüüvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaa aguu... imbaaaaaaaaaaaaaaa ba baa da
Ben:
Bence de oglum özellikle imba dedin, beni bitirdin cok dogru tespit!!!

yok kıs anca en fazla ''ba'' ve ''da'' bide aglayarak uyanmışsa ''heeneeeeeee''

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simuşum benimki de halının üz<erinde oynuyor yahu ben sadece hasta ya o bakımdan kucagına al öp kız yerime dedim bebişim.

Aden de ba ba mi mu hu du bişiyler dıyo ama, öyle dunyam'ın batusu gibi "anne hadi gel gidelim kahvaltı hazır" falan demıyo yani :)

bi de şaşırınca huuuu höööhh diye bi efekti var ki aden'in hastasıyız...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşum benimki de halının üz<erinde oynuyor yahu ben sadece hasta ya o bakımdan kucagına al öp kız yerime dedim bebişim.

Aden de ba ba mi mu hu du bişiyler dıyo ama, öyle dunyam'ın batusu gibi "anne hadi gel gidelim kahvaltı hazır" falan demıyo yani :)

bi de şaşırınca huuuu höööhh diye bi efekti var ki aden'in hastasıyız...

Öptüm kız senin için şöyle ense kısmısından. Burnu salya salya sümük dolu bebemin, ağzına kaçıyo sümükler. Bıraktım kendi haline sildirmiyo :D:D Kucağıma da aldırmıyo atmaya çalışıyo kendini:D:D Hee kız bizimkide normal bebe işte yemi-yo içiyo mıçıyo tosuruyo geğiriyo ağlıyo :D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya kızlar benim kocam anasına çok düşkün. hatta bi kaç ay önce lohusalık sendromundan anladığını, ona före lohusalık sendromunun ne olduğunu anlatmıştım size hatırlarsınız. beni hiçe sayıp anasına olan düşkünlüğünü o gün bi kez daha anlamıştım.

Aden'de bana çok düşkün sanırım. şimdilerde çok doğal aslında 9 ay içimde 8 aydır da kucağımda yaşıyor. uyurken bile ayrılmıyoruz. da Aden babası gibi olacak diye ödüm kopuyor. h.sonları sabah ne yapacagını şaşırıyor bana. suratımda yalanmadık, emilmedik yer bırakmıyor. boynuma gömülüyor orda dakikalarca duruyor öyle gülümseyerek. kalabalık ortamda gözü hep üstümde. beni takip ediyor. ortamdan dakika ayrılayım çığlık kıyamet kopuyor. gözünün görmediği yerde katılarak ağlıyor :(

ve hala benle yatıyor. yeni yatak yaptırdım ona belki oyun parkını sevmemiştir diye ilk gun uyudu sabaha kadar ama 2 gündür yine kıpır kıpr bi dalamadı uykuya aldım mecburen yanıma. ne yapacağımı bilemıyorum. millet odaları ayırdı bebesıyle ben hala yatagı ayıramadım.

ilerde eşiyle arasında sorun yaratacak bu düşkünlük gibi. :( ne yapmam gerekıyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aaaaaaaaa sizinkiler konuşamıyo mu daha??? biz olumla politik mevzularda bayaa derin muhabbetler yapıyoruz, şöyle ki;
Noyan: iiiiiiiiiiihhhhhhhhhhh hüüüüüüüüüüüvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaa aguu... imbaaaaaaaaaaaaaaa ba baa da
Ben:
Bence de oglum özellikle imba dedin, beni bitirdin cok dogru tespit!!!

yok kıs anca en fazla ''ba'' ve ''da'' bide aglayarak uyanmışsa ''heeneeeeeee''
Bizimki siyasi sohbetlerden hiç hoşlanmıyor, magazinel gündemi konuşuyoruz kendisiyle.
Tarkan nerde yakalanmış, murat bozun sevgilisi kimmiş filan gibisinden :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Öptüm kız senin için şöyle ense kısmısından. Burnu salya salya sümük dolu bebemin, ağzına kaçıyo sümükler. Bıraktım kendi haline sildirmiyo :D:D Kucağıma da aldırmıyo atmaya çalışıyo kendini:D:D Hee kız bizimkide normal bebe işte yemi-yo içiyo mıçıyo tosuruyo geğiriyo ağlıyo :D:D

öp kız öpülmez mi o..

kıyamam kızzzz. sümüklerine ölürüm. hele de baloncuk oluyorsa arada hiç affetmem yalarım... misim benim.

bu arada 1 sene önce iğrenç denilecek ne varsa yapıyorum ayol bebeme. geçen burnu tıkandı yok akmıyor çocuk nefes alamıyor. dayadım dudaklarımı burnuna.. çeke çeke dünya sümük çıkardım burnundan yavrumun. nasıl rahatladı kuzum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hıııı dün gece noooldu. saat 22.30. kızı zar zor sinir krizleri geçirerekten daha yeni uyutmuşum, açmışım 3-5 dergi resmi bakıyorum. eşim de mutfağı toparlıyo, bulaşıkları makinaya yerleştirmek onun görevi de. neyse, sokaktan bi korna sesi geliyo ama eşim de ben de sallamıyoz çünkü bizim burda kornaya basan basana. hiç üstümüze alınmadık. bizim evin apartman dışındaki zilini de eşim teee ben hamileyken izne ayrıldığımda sökmüştü geri de takmadı. neyse. apartmanda bi ses gürültü oldu sonra bizim zil bangır bangır çalmaya başladı yeminle ödüm bildiğiniz bokuma karıştı kalbim küt küt şok oldum delikten bakamadan eşim korkuyla aç aç aç dedi. bi açtık kayınpeder. 1 kavanoz turşu bide çikolata getirmiş. eşim beni kenara ittirdi aldı bide fırça yedik adamdan gece yarısı. neymiş efendim ev telefonuna bakarmış da bi insan bilmem ne sinirli sinirli bişeler dedi bastı gitti gerzek!!! gittikten sonra ben sinirimi alamadım, ellerim ter içinde parmaklarım uyuşmuş resmen titriyorum sinirden. Mesaj yazdım aynen mesaj şu:
"Baba, biz 3 senedir ev tlfu kullanmıyoruz ve bunu da her fırsatta söylüyoruz. Çocuğu saat 8-9 arasında uyutuyoruz ve zil çalınca uyandığı için zili söktük.Apartmandakiler bile çocuğun zilden uyandığını bildiklerinden zile basmıyorlar. Kaldı ki biz de uyuyor olabi,lirdik. Ayrıca uyanık da olsak müsait olmayabilirdik.. Getirdikleriniz için teşekkürler ama her ne ise yemeyi düşünmüyorum. Saygılar. İyi akşamlar. Simuş."

yazdım gönderdim. Eşim msjı yazarken gördü, bi arkadaşımın adını salladım babamı mı şikayet ediyon dedi. Yooo ne münasebet dedim. Sonra mesajı yolladım ve babana mesaj attım dedim, şok oldu. Başından aişağı kaynar sular döküldü. Bu erkek milletinin bu baba korkusu nedir anlamıyom. Üstüne de bi posta eşimle kavga ettik iyi oldu. Ay yazarken gene gerildim bak omuzlarım dikleşti çenem dışarı çıktı. Aaaaaaaaa

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hira da bi actimi cenesini susmuyo
nenenenen bababa bebebe odiiii
deeeldi bide cok ilginc bisey gorurse oooo ooo diyo arka arkaya o kadar :D aglayisi da
hiiyeyeeyyy seklinde soylenerek agliyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya kızlar benim kocam anasına çok düşkün. hatta bi kaç ay önce lohusalık sendromundan anladığını, ona före lohusalık sendromunun ne olduğunu anlatmıştım size hatırlarsınız. beni hiçe sayıp anasına olan düşkünlüğünü o gün bi kez daha anlamıştım.

Aden'de bana çok düşkün sanırım. şimdilerde çok doğal aslında 9 ay içimde 8 aydır da kucağımda yaşıyor. uyurken bile ayrılmıyoruz. da Aden babası gibi olacak diye ödüm kopuyor. h.sonları sabah ne yapacagını şaşırıyor bana. suratımda yalanmadık, emilmedik yer bırakmıyor. boynuma gömülüyor orda dakikalarca duruyor öyle gülümseyerek. kalabalık ortamda gözü hep üstümde. beni takip ediyor. ortamdan dakika ayrılayım çığlık kıyamet kopuyor. gözünün görmediği yerde katılarak ağlıyor :(

ve hala benle yatıyor. yeni yatak yaptırdım ona belki oyun parkını sevmemiştir diye ilk gun uyudu sabaha kadar ama 2 gündür yine kıpır kıpr bi dalamadı uykuya aldım mecburen yanıma. ne yapacağımı bilemıyorum. millet odaları ayırdı bebesıyle ben hala yatagı ayıramadım.

ilerde eşiyle arasında sorun yaratacak bu düşkünlük gibi. :( ne yapmam gerekıyor.

Gökçem herkes anasına düşkündür, ama çocuğun mantığını şekillendirecek olan biraz fıtrat ve özellikle anne-babadır, çevredir. Şu an herkesin bebeği anneye düşkün, içgüdüsel. Sen onu eğitirsin gereği gibi ;)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ohhh iyi yapmisin simus mesaj guzel oturmustur ahahha haketmis yani acelesimi varmis tursunun alla allaaa ya...kimse dusunmuyo bu anne baba yoruluyo bu bebe kimbilir ne zahmetlerle uyudu,yada uyudumu bakalim,biraz da gencler dinelnsin iki laf etsinler yooookkkkkkkk

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Neyse.. Eşim bana daha diyo ki bravo, babamla aranızdaki bağları böylece koparmış oldun. Dedim ne alaka, baban da olsa herkes haddini bilecek. Bunu yapan benim kendi öz babam olsaydı çok pis kavga çıkarırdım sakın bana karışma dedim. O da sen de bana karışma ben yarın babamı arıcam dedi. Ne bok yersen ye dedim. Bugün öğlen gelmiş bana diyo ki babam beni aradı, ev telefonunuz olmadığını bilmiyodum çok üzüldüm. strese girdim falan filan demiş. Demiş de banane. Valla ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı şaşırdım ben bu eşimin ailesine...

Gökçecim, huzursuz da olsa sen hem Aden in hem de kendi sağlığın için farklı odalarda ve farklı yerlerde yatma konusunda azcık ısrarcı ol. Ama çok da huysuz oluyorsa çok üsteleme. 1 yıla kadar olabilirmiş böyle şeyler. Birde bebelerin bi geçiş dönemi var Aden şuan o dönemde de olabilir. Bence şimdilik düşünme böyle şeyleri...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hıııı dün gece noooldu. saat 22.30. kızı zar zor sinir krizleri geçirerekten daha yeni uyutmuşum, açmışım 3-5 dergi resmi bakıyorum. eşim de mutfağı toparlıyo, bulaşıkları makinaya yerleştirmek onun görevi de. neyse, sokaktan bi korna sesi geliyo ama eşim de ben de sallamıyoz çünkü bizim burda kornaya basan basana. hiç üstümüze alınmadık. bizim evin apartman dışındaki zilini de eşim teee ben hamileyken izne ayrıldığımda sökmüştü geri de takmadı. neyse. apartmanda bi ses gürültü oldu sonra bizim zil bangır bangır çalmaya başladı yeminle ödüm bildiğiniz bokuma karıştı kalbim küt küt şok oldum delikten bakamadan eşim korkuyla aç aç aç dedi. bi açtık kayınpeder. 1 kavanoz turşu bide çikolata getirmiş. eşim beni kenara ittirdi aldı bide fırça yedik adamdan gece yarısı. neymiş efendim ev telefonuna bakarmış da bi insan bilmem ne sinirli sinirli bişeler dedi bastı gitti gerzek!!! gittikten sonra ben sinirimi alamadım, ellerim ter içinde parmaklarım uyuşmuş resmen titriyorum sinirden. Mesaj yazdım aynen mesaj şu:
"Baba, biz 3 senedir ev tlfu kullanmıyoruz ve bunu da her fırsatta söylüyoruz. Çocuğu saat 8-9 arasında uyutuyoruz ve zil çalınca uyandığı için zili söktük.Apartmandakiler bile çocuğun zilden uyandığını bildiklerinden zile basmıyorlar. Kaldı ki biz de uyuyor olabi,lirdik. Ayrıca uyanık da olsak müsait olmayabilirdik.. Getirdikleriniz için teşekkürler ama her ne ise yemeyi düşünmüyorum. Saygılar. İyi akşamlar. Simuş."

yazdım gönderdim. Eşim msjı yazarken gördü, bi arkadaşımın adını salladım babamı mı şikayet ediyon dedi. Yooo ne münasebet dedim. Sonra mesajı yolladım ve babana mesaj attım dedim, şok oldu. Başından aişağı kaynar sular döküldü. Bu erkek milletinin bu baba korkusu nedir anlamıyom. Üstüne de bi posta eşimle kavga ettik iyi oldu. Ay yazarken gene gerildim bak omuzlarım dikleşti çenem dışarı çıktı. Aaaaaaaaa

cidden cok can sıkıcı bi olay olmuş.. durduk yerde tatsızlık işte...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simuşum telefonda da söyledim ya fikrimi, benim eşim de senin eşine benziyor. Mıç deseler mıçacak afedersin.
Ama bizimki daha çok ablaları ve anası tarafından yönetiliyor.
Babası nispeten daha saygılıdır. Onlara nazaran tabi, normal insanlarla kıyaslamıyorumç

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bende ogluma severken diyorum ki; 'şimdi anneye düşkün ol sev ama büyüyünce kendi kararlarını kendin al, sakın ana kuzusu olma yavrum''
tabii ki sevicek sayıcak bizi ama hele ki kendi ailesi oldugu zaman (inşallah Rabbim göstersin o günleri cümlemize) bizle arasına mesafe koyması lazım, bagımsız birey olması lazım.. elimden geldigince oyle yetiştirmeye calışıcam (inşallah)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ohhh iyi yapmisin simus mesaj guzel oturmustur ahahha haketmis yani acelesimi varmis tursunun alla allaaa ya...kimse dusunmuyo bu anne baba yoruluyo bu bebe kimbilir ne zahmetlerle uyudu,yada uyudumu bakalim,biraz da gencler dinelnsin iki laf etsinler yooookkkkkkkk

Hayır seviştiğimiz falan da yok da ayda yılda bir anca. Zati şaşıyom biz bu bebeyi nası yaptık diye. Ama o kırk yılda bir dün gece olabilirdi yani. Allalalalaa

cidden cok can sıkıcı bi olay olmuş.. durduk yerde tatsızlık işte...

Aynen Pikoşum. Durduğumuz yerden sorun çıktı.

Simuşum telefonda da söyledim ya fikrimi, benim eşim de senin eşine benziyor. Mıç deseler mıçacak afedersin.
Ama bizimki daha çok ablaları ve anası tarafından yönetiliyor.
Babası nispeten daha saygılıdır. Onlara nazaran tabi, normal insanlarla kıyaslamıyorumç

Valla Babuşum bu erkek milletinin kafası çok ayrı çalışıyo çok!! En azından ben algılayamıyom anlamıyom.

Tepki
56

Merhaba arkadaşlar..
Uzun süredir izindeydik giremiyordum..
Umarım herkes iyidir..

Bebiş için geçmiş olsun tatlım..
Senin mesajını okuyunca kayınvalideme attığım msj aklıma geldi ve o zamanlar biz nişanlıydık nişanı bozmaya kadar geldiydi bizim olay..
Ahh şu erkekler ahh diyorum başkada birşey demiyorum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar