Bana da geldi ondan. Evet ama bebe biskuvisini ben hic begenmedim. Sanki bayatmıs gibi geldi bana nedense.
bbauşum geçen bana süt izni için dilekçe yaz dediler aynen şöyle yazdım.
süt iznim var benim onu kullanacam haberiniz ola. arkadaşlar arasında güldük eğlendik tabi ama öfff hiç sevmem resmi yazışmaları, konuşmaları vb. vs.
eli ayağıma dolanır, ne dıyecegımı de unuturum. telesekretere konuşamayanlardanım ben bi de. utangaçım kız ben.
gülmekten sıcaklar bastı vallası. altan alttan bastılar bana. konuyla alakalı değil ama onu bılıyom.
ahah
Offff telesekretere konuşmıcam ya, adamın suratına dicemhah telesekretere ben de konuşamam ellerim falan terler gakguk yaparım eee ıııı ben şeyyy için aradıydım da
ha
resmi yazıyı ben de sevmem
ben de utangacım
burda böle konuştuğuma bakmayın siz :deli:
buarada hero baby bi numune kutusu yollamış bana.
bugune kadar gelenlerin en işe yarayanı ve iyisi diyebilirim.
bana niye kimse bişi yollamıyor yahu. sizden duyup girmedıgım site, üye olmadığım yer kalmadı yok anacım. en olmadı insan dalga geçme amaçlı dahi olsa, bebem doğduğunda bi mendil gönderir kız ; " alın bebenizin kıçını temizlersiniz, temizlerken de bizi anarsınız" deyü ama yok anacım yok.
anne anne hadi anne mi
şaka mı yapıyosun
yoksa batuhan üstünzeka mı
hah kendine yakışan yer mi
Valla
Bi de peşpeşe...
Bebe bakarken hamilelik zor mu, benim çok uykum geliyodu, sanki en çok o açıdan zorlanırım gibi geliyo.
buarada hero baby bi numune kutusu yollamış bana.
bugune kadar gelenlerin en işe yarayanı ve iyisi diyebilirim.
Hah
hahha ula kızım hasta ıııh ıııh edip duruyo çocuk, gülmekten kıçımı kaldıramıyom ahah
Gökçe yaaaaaaaaaaaa
selam hatunum özledim kız seni yoksun ne zamandır...
inşallah hasta olmaz minnoş.....
kuzeninede ccookk sevindimm..
ne alemsin yafff..... bende dünür istiyom bananeeeeeeeeeeee..
bak simuşcum görüyomusun kabul etseydin bizde senle bulusurduk, gencleri kaynaştırırdık....... eheheheh![]()
![]()
selamm simuşummmmm duruyada günaydın
yazayım tabe merak edenler yazmak isterdim ama sonra adımız ayıpçıya çıkar mazallah şimdi hayatımın elinden o lakabı almak istemem
yine vurdu çeneme bebişim. yazık kız bak sarı lolipopuma.. hatta kalkmışken öp sarı kafasını bi de kokla.
Yazık kız, serdi kendini bebem halının üstüne ııh ııh ıııh diye. Aradık doktorunu da bol bol sıvı verin, 4 saatte bir de yarım ölçek calpol verin bide burnuna serum fizyolojik damlatın başka da bi drip ilacı vs vermeyin dedi.