2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bbauşum geçen bana süt izni için dilekçe yaz dediler aynen şöyle yazdım.

süt iznim var benim onu kullanacam haberiniz ola. arkadaşlar arasında güldük eğlendik tabi ama öfff hiç sevmem resmi yazışmaları, konuşmaları vb. vs.

eli ayağıma dolanır, ne dıyecegımı de unuturum. telesekretere konuşamayanlardanım ben bi de. utangaçım kız ben.

hahahah telesekretere ben de konuşamam ellerim falan terler gakguk yaparım eee ıııı ben şeyyy için aradıydım da hahahahahahaha
resmi yazıyı ben de sevmem
ben de utangacım
burda böle konuştuğuma bakmayın siz :deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gülmekten sıcaklar bastı vallası. altan alttan bastılar bana. konuyla alakalı değil ama onu bılıyom.

ahahahah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hahahah telesekretere ben de konuşamam ellerim falan terler gakguk yaparım eee ıııı ben şeyyy için aradıydım da hahahahahahaha
resmi yazıyı ben de sevmem
ben de utangacım
burda böle konuştuğuma bakmayın siz :deli:
Offff telesekretere konuşmıcam ya, adamın suratına dicem -kop
Durun bi deyip geliim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
buarada hero baby bi numune kutusu yollamış bana.
bugune kadar gelenlerin en işe yarayanı ve iyisi diyebilirim.

bana niye kimse bişi yollamıyor yahu. sizden duyup girmedıgım site, üye olmadığım yer kalmadı yok anacım. en olmadı insan dalga geçme amaçlı dahi olsa, bebem doğduğunda bi mendil gönderir kız ; " alın bebenizin kıçını temizlersiniz, temizlerken de bizi anarsınız" deyü ama yok anacım yok.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bana niye kimse bişi yollamıyor yahu. sizden duyup girmedıgım site, üye olmadığım yer kalmadı yok anacım. en olmadı insan dalga geçme amaçlı dahi olsa, bebem doğduğunda bi mendil gönderir kız ; " alın bebenizin kıçını temizlersiniz, temizlerken de bizi anarsınız" deyü ama yok anacım yok.

ağanın eli tutulmaz sana niye yollasınlar ki :deli:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Teyzoslar var mı tamir edilcek biseyiniz? Ben usta oldum da yurutecimi tamir ettim :)))

cwtdg.jpg

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Valla :D
Bi de peşpeşe...
Bebe bakarken hamilelik zor mu, benim çok uykum geliyodu, sanki en çok o açıdan zorlanırım gibi geliyo.

Ya aslında zor degil cunku ben batuhanla birlikte yatıyorum 2-3 saat uyuyo ben yanında yattıgım zaman ama 2-3 gundur disten dolayı huysuz ve uyumuyo ben de sinirli tabi uykusuzluktan.. :/

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hahahahhahahahha ula kızım hasta ıııh ıııh edip duruyo çocuk, gülmekten kıçımı kaldıramıyom ahahhahahaha Gökçe yaaaaaaaaaaaa

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
buarada hero baby bi numune kutusu yollamış bana.
bugune kadar gelenlerin en işe yarayanı ve iyisi diyebilirim.

babusum banada geldi dun o kutudan :D cidden en bonkor numune kutusu bugune kadar ki :D
biskuvisine bakmadım daha ama muzlu pirincli kasık mamasından yaptım anammm benimki nası yiyo,nası acıyo agzınıııı....
ama icinde seker varmıs,bilemedim simdi versemmiiiii vermesemmiiiii

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hahahahhahahahha ula kızım hasta ıııh ıııh edip duruyo çocuk, gülmekten kıçımı kaldıramıyom ahahhahahaha Gökçe yaaaaaaaaaaaa

yine vurdu çeneme bebişim. yazık kız bak sarı lolipopuma.. hatta kalkmışken öp sarı kafasını bi de kokla.

ama hep hayatım zilisinin yüzünden pası atıyor gol yapmakta bana düşüyor...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam hatunum özledim kız seni yoksun ne zamandır...
inşallah hasta olmaz minnoş.....

kuzeninede ccookk sevindimm..

ne alemsin yafff..... bende dünür istiyom bananeeeeeeeeeeee..
bak simuşcum görüyomusun kabul etseydin bizde senle bulusurduk, gencleri kaynaştırırdık....... eheheheh :D :D :D

Ben de özledim kız Pikoşum. Kaç gündür can alıp vermek dışında haberleşmedik doğru diyon:D:D:D

Hhhhh kızı da babası vermiyo kız. Gerçi biz ebeveynleri olaraktan aynı evin içinde paylaşamıyoz bazen :D:D

selamm simuşummmmm duruyada günaydın

yazayım tabe merak edenler yazmak isterdim ama sonra adımız ayıpçıya çıkar mazallah şimdi hayatımın elinden o lakabı almak istemem :D

Hhhhhh yaz kız yaz :D:D

yine vurdu çeneme bebişim. yazık kız bak sarı lolipopuma.. hatta kalkmışken öp sarı kafasını bi de kokla.

Yazık kız, serdi kendini bebem halının üstüne ııh ııh ıııh diye. Aradık doktorunu da bol bol sıvı verin, 4 saatte bir de yarım ölçek calpol verin bide burnuna serum fizyolojik damlatın başka da bi drip ilacı vs vermeyin dedi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Yazık kız, serdi kendini bebem halının üstüne ııh ııh ıııh diye. Aradık doktorunu da bol bol sıvı verin, 4 saatte bir de yarım ölçek calpol verin bide burnuna serum fizyolojik damlatın başka da bi drip ilacı vs vermeyin dedi.

kıyamam be. git al halının üzerinden çocuğu. oğlumu özledim bak :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar