pikecimmmmm muah muahhh...
bakır saçlı güzellik.
ehehh saol ohhhhhhhh .. sefam olsun

güneşten ama o renk, normali oyle degil pek
(yanlız nasıl şımardım hemen ihtiyacım varmış demekkisi
pikecimmmmm muah muahhh...
bakır saçlı güzellik.
Aaaaa az daha unutuyodum. Kızlar bize tümör var dedilerdi ya görümcemin oğlundan için. Dün detaylı tomografi mr vs vs çekildi sadece o bölgeye. Doktor demiş ki; ön frontal bölge normale göre oldukça büyük, ordaki büyüklüğü/boşluğu tümör sanmışım özür dilerim. O kadar sevindik ki doktora küfretmek daha yeni geliyo aklımızaÇok şükür bunu da böylece atlatmış olduk. Heee ama nooldu görümcelerle aramızdaki mesafe ortadan kalkmış oldu. Hayırlı olur inşallah...
ehehh saol ohhhhhhhh .. sefam olsuneheheheh
güneşten ama o renk, normali oyle degil pek
(yanlız nasıl şımardım hemen ihtiyacım varmış demekkisi)
babuşum hayırlısı olsun. o %45lik maaş artırımından %20sini benim hesaba yatırıver canım. geri kalanla da ben yemeğe çıkar. aden'le ada'nın arasını yapalım o arada. ben yemeğimi yerken sen konuşursun gençlerle.
sonra da patos panço alır eve geçeriz şekerim.
muah muahhh...
valla babuşum ya. benim anama babama dayılarına deliriyor çocuk. hele ki küçük kardeşim ve babama çıldırıyor ama babaannesi ve dedsi olmasa da olur onun için.
çok az gülüyor onlara. onlarda ona yaranmak için neler yapıyolar bi görsen. bayramın ilk günü Aden'in bişeyini unuttum evde dedim anne aden dursun arabayla bi eve gidip gelecem (10 dakika bile sürmeyeceği için bıraktım yoksa bakamaz o çocuk mocuk) ki Aden durmaz biliyorum yani, aksilik bu ya Aden durmuş. (ha nasıl durduğu muamma, çocuğun eline kumanda, mandal vermiştir kesin. bi de ayakta kucağında tuttuysa ağlamaz zaten 10 dakika içinde)
ANAMMM ARTIK aDEN'İ ONA DA BIRAKABILIRMIŞIM. BAK ONDA DA DURMUŞ. gözüm arkada kalmasaınmış Aden beni hiç aramamış. hiç yaramazlık yapmamış. Annemin işi olduğu günler olurmuş Aden'i ona götürebiirmişim.
anne dedim yine kesin ve net ; SEN ADEN'E BAKAMAZSIN! bozuluyor da böyle deyince ve daha da hırs yapıyor yahu.
daha ne kadar böyle açık ve net soyleyecem bılmıyorum ama sureklı bı adeni paylaşamama durumu var ortada.
babussss
koyuyonmu foto bak bekliyom haaa..
bi yandan evi toparlıyom canta hazırlıyom,aksam antalyaya gidiyoruz insallah
-ciko-ciko
ama tatile degil,iş maksatlı gezi diyelim
güle güle gidin canım
Ya tlf.dan pc.ye aktarmaya çalışıyorum şu an :ne:
:ne::ne:
şok şok şok flaş flaş flaş
jet sosyete gökçe'nin gelini Ada üstsüz flaşlara yakalandı... bu duruma Aden Alkan'ın ne dediği bilinmiyor. henüz bi basın açıklaması yapılmış değil.
ayyy yerim kız ben bunu yaa Allah'ım poza bak :1::1:
maşallah canım yaa ooh valla sefası olsun Ada'nın..
deniz de nasıl berrak dibi gorunuyo ooyy oy..simdi kumsalda olmak vardı peehhh..
bak Ada hanımmm bebikom teyze ozendi hee
Maşallah güzelliğe bak ondaki ya.
yalnız aynı sen babuşum. bu bebelerin aynı anneleri olması nedir yahu?
torunu aynı gelinine benzeyen kaynana psikolojisi
ahhaa.
kızımın 7 ayı mübarek olsuntesekkur ederizzzzzzzz fikfkici teyzemiz olduk valla oleyy :elif:
umarım 8.ayımız bize fena yenilikler getirmez,cici gecer insallah
selamm simuşummmmm duruyada günaydınSelam kızlar ne var ne yok? Herkesler iyi mi?
geldim ama görünüşe göre hemen gidicem çünkü benimki uyandı. Saat 4 den beri uyanıktı, 10 da zar zor uyuttum 30 dk zor uyudu... Şuan sesi geliyo yatağında ıııh ıııh gene başlamış hayatla kavgasına
Bu arada benimki grip ya da soğuk algınlığı gibi bişe oldu sanırsam çünkü geceden beri burnu akıp duruyo su gibi. Havalar serinledi ya, hemen çarptı demekki anası kılıklıyı
yazayım tabe merak edenler yazmak isterdim ama sonra adımız ayıpçıya çıkar mazallah şimdi hayatımın elinden o lakabı almak istememLidoşum Eymene de maşallah annesi. Neymiş kız o özelden mesaj attığın tescilli yöntem merak ettim? Gerçi yöntem işe yarasa da bende tık yok o da ayrı
Bu bizim gayınnagilin ayrı bi kompleksi hacuk
Sürekli artık değişti sana benzemiyo, hıh modundalar
Özellikle görümcükler :dance2: