2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Aaaaa az daha unutuyodum. Kızlar bize tümör var dedilerdi ya görümcemin oğlundan için. Dün detaylı tomografi mr vs vs çekildi sadece o bölgeye. Doktor demiş ki; ön frontal bölge normale göre oldukça büyük, ordaki büyüklüğü/boşluğu tümör sanmışım özür dilerim. O kadar sevindik ki doktora küfretmek daha yeni geliyo aklımıza :D:D Çok şükür bunu da böylece atlatmış olduk. Heee ama nooldu görümcelerle aramızdaki mesafe ortadan kalkmış oldu. Hayırlı olur inşallah...

manyak herif. ben bile komalara girdim be buralarda siz naptınız kimbilir.

neyseki çok şükür Rabbim gençliğine bağışladı işte. bununla geçmiş olsun.

ehehh saol ohhhhhhhh .. sefam olsun :huri::huri: eheheheh :D
güneşten ama o renk, normali oyle degil pek :D

(yanlız nasıl şımardım hemen ihtiyacım varmış demekkisi :D )

yavrum sen farkında değilsin sanırım güzelliğinin... erkek olsam tipimsin derdim :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
babussss
koyuyonmu foto bak bekliyom haaa..
bi yandan evi toparlıyom canta hazırlıyom,aksam antalyaya gidiyoruz insallah
-ciko-ciko
ama tatile degil,iş maksatlı gezi diyelim :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum hayırlısı olsun. o %45lik maaş artırımından %20sini benim hesaba yatırıver canım. geri kalanla da ben yemeğe çıkar. aden'le ada'nın arasını yapalım o arada. ben yemeğimi yerken sen konuşursun gençlerle.

sonra da patos panço alır eve geçeriz şekerim.

muah muahhh...

Ahahah olur kız olur yiyelim, içelim, mıçalım annem :D

valla babuşum ya. benim anama babama dayılarına deliriyor çocuk. hele ki küçük kardeşim ve babama çıldırıyor ama babaannesi ve dedsi olmasa da olur onun için.

çok az gülüyor onlara. onlarda ona yaranmak için neler yapıyolar bi görsen. bayramın ilk günü Aden'in bişeyini unuttum evde dedim anne aden dursun arabayla bi eve gidip gelecem (10 dakika bile sürmeyeceği için bıraktım yoksa bakamaz o çocuk mocuk) ki Aden durmaz biliyorum yani, aksilik bu ya Aden durmuş. (ha nasıl durduğu muamma, çocuğun eline kumanda, mandal vermiştir kesin. bi de ayakta kucağında tuttuysa ağlamaz zaten 10 dakika içinde)

ANAMMM ARTIK aDEN'İ ONA DA BIRAKABILIRMIŞIM. BAK ONDA DA DURMUŞ. gözüm arkada kalmasaınmış Aden beni hiç aramamış. hiç yaramazlık yapmamış. Annemin işi olduğu günler olurmuş Aden'i ona götürebiirmişim.

anne dedim yine kesin ve net ; SEN ADEN'E BAKAMAZSIN! bozuluyor da böyle deyince ve daha da hırs yapıyor yahu.

daha ne kadar böyle açık ve net soyleyecem bılmıyorum ama sureklı bı adeni paylaşamama durumu var ortada. :(

Aynı şey bizde de oldu kız. Bi markete gittik, Ada'yı uyur vaziyette bıraktım, artık naptılarsa ben gider gitmez uyandırmışlar ki huyu değildir, mutlaka uyandırılmıştır gibime geliyo.
Durmamış daha 15 dk. önce değiştirdiğim altını bi daha değiştirmişler o kadar uzaklar yani olaya. Kaka mı yapmıştı diyorum, yooo diyolar, durmayınca bezden sandık.
Geri geldiğimde çocuğu hoplatmaya çalışıyodu.
Beni görünce koyverdi yavrum ağlamayı.
Ona rağmen bakabilirim sanıyo hala.
Eşim pek uğraştı anasına da bırakayım diye, öyle emir aldı çünkü üst makamlardan ama yemedi.
Net ve kesin söylüyorum ben de: Sen bakamazsın! yada Annen bakamaz, güvenip bırakamam kusura bakma.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahah babuşum ya. benim ilk hamile kaldığımda kendi annemin dükkanı olduğu için Aden'e annem bakar ayakları yapıyordu onur. gülüyordum hep tamam diyordum baksın. (biliyorum çünkü BAKAMAZ)

sonra benim elti de hamile kalınca bi de elinin tekinde hafiften bi problem olduğu için Ayaz'a (aden'in kuzeni olur kendisi.. bal böceğim) kaynanam baktı diyebilirim. Allah'ı var bakıyor ama; Ayaz'ı şuraya koy 5 gün sonra gel yine orda öylecene dururken bulursun yavruyu. kendi kendine oynuyor, kendi kendine uyuyor... mızmız değil, mıymıy hiç değil. kendi aleminde mis bi bebek. 5 yaşında bi çocuk getir eve az buna bak ben gelecem de o bile bakar yani o derece.

aden ise tam tersi (ki kaynım ve eltim şoka girıyolar Aden'in hareketlerine) hoppalacı, kuduruk, full enerji, uyuması sorunlu, uyanması problemli, yemesi gıcık, bakması zor bi bebe. ilgi alaka en ufak bi yöne kaydı mı deliren bi yapısı var. bildiğin k.ıçı yırtarcasına ağlıyor azıcık alma kucağına.

kaynanamın ayaz elinin altında olduğundan Aden'i ailecek hırs yaptı onlar. aynı ortamda sürekli aden kucaklarında ona pofpoflamalar kuzum ayaz bi köşede kendi kendine oynuyo nasılsa dıye bakmıyolar bıle çoocuga. sırf Aden bi kere gülsün diye yapmadıkları kalmıyo.
Aden'de inatla (sanki öğretmişim gibi) onların kucağına gidince beni istiyor hele ki odadan falan çıkarsam yıkılıyor ortalık. nasıl ağlama ama görsen :) ahahahhahahaha mecbur verıyolar tabi geri:) suratlarında da hep aynı ifade "yine olmadı be usta"....

ben işe başlayınca yine başladı "annenin işi olduğunda bana da bırakırsın çocuğu" demeye (ki onur da 1-2 kere dıle getırdı annen ılk kendıne baksın dıye bı laf çıktı ağzımdan ki 3-5 gun konuşmadık) hep açık açık "Anne Aden ayaz gibi değil" dedım. en son "Anne Bakamazsın" dedım, ki bu 25 kere falan denmiştir. en sonda "Annemin işi yok işi Aden'e bakmak" diye tersledım geçen.

sevsin etsin de üstelemesin yahu durmaz işte benim bebemi benden iyi mi bileceksin.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:ne::ne:

şok şok şok flaş flaş flaş

jet sosyete gökçe'nin gelini Ada üstsüz flaşlara yakalandı... bu duruma Aden Alkan'ın ne dediği bilinmiyor. henüz bi basın açıklaması yapılmış değil.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayyy yerim kız ben bunu yaa Allah'ım poza bak :1::1:

maşallah canım yaa ooh valla sefası olsun Ada'nın..
deniz de nasıl berrak dibi gorunuyo ooyy oy..simdi kumsalda olmak vardı peehhh..
bak Ada hanımmm bebikom teyze ozendi hee :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Maşallah güzelliğe bak ondaki ya.

yalnız aynı sen babuşum. bu bebelerin aynı anneleri olması nedir yahu?

torunu aynı gelinine benzeyen kaynana psikolojisi

ahahahhaa.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayyy yerim kız ben bunu yaa Allah'ım poza bak :1::1:

maşallah canım yaa ooh valla sefası olsun Ada'nın..
deniz de nasıl berrak dibi gorunuyo ooyy oy..simdi kumsalda olmak vardı peehhh..
bak Ada hanımmm bebikom teyze ozendi hee :)

Teşekkür ederiz teyzesi....Bi videosu var görmen lazım, şapka düşecek oluyor şapkasını tutuyo düşmesin diye :D
Deniz güzel dimi, Kemer Çeşmeden sonra en beğendiğim yer...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Maşallah güzelliğe bak ondaki ya.

yalnız aynı sen babuşum. bu bebelerin aynı anneleri olması nedir yahu?

torunu aynı gelinine benzeyen kaynana psikolojisi

ahahahhaa.

Bu bizim gayınnagilin ayrı bi kompleksi hacuk :D
Sürekli artık değişti sana benzemiyo, hıh modundalar :D
Özellikle görümcükler :dance2:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tesekkur ederizzzzzzzz fikfkici teyzemiz olduk valla oleyy :elif:
umarım 8.ayımız bize fena yenilikler getirmez,cici gecer insallah
kızımın 7 ayı mübarek olsun :D yirim ben onun totosunu eymen kılıklı seni dişi versiyonu inşallah yeni değişiklikler getirmez cnm benim
Selam kızlar ne var ne yok? Herkesler iyi mi?

geldim ama görünüşe göre hemen gidicem çünkü benimki uyandı. Saat 4 den beri uyanıktı, 10 da zar zor uyuttum 30 dk zor uyudu... Şuan sesi geliyo yatağında ıııh ıııh gene başlamış hayatla kavgasına :D

Bu arada benimki grip ya da soğuk algınlığı gibi bişe oldu sanırsam çünkü geceden beri burnu akıp duruyo su gibi. Havalar serinledi ya, hemen çarptı demekki anası kılıklıyı :D
selamm simuşummmmm duruyada günaydın
Lidoşum Eymene de maşallah annesi. Neymiş kız o özelden mesaj attığın tescilli yöntem merak ettim? Gerçi yöntem işe yarasa da bende tık yok o da ayrı :D:D
yazayım tabe merak edenler yazmak isterdim ama sonra adımız ayıpçıya çıkar mazallah şimdi hayatımın elinden o lakabı almak istemem :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu arada adanın fotoları muhteşemmm :huhuu:aşkum benim maşallah sübanallah sana kocuman olmuş kızz bu zilli pozlara bakk dilini yediğim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bu bizim gayınnagilin ayrı bi kompleksi hacuk :D
Sürekli artık değişti sana benzemiyo, hıh modundalar :D
Özellikle görümcükler :dance2:

aynen aynen. aaa bak bak şu fotoda aynı babasına benzıyor. bi de inatla onların tarafı bile Aden'i görünce " ayyy aynı anne onurla hiç alakası yok" deyince kuduruyor içten içe...

ahaha du sana bişi anlatyım.

bi akşam eltimlerdeyiz. eltimin bi arkadaşı var çok hoş bi kız. Aden'i sevdi falan sonra da babaya benzetmiş Aden'İ. o sıra bende içerdeyim duymadım ya. içeri girdim Kaynanam, bahar (eltimin arkadaşı) ne dedi onur sana anlatsana gökçe'ye dedi. dedim hayırdır. onur da hiççç Aden'i bana benzetti dedi.

eee yani dedim böyle bön bön bakarak. :ne::ne: hatta böyle bakarak. beni de 3-5 kişi anjelına juliye benzetmişti o halde ben de aynı anjelınayım dıyelım mi dedim. gülerek dedim ben ama ahahahaha nasıl bi buz gıbı hava estı anlatamam ama.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
walla sizin bebeler sizlere benziyo ama benim kızın benimle alakası yok..
benimki gercekten babasının kopyası ama ben rahatsız degilim bu durumdan
napalım yani :)
zaten ben istiyodum babasına benzemesini ozellikle gamzeleri olsun istiyodum cok sukur gamzeleri de var,kirpiklerini de babasından almıs
benden hic bi pok almamıs :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar