2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidoşum Eymene de maşallah annesi. Neymiş kız o özelden mesaj attığın tescilli yöntem merak ettim? Gerçi yöntem işe yarasa da bende tık yok o da ayrı :D:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anaaaam kaç dakkadır kendi kendime yazıp söylüyom tey tey tey :D:D

Benim zilli mücadelesini yapıp geri uyumuş :D:D Ben de fırsattan istifade geçmişi okudum iyi oldu...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Selam kızlar ne var ne yok? Herkesler iyi mi?

geldim ama görünüşe göre hemen gidicem çünkü benimki uyandı. Saat 4 den beri uyanıktı, 10 da zar zor uyuttum 30 dk zor uyudu... Şuan sesi geliyo yatağında ıııh ıııh gene başlamış hayatla kavgasına :D

Bu arada benimki grip ya da soğuk algınlığı gibi bişe oldu sanırsam çünkü geceden beri burnu akıp duruyo su gibi. Havalar serinledi ya, hemen çarptı demekki anası kılıklıyı :D

canım benim ya :(

pek bi moda bu ara çocuklar arasında hasta olma hali. benimki 20 gündür hastalıklı. ilk grip dediler aferin plus'la burun spreyi verdiler.

3 gun sonra düzeldi, 1 hafta sonra daha agırlaştı. burun akıntısı, hafif ateş, göz yaşarması, gözleri kıpkırmızıydı yavrumun. uyurken ağzında emzik varsa nefes alamıyordu ağlayarak uyanıyordu.

2 akşamdır yine aynı geceleri ağlayarak uyanıyor boğazında bi hırıltı var, hani bizim balgam dolar da boğuk boğuk çıkar ya sesimiz yavrumun da balgamı var sanki:(

pöfffff

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım benim ya :(

pek bi moda bu ara çocuklar arasında hasta olma hali. benimki 20 gündür hastalıklı. ilk grip dediler aferin plus'la burun spreyi verdiler.

3 gun sonra düzeldi, 1 hafta sonra daha agırlaştı. burun akıntısı, hafif ateş, göz yaşarması, gözleri kıpkırmızıydı yavrumun. uyurken ağzında emzik varsa nefes alamıyordu ağlayarak uyanıyordu.

2 akşamdır yine aynı geceleri ağlayarak uyanıyor boğazında bi hırıltı var, hani bizim balgam dolar da boğuk boğuk çıkar ya sesimiz yavrumun da balgamı var sanki:(

pöfffff

Size de çok geçmiş olsun Gökçecim yaaa... Okuyunca çok tırstım kız. Bizimkinde de şuan burun akıntısı, ateş, gözlerde kızarıklık ve göğüste hırıltı var. 2 gündür böyle bi yumuş yumuş bakıyodu, demek ki bundanmış. Bugün sabah oldu böyle. Eeee nası iyileşecek bu bebeler? Doktora mı götürsem? Hani ben de kendi kendine geçer diye düşünmüştüm ama... :(:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gunaydın babusum,nasılsın ? ada napıyo varmı yeni tatil fotosu :elif:

Dünyanın fotosu var bebikom kendimizi hiç çekmemişiz :D
Koyayım mı?

Babuşum tekrar hoşgeldin :) O uyuz arkadaşına çok pis gıcık oldum, gitsin kendine bulsun öyle işi. Töbe yarabbim yaaa...

Hoşbulduk canım tekrardan :D
Allah büyük daha akşamına haber geldi işte diğer şirketten....

Ooooo Babuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum, hadi hayırlısı çok sevindim. Umarım eeeeeeeeeeeeeeeeen istediğin iş olmuştur. O arkadaşına da mesaj at işim oldu da halkla ilişkileri boşmuş aldırayım seni istersen de. :D:D

Kardeşim de dedi ki sakın söyleme abla, firmalara veda mesajı atarken ona da at öyle öğrensin...:D
Yada yeni şirket mailinden at :D
İnşallah hakkımda hayırlısıdır simuşum.Evime yakın, arabayla 10 dk filan. Kariyerimde çok büyük adım büyük bi firma. 13000 çalışanı var dünyada.
Maaşım şu ankine göre %45 gibi artıyor....
Bi ctesi yarım gün var ama çocuğumun geleceği için katlanıcam.
Zaten şu anki işimden 18:30-19:00 gibi çıkıyorum orda paydos 17:00.

Anaaaam kaç dakkadır kendi kendime yazıp söylüyom tey tey tey :D:D

Benim zilli mücadelesini yapıp geri uyumuş :D:D Ben de fırsattan istifade geçmişi okudum iyi oldu...

Ne güzel oluyo dimi geri uyuyuncası :huhuu::elif:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Size de çok geçmiş olsun Gökçecim yaaa... Okuyunca çok tırstım kız. Bizimkinde de şuan burun akıntısı, ateş, gözlerde kızarıklık ve göğüste hırıltı var. 2 gündür böyle bi yumuş yumuş bakıyodu, demek ki bundanmış. Bugün sabah oldu böyle. Eeee nası iyileşecek bu bebeler? Doktora mı götürsem? Hani ben de kendi kendine geçer diye düşünmüştüm ama... :(:(

Geçmiş olsun Durukuşa simuşum. Ada da geceleri hırlıyo.
Horluyo bu dedi eşim, dedim bebek horlar mı, hırlıyo o :(
Bi de hiyyyyyy diye içini çekiyo bazen korkmuş gibi.
Doktor üşütmüş olabilir ılık su ver dedi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaaa az daha unutuyodum. Kızlar bize tümör var dedilerdi ya görümcemin oğlundan için. Dün detaylı tomografi mr vs vs çekildi sadece o bölgeye. Doktor demiş ki; ön frontal bölge normale göre oldukça büyük, ordaki büyüklüğü/boşluğu tümör sanmışım özür dilerim. O kadar sevindik ki doktora küfretmek daha yeni geliyo aklımıza :D:D Çok şükür bunu da böylece atlatmış olduk. Heee ama nooldu görümcelerle aramızdaki mesafe ortadan kalkmış oldu. Hayırlı olur inşallah...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Dünyanın fotosu var bebikom kendimizi hiç çekmemişiz :D
Koyayım mı?

Kardeşim de dedi ki sakın söyleme abla, firmalara veda mesajı atarken ona da at öyle öğrensin...:D
İnşallah hakkımda hayırlısıdır simuşum.Evime yakın, arabayla 10 dk filan. Kariyerimde çok büyük adım büyük bi firma. 13000 çalışanı var dünyada.

bizde de oyle babusum hic kendimizi cektigimiz yok varsa yoksa Hira yı cekiyoz..ha bide ben babasıyla cekerim ama hic babası bende sizi cekeyim demez -kizgin

koy hadi kooooooooooy Ada'yı :dance2:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

yavrum bilmiyorum ki 2 kere acile götürdüm ben "antibiyotiğe gerek yok, evet boğazda biraz akıntı var hımmmm burunumuz da akıyor.. soğuk almışız annesi" diyerek yolladılar eve.

naso drill diye bi spray var o biraz rahatlatıyor yavrumu. 2 gündür burun akıntısı yok ama boğazında bişi var sanki çocuğun, hani burnun tıkalı olur da haahhhh hohhh diye nefes alırsın ya ağzın kapalı olduğunda öyle garip sesler çıkarıyor. gece de 2 kere ağlayınca durduk yere dedim yine başlıyoruz.

anam herkes hasta. hiç bebe hasta olur diye düşünen yok ki. dün kaynanamlar geldi bize. belli kayınpederim hasta ama tık yok anacım yine kucağa almaya çalışmalar çocuğu yine bişeyler.

işin garibi Aden hiç yüz vermıyo kız onlara :))) ahahhahahaha basıyo yaygarayı valla. dün de 9 da uykusu geldi yatırdım erken.

konu buraya nerden geldi be :)))

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Ay evet yaaa çok sevindim valla tekrar uyumasına hem de şaşırdım, adeti değildir zira. Hastalık mı çarptı nedir...

Dediğin gibi Babuşum Allah büyük. Kardeşin doğru demiş, Allah muhafaza bozar mozar gözü falan değer. Bence de ayrılırken haber et çok mantıklı. Ama bence ona özel mesaj at, toplu mesaj harici :D:D

Geçmiş olsun Durukuşa simuşum. Ada da geceleri hırlıyo.
Horluyo bu dedi eşim, dedim bebek horlar mı, hırlıyo o :(
Bi de hiyyyyyy diye içini çekiyo bazen korkmuş gibi.
Doktor üşütmüş olabilir ılık su ver dedi.

Sağol Babuşum size de geçmiş olsun.... Hmmmm horlamaz mı yaaa? Bizimki de horluyo gibi sanki...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yavrum bilmiyorum ki 2 kere acile götürdüm ben "antibiyotiğe gerek yok, evet boğazda biraz akıntı var hımmmm burunumuz da akıyor.. soğuk almışız annesi" diyerek yolladılar eve.

naso drill diye bi spray var o biraz rahatlatıyor yavrumu. 2 gündür burun akıntısı yok ama boğazında bişi var sanki çocuğun, hani burnun tıkalı olur da haahhhh hohhh diye nefes alırsın ya ağzın kapalı olduğunda öyle garip sesler çıkarıyor. gece de 2 kere ağlayınca durduk yere dedim yine başlıyoruz.

anam herkes hasta. hiç bebe hasta olur diye düşünen yok ki. dün kaynanamlar geldi bize. belli kayınpederim hasta ama tık yok anacım yine kucağa almaya çalışmalar çocuğu yine bişeyler.

işin garibi Aden hiç yüz vermıyo kız onlara :))) ahahhahahaha basıyo yaygarayı valla. dün de 9 da uykusu geldi yatırdım erken.

Bizim Ada da babannegillere hiç yüz vermiyo nedense, yada ben mi öyle görmek istiyom acabası :D
Ama yüz vermiyo kız :D
Oh iyi oluyo :dance2:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay evet yaaa çok sevindim valla tekrar uyumasına hem de şaşırdım, adeti değildir zira. Hastalık mı çarptı nedir...

Dediğin gibi Babuşum Allah büyük. Kardeşin doğru demiş, Allah muhafaza bozar mozar gözü falan değer. Bence de ayrılırken haber et çok mantıklı. Ama bence ona özel mesaj at, toplu mesaj harici :D:D

Sağol Babuşum size de geçmiş olsun.... Hmmmm horlamaz mı yaaa? Bizimki de horluyo gibi sanki...

evet evet daha önceden sabıkalı kendisi bozma konusunda zate.
dikkatli olıyım ben :D

Horlar mı ki, bilmem sanki bebe horlamaz gibi geldi bana ama...:ne:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşum hayırlısı olsun. o %45lik maaş artırımından %20sini benim hesaba yatırıver canım. geri kalanla da ben yemeğe çıkar. aden'le ada'nın arasını yapalım o arada. ben yemeğimi yerken sen konuşursun gençlerle.

sonra da patos panço alır eve geçeriz şekerim.

muah muahhh...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Ay benimki herkese yüz veriyo. Gıcık oluyom kız :D:D:D

Öksürmeye başladı bide memememmememem diye söyleniyo. Gidiim de aliim şu zilliyi uyandı :D:D Öperim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla babuşum ya. benim anama babama dayılarına deliriyor çocuk. hele ki küçük kardeşim ve babama çıldırıyor ama babaannesi ve dedsi olmasa da olur onun için.

çok az gülüyor onlara. onlarda ona yaranmak için neler yapıyolar bi görsen. bayramın ilk günü Aden'in bişeyini unuttum evde dedim anne aden dursun arabayla bi eve gidip gelecem (10 dakika bile sürmeyeceği için bıraktım yoksa bakamaz o çocuk mocuk) ki Aden durmaz biliyorum yani, aksilik bu ya Aden durmuş. (ha nasıl durduğu muamma, çocuğun eline kumanda, mandal vermiştir kesin. bi de ayakta kucağında tuttuysa ağlamaz zaten 10 dakika içinde)

ANAMMM ARTIK aDEN'İ ONA DA BIRAKABILIRMIŞIM. BAK ONDA DA DURMUŞ. gözüm arkada kalmasaınmış Aden beni hiç aramamış. hiç yaramazlık yapmamış. Annemin işi olduğu günler olurmuş Aden'i ona götürebiirmişim.

anne dedim yine kesin ve net ; SEN ADEN'E BAKAMAZSIN! bozuluyor da böyle deyince ve daha da hırs yapıyor yahu.

daha ne kadar böyle açık ve net soyleyecem bılmıyorum ama sureklı bı adeni paylaşamama durumu var ortada. :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın millet.Nassınız bakam?
İşler kesat kimseler girmemiş dün :D
Bana dün haber geldi, benim iş kesinleşmiş, 2 haftaya kadar işte ayrılıyorum sanırsam. Artık gündüzleri online olmam zor olcak, herhalde öğle aralarında tlf.dan girerim...

hayırlı ugurlu olsun dadlum.. Ada'ya da geçmiş olsun... minnoş hasta olmasın...
günaydınlar efemmmmmmmmmm... muah muah can hatçelerim benim...

melebe şekercimmm.. kuzucuk daha iyidir inşallah...
icraatı boşver gereksiz eylemler onlar bu aralar hepimiz için :)

giyerim ayucuklu ayucuklu pijamalarımı ohh mis. ha çamaşır suyu damlamış, dizleri benden 1 metre önce yatağa gireecek kadar diz izi yapmış, yer yer delinmiş pijamalarım da var yani yok değil. atmaya kıyamıyorum kız ifil ifiller üstümde yok gibiler... çok kızdırırsa beni onları giyer yatarım valla. onlarla temizlik yapıyorum. yatakta da biz temizlik yapmıyım.

puhaaaaaa :D :D :D
ya lidoş iyi de bizde tam tersi bi durum ben istemiyom ki hahahaha

gökçe aynen ya ben de bazen acıorum ama napıyım yakınıma bile gelsin istemiorum

kızlar hala regl olmayan kimler kaldı?

tabii ki bennnnnnnn!!!!!!!!!
e boşuna demedik benim yaralar cok zor iyileşir diye.. daha toplayamadı demek ki... ama şaşırmıyorum ben normal bana göre...

Selam kızlar ne var ne yok? Herkesler iyi mi?

geldim ama görünüşe göre hemen gidicem çünkü benimki uyandı. Saat 4 den beri uyanıktı, 10 da zar zor uyuttum 30 dk zor uyudu... Şuan sesi geliyo yatağında ıııh ıııh gene başlamış hayatla kavgasına :D

Bu arada benimki grip ya da soğuk algınlığı gibi bişe oldu sanırsam çünkü geceden beri burnu akıp duruyo su gibi. Havalar serinledi ya, hemen çarptı demekki anası kılıklıyı :D

selam hatunum özledim kız seni yoksun ne zamandır...
inşallah hasta olmaz minnoş.....

kuzeninede ccookk sevindimm..

babuşum hayırlısı olsun. o %45lik maaş artırımından %20sini benim hesaba yatırıver canım. geri kalanla da ben yemeğe çıkar. aden'le ada'nın arasını yapalım o arada. ben yemeğimi yerken sen konuşursun gençlerle.

sonra da patos panço alır eve geçeriz şekerim.

muah muahhh...

ne alemsin yafff..... bende dünür istiyom bananeeeeeeeeeeee..
bak simuşcum görüyomusun kabul etseydin bizde senle bulusurduk, gencleri kaynaştırırdık....... eheheheh :D :D :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar