simurganka01
Daimi Üye
Bebikom ayakkabılarınıza bayıldııım. Özellikle 2. sine
Güle güle giysin Hira balım 
Selam kızlar ne var ne yok? Herkesler iyi mi?
geldim ama görünüşe göre hemen gidicem çünkü benimki uyandı. Saat 4 den beri uyanıktı, 10 da zar zor uyuttum 30 dk zor uyudu... Şuan sesi geliyo yatağında ıııh ıııh gene başlamış hayatla kavgasına
Bu arada benimki grip ya da soğuk algınlığı gibi bişe oldu sanırsam çünkü geceden beri burnu akıp duruyo su gibi. Havalar serinledi ya, hemen çarptı demekki anası kılıklıyı
Bebikom ayakkabılarınıza bayıldııım. Özellikle 2. sineGüle güle giysin Hira balım
canım benim ya![]()
pek bi moda bu ara çocuklar arasında hasta olma hali. benimki 20 gündür hastalıklı. ilk grip dediler aferin plus'la burun spreyi verdiler.
3 gun sonra düzeldi, 1 hafta sonra daha agırlaştı. burun akıntısı, hafif ateş, göz yaşarması, gözleri kıpkırmızıydı yavrumun. uyurken ağzında emzik varsa nefes alamıyordu ağlayarak uyanıyordu.
2 akşamdır yine aynı geceleri ağlayarak uyanıyor boğazında bi hırıltı var, hani bizim balgam dolar da boğuk boğuk çıkar ya sesimiz yavrumun da balgamı var sanki![]()
pöfffff
tesekkur ederiz canım sagol..cok begendiysen bi carsıya gittigimde alayım duru ya da yollayayım sana
gunaydın babusum,nasılsın ? ada napıyo varmı yeni tatil fotosu :elif:
Babuşum tekrar hoşgeldinO uyuz arkadaşına çok pis gıcık oldum, gitsin kendine bulsun öyle işi. Töbe yarabbim yaaa...
Ooooo Babuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum, hadi hayırlısı çok sevindim. Umarım eeeeeeeeeeeeeeeeen istediğin iş olmuştur. O arkadaşına da mesaj at işim oldu da halkla ilişkileri boşmuş aldırayım seni istersen de.
Anaaaam kaç dakkadır kendi kendime yazıp söylüyom tey tey tey
Benim zilli mücadelesini yapıp geri uyumuşBen de fırsattan istifade geçmişi okudum iyi oldu...
Size de çok geçmiş olsun Gökçecim yaaa... Okuyunca çok tırstım kız. Bizimkinde de şuan burun akıntısı, ateş, gözlerde kızarıklık ve göğüste hırıltı var. 2 gündür böyle bi yumuş yumuş bakıyodu, demek ki bundanmış. Bugün sabah oldu böyle. Eeee nası iyileşecek bu bebeler? Doktora mı götürsem? Hani ben de kendi kendine geçer diye düşünmüştüm ama...
Dünyanın fotosu var bebikom kendimizi hiç çekmemişiz
Koyayım mı?
Hoşbulduk canım tekrardan
Allah büyük daha akşamına haber geldi işte diğer şirketten....
Kardeşim de dedi ki sakın söyleme abla, firmalara veda mesajı atarken ona da at öyle öğrensin...
Yada yeni şirket mailinden at
İnşallah hakkımda hayırlısıdır simuşum.Evime yakın, arabayla 10 dk filan. Kariyerimde çok büyük adım büyük bi firma. 13000 çalışanı var dünyada.
Maaşım şu ankine göre %45 gibi artıyor....
Bi ctesi yarım gün var ama çocuğumun geleceği için katlanıcam.
Zaten şu anki işimden 18:30-19:00 gibi çıkıyorum orda paydos 17:00.
Ne güzel oluyo dimi geri uyuyuncası:elif:
Size de çok geçmiş olsun Gökçecim yaaa... Okuyunca çok tırstım kız. Bizimkinde de şuan burun akıntısı, ateş, gözlerde kızarıklık ve göğüste hırıltı var. 2 gündür böyle bi yumuş yumuş bakıyodu, demek ki bundanmış. Bugün sabah oldu böyle. Eeee nası iyileşecek bu bebeler? Doktora mı götürsem? Hani ben de kendi kendine geçer diye düşünmüştüm ama...
Hoşbulduk canım tekrardan
Allah büyük daha akşamına haber geldi işte diğer şirketten....
Kardeşim de dedi ki sakın söyleme abla, firmalara veda mesajı atarken ona da at öyle öğrensin...
Yada yeni şirket mailinden at
İnşallah hakkımda hayırlısıdır simuşum.Evime yakın, arabayla 10 dk filan. Kariyerimde çok büyük adım büyük bi firma. 13000 çalışanı var dünyada.
Maaşım şu ankine göre %45 gibi artıyor....
Bi ctesi yarım gün var ama çocuğumun geleceği için katlanıcam.
Zaten şu anki işimden 18:30-19:00 gibi çıkıyorum orda paydos 17:00.
Ne güzel oluyo dimi geri uyuyuncası:elif:
Geçmiş olsun Durukuşa simuşum. Ada da geceleri hırlıyo.
Horluyo bu dedi eşim, dedim bebek horlar mı, hırlıyo o
Bi de hiyyyyyy diye içini çekiyo bazen korkmuş gibi.
Doktor üşütmüş olabilir ılık su ver dedi.
yavrum bilmiyorum ki 2 kere acile götürdüm ben "antibiyotiğe gerek yok, evet boğazda biraz akıntı var hımmmm burunumuz da akıyor.. soğuk almışız annesi" diyerek yolladılar eve.
naso drill diye bi spray var o biraz rahatlatıyor yavrumu. 2 gündür burun akıntısı yok ama boğazında bişi var sanki çocuğun, hani burnun tıkalı olur da haahhhh hohhh diye nefes alırsın ya ağzın kapalı olduğunda öyle garip sesler çıkarıyor. gece de 2 kere ağlayınca durduk yere dedim yine başlıyoruz.
anam herkes hasta. hiç bebe hasta olur diye düşünen yok ki. dün kaynanamlar geldi bize. belli kayınpederim hasta ama tık yok anacım yine kucağa almaya çalışmalar çocuğu yine bişeyler.
işin garibi Aden hiç yüz vermıyo kız onlara)) ahah
basıyo yaygarayı valla. dün de 9 da uykusu geldi yatırdım erken.
konu buraya nerden geldi be))
Ay evet yaaa çok sevindim valla tekrar uyumasına hem de şaşırdım, adeti değildir zira. Hastalık mı çarptı nedir...
Dediğin gibi Babuşum Allah büyük. Kardeşin doğru demiş, Allah muhafaza bozar mozar gözü falan değer. Bence de ayrılırken haber et çok mantıklı. Ama bence ona özel mesaj at, toplu mesaj harici
Sağol Babuşum size de geçmiş olsun.... Hmmmm horlamaz mı yaaa? Bizimki de horluyo gibi sanki...
yavrum bilmiyorum ki 2 kere acile götürdüm ben "antibiyotiğe gerek yok, evet boğazda biraz akıntı var hımmmm burunumuz da akıyor.. soğuk almışız annesi" diyerek yolladılar eve.
naso drill diye bi spray var o biraz rahatlatıyor yavrumu. 2 gündür burun akıntısı yok ama boğazında bişi var sanki çocuğun, hani burnun tıkalı olur da haahhhh hohhh diye nefes alırsın ya ağzın kapalı olduğunda öyle garip sesler çıkarıyor. gece de 2 kere ağlayınca durduk yere dedim yine başlıyoruz.
anam herkes hasta. hiç bebe hasta olur diye düşünen yok ki. dün kaynanamlar geldi bize. belli kayınpederim hasta ama tık yok anacım yine kucağa almaya çalışmalar çocuğu yine bişeyler.
işin garibi Aden hiç yüz vermıyo kız onlara)) ahah
basıyo yaygarayı valla. dün de 9 da uykusu geldi yatırdım erken.
konu buraya nerden geldi be))
Günaydın millet.Nassınız bakam?
İşler kesat kimseler girmemiş dün
Bana dün haber geldi, benim iş kesinleşmiş, 2 haftaya kadar işte ayrılıyorum sanırsam. Artık gündüzleri online olmam zor olcak, herhalde öğle aralarında tlf.dan girerim...
günaydınlar efemmmmmmmmmm... muah muah can hatçelerim benim...
icraatı boşver gereksiz eylemler onlar bu aralar hepimiz için![]()
giyerim ayucuklu ayucuklu pijamalarımı ohh mis. ha çamaşır suyu damlamış, dizleri benden 1 metre önce yatağa gireecek kadar diz izi yapmış, yer yer delinmiş pijamalarım da var yani yok değil. atmaya kıyamıyorum kız ifil ifiller üstümde yok gibiler... çok kızdırırsa beni onları giyer yatarım valla. onlarla temizlik yapıyorum. yatakta da biz temizlik yapmıyım.
ya lidoş iyi de bizde tam tersi bi durum ben istemiyom ki
gökçe aynen ya ben de bazen acıorum ama napıyım yakınıma bile gelsin istemiorum
kızlar hala regl olmayan kimler kaldı?
Selam kızlar ne var ne yok? Herkesler iyi mi?
geldim ama görünüşe göre hemen gidicem çünkü benimki uyandı. Saat 4 den beri uyanıktı, 10 da zar zor uyuttum 30 dk zor uyudu... Şuan sesi geliyo yatağında ıııh ıııh gene başlamış hayatla kavgasına
Bu arada benimki grip ya da soğuk algınlığı gibi bişe oldu sanırsam çünkü geceden beri burnu akıp duruyo su gibi. Havalar serinledi ya, hemen çarptı demekki anası kılıklıyı
babuşum hayırlısı olsun. o %45lik maaş artırımından %20sini benim hesaba yatırıver canım. geri kalanla da ben yemeğe çıkar. aden'le ada'nın arasını yapalım o arada. ben yemeğimi yerken sen konuşursun gençlerle.
sonra da patos panço alır eve geçeriz şekerim.
muah muahhh...