icraatı boşver gereksiz eylemler onlar bu aralar hepimiz için![]()
giyerim ayucuklu ayucuklu pijamalarımı ohh mis. ha çamaşır suyu damlamış, dizleri benden 1 metre önce yatağa gireecek kadar diz izi yapmış, yer yer delinmiş pijamalarım da var yani yok değil. atmaya kıyamıyorum kız ifil ifiller üstümde yok gibiler... çok kızdırırsa beni onları giyer yatarım valla. onlarla temizlik yapıyorum. yatakta da biz temizlik yapmıyım.
yok hala çok hoşsun neyin varmış ki enerji bitikliği hepsi oo azonun dediği lafı söliycemde ayıp olcak hamileyken kocalar bebeğe bişi olmasın die bizden kaçıyodu yaa işte o olmasın die bişi önermişti istersen özelden msj atayım ne oldugunu baya işe yaramıştı
her güsel şey birgün bitermiş olsun babuş yine gidersin bu arada işin için hayırlı olsun demek istiyorum bir şeye üzüldüm oda gündüz fazla yazamam demişsin o oldu rabbim hayırlı mutlu etsin seni yeni işinde
leo neymiş kız o merak ettim bak. azo anlattıysa vardır onda bi zillilik kesin. azo bu rahat durmaz hatun![]()
hayatım ahahhaahha kız belki de adam şoka girdi o yüzden cevap veremedi kız. yazık kız ben bazen çok acıyorum benimkine valla. napacağını bilemiyor mutlu olayım diye ama ı ıhh bazen meymenetsiz oluyorum çok.
Günaydıııııııııııınlar efendim :heyo:
babuşummm yeni işin dolasıyla afettim seni gel öpüşek de barışak..
muahhh muahh.
yok hala çok hoşsun neyin varmış ki enerji bitikliği hepsi oo azonun dediği lafı söliycemde ayıp olcak hamileyken kocalar bebeğe bişi olmasın die bizden kaçıyodu yaa işte o olmasın die bişi önermişti istersen özelden msj atayım ne oldugunu baya işe yaramıştı
her güsel şey birgün bitermiş olsun babuş yine gidersin bu arada işin için hayırlı olsun demek istiyorum bir şeye üzüldüm oda gündüz fazla yazamam demişsin o oldu rabbim hayırlı mutlu etsin seni yeni işinde
ooo hira hanım tam 7 aylık olmuş hayırlı uğurlu olsunz efenimmm
Günaydıııııııııııınlar efendim :heyo:
Günaydınsssss kuzuşşşş