2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
icraatı boşver gereksiz eylemler onlar bu aralar hepimiz için :)

giyerim ayucuklu ayucuklu pijamalarımı ohh mis. ha çamaşır suyu damlamış, dizleri benden 1 metre önce yatağa gireecek kadar diz izi yapmış, yer yer delinmiş pijamalarım da var yani yok değil. atmaya kıyamıyorum kız ifil ifiller üstümde yok gibiler... çok kızdırırsa beni onları giyer yatarım valla. onlarla temizlik yapıyorum. yatakta da biz temizlik yapmıyım.

aynen ya rahatlığıma bakıyorum valla
sabah eşim işe giderken dediki bana
rüyamda beni aldatıyodun
aa kimle dedim sadece
bilmiyom dedi gitti :D

sonra msg atmış

beni aldattın ya bu dünyada yatacak yerin yok) ayıp valla gece bogazlıcaktım seni yeminle

sonra ben de ilk sendin son da sen olacaksın
gibilerinden msg attım cvp vermedi kıro :D

yok hala çok hoşsun neyin varmış ki enerji bitikliği hepsi oo azonun dediği lafı söliycemde ayıp olcak hamileyken kocalar bebeğe bişi olmasın die bizden kaçıyodu yaa işte o olmasın die bişi önermişti istersen özelden msj atayım ne oldugunu baya işe yaramıştı

her güsel şey birgün bitermiş olsun babuş yine gidersin bu arada işin için hayırlı olsun demek istiyorum bir şeye üzüldüm oda gündüz fazla yazamam demişsin o oldu rabbim hayırlı mutlu etsin seni yeni işinde

neymiş kız bana da at çatlarım :deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leo neymiş kız o merak ettim bak. azo anlattıysa vardır onda bi zillilik kesin. azo bu rahat durmaz hatun :)

hayatım ahahahahhaahha kız belki de adam şoka girdi o yüzden cevap veremedi kız. yazık kız ben bazen çok acıyorum benimkine valla. napacağını bilemiyor mutlu olayım diye ama ı ıhh bazen meymenetsiz oluyorum çok.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leo neymiş kız o merak ettim bak. azo anlattıysa vardır onda bi zillilik kesin. azo bu rahat durmaz hatun :)

hayatım ahahahahhaahha kız belki de adam şoka girdi o yüzden cevap veremedi kız. yazık kız ben bazen çok acıyorum benimkine valla. napacağını bilemiyor mutlu olayım diye ama ı ıhh bazen meymenetsiz oluyorum çok.

azoma kucak dolusu sevgiler ve öpücükler vardır tabe bi bildiği tescillendi hatta :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ya lidoş iyi de bizde tam tersi bi durum ben istemiyom ki hahahaha

gökçe aynen ya ben de bazen acıorum ama napıyım yakınıma bile gelsin istemiorum

kızlar hala regl olmayan kimler kaldı?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay ben oluyorum be. ne pis bişeymiş 3 aydır anladım yine. uzun da süreye başladı meret. kesik kesik ama uzun. hamileliğin en sevdiğim yönü Adet'ten kesilmeydi valla.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşummm yeni işin dolasıyla afettim seni gel öpüşek de barışak..

muahhh muahh.

Öpüşem gel yevrımmmmmmm :elif:

yok hala çok hoşsun neyin varmış ki enerji bitikliği hepsi oo azonun dediği lafı söliycemde ayıp olcak hamileyken kocalar bebeğe bişi olmasın die bizden kaçıyodu yaa işte o olmasın die bişi önermişti istersen özelden msj atayım ne oldugunu baya işe yaramıştı

her güsel şey birgün bitermiş olsun babuş yine gidersin bu arada işin için hayırlı olsun demek istiyorum bir şeye üzüldüm oda gündüz fazla yazamam demişsin o oldu rabbim hayırlı mutlu etsin seni yeni işinde

Bana da at kız özelden merak ettim...:D
İş için de teşekkürler canım bilmiyorum belki de müsait olur girebilirim de bilemiyorum şimdiden şirketin yapısını...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
pabuclarımıza yazdıgınız yorumlar icin cok tesekkur ederiz teyzoslar..
rahat duramadım yine gorunce dayanamadım aldım iste..

ay esim ne dedi gecen gun bana ya,
bizim ev sahibi mutfakta bulasık makinesi koycak yer bırakmadıgından alamadık makine,soylenip duruyodum ben bulasık makinesi istiyom kırdırsın tesgahı diye..
gecen aksam tv de ayna diye program var ya adam,sao tahoma diye bi yerdeydi..
iste izliyoz,kadınlar sırtlarına baglamıslar bebeleri,nehirde camasır yıkıyolar,taşların ustunde kurutuyolar,ortalarda 4-5 yaslarında cocuklar var cıplak geziyo yıkanıyolar orda falan,yazık garibim yine 4-5 yaslarında cocugun biri uyumus orda yerde tasların ustunde...
esim izledi izledi sonra,al bak insanlar ne halde sende makine diye tutturdun diyo bana,bak seni oraya gonderirim diyo..-kizgin
manyak ya

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar ne var ne yok? Herkesler iyi mi?

geldim ama görünüşe göre hemen gidicem çünkü benimki uyandı. Saat 4 den beri uyanıktı, 10 da zar zor uyuttum 30 dk zor uyudu... Şuan sesi geliyo yatağında ıııh ıııh gene başlamış hayatla kavgasına :D

Bu arada benimki grip ya da soğuk algınlığı gibi bişe oldu sanırsam çünkü geceden beri burnu akıp duruyo su gibi. Havalar serinledi ya, hemen çarptı demekki anası kılıklıyı :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaav Ecrinciiim çok geçmiş olsun tatlım.. Tez zamanda iyileşmen dileğiyle. Arkadaşın mevzuunda da son durum nedir bilmiyorum ama bence sen hiç karışma. Ne fikir beyan et ne bişe, sonra sen de destekledin demesinler...

Gökçecim canııııııııııım çok üzüldüm yaaa... Allahım beterinden korusun... Laylam Pikoşum sizlere de çok geçmiş olsun...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuşum tekrar hoşgeldin :) O uyuz arkadaşına çok pis gıcık oldum, gitsin kendine bulsun öyle işi. Töbe yarabbim yaaa...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ooooo Babuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum, hadi hayırlısı çok sevindim. Umarım eeeeeeeeeeeeeeeeen istediğin iş olmuştur. O arkadaşına da mesaj at işim oldu da halkla ilişkileri boşmuş aldırayım seni istersen de. :D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar