2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kizlar. ben geldim. dahiliye beni bi yere yonlendirmedi. idrar temiz kan tahlilinde enfeksyon var dedi. neremde dedim heryerde olabilir rahimde,yumurtalikta,midede,bagirsakta vs. genis kapsamli antibiyotik verdi. insallah ise yarar. bide jinekologa muayene ol dedi spiral sebep olmasin dedi. ii dedim. bakicaz artik. cok kotuyum ya gecsin bi an once. carsamba da goz dr una gidicem.

defne sultanin da kontrolu vardi.7070 gr olmus.500 gr almis y ani nerdeyse. ama boyu 1 cm uzamis yine.bi duraklama var ama 1 yasindan once cocugun egrisine bakilmaz tahmin yurutulmez dedi. bie bacaklarini bazen tam uzatiyolar bazen uzatmiyolar olcum yanilabilir dedi. ii dedik. balik ve kiyma verdi. baklagil de yiyebilirmis kabuklarii soyarak.tropik meyve vermeyin dedi. guvendigimiz bi sasal suyu icebilirmis. kaynatmaya gerek yokmus.bide sabah ceviz ilave et kahvaltiya dedi.

boyle iste. okudum ama alintilayamadim kizlar. korkunc midem basim. yarin daha iyimolurum insallah. opt hepinizi

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar doktora gittim cinsiyetimiz belli oldu bir ERKEKİM daha oluyor :)
Napıcam 3 erkekle ben hic bilmiyorum :D Rabbim hayırlısını, saglıklısını versin de..
Minigim 130 gr mıs yaklasık. 15+4 falan cıktı usg de dedigim gibi 1 hafta falan geriden geliyor.

Bu arada kızlar batuhan dunden beri cok huysuz bugun 5 defa bezini degistirdim ishal olmus. Sanırım ust disleri yapıyor alt dislerinde boyle olmamıstı hic yaa :/ Napıcamı bilemedim. Yemek de yemiyor istahlı bir sekilde yemekle resmen oynuyo agzına veriyorum gulerek tukuruyo..

He bugun batuhan ı tarttırdım 9 kg geldi 7.5 aylık suan sizce iyi mi kilosu?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ecrin geçmiş olsun :( defneme de maşallah...

bebikomun annesi oğlunuzun ilk okul günü de hayırlı olsun. keyifli bir öğrencilik yaşar inşallah...

dünyam, batuhana da maşallah, diğer miniğine de. şuanda 2 tane tuna hayal bile edemedim doğrusu :1:

bebikom ayakkabılar çok güzzeeeelll

ve aşağıdaki 36 misafir, biriniz gelin de sevabına ütümü yapın beee :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam hatunlar...

evim kalkmış gidiyor yarın için kadın çağırayım dedim kadına ulaşamıyorum ıyı mi? milletin paraya ıhtıyacı yok sanırım.

Aynen. Ama benim ulaşamadığım kadın sayısı 2!

aslı'ya noldu ya
bi çocuk yaptı kayıplara karıştı
hayırdır?
haberleşen var mı
neden girmiyor hiç

Aslının evde neti yok kız hayatım.
İşten de ayrılmış, yeni iş bakıyomuş.
Bi de taşınmış filan. Yoğundu son zamanlar.

teyzeleriii, bakın cadı kızıma aldım bugun bunları :elif:

Çok güzel canım güle güle giysin Hirakuş

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Teknolojik annem, yok fotoyu gördükten sonra annem ayıp kaçıyo, aplam :D
Okul hayatınız hayırlı olsun, inşallah çabucak ve kolayca alışır kuzuş.
Çok tatlısınız bu arada, maşallah subhanallah, okula giderken kapıda mı çektiniz fotoğrafı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
5.30 da tuvalete kalktım batuhan da ortamızda yatıyordu. Esim ve Batuhan uyuyorlardı kalktıgımda. Dur hazır uyanmısken mamasını da yapayım uyanır acıkır birazdan aglamadan veririm dedim esime seslenmeden kalktım mutfaga gittim.Tam aklımdan geciriyordum acaba uyanır da duser mi diye kut sesiyle yatak odasına fırladım. Batuhan uyanmıs da yataktan dusmus. Esim de hic sesini duymamıs uyandıgının.. Allahtan yavrum fazla aglamadı hemen buz koydum kafasına. O ara elimde biberonu gorunce hemen acısını unuttu yavrum ona saldırdı :) O degil de yuatagın yanında komidin var ondan korkuyorum ona vurursa kafasını diye. Cok sukur Rabbim korumus oglumu. Alnı biraz surtmus o kadar cok sukur ucuz atlattık..
allah korumuş kuzumu
selamm kislarr.. defne iki gundurr gun boyu mizildiyo. yeminle tansyonumm dustu.zati kendi tansiyonum 9-5 nabiz sifir oldum sanirsam bu durumda.hani apartman komsusunda tadilat olur da aksama kadar matkap sesiyle gun bitirmeye calisir olmadi evden kacarsinizya. oyle bisi ama ben evden kacamiyorum zira matkabim elime yapisik:D annem diyorumm 10 sn ye bi dur yaa iiiihh iihhhh surat burusuk. fuara gittik aksam arkadasla yok izmir fuari iyice bitmis artik. resmen acikhava tansas olmus. her yer gida reyonu. benim kizz gece boyu tik cikarmadan uyudu. harbi babaci bu hee.:ne: neyse simdi icerde 30 kg domates beni bekliyo. kis domatesine anca geldi sira. annem yolda gelir az sonra. 3 kg da biber kozlucem.
lidirrrr esime dedim bugun ben netteki annelerle buluscam.se yedin iyice kafayi didi bana:D neyse en son 14 une daha cok var konusuruz dedi gitti. pek hayir demez kocambana. kabul edicek yani buyuk ihtimalle. yok etmezse baska bi plan dusunuruz:D
bebikomm foto koyamiyorum cnm pc yine gitti cunku.1 ay daha yok. okuyup yazmakta bile zorlanmaktaym yani o derece. :ne:
lilacss gec degill tatlimm simdi baslasan direksiyon dersine 1 senede pisersin iyice. o arada da ufak ufak kullanirsin. yoluna girer insallah hepsi
simmusssen vasitasiyla annemi anayim. 4 yildir gormuyorum kulaklari cinlasin diyim. ben annemi az gorurdum ama bana cok sey ogretti. hep sey derdi bi kadin gozluksuz,kemersiz, cantasiz sokaga cikmamali. hic makyaj yapmiyosan bile alligin rimelin hep yuzunde olsun.parfum kadinin aynasidir. sokakta sacini kivirip ensesinden tokalamis bi kadin goruyosan bil ki o kadin bakimsizdir genelde.dolabinda guzel kesimli bi jean in,guzel bi siyah elbisen,bir cift siyah
topuklu ayakkabin,bir iyi kesimli gomlegin hep olsun. gibi gibii seyler. kendisi boyle oldugundan bunlari benim beynime oyle bi islemis
kii beyin olarak bunun disina cikmaiyorum hayatimda o yokken bile. hic annem kadar bakimli,ozenli ve becerikli olamadim maalesef o ayri. ama olayin ozeti bu. kadin kendi imkani olmasina ragmenn kendisi kotu gorunuyosa ve giyiniyosa cocuga da aynisini yapacaktir. on teker nereye arka teker oraya mecburen. parasi olup harcamayana da hastayimm kefene koyup goturcek. gerci insan istediktensonra az parayla da cok sik gorunebilir. eskidenmis giyinemeyen insanlar artik semt pazarlari bile magaza gibi-kizgin
yavrucum izmir yalan oldu ben istanbuldayım eşim nedendir bilinmez göndermekten vazgeçti...
hee bebikom bi okusa ağzımın orta yerine mıçar gider işer bi de fikfikler toptan ellerini yıkar hahahahahahahahaha
allah seni ne etmesin fırlama benim herifte öyle aynen üşengeç unutkan oldu bu aralar
günaydınlar efemmmmmmmmmm... muah muah can hatçelerim benim...
günaydın gökçecan kızım sen varya pek hoşsun kendine vakit ayır sexüüü ben senin ne hikayelerini bilen biri olaraktandaaa........moralini yerine getir

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
HAYATIMMMMMMMMMMM

kız benim neyimi gordun de anasına bak kızını al diyon kimin pantolonunu cekistirdim ben yaa :sılakonda:

aklıma geldikce guluyom zaten

ben bilmem :deli:

teyzeleriii, bakın cadı kızıma aldım bugun bunları :elif:

Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin çok cicişlerrr

selam kizlar. ben geldim. dahiliye beni bi yere yonlendirmedi. idrar temiz kan tahlilinde enfeksyon var dedi. neremde dedim heryerde olabilir rahimde,yumurtalikta,midede,bagirsakta vs. genis kapsamli antibiyotik verdi. insallah ise yarar. bide jinekologa muayene ol dedi spiral sebep olmasin dedi. ii dedim. bakicaz artik. cok kotuyum ya gecsin bi an once. carsamba da goz dr una gidicem.

defne sultanin da kontrolu vardi.7070 gr olmus.500 gr almis y ani nerdeyse. ama boyu 1 cm uzamis yine.bi duraklama var ama 1 yasindan once cocugun egrisine bakilmaz tahmin yurutulmez dedi. bie bacaklarini bazen tam uzatiyolar bazen uzatmiyolar olcum yanilabilir dedi. ii dedik. balik ve kiyma verdi. baklagil de yiyebilirmis kabuklarii soyarak.tropik meyve vermeyin dedi. guvendigimiz bi sasal suyu icebilirmis. kaynatmaya gerek yokmus.bide sabah ceviz ilave et kahvaltiya dedi.

boyle iste. okudum ama alintilayamadim kizlar. korkunc midem basim. yarin daha iyimolurum insallah. opt hepinizi

aa spiral paslanmış olmasın kız Allah korusun
ihmal etme de git hemen

defne'ye de maşallah
biz hergün et ceviz veriyoruz ama normal suya geçmedik daha

Kızlar doktora gittim cinsiyetimiz belli oldu bir ERKEKİM daha oluyor :)
Napıcam 3 erkekle ben hic bilmiyorum :D Rabbim hayırlısını, saglıklısını versin de..
Minigim 130 gr mıs yaklasık. 15+4 falan cıktı usg de dedigim gibi 1 hafta falan geriden geliyor.

Bu arada kızlar batuhan dunden beri cok huysuz bugun 5 defa bezini degistirdim ishal olmus. Sanırım ust disleri yapıyor alt dislerinde boyle olmamıstı hic yaa :/ Napıcamı bilemedim. Yemek de yemiyor istahlı bir sekilde yemekle resmen oynuyo agzına veriyorum gulerek tukuruyo..

He bugun batuhan ı tarttırdım 9 kg geldi 7.5 aylık suan sizce iyi mi kilosu?

hayırlısın olsun
batuhan'a da maşallah

Aynen. Ama benim ulaşamadığım kadın sayısı 2!

Aslının evde neti yok kız hayatım.
İşten de ayrılmış, yeni iş bakıyomuş.
Bi de taşınmış filan. Yoğundu son zamanlar.

Çok güzel canım güle güle giysin Hirakuş

hee konuşursan selamımı söle özletti kendini

Günaydın millet.Nassınız bakam?
İşler kesat kimseler girmemiş dün :D
Bana dün haber geldi, benim iş kesinleşmiş, 2 haftaya kadar işte ayrılıyorum sanırsam. Artık gündüzleri online olmam zor olcak, herhalde öğle aralarında tlf.dan girerim...

hadi gözünaydın Allah hayırlı etsin
arkadaşına da kapak olsun :D

eskidendi o hoşluk leommm...

babuşum ben senlen gonuşmuyom... komşusu tatile gidemezken tatile giden bizden değildir.

hayatım naber kız fikfikçi.. ehehehe çok sevdim bu lakabı..

ah bi de fikfiklesem içim gam yemicek

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın babuşş tatil nasıldı....

Günaydın canım, güzeldi ama bitti :(

babuşum ben senlen gonuşmuyom... komşusu tatile gidemezken tatile giden bizden değildir.

Ama geri geldim kız, hep kalmadım ki orda :(

ben bilmem :deli:

Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin çok cicişlerrr

aa spiral paslanmış olmasın kız Allah korusun
ihmal etme de git hemen

defne'ye de maşallah
biz hergün et ceviz veriyoruz ama normal suya geçmedik daha

hayırlısın olsun
batuhan'a da maşallah

hee konuşursan selamımı söle özletti kendini

hadi gözünaydın Allah hayırlı etsin
arkadaşına da kapak olsun :D

ah bi de fikfiklesem içim gam yemicek

Ehehehe kapak olsun ama daha söylemedim :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
icraatı boşver gereksiz eylemler onlar bu aralar hepimiz için :)

giyerim ayucuklu ayucuklu pijamalarımı ohh mis. ha çamaşır suyu damlamış, dizleri benden 1 metre önce yatağa gireecek kadar diz izi yapmış, yer yer delinmiş pijamalarım da var yani yok değil. atmaya kıyamıyorum kız ifil ifiller üstümde yok gibiler... çok kızdırırsa beni onları giyer yatarım valla. onlarla temizlik yapıyorum. yatakta da biz temizlik yapmıyım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

yok hala çok hoşsun neyin varmış ki enerji bitikliği hepsi oo azonun dediği lafı söliycemde ayıp olcak hamileyken kocalar bebeğe bişi olmasın die bizden kaçıyodu yaa işte o olmasın die bişi önermişti istersen özelden msj atayım ne oldugunu baya işe yaramıştı
Günaydın canım, güzeldi ama bitti :(

Ama geri geldim kız, hep kalmadım ki orda :(

Ehehehe kapak olsun ama daha söylemedim :D

her güsel şey birgün bitermiş olsun babuş yine gidersin bu arada işin için hayırlı olsun demek istiyorum bir şeye üzüldüm oda gündüz fazla yazamam demişsin o oldu rabbim hayırlı mutlu etsin seni yeni işinde

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
icraatı boşver gereksiz eylemler onlar bu aralar hepimiz için :)

giyerim ayucuklu ayucuklu pijamalarımı ohh mis. ha çamaşır suyu damlamış, dizleri benden 1 metre önce yatağa gireecek kadar diz izi yapmış, yer yer delinmiş pijamalarım da var yani yok değil. atmaya kıyamıyorum kız ifil ifiller üstümde yok gibiler... çok kızdırırsa beni onları giyer yatarım valla. onlarla temizlik yapıyorum. yatakta da biz temizlik yapmıyım.

teknolojik annenin dediği gibi uzunca bir süredir süsleniyorda yatıyorum ama uyku ne kadar ağır çöküyosa üstüme sızıp kalıyorum kociş ahtapot gibi sarılsada nafile adama benden hayır yokki...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar