selam kızlar. dün balkonda çamaşır asarken Aden'i arabasına koydum. bağlamadım bişey olmaz nasılsa diye. ben çamaşırları asarken bi kütleme sesiyle bi baktım Aden yerde.. gerisini hayal mayal hatırlıyorum zaten.
elimdeki mandal kutusunu yere nasıl atmışım, aden'i kucağıma alıp naptığımı hatırlamıyorum. hemen Onur'u aradım Aden düştü hemen eve gel dıye, sonra da Anneme haber verdim. annem 2 dakika sonra onur 3 dakika sonra evdeydi.
hatırladığım tek şey Aden'in korkudan deli gibi ağlayıp titrediği...sonra su içirmeye çalıştım falan. gülmeye başladı o zaman kendime geldim biraz.
hemen hastaneye koştuk vücut ve kafa filmi çektiler. alnının sağ kısmında hafif bi şişlik ve kızarıklık oldu2 saat müşaade altında tuttular. uyutmayın dediler.
neyse çok şükür bişey olmadı ama ben gittim resmen. öldüm öldüm dirildim. acı nasıl olurmuş gördümkendimi o kadar germişim ki her yerim ağrıyor ve dudaklarımın içi hep yara oldu...
Allah'ım sen koru yarabbi. kimseyi evladıyla sınama, kimseye evlat acısı verme. hiç bebenin canının yanmasına müsade etme Ya Rab...
oy kuzum kıyamam ya geçmiş olsun canım
nasıl şimdi iyi mi?
Allah herkesin yavrusunu görünür görünmez belalardan kazalardan korusun inşallah
selamm kizlarr. tabiri caizse oluyorum sanirsam. bir basdonmesi,mide bulantisi anlatilcak gibi degil. isiga bakamiyorum, tv ye bakamiyorum, dun disarda bile dolasamadim. gozumde bulanik hafiften. bas donmesi de oyle yer kayiyo gibi degil de kafam bi ton gibi.hafiften bas agrim da var. kac zamandir hafif hafifti de dayanilcak gibi deil artik. bunun yanind istifra da etmiyorum ama oyle kuru bi bulanti. allah im hic mi gecmez. dr sitesinde sordum kadin. vertigo yakinmasi dedi. kbb gibi ama norolojik bi muayene de olun yazmis. dun aksam gozlerim kipkirmiziydi. ne oluyo anlamiyorum. bugun dr a gidicem insallah ama neye gidicem. goz e mi norolojiye mi yoksa kbb a mi? bide pantolon ,esofman hatta gobegime gelen camasir bile giyemiyorum. gobegime dokunldugu anda artiyo bulanti. arabaya binmek kismini saymiyorum bile
canım önce göze git istersen
o zaten seni nörolojiye sevkediyo
geçmiş olsun
o kadar çok geniş alanlı şikayet ki gerçekten neyin var anlaşılmıyo dr anlar tabii de ben anlamadım hamile falan olmayasın