2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aynen bencede,tipi onemli degil onemli olan karakterleri,kişilikleri..
Allah hepimize yarım etsin yol gostersin de bu bebeleri adam akıllı yetistirebilelim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kime benzerse benzesinler.

sağlıklı olsunlar, gelecekte adam gibi adam olsunlar, kadın gibi kadın olsunlar. insan olsunlar en önemlisi.

aynen aynen. aaa bak bak şu fotoda aynı babasına benzıyor. bi de inatla onların tarafı bile Aden'i görünce " ayyy aynı anne onurla hiç alakası yok" deyince kuduruyor içten içe...

ahaha du sana bişi anlatyım.

bi akşam eltimlerdeyiz. eltimin bi arkadaşı var çok hoş bi kız. Aden'i sevdi falan sonra da babaya benzetmiş Aden'İ. o sıra bende içerdeyim duymadım ya. içeri girdim Kaynanam, bahar (eltimin arkadaşı) ne dedi onur sana anlatsana gökçe'ye dedi. dedim hayırdır. onur da hiççç Aden'i bana benzetti dedi.

eee yani dedim böyle bön bön bakarak. :ne::ne: hatta böyle bakarak. beni de 3-5 kişi anjelına juliye benzetmişti o halde ben de aynı anjelınayım dıyelım mi dedim. gülerek dedim ben ama ahahahaha nasıl bi buz gıbı hava estı anlatamam ama.

Elbette sağlıklı olsunlar kime benzemiş neye benzemiş fasa fiso.
Ama 9 ay o bebeği karnında taşıyan, yani anası olan kişiye benzemesi dünyanın en doğal şeyiyken bunu ağzından kuduz köpekler gibi salyalar saça saça, hasetle dile getirmeleri benim kızdığım şey...
Elbette Ada bana benzeyecek, sokaktan geçen kadına değil yani.Nihayetinde anasıyım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahaha hayatım ya yine süper bi tespit. tabisi boyu değil işlevi.. ahaha

(he he siz öyle sanın kandırmışlar sizi anacım dermişim.)

aynen babuşum ya bana benzeyecek ya da babasına yani. bizim bebemiz o. gerçi benimki aynı dayı ama olsun oda kabulüm. :))

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam hatun kısmı nasılsınız? ben hic iyi degilim bas agrısı ve uykusuzluk.. Batuhan ı uyuutunca bas agrısından ben uyuyamıyorum bu sefer cok sinirli oluyorum. 2 gundur batuhan uyumuyo geceleri. Ustune cok da huysuz..

Ustune bi de disimin agrısı cabası.. Kopek disim iltahaplanmıstı 3 ayın dolmasını bekliyordum tedavi icin ama yan tarafından kırıldı ve cok canımı yapıyor hava giriyor icine yemek kacıyor.. Cuma gunu kanal tedavisine baslıycak doktor. Simdi iltahabı kurutmamız lazım once dedi. Tabi bende disci korkusu da var ama korkutmamaya calısıyorum kendimi. Allah yardım etse de bir an once atlatsam su dis olayını. Yemek yiyemememk, yedikten sonra o agrıyı cekecegini bilmek cok kotu bir duygu yaaa :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ahahaha hayatım ya yine süper bi tespit. tabisi boyu değil işlevi.. ahaha

(he he siz öyle sanın kandırmışlar sizi anacım dermişim.)

aynen babuşum ya bana benzeyecek ya da babasına yani. bizim bebemiz o. gerçi benimki aynı dayı ama olsun oda kabulüm. :))

gpoint ilerde mi tavanda mı önemli olan ne bu durumda

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam hatun kısmı nasılsınız? ben hic iyi degilim bas agrısı ve uykusuzluk.. Batuhan ı uyuutunca bas agrısından ben uyuyamıyorum bu sefer cok sinirli oluyorum. 2 gundur batuhan uyumuyo geceleri. Ustune cok da huysuz..

Ustune bi de disimin agrısı cabası.. Kopek disim iltahaplanmıstı 3 ayın dolmasını bekliyordum tedavi icin ama yan tarafından kırıldı ve cok canımı yapıyor hava giriyor icine yemek kacıyor.. Cuma gunu kanal tedavisine baslıycak doktor. Simdi iltahabı kurutmamız lazım once dedi. Tabi bende disci korkusu da var ama korkutmamaya calısıyorum kendimi. Allah yardım etse de bir an once atlatsam su dis olayını. Yemek yiyemememk, yedikten sonra o agrıyı cekecegini bilmek cok kotu bir duygu yaaa :(

Geçmiş olsun...
Benim de buara dişim fena, sorma.
Kabir azabıyla eşmiş derler ya diş ağrısını.
Yeni bebe de oğlanmış, gözün aydın
Allah bi avazda kurtarsın.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Hee bu arada kızlar ben batuhan ı odada bırakıp yurutecin icinde mutfaga gittigim zaman kapının agzı tumsek oldugu icin cıkamıyor kapıdan mutfaga dogru kafasını egip arkamdan anne anne anne hadi anne diye bagırıyo :D

Aynısını esime de yaptı esim odadan gidince anne anne diye bagırdı arkasından gidemedigi icin :D Ay cok komikti o sahne yaa :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla anacım gpoint insanın kendine yakışan yerde olmasıdır.

not: bu cevabım da sevişgenlik bilimine en büyük katkı olarak tarihe not düşülsün anacım. yıllardır bi g noktam bile yok diye kendini ezikleyen nice kadınımız bu bilginin nuru altında aydınlansın.

önemli olan sizin noktanız değil kızlar adamın nokta atışı yapıp yapamayacağı...

ahahahahah kız gülmekten ölücem şimdi.a aghaghajka

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Geçmiş olsun...
Benim de buara dişim fena, sorma.
Kabir azabıyla eşmiş derler ya diş ağrısını.
Yeni bebe de oğlanmış, gözün aydın
Allah bi avazda kurtarsın.

Valla babus oyle olsa gerek dis agrısı..
Cok kotu bir duygu yaa..

Evet bu sıpa da erkekmis. Bakalım napıcaz erkek ordusuyla :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

not: bu cevabım da sevişgenlik bilimine en büyük katkı olarak tarihe not düşülsün anacım. yıllardır bi g noktam bile yok diye kendini ezikleyen nice kadınımız bu bilginin nuru altında aydınlansın.

önemli olan sizin noktanız değil kızlar adamın nokta atışı yapıp yapamayacağı...

Ahhhahahahah manyaksın hacım, daha ne diyim :dance2::deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bbauşum geçen bana süt izni için dilekçe yaz dediler aynen şöyle yazdım.

süt iznim var benim onu kullanacam haberiniz ola. arkadaşlar arasında güldük eğlendik tabi ama öfff hiç sevmem resmi yazışmaları, konuşmaları vb. vs.

eli ayağıma dolanır, ne dıyecegımı de unuturum. telesekretere konuşamayanlardanım ben bi de. utangaçım kız ben.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hee bu arada kızlar ben batuhan ı odada bırakıp yurutecin icinde mutfaga gittigim zaman kapının agzı tumsek oldugu icin cıkamıyor kapıdan mutfaga dogru kafasını egip arkamdan anne anne anne hadi anne diye bagırıyo :D

Aynısını esime de yaptı esim odadan gidince anne anne diye bagırdı arkasından gidemedigi icin :D Ay cok komikti o sahne yaa :D

anne anne hadi anne mi
şaka mı yapıyosun :D
yoksa batuhan üstünzeka mı :)

hahahah kendine yakışan yer mi hahahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar