kime benzerse benzesinler.
sağlıklı olsunlar, gelecekte adam gibi adam olsunlar, kadın gibi kadın olsunlar. insan olsunlar en önemlisi.
aynen aynen. aaa bak bak şu fotoda aynı babasına benzıyor. bi de inatla onların tarafı bile Aden'i görünce " ayyy aynı anne onurla hiç alakası yok" deyince kuduruyor içten içe...
adu sana bişi anlatyım.
bi akşam eltimlerdeyiz. eltimin bi arkadaşı var çok hoş bi kız. Aden'i sevdi falan sonra da babaya benzetmiş Aden'İ. o sıra bende içerdeyim duymadım ya. içeri girdim Kaynanam, bahar (eltimin arkadaşı) ne dedi onur sana anlatsana gökçe'ye dedi. dedim hayırdır. onur da hiççç Aden'i bana benzetti dedi.
eee yani dedim böyle bön bön bakarak. :ne::ne: hatta böyle bakarak. beni de 3-5 kişi anjelına juliye benzetmişti o halde ben de aynı anjelınayım dıyelım mi dedim. gülerek dedim ben ama anasıl bi buz gıbı hava estı anlatamam ama.
aha hayatım ya yine süper bi tespit. tabisi boyu değil işlevi.. a
(he he siz öyle sanın kandırmışlar sizi anacım dermişim.)
aynen babuşum ya bana benzeyecek ya da babasına yani. bizim bebemiz o. gerçi benimki aynı dayı ama olsun oda kabulüm.)
Selam hatun kısmı nasılsınız? ben hic iyi degilim bas agrısı ve uykusuzluk.. Batuhan ı uyuutunca bas agrısından ben uyuyamıyorum bu sefer cok sinirli oluyorum. 2 gundur batuhan uyumuyo geceleri. Ustune cok da huysuz..
Ustune bi de disimin agrısı cabası.. Kopek disim iltahaplanmıstı 3 ayın dolmasını bekliyordum tedavi icin ama yan tarafından kırıldı ve cok canımı yapıyor hava giriyor icine yemek kacıyor.. Cuma gunu kanal tedavisine baslıycak doktor. Simdi iltahabı kurutmamız lazım once dedi. Tabi bende disci korkusu da var ama korkutmamaya calısıyorum kendimi. Allah yardım etse de bir an once atlatsam su dis olayını. Yemek yiyemememk, yedikten sonra o agrıyı cekecegini bilmek cok kotu bir duygu yaaa
Geçmiş olsun...
Benim de buara dişim fena, sorma.
Kabir azabıyla eşmiş derler ya diş ağrısını.
Yeni bebe de oğlanmış, gözün aydın
Allah bi avazda kurtarsın.
Ahhvalla anacım gpoint insanın kendine yakışan yerde olmasıdır.
not: bu cevabım da sevişgenlik bilimine en büyük katkı olarak tarihe not düşülsün anacım. yıllardır bi g noktam bile yok diye kendini ezikleyen nice kadınımız bu bilginin nuru altında aydınlansın.
önemli olan sizin noktanız değil kızlar adamın nokta atışı yapıp yapamayacağı...
ah kız gülmekten ölücem şimdi.a aghaghajka
buarada hero baby bi numune kutusu yollamış bana.
bugune kadar gelenlerin en işe yarayanı ve iyisi diyebilirim.
Hee bu arada kızlar ben batuhan ı odada bırakıp yurutecin icinde mutfaga gittigim zaman kapının agzı tumsek oldugu icin cıkamıyor kapıdan mutfaga dogru kafasını egip arkamdan anne anne anne hadi anne diye bagırıyo
Aynısını esime de yaptı esim odadan gidince anne anne diye bagırdı arkasından gidemedigi icinAy cok komikti o sahne yaa
valla anacım gpoint insanın kendine yakışan yerde olmasıdır.
not: bu cevabım da sevişgenlik bilimine en büyük katkı olarak tarihe not düşülsün anacım. yıllardır bi g noktam bile yok diye kendini ezikleyen nice kadınımız bu bilginin nuru altında aydınlansın.
önemli olan sizin noktanız değil kızlar adamın nokta atışı yapıp yapamayacağı...
ah kız gülmekten ölücem şimdi.a aghaghajka
Valla babus oyle olsa gerek dis agrısı..
Cok kotu bir duygu yaa..
Evet bu sıpa da erkekmis. Bakalım napıcaz erkek ordusuyla