simurganka01
Daimi Üye
Limoncum geçmiş olsun dileğine teşekkür ederim. Sizin de sünnetiniz hayırlı olsun.
Kız hepimiz kaynana olucaz Allah kısmet eder o günleri gösterirse...
İyi yolculuklarr Bebikom.
Lidılım teşekkürler geçer inşalah yaa... Uyumak istemiyo, uyuyo hemen uyanıyo. Yazık burnu iyice tıkalı demekki... Bakıcınız için de üzüldüm yaaa inşallh sizin için herşey yoluna girer en kısa zamanda...
Lidırım, Pikoşuma tamameeeeeeeeeen katılıyorum... Okurken oturduğum yerde duramadım kız, dişlerimi sıktım, omuzlarım dikleşti gene, belim sancıdı yeminle. Sende cidden peygamber sabrı varmış maşallah. Büyük konuşmak istemiyorum ama cidden anlattıkların dayanılacak gibi değil. Eşin seni öpsün de başının üstüne koysun ve ordan da hiç indirmesin mümkünse...
kaynana nedir ya? işin kötüsü kaynana olacam la ben
Kız hepimiz kaynana olucaz Allah kısmet eder o günleri gösterirse...
ee biz hazırız yarım saate yola koyuluruz insallah...
yarın antalyadan yazarız size artık teyzoşlar :elif:
İyi yolculuklarr Bebikom.
bakıcı bugün sinir etti beni. ay sonuna kadar başka bir iş kesinleşecekmiş. sigortalı. işkurun bulduğu doğrusu. kalıcı olacağı konusunda duyum almışmışşş. hiç tunayı bırakmak istemiyormuş ama mecburmuşmuşşşş. sabah akıllı tahta seminerine gidicem. kapıda söyledi. ay saçımı başımı yolcaktım. neyseki tayini çıkan bir arkadaşımın bakıcısı boştaymış hala. yarın bir görüşeceğiz. bu işin oluru da okul müdürünün ağzında. ben geçen yıl memnun kalmadım derse kalıcak ortada şaşkın...:ne:
Lidılım teşekkürler geçer inşalah yaa... Uyumak istemiyo, uyuyo hemen uyanıyo. Yazık burnu iyice tıkalı demekki... Bakıcınız için de üzüldüm yaaa inşallh sizin için herşey yoluna girer en kısa zamanda...
kusura bakma ama eşin senin gibisini zor bulur...
Lidırım, Pikoşuma tamameeeeeeeeeen katılıyorum... Okurken oturduğum yerde duramadım kız, dişlerimi sıktım, omuzlarım dikleşti gene, belim sancıdı yeminle. Sende cidden peygamber sabrı varmış maşallah. Büyük konuşmak istemiyorum ama cidden anlattıkların dayanılacak gibi değil. Eşin seni öpsün de başının üstüne koysun ve ordan da hiç indirmesin mümkünse...