2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoş'um Rabbim yardımcınız olsun. çok genç ve ben gençlerin başına böyle olaylar gelince çok etkilenıyorum komalara giriyorum ya :((

Rabbim Ailesine bağışlasın gençliğinin verdiği güçle atlatacaktır İnşallah. :aglayan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar şuan çok keyifsizim. Canım sıkkın, dün de sıkkındı da bugün daha bi kötüyüm. Görümcemin büyük olan oğlunun (21-22 yaşındaki) bir gözünde ara ara bulanık görme sorunu, ayak parmaklarında istemsiz içe basma sorunu ve vücudunun sol tarafında ara ara gelen felce benzer bişe vardı. Doktora gidiyordu ne olduğu anlaşılsın diye, olay en son beyin mr ına kadar gitti. Mr neticesinde gözün arka kısmında kemiğe tam dayanmış bir tümör tespit edilmiş. O tümör kemiği aşındırıyormuş ve beyinde yer yer damarlaşmalar, olmaması gereken sinir oluşumları vs görülmüş. Milyonda bir görülen bir rahatsızlıkmış. Annesi babası akrabaları eşim vs vs herkes perişan durumda. Moral olsun diye Cumartesi günü hep beraber olalım dediler bugün. Ben de size sormadan bişe demedim, yarım ağız geçiştirdim. Yarın konuşucaz. Ne olur dua edin kızlar, ben de bu çocuğu çok seviyorum... Çok üzgünüm şuanda da...

Allah sifalar versin simusum. Kimseleri evlatlariyla imtihan etmesin.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yaaaa bu HAYATIM ne komik hatun kahkahalarla güldüm
eşimde tuhaf tuhaf bakıyoo

:D

Kızlar şuan çok keyifsizim. Canım sıkkın, dün de sıkkındı da bugün daha bi kötüyüm. Görümcemin büyük olan oğlunun (21-22 yaşındaki) bir gözünde ara ara bulanık görme sorunu, ayak parmaklarında istemsiz içe basma sorunu ve vücudunun sol tarafında ara ara gelen felce benzer bişe vardı. Doktora gidiyordu ne olduğu anlaşılsın diye, olay en son beyin mr ına kadar gitti. Mr neticesinde gözün arka kısmında kemiğe tam dayanmış bir tümör tespit edilmiş. O tümör kemiği aşındırıyormuş ve beyinde yer yer damarlaşmalar, olmaması gereken sinir oluşumları vs görülmüş. Milyonda bir görülen bir rahatsızlıkmış. Annesi babası akrabaları eşim vs vs herkes perişan durumda. Moral olsun diye Cumartesi günü hep beraber olalım dediler bugün. Ben de size sormadan bişe demedim, yarım ağız geçiştirdim. Yarın konuşucaz. Ne olur dua edin kızlar, ben de bu çocuğu çok seviyorum... Çok üzgünüm şuanda da...

Allah şifasını versin inşallah canım

ecrin çok zor bi durum inşallah barışırsınız canım

ben de sigortaya gittim süt parasını almaya diye
meğer başvuruyomuşum 20 gün sonra bankadan alıyomuşum
o kadar süt parasını napcam bilmem
mandıra mı kursam acabası
tam tamına 89 yazıyla seksendokuz TL :ne:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kağıtla gözümü çizdim iyi mi?

nazar değdi nazar kimin gözü varsa üstümde onun gözü çıksın, çizilsin emi diye de cırladım. ahahahah çok yakında 46 raporu alırım ben size diyim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babusum o benim annem :D
Heee tememmmmmm hatirladim sonradan bennn :)
Madem her şey tastamam o zaman problemi eşin açısından fiziksel çözelim :)))

Eğer bebişin meme de emmiyorsa sende kullanabilirsin,duydunmu bilmiyorum ama
PHARMATON G115 isimli bir vitamin tavsiye ediyorum size....
Veeeee sana söyleyeceğim tek şey kullanmaya başladıktan 5 gün sonra bana dua etmeyi unutma:)))
Ha sakın aç karnına içmeyin yalnız mide kazıntısı yapıp acıktırabiliyormuş sölemedi demeyin...
İhtiyacınız olan gebelikte de kullandıgınız bütün vitaminler var icinde,içmeye başladıktan 4-5 gün sonra verdiği enerjiyi hissedeceksiniz....Ama lütfen muntazam ve aksatmadan alın.Geceleri icilince uyku kacırdıgı söyleniyor artık orasını ayarlayın kendinize göre.
Kendinde kullanırsan gösterdigin performansa şaşırıcaksın,ben bir gün yanlıslıkla 2 tane icmisim allahın sıcagında antalya gibi yerde bütün evi kaldırıp temizledim :)))))
Denemenin kimseye zararı olmaz,ama faydasını görünce bana hak vericeksiniz...
(aynı dertten bende muzdariptim eşimden dolayı,ama şimdi no problem)

strese iyi geldiğini söylemeyi unutmuşum,özellikle sınav zamanı öğretmen arkadaşlarım bizzat kendi çocuklarına içirmişler

Link yasakmış özr dilerim :S

Valla ben bu dediginiz kompl

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
süt parası ne kız? ben bilmiyodum öyle bişi hiç. ene bı anlataım bakayım gerçi 89 tl ile değil süt süt fabrikası kurar, üstüne 5i öküz olmak üzere 10 büyükbaş alır onları 1 sene besler onları satıp gökçe küçükbaş hayvancılık ltd. şti. kurarım valla.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Deminki mesajim eksik cikmis.
Teknolojik ablacim o vitamin komplksi benim bugunki kilomun temelidir.
Saglik icin mecbur kalmadigim surece asla ne icerim ne evime sokar.
Kizmiyonuz dimi bana.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
süt parası ne kız? ben bilmiyodum öyle bişi hiç. ene bı anlataım bakayım gerçi 89 tl ile değil süt süt fabrikası kurar, üstüne 5i öküz olmak üzere 10 büyükbaş alır onları 1 sene besler onları satıp gökçe küçükbaş hayvancılık ltd. şti. kurarım valla.

işyerinin bağlı olduğu sigortaya gidiyon
süt paramı ver lan diyon :D
bu kaaa
analık paranı aldın mı sen

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız dur toplu bi para aldım ben analık parasıymıydı o?

2ye küsür bi para ondan mı bahsedıyuosunuz?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
iş yerine niye iade edıyosun pardon.

ilk seferi 1.600
ikincisi de 2'ye yakınmış. gocamı arayıp sordum ee aldın ya o paranı dedi bana.

ama süt parası almadım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
haaa maaşını verdıyse tamam o zaman. benım vermedı sigortadan aldım ben.

bilmem 2 seferde aldım ben. başka bişi mi aldım kız yoksa. devlet torpıl mı gectı bana acaba ahahaa. buarada süt paramı da almışım eşim dedi. ahahaaahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar