2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

işte bende senin gibi düşünüyordum ben hep zayıf kalacam kilo almam imkansız diye
34-36 bedendim şimdi 38 zor oluyor 60 kiloya düştüm bi 3-4 kilom kaldı onuda verirsem çok iyi olacak
ama üzülme alıyosun ben 52 kiloya çıktığımda gözlerime inanamıştım :kahkaha:

inşallah laylam ogun geldiginde sana bi selam çakarım :huhuu:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yooo şok olmadım da kıymetini bil bence. bende 20 kilo aldım hepsini verdim yahu niye anlamayım halinden :) eskisi gibiyim. ama yaş ilerledikce insannın anatomik yapısı da iyice oturuyor sanırım. baya baya eskıden bacaklarım kalındı şimdi ince olan bacaklarım, belim kalınlaştı mesela. eskıden popom iyiydi şimdi değil simit bölgemden hafif yağlar taşıyor gibi.

öff ne bilim kilo kötü şey alma boşver zamanla değişiyosun nasılsa.

ya bak bide benim boyum 170 cm kotu oluyo cok zayıf olunca..nasıl insanlar kilolu insan gorunce hemen elestirmeye girişiyolarsa,zayıf goruncede oyle yapıyolar..
-aayy cok zyıfsınnn
-aaaayyy kırılcan
-ayy ruzgar cıksa ucarsın
-ayy kadın dediiğin etli butlu olur
-ayyy yemegin salcalısı kadının kalcalısı
-ayyyy annenizinki ::D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yooo şok olmadım da kıymetini bil bence. bende 20 kilo aldım hepsini verdim yahu niye anlamayım halinden :) eskisi gibiyim. ama yaş ilerledikce insannın anatomik yapısı da iyice oturuyor sanırım. baya baya eskıden bacaklarım kalındı şimdi ince olan bacaklarım, belim kalınlaştı mesela. eskıden popom iyiydi şimdi değil simit bölgemden hafif yağlar taşıyor gibi.

öff ne bilim kilo kötü şey alma boşver zamanla değişiyosun nasılsa.

hele bide 2 çocuk yapın bir kat daha yağlanıp kalınlaşıyorsun
ama sen hoş hatunsun Gökçem gayet zayıfsın

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:findikim::findikim::findikim:

çalışmak iyi geldi kız bana havam değişti valla. bi de cuma günü kendime çok özen gösteririm ben Müslümanlığın şanındandır deyüü..

ne zaman saç baş tamam olsa o gün istemsiz mutlu oluyorum bunu anladım ben.

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Buyrun size son tosuncuk halim :))bence şimdiki halinizin kıymetini bilin,kotlarıma bi giriyorum bi giremiyorum :))kamuflaja başladım ufak ufak yani,ama anane olduk artık olucak o kadar dimi :))

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
ya bak bide benim boyum 170 cm kotu oluyo cok zayıf olunca..nasıl insanlar kilolu insan gorunce hemen elestirmeye girişiyolarsa,zayıf goruncede oyle yapıyolar..
-aayy cok zyıfsınnn
-aaaayyy kırılcan
-ayy ruzgar cıksa ucarsın
-ayy kadın dediiğin etli butlu olur
-ayyy yemegin salcalısı kadının kalcalısı
-ayyyy annenizinki ::D

şşşt beni karıştırma :))))deli

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anammmmmmmm bbeikom hakikaten acil 5-6 kilo al o zaman. 1.70 boya 45-46 çok az sahiden de. bi de cidden çok zayıflık hoş değil be. azıcık olsun yani. kemik değil de et yalasın gocan. ahahahhaha babaannemin lafı bu da.

ne zaman çok zayıf kadın görse öyle derdi rahmetli.

"""ay bunun kocası kemik yalamaktan bıkmıştır.. ""

kadın haklı hacılar ne dıyım :)

laylam zayıf değilim de kilolu da değilim. normal standart dıyelim biz ona :)

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
anammmmmmmm bbeikom hakikaten acil 5-6 kilo al o zaman. 1.70 boya 45-46 çok az sahiden de. bi de cidden çok zayıflık hoş değil be. azıcık olsun yani. kemik değil de et yalasın gocan. ahahahhaha babaannemin lafı bu da.

Bir dirhem et bin ayıp örteri duymustumda bunu ilk defa duydum :))))
Ama yinede erkeklerin neden manken gibi hatunlara ayran budalası gibi baktıgını da anlamıs degilim yani :)))

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

guzel demis valla dogru.. herseyin fazlası zarar sonucta..
neyse ben bugunluk bu kilo mevzuunu kapatmak istiyorum artık midem bulandı sinirlerim ayaga kalktı halay cekiyo :smileymix:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selammm hanimmlaarrr.. nurtopu gibi 16 tane sise domatimm olduuu:deli: az oldu ama yeter yahu iki kisiyiz zati. bugunde biber kozlucem nasipse.

sabah salonda kirkayak vardi yine ama yavru. bide o ince minik olanlardan. nasil hizli gidiyo allahin cezasi. gecen sefer banyodaki kapak acikti ordan geldi dedik kesin. simdi kapaklar kapali nerden geldi bu. bu kez de iceri islak supurge aldim dusakabinde duruyodu yikanmank icin. tab ben tembellikten onu oyle birakinca a caba onun ustundeyd de oyle mi geldi dedim. ayy dunya ilacc siktik. actim simdi havalaniyo. valla icim daraldi hee. neyi sevmiyorum gelip beni buluyo:ne:

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
ananen gibi olcan bebikommm hayatta hic biseyi takmıycan,içine atmıycan vur patlasın cal oynasın 84 leri görcen böyle,Allah elden ayaktan düsürmeden bize de nasib etsin inşallah ama zor gibi :))

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Bu arada hepinizi öpüp ben kaçarım...Torunum geliyooo.markete gidicem alısveris cılgınlıgı var,kızılcık marmelatı yapıcam,hafta sonu dopdolu pazartesi okul baslıyooo çok işim var benim çok :) hadi görüsürüz kızlar byeee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar