laylaa'm ben asıl erken evlenip hirayı dogurmasam daha beklerdiiiii :hihh:
ben yaptım onu erken anneanneeeeeeeeee
iyi yapmışsın yaşlı aneannemi olur anneanne dediğin enerjik olacak torun peşinde koşturacak
laylaa'm ben asıl erken evlenip hirayı dogurmasam daha beklerdiiiii :hihh:
ben yaptım onu erken anneanneeeeeeeeee
işte bende senin gibi düşünüyordum ben hep zayıf kalacam kilo almam imkansız diye
34-36 bedendim şimdi 38 zor oluyor 60 kiloya düştüm bi 3-4 kilom kaldı onuda verirsem çok iyi olacak
ama üzülme alıyosun ben 52 kiloya çıktığımda gözlerime inanamıştım :kahkaha:
haaa maaşını verdıyse tamam o zaman. benım vermedı sigortadan aldım ben.
bilmem 2 seferde aldım ben. başka bişi mi aldım kız yoksa. devlet torpıl mı gectı bana acaba aa. buarada süt paramı da almışım eşim dedi. a
aa
yooo şok olmadım da kıymetini bil bence. bende 20 kilo aldım hepsini verdim yahu niye anlamayım halindeneskisi gibiyim. ama yaş ilerledikce insannın anatomik yapısı da iyice oturuyor sanırım. baya baya eskıden bacaklarım kalındı şimdi ince olan bacaklarım, belim kalınlaştı mesela. eskıden popom iyiydi şimdi değil simit bölgemden hafif yağlar taşıyor gibi.
öff ne bilim kilo kötü şey alma boşver zamanla değişiyosun nasılsa.
yooo şok olmadım da kıymetini bil bence. bende 20 kilo aldım hepsini verdim yahu niye anlamayım halindeneskisi gibiyim. ama yaş ilerledikce insannın anatomik yapısı da iyice oturuyor sanırım. baya baya eskıden bacaklarım kalındı şimdi ince olan bacaklarım, belim kalınlaştı mesela. eskıden popom iyiydi şimdi değil simit bölgemden hafif yağlar taşıyor gibi.
öff ne bilim kilo kötü şey alma boşver zamanla değişiyosun nasılsa.
ya bak bide benim boyum 170 cm kotu oluyo cok zayıf olunca..nasıl insanlar kilolu insan gorunce hemen elestirmeye girişiyolarsa,zayıf goruncede oyle yapıyolar..
-aayy cok zyıfsınnn
-aaaayyy kırılcan
-ayy ruzgar cıksa ucarsın
-ayy kadın dediiğin etli butlu olur
-ayyy yemegin salcalısı kadının kalcalısı
-ayyyy annenizinki :
anammmmmmmm bbeikom hakikaten acil 5-6 kilo al o zaman. 1.70 boya 45-46 çok az sahiden de. bi de cidden çok zayıflık hoş değil be. azıcık olsun yani. kemik değil de et yalasın gocan. ah
babaannemin lafı bu da.
ne zaman çok zayıf kadın görse öyle derdi rahmetli.
"""ay bunun kocası kemik yalamaktan bıkmıştır.. ""
kadın haklı hacılar ne dıyım![]()
laylam zayıf değilim de kilolu da değilim. normal standart dıyelim biz ona
anammmmmmmm bbeikom hakikaten acil 5-6 kilo al o zaman. 1.70 boya 45-46 çok az sahiden de. bi de cidden çok zayıflık hoş değil be. azıcık olsun yani. kemik değil de et yalasın gocan. ah
babaannemin lafı bu da.
ne zaman çok zayıf kadın görse öyle derdi rahmetli.
"""ay bunun kocası kemik yalamaktan bıkmıştır.. ""
kadın haklı hacılar ne dıyım![]()
laylam zayıf değilim de kilolu da değilim. normal standart dıyelim biz ona
teknolojik anne de hafiften bi ispanyol kadını havası sezdim ben. akdeniz kadını havanız var sayın anneciğim
var bir karışıklık ama bilemedim ben de,benzeten benzetene))
arada bi uyku bastırıyor ki anam anammm...