2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
beni de yaaa gökçe bu arada bizimki de bizim arada yatıyo hem de cücük kadar boyuyla öyle bi yer kaplıyo ki

kız bizimki yatakta enlemesine yatıyor. kafası benim karnımda ayakları babasının burnunun dibinde faan. bi babasının suratını sevıyor bi dönüp benimkini. sonra uykuya dalıyor yine. bi de ben yatakta yoksam basıyor yaygarayı kuzum benim. ama süperler ya.

sırf yarın sabahı beklıyorum oğlumla saatlerce aşk yaşamak için. kalktığında da pek bi şeker oluyor benım kuzu.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kız bizimki yatakta enlemesine yatıyor. kafası benim karnımda ayakları babasının burnunun dibinde faan. bi babasının suratını sevıyor bi dönüp benimkini. sonra uykuya dalıyor yine. bi de ben yatakta yoksam basıyor yaygarayı kuzum benim. ama süperler ya.

sırf yarın sabahı beklıyorum oğlumla saatlerce aşk yaşamak için. kalktığında da pek bi şeker oluyor benım kuzu.

bizimki de bi beni emiyo dönüyo hemen babasına sokuluyo babası onu öpüyo dönüyo bana emiyo ama anlık anlık hep top gibi yuvarlanıyo yan yatıyo ayaklarını babasının üstüne atıyo keyif keka yani :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bizimki de bi beni emiyo dönüyo hemen babasına sokuluyo babası onu öpüyo dönüyo bana emiyo ama anlık anlık hep top gibi yuvarlanıyo yan yatıyo ayaklarını babasının üstüne atıyo keyif keka yani :D

yeminle aynı. babaya dönüyor gülüyor oynaşıyor adamla anında bana dönüyor, emıyor (benim meme halka açık şekerim açıkta bırakıyorum gece o derece. ahahah) 2 fırt çekiyor babaya dönüyor ordan yüz üstü dönüp oturuyor ordan yine bana sokulup emmeler falan. hep hareket hep bi enerjik olma hali yani.

şahin'i gördüm görmez miyim. kafasında bez olan fotosu favorim :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yeminle aynı. babaya dönüyor gülüyor oynaşıyor adamla anında bana dönüyor, emıyor (benim meme halka açık şekerim açıkta bırakıyorum gece o derece. ahahah) 2 fırt çekiyor babaya dönüyor ordan yüz üstü dönüp oturuyor ordan yine bana sokulup emmeler falan. hep hareket hep bi enerjik olma hali yani.

şahin'i gördüm görmez miyim. kafasında bez olan fotosu favorim :)

benim de açık gece yatarken o uyuyup uyandıkça çekiyo 1-2 fırt :D

bayramdakini görmüymüydün şapkalı olanı

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kilo alamamak nedir yahu? öyle bi problem mi var yeryüzünde :))

ye ye al işte o kadar basit. bak benlen azo'ya hemileyne küçük fildik biz adeta :)))

ay şekerim beni unutmuşsun ama bende iddalı kilo alanlardanım... şimdi 57 oldum :D daha en az 5 kilo var gidecek :(
ya bak bide benim boyum 170 cm kotu oluyo cok zayıf olunca..nasıl insanlar kilolu insan gorunce hemen elestirmeye girişiyolarsa,zayıf goruncede oyle yapıyolar..
-aayy cok zyıfsınnn
-aaaayyy kırılcan
-ayy ruzgar cıksa ucarsın
-ayy kadın dediiğin etli butlu olur
-ayyy yemegin salcalısı kadının kalcalısı
-ayyyy annenizinki ::D
ahhhhh ahhhh hey gidi gidi günler........ hamile kalma calışmalarına kadar bende böyleydim.. bu tarz seyler duyardım bir zamanlar peeyyyyy kii peyyyyyyyyy.... şimdi de laylamın dedigi gibi yavaşşşşşşşşşş yavaaaaaşşşş gidiyooo.. ama ben ilk zamanlar gene cok yiyodum süt yapsın diye.. daha yeni dikkat eder oldum oda kasmadan yani, sadece cok yemiyorum yoksa rejim falan hak getire :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar