2012 Şubat Anneleri

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Deminki mesajim eksik cikmis.
Teknolojik ablacim o vitamin komplksi benim bugunki kilomun temelidir.
Saglik icin mecbur kalmadigim surece asla ne icerim ne evime sokar.
Kizmiyonuz dimi bana.

Ne münasebet neden kızayım,galiba bizim ailede yani ben ve kızlarda kilo olayı genetik ben ancak 40 ımdan sonra alabildim de kiloyu :))))

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikom sen kaç kilosun yahu. hep bi kilo alayım yakarışların var.

gokce ben kendimi bildim bileli heep yasıtlarımdan zayıfımdır..
bi hamileyken 65 kg oldum..sonra onlar hoop gitti 5 ayda..
en son gecen ay saglık ocagında cıkmıstım 50 kg tartısı bozuk degilse yani bilemicem..ama daha da verdim ben hissediyorum :bitter:
su anda belki de 46-47 bile olabilriim

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Eğer yapabildimse resmimi eklemis olmam lazım...agustos ayı itibari ile şimdiki halim,4 cocuk ve 40 ından sonra bu kadar olabildim işte..

Yapamamısım yine üfff :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ne münasebet neden kızayım,galiba bizim ailede yani ben ve kızlarda kilo olayı genetik ben ancak 40 ımdan sonra alabildim de kiloyu :))))

size bişey sormak istiyorum
benim annem çok zayıf ve kilo alamıyor son gördüğümde iyice zayıflamış ve çok halsiz üstelik çalışıyor
sizde gerçekten işe yaradımı yani enerji ve kilo aldırdımı? ona göre anneme alıp gönderecem

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
gokce ben kendimi bildim bileli heep yasıtlarımdan zayıfımdır..
bi hamileyken 65 kg oldum..sonra onlar hoop gitti 5 ayda..
en son gecen ay saglık ocagında cıkmıstım 50 kg tartısı bozuk degilse yani bilemicem..ama daha da verdim ben hissediyorum :bitter:
su anda belki de 46-47 bile olabilriim
kız bebişko bende senin gibiydim 46-47 kiloydum 20li yaşlarda hiç kilo alamazdım ilk hamileliğimde 70 kilo oldum devasal bişeydim doğumdan 40 gün içinde aldığım bütün kilolar gitti senin gibi çok üzülmüştüm
30 yaşıma geldiğimde kendiliğinden kilo almaya başladım bu hamileliğimde o kadar kilo almama ramen çok yavaş kilo veriyorum yinede zayıfım ama ben 55 kiloya düşmek istiyorum bir gardolap kıyafet olmuyor
yani demek istediğim yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaşında sonra kilo alıyosun ve kalıyor

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116

size bişey sormak istiyorum
benim annem çok zayıf ve kilo alamıyor son gördüğümde iyice zayıflamış ve çok halsiz üstelik çalışıyor
sizde gerçekten işe yaradımı yani enerji ve kilo aldırdımı? ona göre anneme alıp gönderecem

Pharmaton adlı vitamini eğer sabahları aç karnına içerse kilo aldıracağı yönünde uyarmıstı beni eczacım :))eh forumdanda onaylandıgına (bblau)göre kilo aldırdırdığı :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

kız bebişko bende senin gibiydim 46-47 kiloydum 20li yaşlarda hiç kilo alamazdım ilk hamileliğimde 70 kilo oldum devasal bişeydim doğumdan 40 gün içinde aldığım bütün kilolar gitti senin gibi çok üzülmüştüm
30 yaşıma geldiğimde kendiliğinden kilo almaya başladım bu hamileliğimde o kadar kilo almama ramen çok yavaş kilo veriyorum yinede zayıfım ama ben 55 kiloya düşmek istiyorum bir gardolap kıyafet olmuyor
yani demek istediğim yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaşında sonra kilo alıyosun ve kalıyor

ben 87 dogumluyum işte 25 yasındayım...derler ya hani bi laf var ben degisireym onu
bana kilo lazım o da şimdi lazım :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben 87 dogumluyum işte 25 yasındayım...derler ya hani bi laf var ben degisireym onu
bana kilo lazım o da şimdi lazım :D

işte bende senin gibi düşünüyordum ben hep zayıf kalacam kilo almam imkansız diye
34-36 bedendim şimdi 38 zor oluyor 60 kiloya düştüm bi 3-4 kilom kaldı onuda verirsem çok iyi olacak
ama üzülme alıyosun ben 52 kiloya çıktığımda gözlerime inanamıştım :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hamileyken bende 20 kg aldım zaten almadım degil ki ama sonra gitti hepsi gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

neyse tok acın halinden anlamazmıs zaten napalım :tskler:

yooo şok olmadım da kıymetini bil bence. bende 20 kilo aldım hepsini verdim yahu niye anlamayım halinden :) eskisi gibiyim. ama yaş ilerledikce insannın anatomik yapısı da iyice oturuyor sanırım. baya baya eskıden bacaklarım kalındı şimdi ince olan bacaklarım, belim kalınlaştı mesela. eskıden popom iyiydi şimdi değil simit bölgemden hafif yağlar taşıyor gibi.

öff ne bilim kilo kötü şey alma boşver zamanla değişiyosun nasılsa.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar