2012 Şubat Anneleri

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Bende kaçıyorum herkese iyi akşamlar...Bu arada 25 şehitimiz var bir tarafta içim üzgün,ama şurda konusurken biraz moralim düzeldi herkeseee tşk lerr byeeee

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
adennnnn kizz okurkenn kendimi gordummm. her noktasiyla. ama ben ise gitmiyorum bi farkla. bi de biz 1 aydir falan toparlaniyo gibiyiz esimle sukur.sonn sayfalarda da koptumm hee.. kiz senn nerydinn kac vakittir boyle gulmemistimmm hee. :1:
bebikommm dogru didinn bebelerle hicbisi mumkun degil. dedim ya ben zaten hic annem gibi olamadim. biz bi yere giderdik bana iltifat ederlerdi misal ben 15 yasindayim. annemde 33. benim 3 katim ona edilirdi.
ben oyle degildim ama mesela ic caamasirina gecelikere oldum olasi merakliyimdir. tirnaklarim, saclarim hep cok duzgun olurdu. hicbiyerimde tek tuy bulamazdi kimse. topuklu ayakkabilara asigim. ama simdi gor yok yani olmuyo. bende gokce gibi 4 gunde bir banyoya girebiliorum heralde. kaslarim biyiklarim bi metre. agda magda cok buyuk luks. bide kilolarim ustune eklenince pacozlarin efendisi oldum. dolayisi ile hala gebelik camasirimi giyiyorum yani.-kizgin
hayatimmm kusuz bebegim annmle. cok ciddi tartisip ayrildik. derin mevzular bizimkiler. artik istesemde gorusemiylrum. ogreniyorum nasil oldugunu ne yaptigini o kadar. belki bigun bi yerde karsilasirsak gorusuruz yine ama ayni sehirde bi kez bile karsilasmadik needense. o hatalarinin bende bosbogazligimin bedelini oduyoruz:tskler:
pikemmmm spor kadinin kadinligi da baska olurr cnm ya. ben seni gordum bide cok hos bi kadinsin. benim bi gorumcem de spor dur cok. uzun boylu sarisin falansen gibi. ama her yerde dikkat ceker goze batar. sizdeki genetik sanss :huri:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın kızlar

mannak niye çok şükür oralı değilsin
benim annem de sümbülefendi tarafında oturuyor ben de o tarafta büyüdüm hala da oturan tanıdıklarımız var

little ben yol ver gitsin ben pek tutmadım kadını
ben de nefret ederim düzenime karışılmasından ellenmesinden
ve döverim seni çocuk demesi de neyin nesi salağa bah

lilacs inşallah okulun düzene girer canım benim de ehliyet var ama anca çarpışan araba kullanıyom
geçen bindik eşimle çok eğlendim yaaa ben kullandım eşim de beni gazladı hahahahavın vın diyo hadi aşkım manyak bi de ne güzel sürüyon dio dedim çarpışan ya ondan burda da çarqmak olmasa süremezdim :D

hahahaha, ben de bineyim güzel güzel çarpışayım :)

geçici olması ümidiyle o halde. :)

inanın dinlemiyorum, dinlermiş gibi yapıyorum.
gülmüyorum güler gibi yapıyorum.

çok değişti hayatımız çok. sürekli bi etrafa dağılanları saçılanları toplama hali var üzerimde. sürekli bi koşuşturma. en son ne zaman bi film bi dizi izledim bilmiyorum bile şöyle ayaklarımı uzatıp, elimde çayım kahvemle.

kıvamsızım. tadsızım.

aynen, aynen... ve eminim çoğumuz da aynıyız...

merhaba yeni üye oldum. kızım 6 ay 17 günlük daha disimiz cıkmadı ek yiyecekler vermeye yeni başladım. yogurt meyve yiyor. dün 6 aylık aşımızı olduk 9 kilo 400 gr 68 cm olmus :)

hoş geldin, maşallah kızına

simuş yanlış anlama değil tatlım, fikrimi dedim sadece ben, layla nın yazdığını annem de hep söyler, çocuğun yediği helal, giydiği harammış... ben üstüme başıma kaliteli bişey aldığımda onu senelerce de giyebilirim deforme olmadığı için, ama kuzucuklar giyemiyo ki... ben ondan dedimdi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Laylam Nazom, ikinizde şuan online sınız yarın sizi arayacaktım, burda bulmuşken hemen söylemek istiyorum; bu hafta sonu buluşmasak acaba bana çok kızar mısınız? Başımızda bi durum var da birazdan anlatıcam, şimdi kız ağlamaya başladı...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar şuan çok keyifsizim. Canım sıkkın, dün de sıkkındı da bugün daha bi kötüyüm. Görümcemin büyük olan oğlunun (21-22 yaşındaki) bir gözünde ara ara bulanık görme sorunu, ayak parmaklarında istemsiz içe basma sorunu ve vücudunun sol tarafında ara ara gelen felce benzer bişe vardı. Doktora gidiyordu ne olduğu anlaşılsın diye, olay en son beyin mr ına kadar gitti. Mr neticesinde gözün arka kısmında kemiğe tam dayanmış bir tümör tespit edilmiş. O tümör kemiği aşındırıyormuş ve beyinde yer yer damarlaşmalar, olmaması gereken sinir oluşumları vs görülmüş. Milyonda bir görülen bir rahatsızlıkmış. Annesi babası akrabaları eşim vs vs herkes perişan durumda. Moral olsun diye Cumartesi günü hep beraber olalım dediler bugün. Ben de size sormadan bişe demedim, yarım ağız geçiştirdim. Yarın konuşucaz. Ne olur dua edin kızlar, ben de bu çocuğu çok seviyorum... Çok üzgünüm şuanda da...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar şuan çok keyifsizim. Canım sıkkın, dün de sıkkındı da bugün daha bi kötüyüm. Görümcemin büyük olan oğlunun (21-22 yaşındaki) bir gözünde ara ara bulanık görme sorunu, ayak parmaklarında istemsiz içe basma sorunu ve vücudunun sol tarafında ara ara gelen felce benzer bişe vardı. Doktora gidiyordu ne olduğu anlaşılsın diye, olay en son beyin mr ına kadar gitti. Mr neticesinde gözün arka kısmında kemiğe tam dayanmış bir tümör tespit edilmiş. O tümör kemiği aşındırıyormuş ve beyinde yer yer damarlaşmalar, olmaması gereken sinir oluşumları vs görülmüş. Milyonda bir görülen bir rahatsızlıkmış. Annesi babası akrabaları eşim vs vs herkes perişan durumda. Moral olsun diye Cumartesi günü hep beraber olalım dediler bugün. Ben de size sormadan bişe demedim, yarım ağız geçiştirdim. Yarın konuşucaz. Ne olur dua edin kızlar, ben de bu çocuğu çok seviyorum... Çok üzgünüm şuanda da...
Allah şifa versin canım yaa gençliğine bağışlasın çok üzüldüm
konu sağlık ne kusura bakacaz aşk olsun daha sonra buluşuruz
Allah annesine babasına bağışlasın

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

:( Rabbim korusun... Çok zor birşey söylemek simuş... :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Allah şifa versin canım yaa gençliğine bağışlasın çok üzüldüm
konu sağlık ne kusura bakacaz aşk olsun daha sonra buluşuruz
Allah annesine babasına bağışlasın

Sağol Laylam Allah razı olsun. İçim içimi yiyor ama çocuğa karşı hep güldüm bugün, dalga geçtim falan. Yazık o da kendini öyle hazırlamış ki kötü şeylere ağlamamak için zor tuttum kendimi... Allahım cümlenin evlatlarına sağlık sıhhat versin, içi sıra bizimkilere de... Amin...

:( Rabbim korusun... Çok zor birşey söylemek simuş... :(

..... Sağol Lidılım cidden çok ama çok zor....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
simuss cok gecmis olsun cnm. allah t ez zamanda versin sifasini insallah. ailesine cok zordur eminim. kimseyi evladiyla sinamasin rabbim.

ben com yakin zamanda duydum kiz simuss boyle bisi. o da cok gencmis. valka izmirde olsan ayni kisiden bahsediyosun dicem

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin çok üzüldüm.İyi huyludur inşallah ya, belli olmuş mu?

Kızlar geçmişi artık okuyamıyorum. İşten kimse yokken giriyorum, o kısıtlı zamanda da artık sohbet etmeyi tercih ediyorum. Son sayfa hariç hiçbirşeyden haberim yok. Akşam eve gidiyorum, 22:00'a kadar yemek ye, topla. Kuzey ile oyna derken vakit hızlıca geçiyor.
Zaman zaman cevap veremeden çıkabilirim kimse kızmasın emi.

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116

Rabbim acil şifalar versin inşallah :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azom gece 10 da mı eve gidiyosun? çok zor olmuyor mu ya? oğlunu ne zaman görüyorsun yahu? ben 5.30 da evdeyim. 9.30 10 arası gece uykusuna yatıyor aden (maşallah çok düzene girdi kuzum işe başladıktan sonra) o kadar hasret kalıyorum ki yetmiyor o 3-4 saat bana.

Rabbim yardımcın olsun tatlım ya hakikaten çok zormuş şartlar :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar