2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba kızlar,

geçmişe bakamıyorum. en son Gökçemin yazdığını gördüm laylamın alıntısından. beni anlatmışsın şekerim. tam düzeldi artık diyorum, bakıyorum yine benzer şeyler...bu sıkıntıyı ben mi yaratıyorum, yoksa eşimin de payı var mı, onu bile tam anlamıyla çözebilmiş değilim. kimseyle paylaşamadığım için de daha bir çaresiz hissediyorum. en kısa zamanda ortadan kalksın istiyoruuuum :bitter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar nasilsiniz?
Birkac gundur gecmisi bile okuyamadim herkes iyi dimi?
Gokcenin mesaji okudum sadece. Gokceyi okudum ama kendimi okudum sandim.
Bir ara iyilestik gibime gelmeye baslamisti ama tatilde yine hortladi olumsuz duygularim. Eee ne zamandir bu kadar uzun ve bu kadar basbasa vakit gecirmemistik.
Yine tahammul edemiyorum kendisine.
Yalniz eskisinden farkli olarak o da bana tahammul edemiyor artik. Neden mi? Cunku kendisinden cocugun sorumlulugunu paylasmasini istiyorum hatta buna mecbur birakiyorum.
Rahati bozyldugu icin kiziyor,cocukla ugrasmak kolay degil zorlaniyor,ama yapmam da diyemiyor. Hirslaniyor bana.
Cunku eski bblau kimseden bisey istemez her isini kendi gorur kimseyi zorda birakmazdi. Bisey oldumu da yardim isteseydin istemedinki derdi esim.
Ýstemedigim icin vicdan azabi da duymuyordu.

Simdi istiyorum isine gelmiyor.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kizlar nasilsiniz?
Bir ara iyilestik gibime gelmeye baslamisti ama tatilde yine hortladi olumsuz duygularim. Eee ne zamandir bu kadar uzun ve bu kadar basbasa vakit gecirmemistik.
Yalniz eskisinden farkli olarak o da bana tahammul edemiyor artik. Neden mi? Cunku kendisinden cocugun sorumlulugunu paylasmasini istiyorum hatta buna mecbur birakiyorum.
Rahati bozyldugu icin kiziyor,cocukla ugrasmak kolay degil zorlaniyor,ama yapmam da diyemiyor. Hirslaniyor bana.
Cunku eski bblau kimseden bisey istemez her isini kendi gorur kimseyi zorda birakmazdi. Bisey oldumu da yardim isteseydin istemedinki derdi esim.

babusum nasılsın ? ada nasıl ?

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
of canım sıkılıyo ya uykum geldi oğlumu özledim

teknolojik anne o ilaca baktım ama emzirirken olmuyo dimi ben de alıp içeyim ya yorgunum halsizim isteksizim her konuda ama
korkudan banyo bile yapamıyorum :D kokucam yakında belki de koktum :deli:

Valla biz bebikommm la burda hirayı doktora götürdügümüzde ben özellikle sordum kullansınmı diye..tabi benim kızım pür makyajlı olunca dr şöyle bir baktı hic de ihtiyacı var gibi görünmüyo dedi :)))))
İçindeki Ginseng anne sütüne gecince bebisleriniz fazla enerjik olabilirmiş..tek sakıncası bu yoksa gerisi sadece vitamin kompleksi zaten...
Ve inanın eczacılar da dr'lar kendileri de kullanıyorlar bunu..bende şu anda bana tavsiye eden eczacı arkadaşıma duacıyım,sayesinde teknolojik anneyken süper enerjik ve teknolojik oldum :)))

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Valla biz bebikommm la burda hirayı doktora götürdügümüzde ben özellikle sordum kullansınmı diye..tabi benim kızım pür makyajlı olunca dr şöyle bir baktı hic de ihtiyacı var gibi görünmüyo dedi :)))))
İçindeki Ginseng anne sütüne gecince bebisleriniz fazla enerjik olabilirmiş..tek sakıncası bu yoksa gerisi sadece vitamin kompleksi zaten...
Ve inanın eczacılar da dr'lar kendileri de kullanıyorlar bunu..bende şu anda bana tavsiye eden eczacı arkadaşıma duacıyım,sayesinde teknolojik anneyken süper enerjik ve teknolojik oldum :)))

hadi ya o kadar diyosun
ay oğlum maşallah yeteri kadar enerjik daha enerjik olursa annem beni gebertir :D
biter bitmez emzirme alıp içicem yoksa hiçbişeye halim yok
normalde üşengeçtim şimdi iyice üşengeçleştim
aa bi de ananem üşengecin çocuğu olmaz derdi :deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hadi ya o kadar diyosun
ay oğlum maşallah yeteri kadar enerjik daha enerjik olursa annem beni gebertir :D

aahaha o lafı bende duydum nedense :D
üşenenin ne oglu ne kızı..diye ama kimin soledigini hatırlamıyom...
banyo yapmaya niye korkuyon gı ? yorulcan diye mi :deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selam kizlar nasilsiniz?

ohhhh iyi yapıyosun valla babuşum hatta daha fazlasını yap nasıl alışırlarsa öyle gidiyorlar demedi demeyin:sılakonda:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babusum nasılsın ? ada nasıl ?

İyiyim canim sen nasilsin?
Ada da iyi masallah su an sezlongda uyuyo :)
Burda cok hareketlendi cocuk dakika durmuyo surekli biseyler karistiriyo hoplamak istiyo herseye dokunmak istiyo,mik mik mik...
Bu arada emeklemeye calisiyo popoyu havaya dikiyo ayagin birini cekiyo ama dizler uzerinde fazla duramiyo yigiliyo :)
Bi de alkis yapmayi ogrettim ben de sizlerden duyup. Bi guzel yapiyo buyuk insan gibi :) alkis kizim diyorum basliyo alkislamaya :)
Alkislamaya baslayinca solak oldugu da kesinlesti.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aahaha o lafı bende duydum nedense :D
üşenenin ne oglu ne kızı..diye ama kimin soledigini hatırlamıyom...
banyo yapmaya niye korkuyon gı ? yorulcan diye mi :deli:

kocamın fikfik'e daveti banyo yapalım mı prenses?
ben şimdi banyo yapcam ne zaman desem hemen atlıyo harbi miiiiiiiiiiiiiiiii
ben de korkuyom yıkanmaya fikfik isticek diye :deli:

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
hadi ya o kadar diyosun
Bence de bir yere not edin ve emzirme biter bitmez başlayın...ama unutmayın en az 5 gün düzenli icince görüceksiniz..Çünkü ben 3.günün sonunda hani bisey olmuyo diye eczacımı fırcaladıgımda bekle bakalım boş vitamin depoların bir dolsun demişti..
Ahahha dolduda taşıyoooo :))))Benim pek ihtiyacım yoktu ama eşim için süper oldu artık akşamları uyumuyo :)))Hani şu yemek yer yemez uyuyanlardandı da kendileri :p
Bana da stres yönünden çok iyi geldi lay lay lommm hatta bebikommm bile ay anne sen nasıl bu kadar sakin olabiliyosun demişti hatırlar heralde ????bebişkom?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bence de bir yere not edin ve emzirme biter bitmez başlayın...ama unutmayın en az 5 gün düzenli icince görüceksiniz..Çünkü ben 3.günün sonunda hani bisey olmuyo diye eczacımı fırcaladıgımda bekle bakalım boş vitamin depoların bir dolsun demişti..
Ahahha dolduda taşıyoooo :))))Benim pek ihtiyacım yoktu ama eşim için süper oldu artık akşamları uyumuyo :)))Hani şu yemek yer yemez uyuyanlardandı da kendileri :p
Bana da stres yönünden çok iyi geldi lay lay lommm hatta bebikommm bile ay anne sen nasıl bu kadar sakin olabiliyosun demişti hatırlar heralde ????bebişkom?

anam çok merak ettim yaaaa
şimdi eşime içirsem ben poku yerim enerjisiz ıhh olmaz beni beklesin hahahaha

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

kız sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun emi :)
deli manyak yaa :D ahahah o zaman sana 'banyo yapcam' yerine baska bi cumle bulalım sifreli bisey,asla banyoyu duşu cagrıstırmayan :D

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116

Ay hic güleceğim yoktu çok yaşa sen emi..eeee iyiya iste hem banyo yaparken aradan cıkmıs olur zamandan tasarruf...Kız sonra bi de adamlara kızıyonuz böle kıyın kıyın nereye kadar kacıcanız ?Hala pesinizde koşan kocalarınıza sahip cıkın sahiiip sonra pişman olursunuz :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

he yaa..walla ben icersem sırf yan etkisi olan kilo aldırma yuzunden iccem enerjisin gectim haha

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ay hic güleceğim yoktu çok yaşa sen emi..eeee iyiya iste hem banyo yaparken aradan cıkmıs olur zamandan tasarruf...Kız sonra bi de adamlara kızıyonuz böle kıyın kıyın nereye kadar kacıcanız ?Hala pesinizde koşan kocalarınıza sahip cıkın sahiiip sonra pişman olursunuz :)

kocam zaten her konuda çok tasarrufludur
ondan mutfakta yapması gereken bişey istesem ve git önce ellerini yıka gel desem
hemen böyle yapar
e o zaman çişimi de yapayım bari
hani toplu yıkasın elini hahahahahahahha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar