kız ben freehand ve photoshop'un derslerini veriyodum bi zamanlar.. ehehehya photoshop öğreneyim dedim kendikendime bi poh anlamadım salak mıyım acabası
nette dersleri falan var ama bilenler de sanki biz de biliyomuş gibi anlatmış anlamıyom hıh:bitter:
Kayrayı uyutalı yarım saat oldu biri zile basıyor ama alacaklı gibi kesin tanıdık değil çünkü zila basıyor tanıdıklar bilirlerki bebek var kapıyı tıklatırlar gerizekalı 5-6 defa üst üste çaldı bende tuvaletteyim sonuçta çocuk uyandı kapıyı açtım adamın biri duşakabin ölçüsü almaya geldim kapıyıda açmıyorsunuz diye bana çıkıştı ne duşakabini kardeşim zor uyuttuğum çocuğuda uyandırdın bence hemen kaybol çok sinirliyim git kimi arıyosan görevliye sor deyip kapıyı son sürat kapattım halen sinirim yatışmadı:sılakonda:
:bestas::bestas:
Kayrayı uyutalı yarım saat oldu biri zile basıyor ama alacaklı gibi kesin tanıdık değil çünkü zila basıyor tanıdıklar bilirlerki bebek var kapıyı tıklatırlar gerizekalı 5-6 defa üst üste çaldı bende tuvaletteyim sonuçta çocuk uyandı kapıyı açtım adamın biri duşakabin ölçüsü almaya geldim kapıyıda açmıyorsunuz diye bana çıkıştı ne duşakabini kardeşim zor uyuttuğum çocuğuda uyandırdın bence hemen kaybol çok sinirliyim git kimi arıyosan görevliye sor deyip kapıyı son sürat kapattım halen sinirim yatışmadı:sılakonda:
:bestas::bestas:
bebikom koydum da görmemişsindir. avatarımdaki de benim bebem işte aynısı şimdi de) değişmedi kuzum 2 ay önceki hali bu sanırım.
gelelim özene bakımlı olmaya vesaire.
valla kızlar küçük çocuğu olup eskisi gibi bakımlı olmak, sürkli güzel seksi iç çamaşırlarıyla, efendime söyliyim geceliklerle falan yatmak, saçların sürekli fönlü bakımlı ve mis gibi kokması, bacaklardaki tüylerin (benim sadece bacaklarda kaldı. hamile kalınca bıraktım epilasyonu) her banyoda alınması falan zor zanaat. (benim ağdaya, jilete, tüy dökücü kremlere kısaca her şeye alerjim var kabarıyor cildim hemen)
mesela işin ilk günü kalkıp sabahın 6sında banyo yaptım saçımı fönledim makyaj yaptım. ama hala o günün banyosuyla duruyorum ve inanın yapacak vaktim yok. saçım her daım tepeden toplu artık. dökülüyor, solgun ve bakımsız. her akşam Adeni uyuttuktan sonra kalkıp banyo yapmaya girişiyorum ya kendimi adenın kıyefetlerin yıkayıp asarken, ya bulaşıkları yerleştirirken ya da evi toplarken buluyorum. saate bı bakıyorum 12 olmuş. sabah kalkar yaparım dıye yatıyorum sabah saatı erteleye erteleye bi hal oluyorum
çok bunalımdayım aslında bakmayın. kocamla paylaştığım hiç bişey yok artık. değil birbirimize vakit ayırmak brbirime tahamülümüz yok gibi bu aralar. sürekli bi tartışma hali. sürekli bi yılgınlık hali var üzerimde. yorgunum, eşimin düz mantık olmasından, empati kuramamasından, her olayı illa ailesine bağlama arzusundan...
4 akşamdır seni seviyorum diyor bana ve ben boş gözlerle ona bakıyorum. cevap vermediğim için bunun yüzünden de tartışıyoruz.
biliyorum ama sevmıyor. sevıyor ama anne olduğum için artık. kadını değilim sanki. kadın bile değilim sanki. hayatımızda ne tutku var ne bişey. alelade iltifatlar, hızla yenmiş akşam yemekleri, sohbet muhabbet eğlence sadece Aden'i izlerken.
en son ne zaman seviştik hatırlamıyorum bile
çocuk mu böyle yaptı bizi, herkesin mi böyle bu süreci ya da bitmiş bazı şeyler bilmiyorum!
çok bunalımdayım aslında bakmayın. kocamla paylaştığım hiç bişey yok artık. değil birbirimize vakit ayırmak brbirime tahamülümüz yok gibi bu aralar. sürekli bi tartışma hali. sürekli bi yılgınlık hali var üzerimde. yorgunum, eşimin düz mantık olmasından, empati kuramamasından, her olayı illa ailesine bağlama arzusundan...
4 akşamdır seni seviyorum diyor bana ve ben boş gözlerle ona bakıyorum. cevap vermediğim için bunun yüzünden de tartışıyoruz.
biliyorum ama sevmıyor. sevıyor ama anne olduğum için artık. kadını değilim sanki. kadın bile değilim sanki. hayatımızda ne tutku var ne bişey. alelade iltifatlar, hızla yenmiş akşam yemekleri, sohbet muhabbet eğlence sadece Aden'i izlerken.
en son ne zaman seviştik hatırlamıyorum bile
çocuk mu böyle yaptı bizi, herkesin mi böyle bu süreci ya da bitmiş bazı şeyler bilmiyorum!