2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ya photoshop öğreneyim dedim kendikendime bi poh anlamadım salak mıyım acabası :tskler:

nette dersleri falan var ama bilenler de sanki biz de biliyomuş gibi anlatmış anlamıyom hıh:bitter:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Littlecım düzene karışma benide rahatsız eder genelde ama kırmızı çizgi seni döverim bak lafıdır... mutemelen boşa söyledi kadıncagız ama agıza alınması bile cok rahatsız edici...

Dünyam gecmiş olsun kuzucuga ya...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kislarr.. defne iki gundurr gun boyu mizildiyo. yeminle tansyonumm dustu.zati kendi tansiyonum 9-5 nabiz sifir oldum sanirsam bu durumda.hani apartman komsusunda tadilat olur da aksama kadar matkap sesiyle gun bitirmeye calisir olmadi evden kacarsinizya. oyle bisi ama ben evden kacamiyorum zira matkabim elime yapisik:D annem diyorumm 10 sn ye bi dur yaa iiiihh iihhhh surat burusuk. fuara gittik aksam arkadasla yok izmir fuari iyice bitmis artik. resmen acikhava tansas olmus. her yer gida reyonu. benim kizz gece boyu tik cikarmadan uyudu. harbi babaci bu hee.:ne: neyse simdi icerde 30 kg domates beni bekliyo. kis domatesine anca geldi sira. annem yolda gelir az sonra. 3 kg da biber kozlucem.
lidirrrr esime dedim bugun ben netteki annelerle buluscam.se yedin iyice kafayi didi bana:D neyse en son 14 une daha cok var konusuruz dedi gitti. pek hayir demez kocambana. kabul edicek yani buyuk ihtimalle. yok etmezse baska bi plan dusunuruz:D
bebikomm foto koyamiyorum cnm pc yine gitti cunku.1 ay daha yok. okuyup yazmakta bile zorlanmaktaym yani o derece. :ne:
lilacss gec degill tatlimm simdi baslasan direksiyon dersine 1 senede pisersin iyice. o arada da ufak ufak kullanirsin. yoluna girer insallah hepsi
simmusssen vasitasiyla annemi anayim. 4 yildir gormuyorum kulaklari cinlasin diyim. ben annemi az gorurdum ama bana cok sey ogretti. hep sey derdi bi kadin gozluksuz,kemersiz, cantasiz sokaga cikmamali. hic makyaj yapmiyosan bile alligin rimelin hep yuzunde olsun.parfum kadinin aynasidir. sokakta sacini kivirip ensesinden tokalamis bi kadin goruyosan bil ki o kadin bakimsizdir genelde.dolabinda guzel kesimli bi jean in,guzel bi siyah elbisen,bir cift siyah
topuklu ayakkabin,bir iyi kesimli gomlegin hep olsun. gibi gibii seyler. kendisi boyle oldugundan bunlari benim beynime oyle bi islemis
kii beyin olarak bunun disina cikmaiyorum hayatimda o yokken bile. hic annem kadar bakimli,ozenli ve becerikli olamadim maalesef o ayri. ama olayin ozeti bu. kadin kendi imkani olmasina ragmenn kendisi kotu gorunuyosa ve giyiniyosa cocuga da aynisini yapacaktir. on teker nereye arka teker oraya mecburen. parasi olup harcamayana da hastayimm kefene koyup goturcek. gerci insan istediktensonra az parayla da cok sik gorunebilir. eskidenmis giyinemeyen insanlar artik semt pazarlari bile magaza gibi-kizgin

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hadi ya pike valla zor geldi bana hiçbişi anlamadım

ecrin niye görmüyosun anneni canım

ben bakımsızım valla
dökülüyorum desem yeridir
çalıştığım yer şık ben paspal :D
napıyım ya rahatımdan vazgeçemiyorum
topuklu ayakkabı elbise etek giyemiyorum
hep salaş tam salaş yani

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kayrayı uyutalı yarım saat oldu biri zile basıyor ama alacaklı gibi kesin tanıdık değil çünkü zila basıyor tanıdıklar bilirlerki bebek var kapıyı tıklatırlar gerizekalı 5-6 defa üst üste çaldı bende tuvaletteyim sonuçta çocuk uyandı kapıyı açtım adamın biri duşakabin ölçüsü almaya geldim kapıyıda açmıyorsunuz diye bana çıkıştı ne duşakabini kardeşim zor uyuttuğum çocuğuda uyandırdın bence hemen kaybol çok sinirliyim git kimi arıyosan görevliye sor deyip kapıyı son sürat kapattım halen sinirim yatışmadı:sılakonda:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ecrin'im...bende bi kadınınher zaman bakımlı olmasından yanayım tabi imkanları el verdikce...bakım demek illa pahalı seyler giyip,sürekli makyajlı durmak degildir..ama elzem seyleri hep yaparsın mesela kuafor ihtiyacını aksatmican,orman kackını gibi dolasmican,evde bile sac bas darmadagın ustun lekeli olmicak..evini ve kendini temiz tutcan..dısarı cıkarken hem sen esinin yanına hem esin senin yanına yakıscak..yatarken ozenli giyincen ne bilim gecelik olur sık pijama olur bilmem ne..
ii guzel de evde ufacık bi velet varken bunları nası yapcan :D
benim babannemde parfum hastasıdır kadın 80 yasında hala daha parfum sıkar..ben topuklu ayakkabı giymeyi sevmem ozel bi yere gidiyosam giyerim bi tek yoksa hep babet,duz ayakkabılar,parmak arası terlikler falan..
sacım da hep toplu su sıralar cunku coooooooooooook dokuluyo yaa :bitter:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kayrayı uyutalı yarım saat oldu biri zile basıyor ama alacaklı gibi kesin tanıdık değil çünkü zila basıyor tanıdıklar bilirlerki bebek var kapıyı tıklatırlar gerizekalı 5-6 defa üst üste çaldı bende tuvaletteyim sonuçta çocuk uyandı kapıyı açtım adamın biri duşakabin ölçüsü almaya geldim kapıyıda açmıyorsunuz diye bana çıkıştı ne duşakabini kardeşim zor uyuttuğum çocuğuda uyandırdın bence hemen kaybol çok sinirliyim git kimi arıyosan görevliye sor deyip kapıyı son sürat kapattım halen sinirim yatışmadı:sılakonda:

laylam adam dusakabin olcusu alcam diye gelmis ama boyunun olcusunu almıs da gitmiss senden :)
:miyagi:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

densiz mi ararsın tatlım işte... amam bebikomun lafını begendim bak... duşakabin yerine agzının payını almış.. eheheh :D

zilli napan?? :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Pikoş yaaa..
ben senin msn adresini istiyom tabi eger kullanıyosan ve tabi eger vermek istersen :huhuu:

onu kullanmıyom face kullanıyom dersen,bende de face yok maalesef :tskler:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bebikom koydum da görmemişsindir. avatarımdaki de benim bebem işte aynısı şimdi de :)) değişmedi kuzum 2 ay önceki hali bu sanırım.

gelelim özene bakımlı olmaya vesaire.

valla kızlar küçük çocuğu olup eskisi gibi bakımlı olmak, sürkli güzel seksi iç çamaşırlarıyla, efendime söyliyim geceliklerle falan yatmak, saçların sürekli fönlü bakımlı ve mis gibi kokması, bacaklardaki tüylerin (benim sadece bacaklarda kaldı. hamile kalınca bıraktım epilasyonu) her banyoda alınması falan zor zanaat. (benim ağdaya, jilete, tüy dökücü kremlere kısaca her şeye alerjim var kabarıyor cildim hemen)

mesela işin ilk günü kalkıp sabahın 6sında banyo yaptım saçımı fönledim makyaj yaptım. ama hala o günün banyosuyla duruyorum ve inanın yapacak vaktim yok. saçım her daım tepeden toplu artık. dökülüyor, solgun ve bakımsız. her akşam Adeni uyuttuktan sonra kalkıp banyo yapmaya girişiyorum ya kendimi adenın kıyefetlerin yıkayıp asarken, ya bulaşıkları yerleştirirken ya da evi toplarken buluyorum. saate bı bakıyorum 12 olmuş. sabah kalkar yaparım dıye yatıyorum sabah saatı erteleye erteleye bi hal oluyorum :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikom koydum da görmemişsindir. avatarımdaki de benim bebem işte aynısı şimdi de :)) değişmedi kuzum 2 ay önceki hali bu sanırım.

gelelim özene bakımlı olmaya vesaire.

valla kızlar küçük çocuğu olup eskisi gibi bakımlı olmak, sürkli güzel seksi iç çamaşırlarıyla, efendime söyliyim geceliklerle falan yatmak, saçların sürekli fönlü bakımlı ve mis gibi kokması, bacaklardaki tüylerin (benim sadece bacaklarda kaldı. hamile kalınca bıraktım epilasyonu) her banyoda alınması falan zor zanaat. (benim ağdaya, jilete, tüy dökücü kremlere kısaca her şeye alerjim var kabarıyor cildim hemen)

mesela işin ilk günü kalkıp sabahın 6sında banyo yaptım saçımı fönledim makyaj yaptım. ama hala o günün banyosuyla duruyorum ve inanın yapacak vaktim yok. saçım her daım tepeden toplu artık. dökülüyor, solgun ve bakımsız. her akşam Adeni uyuttuktan sonra kalkıp banyo yapmaya girişiyorum ya kendimi adenın kıyefetlerin yıkayıp asarken, ya bulaşıkları yerleştirirken ya da evi toplarken buluyorum. saate bı bakıyorum 12 olmuş. sabah kalkar yaparım dıye yatıyorum sabah saatı erteleye erteleye bi hal oluyorum :(

kacırdım demek..tüh..biliyom o da Aden'in fotosu ama hani baska koydunmu demek istedim..
o dedigin dogru hele su kıl tuy meselesi var ya cok uyuz bisey..
bende ise gdierken heer gun makyaj yapıyodum gece vardiyasında bile gerci bizde şarttı yapmazsan vardiyaya almazlardı walla.. ben orda bıktım makyajdan parfumden topuklu ayakkabıdan iste..dedim ulen bi gun su isi bırakırsam bidaha makyaj falan yapmicam topuklu ayakkabı giymicem dedim..
o yuzden savsaklıyom simdi de hiiic elim gitmio makyaja mukyaja

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çok bunalımdayım aslında bakmayın. kocamla paylaştığım hiç bişey yok artık. değil birbirimize vakit ayırmak brbirime tahamülümüz yok gibi bu aralar. sürekli bi tartışma hali. sürekli bi yılgınlık hali var üzerimde. yorgunum, eşimin düz mantık olmasından, empati kuramamasından, her olayı illa ailesine bağlama arzusundan...

4 akşamdır seni seviyorum diyor bana ve ben boş gözlerle ona bakıyorum. cevap vermediğim için bunun yüzünden de tartışıyoruz.

biliyorum ama sevmıyor. sevıyor ama anne olduğum için artık. kadını değilim sanki. kadın bile değilim sanki. hayatımızda ne tutku var ne bişey. alelade iltifatlar, hızla yenmiş akşam yemekleri, sohbet muhabbet eğlence sadece Aden'i izlerken.

en son ne zaman seviştik hatırlamıyorum bile :(

çocuk mu böyle yaptı bizi, herkesin mi böyle bu süreci ya da bitmiş bazı şeyler bilmiyorum! :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
çok bunalımdayım aslında bakmayın. kocamla paylaştığım hiç bişey yok artık. değil birbirimize vakit ayırmak brbirime tahamülümüz yok gibi bu aralar. sürekli bi tartışma hali. sürekli bi yılgınlık hali var üzerimde. yorgunum, eşimin düz mantık olmasından, empati kuramamasından, her olayı illa ailesine bağlama arzusundan...

4 akşamdır seni seviyorum diyor bana ve ben boş gözlerle ona bakıyorum. cevap vermediğim için bunun yüzünden de tartışıyoruz.

biliyorum ama sevmıyor. sevıyor ama anne olduğum için artık. kadını değilim sanki. kadın bile değilim sanki. hayatımızda ne tutku var ne bişey. alelade iltifatlar, hızla yenmiş akşam yemekleri, sohbet muhabbet eğlence sadece Aden'i izlerken.

çocuk mu böyle yaptı bizi, herkesin mi böyle bu süreci ya da bitmiş bazı şeyler bilmiyorum! :(

yok canım sadece sen degilsindir emin ol..birebir aynı olmasada eminim hepimizin benzer problemleri var su sıralar..
cocuk baslı basına sebep degil bence ama etken sonucta cunku hayatlarımızı tamamen degistirdi bebeklerimiz..
artık daha az zamanımız var cogu sey icin,dedigin gibi aksam yemeklerimizi agır agır yiyemiyoruz,evin icinde süzüle süzüle salınamıyoruz,basbasa verip iki cift laf edemiyoruz cunkku tam orta yerinde hiyeyyyy diye bi ses ben burdayım diyo :)
ee,onceden bunları yapabiliyoken simdi yapamıyo olmak bi sinirlerini bozuyo tabi insanın..sonrasında ortaya cıkan gerginlik ufacık bi soz veya bakıslaa daha da buyuyo,sonra tartısmalar kavgalar..is cıgrından cıkıyo..kimsenin kimseye anlayıs gosterecek empati yapacak hali hayrı yokki gokcecim..esinden empati bekleyerek kendini daha fazla yıpratma..
ama ben suna inanıyorum ki,bu bebeler sayesinde kim neymis onu goruyoruz..ve sonunda saglam olanlar ayakta kalıcak herseye ragmen..elbet bu cocuklar buyuyecek,ne zaman yatıp kalkıcagını bilecekler,yemeklerini kendileri yiyecekler vs..
yani gecicek bunlar,esini seviyosan gercekten,sabret pisman olmazsın..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

tatlım bu konu civarında muhabbetimiz olmuştı burada sanırım sen yokken... aşagı yukarı durumlar benzer, umarım gecici bir sürectir bu durum...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
haa bide;
ecrin'e onermistim aldımı bilmiyorum ama eger okurum diyosan her gun bir sayfa bile okusan,wc deyken bile okusan kardır..sana bi kitap adı vereyim,
ben o kitabı okuduktan sonra bakıs acımı degistirebildim,artık eskiden acayip gucume giden seyleri bile sallayabiliyorum..gercekten faydalı..
belki okumussundur bile bilmiyorum

'erkekler marstan,kadınlar venusten'
john gray

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar