2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
O zaman ben yarın Nazoyu ariim soriim sana da haber ederim. :) Bana kalsa yatıcam aslında, kendime zaman ayırmak falan hikaye... Deee korkudan yatamıyorum. Benimki 11 den sonra iyice sapıtıyo, yatacam bağıra bağıra ağlayacak ben sinirlenecem falan filan. Valla şuan kollarım bilgisayarın tuşlarına basmaya bile zor kalkıyo. Hasta mı oldum nedir...

tamam canım siz konuşun bana haber verin
inşallah hasta olmazsın heralde yorgunluktan bende yatmayı düşünüyorum benimkide iki defa uyandı umarım ben yatınca hemen kalkmaz

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

eskiden simuşum bi alan bi alamayan kesim vardı en azından benim çocukluğumda öyleydi
şimdi parası olan kaliteli olmayan pazardan yada ucuz yerlerden alıyor nihayetinde giyiniyor yani
dediğin gibi alım gücü varken çocuğunu paspal gezdiren anne kendiside paspaldır ben elimden geldiğince çocuklarımı iyi ve temiz giydirmeye çalışırım

Tabi canım, biz de zaradan mothercare den giyinmediK benim kışlıklarımı hep annem örermiş, bi bez buldukmu kendimiz dikerdik diyo. Bırak üstümüze başımıza almayı, kıçımıza bezi zor bulurmuş annemler. Ama aylık da nerdeyse 8-10 bin geliri olup da aman param gitmesin ne gerek var diye düşünüp 10 liralık tişörtü pahalı bulup sağdan soldan aldığını giydiren insanları da anlamıyorum ki benim kastettiğim de tam olarak böyle davranan bu mantaliteye sahip insanlardı...

tamam canım siz konuşun bana haber verin
inşallah hasta olmazsın heralde yorgunluktan bende yatmayı düşünüyorum benimkide iki defa uyandı umarım ben yatınca hemen kalkmaz

Sanırım yorgunluktan Laylam yaaa şunu besliim de yatiim bari, vücudumda ağrımayan yerim yok, valla popomun üstünde zor oturuyorum. Kocaman öperim canım, yarın Nazomla konuşur sana dönüş yaparım. Öptüm.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
iyi geceler kızlar noruyonuz ?
yogurrt mayalicam da sütün ılımasını bekliyorum o sırada bakayım dedim 1o dakika..sonra yatmaya giderim insallah
bende cok yorgunum bitmek bilmiyo bu yorgunluk uykusuzluk ya poff..
bide siz ne guzel buluscaksınız yaa fotograf cekmeyi unutmayııınnnn

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Simuş'um
bak o konuda haklısın..varyemezlere bende gıcık olurum ha ama tam tersi gosteris icin giydirip te şurdan aldım bu kadar para verdim diyenlere hepten gıcık olurum..
ben hayatta kendimi yada aldıgımı,evimdekini,esimi,isimi ovmem ovunmeyi sevmem ne oyle insanların gozune sokar gibi..

ama dedigin gibi bi kadın kendi temiz duzenli guzel giyiniyosa,cocugunu da oyle giydricek,aldıkları marka olmasa bile yakıstırıcak temiz tutcak..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi geceler kızlar noruyonuz ?
yogurrt mayalicam da sütün ılımasını bekliyorum o sırada bakayım dedim 1o dakika..sonra yatmaya giderim insallah
bende cok yorgunum bitmek bilmiyo bu yorgunluk uykusuzluk ya poff..
bide siz ne guzel buluscaksınız yaa fotograf cekmeyi unutmayııınnnn

sanada iyi geceler bebişkom bende dayanamıcam yatıyorum
foto tabiki çekeriz kısmet olursa sizede havamızı atarız:kahkaha:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

sanada iyi geceler bebişkom bende dayanamıcam yatıyorum
foto tabiki çekeriz kısmet olursa sizede havamızı atarız:kahkaha:

bizde ramazan ayında gelmistik ankaraya esimin teyzesi yasıyo orda ama 2 gun kaldık ben bile anlamadım..bide bilmiyorum o sehri o yuzden hic bulusmak aklımın ucundan gecmedi..ama keske hepberaber gorusebilsek...
foto bekliyoz mutlaka atın bize havanızı heheyytt bebeleri de alın kucaklara ohhh altına da hanımefendi-subat anneleri hatırası yazalım :elif:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
BEBİKOM annen tenolojik anne hakkaten bayıldım vallahi.
Canım annemin bi facehikayesi var anlatayım size. Annem öğretmen, internetinotları girmek ve gazeteleri okumak için kullanır. Bi gün bana dediki, tansel face diye bişey varmış. Eve annecim sanada adres alayım öğrencilerini eklersin güzel olur dedim. Annem bana dediki; senin adresini kullayım, sein öğrenciler ünüverite öğrencisi güzel şeyler ekler. İçimden güldm tabi annecim dedim. O günden beri benim facemi girip baba gelen videoları izler. Komik annem benim:)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
BEBİKOM annen tenolojik anne hakkaten bayıldım vallahi.
Canım annemin bi facehikayesi var anlatayım size. Annem öğretmen, internetinotları girmek ve gazeteleri okumak için kullanır. Bi gün bana dediki, tansel face diye bişey varmış. Eve annecim sanada adres alayım öğrencilerini eklersin güzel olur dedim. Annem bana dediki; senin adresini kullayım, sein öğrenciler ünüverite öğrencisi güzel şeyler ekler. İçimden güldm tabi annecim dedim. O günden beri benim facemi girip baba gelen videoları izler. Komik annem benim:)

he walla tanselcim oyledir annem son model teknolojik anne benim icin..hira icin ise teknolojik anneanne oldu simdi :D
bakalım ilerde de bizim cocuklarımız bizler icin neler dicekler heeyyy hey

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
walla ben esimin pesine bi takılabilsem hepinizin yanına bi kere gelirdim
PİKE'm senin yanına bile gelirdim hemde 1-2 hafta sonra..
ama malum Hira'yla en uzak 3-4 saat uzaga gidebiliyom poff

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikoş ve simoş gece kuşları siziiiiiii
bebeler uyuyormu?

he canım uykusuz kaldıkca uyumak zor geliyor bana :D
Tabi canım, biz de zaradan mothercare den giyinmediK benim kışlıklarımı hep annem örermiş, bi bez buldukmu kendimiz dikerdik diyo. Bırak üstümüze başımıza almayı, kıçımıza bezi zor bulurmuş annemler. Ama aylık da nerdeyse 8-10 bin geliri olup da aman param gitmesin ne gerek var diye düşünüp 10 liralık tişörtü pahalı bulup sağdan soldan aldığını giydiren insanları da anlamıyorum ki benim kastettiğim de tam olarak böyle davranan bu mantaliteye sahip insanlardı...

Sanırım yorgunluktan Laylam yaaa şunu besliim de yatiim bari, vücudumda ağrımayan yerim yok, valla popomun üstünde zor oturuyorum. Kocaman öperim canım, yarın Nazomla konuşur sana dönüş yaparım. Öptüm.

yok kız ben tam senin dedigin gibin anladım :D :D yoksa marka murka hikaye.. önemli olan güzel ve özenli olması tabii ki... ve tabii ki insan özeniyor evladına.. imkanı olcüsünde en iyisini yapmaya calısıyor..bu büyükler içinde minikler içinde böyle olmalı bence... ha beni sorarsan şimdiye kadar kusmuklar içinde dolanıyodum yeni yeni kendime gelmeye calısıyorum o ayrı :D :D :D

gecmiş olsun gülüm, hasta olma inşallah...:huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sagol canım..kız walla Hira olmayaydı gelirdim hemde esim 5-6 gun kalıcak orda gerci tam bilmiyorum girne de mi lefkosada mı kalcak ama..
neyse kısmet artık ne diyelim..biz bulusamayanlar boole karsıdan bakarız :D

Girne-Lefkoşa arası 20 dakka canım biz arasında oturuyoruz... Girne de kalsın bence, Lefkoşa da deniz yok cok sevimsiz bi yer bemce.. Girne güzel ama... :D ama deniz için Magusa tarafı daha güzel, Girnenin denizini sevmiyorum.. ama en birinci Dip KArpaz.. o kılıc gibi ucu varya Gıbrısın oranın en ucu yani...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Girne-Lefkoşa arası 20 dakka canım biz arasında oturuyoruz... Girne de kalsın bence, Lefkoşa da deniz yok cok sevimsiz bi yer bemce.. Girne güzel ama... :D ama deniz için Magusa tarafı daha güzel, Girnenin denizini sevmiyorum.. ama en birinci Dip KArpaz.. o kılıc gibi ucu varya Gıbrısın oranın en ucu yani...

kız tatile gelmiyo ki garibim denize girsin :D
iş icin gelcek denize girmeye fırsatı olmaz sanırım..
esim oranın su olayını sevmiyo bide icecek su yok diyo hep ordaki sular ters ozmoz muymus neymis..
deliriyo kıbrısa gidince :deli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kız tatile gelmiyo ki garibim denize girsin :D
iş icin gelcek denize girmeye fırsatı olmaz sanırım..
esim oranın su olayını sevmiyo bide icecek su yok diyo hep ordaki sular ters ozmoz muymus neymis..
deliriyo kıbrısa gidince :deli:

ahhhh ahhh ne sen sor ne ben soyleyeyim.... hele ki Lefkoşanınkiler !!! gerçi 5 parmak daglarında yeni su kaynagı buldu garipcikler bakalım degişecek diyorlar... ama içme suyu (şişe) orda ne ise burda da aynı gülüm onda fark yok...
biz minnoşu 4 ay içme suyuyla yıkadık o yüzden yaa yaaaaaaa...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ahhhh ahhh ne sen sor ne ben soyleyeyim.... hele ki Lefkoşanınkiler !!! gerçi 5 parmak daglarında yeni su kaynagı buldu garipcikler bakalım degişecek diyorlar... ama içme suyu (şişe) orda ne ise burda da aynı gülüm onda fark yok...
biz minnoşu 4 ay içme suyuyla yıkadık o yüzden yaa yaaaaaaa...

anladım canım ay kıyamam yaa...omrunuz boyunca sise su iciyonuz yani..
insallah degisir canım..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
neyse kızlar,Pike'cim ben kacıyorum zaten laptopun sarjı da bitiyo..gorusuruz ii geceler Allah hepimize yavrularımıza rahat kesintisiz gece uykusu nasip etsin insallahh

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba şekerler,

bugün temizlik vardı, canımız çıktı ama değdi doğrusu. kadıncağız 12 saate yakın kaldı evde. Tuna artık her köşeye gönül rahatlığıyla girebilir :elif:

bakıcıya alışmaya çalışıyoruz. ama bir huyu var kiiiiiiii , bana çok ters. bana kimse ama kimse karışamaz kızlar. bu böyle olacak diyorsam öyle olur. bunu buraya koycam diyorsam, onun yeri orasıdır. bir bal kavanozum var. kocaman. koyacak yer yok dolapta. tezgahın köşesinde duruyor mecburen. neyse bu ne dese beğenirsiniz: "ben tezgahın üstünde eşya hiç sevmem, batar orda o bal kavanozu bana." bir de lavabo yanında pompalı bulaşık deterjanı koyduğum bir şişe var. ama azalınca pompalamaz. neyse. bulaşık deterjanını temizliğe gelen bayan almış. bu da bundan pompalayamamış. dedim o biraz sıkıntılı, azalınca iyi pompalamıyor. kadındaki cevap : " aaaa işe yaramıyorsa atın, neden tutuyorsunuz. ben hiç sevmem fazlalık eşyayı"

anaaam ben de senin gibi ota ... karışanları hiç sevmem, atarım gider dicem bigün görcek...

bi de bugün kıkırdayarak Tunayı seviyor, ağzından 2 kere şu cümle döküldü "bak döverim seni çocuk" ben takarım böyle şeylere kızlar. sevgi cümlesi olarak ne kadar eğreti duruyor değil mi? -kizgin

kafayı mı yiycem söyleyin bana :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
5.30 da tuvalete kalktım batuhan da ortamızda yatıyordu. Esim ve Batuhan uyuyorlardı kalktıgımda. Dur hazır uyanmısken mamasını da yapayım uyanır acıkır birazdan aglamadan veririm dedim esime seslenmeden kalktım mutfaga gittim.Tam aklımdan geciriyordum acaba uyanır da duser mi diye kut sesiyle yatak odasına fırladım. Batuhan uyanmıs da yataktan dusmus. Esim de hic sesini duymamıs uyandıgının.. Allahtan yavrum fazla aglamadı hemen buz koydum kafasına. O ara elimde biberonu gorunce hemen acısını unuttu yavrum ona saldırdı :) O degil de yuatagın yanında komidin var ondan korkuyorum ona vurursa kafasını diye. Cok sukur Rabbim korumus oglumu. Alnı biraz surtmus o kadar cok sukur ucuz atlattık..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar