2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

evet onlar süperdi gerçekten kittyli idi kalıpları eminönünden nerden almıştın niloş ben cumartesi gitcemde elim değerse şeker hamuru alcam bide alfebesini

cnm kitty i hakan aldı yerinş tam bilmiom ama tam çarşının içine girmeden sor pasta malzemeleri satan yeri hiç kalabalığa girmeden bulursun mağazaları ama sana tavsiyem hemen ilk girdiğin mağazadan alma biraz gez çünkü hem çeşit artıyo hem fiyat değişiyo.....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet cnm paşa da sümbülefendi camiinin oralarda alan oturuyorum..
buralı değilim çok şükürr..
ama eşim doğma büyüme buralı ailesi falan burda o yüzden yaklaşık 3 senedir burdayımm ve sana çoook yakınım:)

kız ne sorması koyabilirsin tabiki ama ben nie göremiom resimleri anlamadım ya

ahhh cnmmmm nasıl gelmek isterim anlatamam hatta hani hakann bi dönem işsiz kaldıya o zaman dedim ona beni tuğbaya götür diye oda tamam dedi ama işi çıktığı için sana haber bile vermedim
yarın yada bi başka gün yalnız gelmemm çook zor ya bebişle hakan beni çıldırtıyo dün komşuyla parka çıktık bi çay bahçesinde oturduk falan
beyfendi ona trip attı yok o çay bahçesinin geçmişisi biliomuş falan filannnnn
şidi desem ben bayrampaşaya gidicem diye tek başıma kesin laf eder kesin
ama ben onunla bi konuşayım eğer öğle saati işten falan izin alıp beni bırakabilirse önümüzdeki hafta içi için çok ii olur
bu arada sen gelsen bana olmazmııı?????????

sildimde ondan kimseler görmesin göbüklü hallerimizi hayatım gördü :D yeter

yaaa cnm konuş tabi ben gelirimde sizin o tarafları hiç bilmiyom önümüzdeki hafta içi ben yokum izmirdeyim cnm görümcemle eltim var onlara gidiyom 10 gün kadar kalcam biraz manisada biraz orda işte böyle ama görüşmeyeli epey oldu be kuzu kaç aylıktık 8 varmıydı?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
simussssbebem ben evde hic ustune basina dikkat etmiyorum sahsen. bi gece yatarken ozen gosteriyorum gecelik vs olayina alissin diye. rituel dusuncesi iste. evde erkek kuzeninin kuculen badilerini bile giydi. bide mothercare den almistim paket badilerden degisik degisik batira batira giydi. bana gore ozelliklebu yas icin sadece disarda dikkat etmek daha iyi.zira 5 dk icinde hersey bi anda cop olabiliyo bakiniz mevlut elbisesi. kimse goremeden pohhh icinde kaldiydi kizcagizimda kadife tulumuyla mevlute istirak etmisti:ne:

disarda kiz nihayet secenek bol. bize halamiz sagolsun hm den bolbol elbise tasidi. hatta butun yazlikgardrobu o yapti sanirsam. ooo defne hanim bu ne siklik dediler mi cok keyif aliyorum. kizcocugu nihayet sus pus gosteriyo kendini. ben inaniyorum kiyafetle karsilanip sozle ugurlanma mevzuuna. evde simdilikk sal gitsinn sokakta ozen yani:D accik buyuduler mi evde de cicilenirler:elif:
lidirrr benn bayildim kurbilere. bende cok guzel bi kurabiye tarifi var bulursam atayim sana dis ciarmadan bi dene. hamur nette hammadde diye bi sitede cok ucuza satiliyo. ben marsmallow dan da yaptim ama ugrastigina degmez haziri daha ucuza geliyo. kalip hamur kurbi kolay. modelleme kaliplari pahali. daha butce ayirip da alamadim ben ne yazik. bi harf tablasi bile 50 tl :ne:

hYatimmm senii kocaman gozlu, 168 boylarda ,hafiften balik etli, keskin yuzhatli hayal ediyorum hep nedense:miyagi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leader görüşmeyi çok isterim tatlım ama 17sinde okulum başlayacak... hem sabah hem öğleden sonra derslerim olacak gibi görünüyor şu anda... yine de inşallah diyeyim şimdilik, ne zaman buluşmayı düşünüyorsunuz ecrinle?
cnm benim tabiki müsait olursan görüşürüz yani şart değill ecrinle henüz karar vermedik ama dur bakayım ben bir izmire varayım haber etcem onu numarası var bende arar konuşurum
cnm kitty i hakan aldı yerinş tam bilmiom ama tam çarşının içine girmeden sor pasta malzemeleri satan yeri hiç kalabalığa girmeden bulursun mağazaları ama sana tavsiyem hemen ilk girdiğin mağazadan alma biraz gez çünkü hem çeşit artıyo hem fiyat değişiyo.....
hımmm dur bakalım gidelimde bi bakayım kalıp almıycam alt komşumda var diş şeklindede fırça şeklindede var bir kere kullancam sonuçta... şeker hamuru ve merdane alırım belkim şekilli diş notluk almayı planlıyorum aaa belki diş bugdayı yapıcam o zaman görüşürüz akan abiyide alırsın gelirsin bizle yaşıt bir kaç arkidiş daha var bebeleri olan onlarda olurrr

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
LILACS...
benim esim izmire gittiginde o gaziemir optimumda oluyoda ondan dedim belki bigun bende gelirim onunla..

HAYATIM...........
Şahin paşaya bakaraktan ben senin cirkin olabicegine inanmıyorum ama kendini gostermek istemeyisine saygı duyuyorum sadece..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
simussssbebem ben evde hic ustune basina dikkat etmiyorum sahsen. bi gece yatarken ozen gosteriyorum gecelik vs olayina alissin diye. rituel dusuncesi iste. evde erkek kuzeninin kuculen badilerini bile giydi. bide mothercare den almistim paket badilerden degisik degisik batira batira giydi. bana gore ozelliklebu yas icin sadece disarda dikkat etmek daha iyi.zira 5 dk icinde hersey bi anda cop olabiliyo bakiniz mevlut elbisesi. kimse goremeden pohhh icinde kaldiydi kizcagizimda kadife tulumuyla mevlute istirak etmisti:ne:

disarda kiz nihayet secenek bol. bize halamiz sagolsun hm den bolbol elbise tasidi. hatta butun yazlikgardrobu o yapti sanirsam. ooo defne hanim bu ne siklik dediler mi cok keyif aliyorum. kizcocugu nihayet sus pus gosteriyo kendini. ben inaniyorum kiyafetle karsilanip sozle ugurlanma mevzuuna. evde simdilikk sal gitsinn sokakta ozen yani:D accik buyuduler mi evde de cicilenirler:elif:
lidirrr benn bayildim kurbilere. bende cok guzel bi kurabiye tarifi var bulursam atayim sana dis ciarmadan bi dene. hamur nette hammadde diye bi sitede cok ucuza satiliyo. ben marsmallow dan da yaptim ama ugrastigina degmez haziri daha ucuza geliyo. kalip hamur kurbi kolay. modelleme kaliplari pahali. daha butce ayirip da alamadim ben ne yazik. bi harf tablasi bile 50 tl :ne:

hYatimmm senii kocaman gozlu, 168 boylarda ,hafiften balik etli, keskin yuzhatli hayal ediyorum hep nedense:miyagi:

izmir pahalı o konuda be burda kalıplar 8 tl harf tablosu da plastikten komşum 5 tl ye almış öyle pahalı bişi değil yani şeker hamurları ne kada rbilemiyorum net sitelerinde 13-15-20tl arası değişiyo bu arada kuzucuk ne zaman ve nerde buluşabiliriz senle bi de bakayım bana bir çay içmeye vaktin olur tahminimce...

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
teknolojik annem benim bak ben sana diyim yürütmeye oturtmaya kalkma senin bu kızının sagı solu belli değil sonra yine söylenir durur ayagında bir kere salladıgın ve şu anda ayaktan başka bir yerde uyumadığı gibi sonra anne sen emeklettin sen oturttun işte kafasını tosladı bilmem ne senin bu çatlak kızına güven olmaz laf aramızda dünya tatlısı yetiştirmissin şu zillini oda torununu öyle yetiştiriyo

Eheheheee ayy çok güldüm :)))dur yokken bende dedikosunu yapayım bari.Çatlakki ne çatlak valla bilmem içinizde bebikommm kadar pimpirik varmı,ay düşmesin,kalkmasın,aman bişey olmasın diye büyüten.Ne desem boş dinlemiyo beni sonrada çıkıyo dediklerim bir bir :)))Ahahaha elinden gelse kuştüyüyle döşeyecek evin heryerini kızı düşmesin diye..Neyse gelsinler de bi hayırlısıyla ben biliyom yapacağımı.Delimi ne?:deli:sanki kendini sağsalim büyüten kimmiş hıh:cokkomik:takıntılı bu takıntılı :))))
Neyse şaka bir yana,Ne demiş atalarımız''1 musibet 1000 nasihate bedeldir''Ama öyle hızlı büyüyorlar ki anlatamam,yılların nasıl geçtiğini anlamıycaksınız bile..Daha dün gibi forumda sırasıyla doğum sancılarınızı yazışınız :)kiminizinki emekledi,diş çıkardı,yürüdü,kilo verdi-aldı derken anneliğin tadını çıkarmaya bakın.sonra birdenbire benim gibi anane-babanne oluverirsiniz benden söylemesi :hulya:
(laf aramızda en güzelide anane olmakmış)ehehehe :1:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok kız hayatım nazlı sadece ben saçlarını belinde simsiyah hayal ediyorum yüzünüde yuvarlak gözleri iri kirpikleri upuzun dudakları köftiş hayal ediyorum boyu 1,70lerde kgsuda 65 civarı ince belli hafif basenli hayal ediyorum ne gizemmiş be kardeşimmm hayalimizde yaşatıyoz hatunu burnuma bir koku geliyooo eymen oğlummmm kokuttun yavrum yaaa

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

sildimde ondan kimseler görmesin göbüklü hallerimizi hayatım gördü :D yeter

yaaa cnm konuş tabi ben gelirimde sizin o tarafları hiç bilmiyom önümüzdeki hafta içi ben yokum izmirdeyim cnm görümcemle eltim var onlara gidiyom 10 gün kadar kalcam biraz manisada biraz orda işte böyle ama görüşmeyeli epey oldu be kuzu kaç aylıktık 8 varmıydı?

valla hatırlamıyorum cnm ama anca o kadarlık falandı bebişler herhalde
ohhh valla sende amma gezion kısss :)

cnm topkapıdan direk araba var sen gelmeye niyetlen het türlü alırım seni biyerlerden....

ben çıkıom kızlar elauyandı ve çok huysuz hala yemek yapmadım ççokkk işim var öpüom hepiniziiii

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

cnm benim tabiki müsait olursan görüşürüz yani şart değill ecrinle henüz karar vermedik ama dur bakayım ben bir izmire varayım haber etcem onu numarası var bende arar konuşurum

hımmm dur bakalım gidelimde bi bakayım kalıp almıycam alt komşumda var diş şeklindede fırça şeklindede var bir kere kullancam sonuçta... şeker hamuru ve merdane alırım belkim şekilli diş notluk almayı planlıyorum aaa belki diş bugdayı yapıcam o zaman görüşürüz akan abiyide alırsın gelirsin bizle yaşıt bir kaç arkidiş daha var bebeleri olan onlarda olurrr

hımmm haftasonu olursa geliris tabiki cnmmçokii olurr

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar