2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hee tamam. ya ben diş bugdayı diye bişi ilk burda duydum bana gereksiz geldiği için o yüzden yorum yapmadım.

ama çok tatlılar tabi. bak bunları kendinde yapabılırsın.

benim kapı komşum kızının doğumgününde pastaneden pasta hamuru aldı, evde kendi yaptı bunlardan. geri kalanı da attığı buzluğa. Aden'in doğumgününde yapacakmış bana dünya pasta.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
LEADER nası yapcaksın canm bunları güzel de

benim kocuman güçlü gülibiğim var size bir pasta gösteriyim hatta neler yapıyoda onların fotosu yok yardım alcam öğrencem ondan benim mevlittede yapmıştı bişiler
bunu evlilik yıldönümlerinde yapmıştı
bu bizim mevlide yapılmış olan cubuklu kurabiyeden

buda bi başkası
çok güsel yapıyo gerçekten bakalım benim gibi kabiliyetsiz şahsiyet becerebilcekmi ama hoca sağlam ;)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hee tamam. ya ben diş bugdayı diye bişi ilk burda duydum bana gereksiz geldiği için o yüzden yorum yapmadım.

ama çok tatlılar tabi. bak bunları kendinde yapabılırsın.

benim kapı komşum kızının doğumgününde pastaneden pasta hamuru aldı, evde kendi yaptı bunlardan. geri kalanı da attığı buzluğa. Aden'in doğumgününde yapacakmış bana dünya pasta.

kendim yapacam zaten 50tl gibi bir masraf yaparsam hallalocak tek seferde :D kurabiye yapmakta bişi yok gibi kalıp olduktan sonra iş el becerisinde sanırım yaparım die düşünüyorum denemesi bedava becerirsem birine bir zaman bir sözüm vardı tutamadım kargo ile ona göndercem

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
böyle bi uyku bastırması olamaz. anaaaa gözlerim kapanıyor cidden. ve benim gerçekten ama gerçekten 8 aydır çok uykum var :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayatım sır perdesi ya. hatun gizemli takılıyor.

neden onu da bilmiyoruz. hatun çok mu güzelsin acaba da nazar değdirecez dıye korkuyosun ha?

dostum senin sorunun ne. elindeki klavyeyi yavaşca yere bırak ve bana derhal fotonu göster.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
çok güzel değilim
hatta güzel değilim :D

ama bi içim var bi içim anlatamam nası güzel :deli:

ya ben psikolojimi anlatıyorum kendimi hapiste hissediyorum diyorum siz ne diyonuz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben terazi burcuyum yükselenim yay anam kimse önüme geçemez bunun diş bugdayı var dogumgünüsü var oğluma kocama döktürmek benimde hakkım gülbin fena özendirdi beni ismini diyip duruyorumda oda bu sitenin eski modarötörlerinden ve üye halen çatlak oglundan vakit bulupta geliyo kendini gizlemediği için rahatım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Gökçecim hikayen müthişdi çok güldüm mıknatıs gibi çekiyosun böyle tipleri sende hikaye bitmez anacım
leader cim o resimdekileri diş içinmi yapacaksın
pikoşum geçmiş olsun tatlım Noyanın kesin bi derdi var yoksa niye uyumasın bebem en kısa sürede düzelir inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gökçecim hikayen müthişdi çok güldüm mıknatıs gibi çekiyosun böyle tipleri sende hikaye bitmez anacım
leader cim o resimdekileri diş içinmi yapacaksın
pikoşum geçmiş olsun tatlım Noyanın kesin bi derdi var yoksa niye uyumasın bebem en kısa sürede düzelir inşallah

evet cnm benim olmayan ve henüz çıakramayan oğlum için planladıgım pasta ve kurabiyeler

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayatım önemli olan da iç zati bebişim. bende çirkinim ama benim de içim süper ne olmuş. dışı güzel olup içi çirkin olanlar da yesin bi taraflarımızı.

muah muahhh. siyuuuuuuuu kızlar. hepinize kalp kalp kalp

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben de bi mail bekliyorum o gelsin çıkıp servis saatine kadar mağaza gezeyim bari :bebecik

öptüm hepinizi :dance2:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben de bi mail bekliyorum o gelsin çıkıp servis saatine kadar mağaza gezeyim bari :bebecik

öptüm hepinizi :dance2:

çatlak kokoş git gez bakim iş yerşn nerdeki yavrucuk servis bekliyon gece fatihin ara sokaklarında arabayla dolanıyoz eşime dedim ki burda bi arkidiş oturuyo bizim hıı hadi gidelim dedi hıı arkadaş oturuyo ama yanlızca oturdugunu biliyom adı soyadı yüzünü hiç görmedim alla alla nasıl arkadaşmış o öle bilmiyom valla esrarengiz bi hatun didim belki kız çarşaflıdır ne baskı yapıyon kendini görcem die dedi yokkk bildiğim kadarıyla öyle bişi ama bazen aceba birinin kocasımı diede kıllanıyom dedim gülüyoo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar