maşallah kız benim ptırcıgın oğalana bak kendini kurtarmış geziniyo gökçecan adenin fotosunu istiyorum yokmu eklesende görsek... facem yok benim malum
Seninki ne alemde leader'm Eymen beyler nasıllar efendim
maşallah kız benim ptırcıgın oğalana bak kendini kurtarmış geziniyo gökçecan adenin fotosunu istiyorum yokmu eklesende görsek... facem yok benim malum
nasıl olsun şu anda pepeye bakıyo bende kahvaltı yapıyorum...Seninki ne alemde leader'm Eymen beyler nasıllar efendim
hımmm bekliyorum en kısa zamanda gökçem çok merak ediyorum avatarındaki halinden öteye değiştimi dieancak evden bebeğim. iş yerındeki pc'mde yok fotosu.
tünaydın aşağıda gördüğüm hatunlar:elif:
kız gökçee yemeğemi gittin ?
nasıl olsun şu anda pepeye bakıyo bende kahvaltı yapıyorum...
hımmm bekliyorum en kısa zamanda gökçem çok merak ediyorum avatarındaki halinden öteye değiştimi die
tünaydın layloş
tünaydın aşağıda gördüğüm hatunlar:elif:
Batuhan TV den hic anlamıyor yaa. Bazen yerde oyuncaklarıyla oynuyor kendi kendine o da yanında birileri olucak odada tek kalsın baslıyo bagırmaya..
Maşallah canım ayaklandılar bile bunlar yaa.. vay bee :elif:
hos ben,m ki daha kendi kendine oturamasa bile :ne:
tatlım benim, ded,g,n gibi bünye meselesi bu kilo olayı galiba.. saglıklı olsunlarda kilolu olmasınlar... yerim sarı şekeri ben yerimmmm (maşallah)Günaydın fındık kurtları
Geçmişte okuduklarıma yznıt yazmadan önce hemen dünkü kontrolümüzü özet geçeyim; Ufaklık kilo vermiş. Geçen ay 6800 dü, bu ay 6650 olmuş, üzüldüm biraz. Zira görümcemin 3 aylık oğlunun 7 kilo, benim 7 aylık kızımın 6650 olduğunu duymak canımı sıktı biraz. Neyse sağlık olsun naapalım... Duru da zayıf bi bebek...
Köpek dişinin üst ön dişlerden önce çıkması sorun değilmiş, belli bir sırası yokmuş. Yakında üst ön dişleri de çıkar dedi.
Ek gıdaya ağırlık verelim dedi. İyi diyo güzel diyo da yemiyor bu çocuk ben naapabilirim? Muhallebi, çorba, kaşık maması, biberon maması et tavuk herşeyi deniyorum. Severek yediği tek şey yumurta, daha da hiçbişeyi severek zevkle yemiyor. Mama tabağını eline geçirene kadar çığlık atıyor, tabağı eline geçirince elini sokup içindekileri avuç avuç alıp dışarı atıyor....Amaaaan işte böyle.
Yaaa kızlar, size bişe sorucam; sizce bebeklerin üst başlarına, kıyafetlerine, kıyafetlerinin güzel olmasına dikkat etmek gerekiyor mu? Siz bebeklerinize kıyafet alırken parasını önemsiyor musunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 12955
bunun ayınısı diklemesine koyduğunuzu düşünün. ahah
aynen bundan işte. diklemesine ama. hatta durun ben yapayım
Ekli dosyayı görüntüle 12956
ahada bundandı işte.