2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hananııı noluyo len film sona doğru korkuya sardı onu unutmak zorundasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye bi bağırdı kulaklığıma altıma mıçtım kaaac

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Öperim kız öpmem mi. Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :D:D

Aaaaaaaaaaaaay koştur koştur yarım yamalak okudum yazdıklarınızı valla bu zilli uyancak bişe yazamadan çıkıcam korkusuna :D:D

Öncelikle bu Pepe hangi kanaldadır saat kaçta çıkar nedir ne değildir? Ben neden izlemiyorum halbuuuusiii çok severim çizgifilm :D:D

Sonralıkla; yaaa canlar biliyorum bebelerden ayrılmak onu bir başkasının gözetimine bırakmak çok çok zor ama yapacak daha iyi birşeyiniz olabilseydi eminim onu yapardınız. Bana şimdi oturduğum yerden konuşmak kolay belki ama sizleri az çok tanıdığımı düşünüyorum. Hepiniz birer pırlantasınız, çok iyi annelersiniz. Evlatlarımız Allah'ın izniyle en çok bizleri sevecekler. Ne olur böyle endişeleriniz olmasın.... :(
canım benim pepeyi benden başka saatlerini bilen yok galiba sanırsam :D yazayım hemen trt4 cocukda
sabah 8:00-9:00 arası
öğlen 13:00-14:00 arası
akşamüstü 18:20-19:00küsür arası
akşamda 21 gibi var bir kere görmüştüm o saatte biz bunlardan 2sini anca yakalıyoruz
................PEPE.....................

trt cocuk da cıkıyo kızlar..tam saatlerini bende bilmiyom ama gun boyu bi kac kez ckıyo iste..dondurup dondurup aynı bolumleri koyuyolar :)
aynen gına geldi ama en çok halk danslarına bayılıyorum yaaa eymende hüdayda hastası delü bebeem benim çorumlu ya ankara yöresi çekiyo küçük herifimi
:eller::eller:

ana valla kendime geldim kız ben. makyajım saçım başım o biçim. eneeee... epeydir üstüme yapışan kusmuklu kıyafetlerimi de yıkanması için çıkarıp kirli sepetine attım. eneeeee
ayyy bide bana ugrasa bu haller kusmuklu kusmuklu geziniyorum
Ay Allahıııım acaba benimki ne zaman 8 gibi kalkacak yaaa ya da ben o günleri görebilecek miyim... Biz eeeeeeeeeeeeen geç saat 6.30 da ayaktayız, sabaha kadar sürekli uyanıyor zaten ben sabah kalktığımda kendime gelmem 11-12 yi buluyor. O aralıkta ruh gibi geziyorum resmen. Bırak kahvaltı hazırlamayı yemeyi yedirmeyi, kızı tutarken düşürücem diye ödüm kopuyo. Hani şu çizgifilmlerde gözleri kapananların göz kapaklarının arasına kibrit çöpü konulur ya, yapabilsem öyle yapıp gezicem o derece uyanamıyorum. Bak mama sandalyesinde duruyormuş Selim maşallah. Ben bunu koyuyorum ya mesela bas bas bağırıyor, hele ben kahvaltı edicem o da durucak. Tövbe durmaz, atmaya çalışır ordan kendini :D:D:D
aaaayyy simuş benim tıpkımın aynısını anlattın aşkım ne halt etcez bazen çok üzülüyorum göz kapaklarımı açamıyorum çocugumla yeterince ilgilenemiyorum die kolum kalkmıyo ki onun en enerjisi yüksek oldugu anda benim pilim bitik sunlıfe die bir firmanın yaptıgı vitaminlerden içiyorum bu ara biraz daha iyiyim gibi gibi tavsiye ederim kuzum
Maşallah maşallah Darısı başımıza :D

Tanselcim ben aynı yatağa alamıyorum, korkuyorum. Uyuyunca kendimden geçiyorum çünkü. Önceleri park yatakta bizim odada yatıyordu ama şimdi kendi odasında yatıyor sanırım 2 ay oldu ayıralı. Çünkü park yatağa sığmıyor. O kadar çok dönüyor ve hareket ediyor ki mümkün değil yatıramadık orda, zorunlu ayırdık odaları...
hıhı gerçekten öyle zapdetmek çok zor odanın içinde bile 5 dk bırakıp bir yere gidemiyorum ya kafayı vuruyor yada bişeyi indiriyor aşağı iyi etmişin ayırmakla simuş yatagınıda geçtim ana baba kokusuna alışan çocuk bir daha kendi odasında yatamıyomus yarın bigünde ayaklanınca korktugunda vs ana baba arasına giriyomuş ben daha 3 aylıkken ayırdım odasını kuzumun
canım dönüyor, etrafı yastıkla kaplı, bende yatagın kenarında kaldım. Aslında yatagına dönmesi gerek ama ne bilyim böyle çok rahatım
bence rahatlıgına bakma tanselim sonra yine sen çekersin
hayatımm ya
bırak cocuk emmek istiyosa emsin ne guzel iste ben artık hic emziremiyorum e cocukcagız da anladı artık memeden sut gelmedigini o yuzden mamaya hayır demiyo napsın :( nası uzuluyorum emziremedigime anlatamam yani..:aglayan:
aynen kuzum eymen de artık temelli bıraktı diyebilirim zar zor emziriyorum ondanda dogru düzgün çıkmıyo ama yinede bir çay kaşıgı bile çıksa sağmaya çalışıyorum 2 çocugumda tecrube olacak bu bana benim yüzümden oldu böyle biberona çok alıştı tembel teneke çekmek istemiyo
sanada gunaydın Simuş..
yaa sorma Hira da gecen gun naptı,laptop yerdeydi hira da yerde tabi surune surune gitmis vınn'ı cekmis yan taraftan cıkarmıs hoop agzına bi geldim Allaaahhhh vınn ın her tarafı salya olmus manyak cocuk yaa gülermisin aglarmısın..nerde zaptetcez biz bu cocukları bir solesn
ahahanda bu sabah hastaneye kontrole gitcektik odamızda üzerimizi giyerken onuda salonda yürütece koydum aynı şekilde laptop'un şarj aletininin piriz kısmı çıkıktıda laptop tarafı takılıydı sen onu çıkar ağzına sok geldikki sırtarıp duruyo şebelek:tskler: bide bugun ütü yaparken aşağıdan sarkan kabloyu tutmuş ulen nereye takıldı kablo die bakarken uleee dedim sen ne ara oraya girdin iş beceriyorum ben gibilerinden biliyoda yaptıgı şeyi gülüp duruyo totosunu yediğim
günaydın kıvırım...

bebelerin en aktıf dönemi sanırım. bizimki de altını bile bezletmiyor valla. sudan çıkmış balık gibi kıpır kıpr hamsim benim.

emekleyerek bütün evi dolaşmalar, kafasını illa bi yerlere vurmalar, terlik, kumanda ne bulursa ağza sokmalar. kesinlikle oyuncaklarıyla oynamamalar.

halı ve bilumum toz barındıran şeyleri mıncıklamalar. asla yerinde duramamalar. sürekli bi hoplamalar zıplamalar. kahkaha atmalar. babababababa dıye söylenmeler. ağzı şekilden şekle sokmalar.

ama çok tatlıla kız bunlar. demin konuştum yavrumla e ee eee eee dıyo telde bana kuzummmmm
aynılar aynı demekki bu ayki merakları aynı şeylere gökçem bende sırf benimkimi böyle diye merak ediyodum
ecrinnnn ben senin defneyi hiç gormedım biliyo musun :(
görme zaten güsellik o benim gelinim :deli: çok tatlı maşallah subanallah görmen lasım anası kılıklı
Selam kızlar,duydumki bebikommmun annesini (yani beni)soranlar varmış :)eee kızım dogurdu işim bitti burda dermişimm :)
ben sordumm teyzecim nasılsınız geçmişler olsun allah acil şifalar versin oğlanın başına geleni duydum yavrum benim verilmiş sadakanız varmış damadınızda aynı şekilde allahım çocuklarımızı korusun
dunde benim basım fena agrıyodu gokcecim
hemde oyle basit bas agrısı degil valla goz kapaklarım bile agrıyodu
inşallah migren değildir bebikom zira çok fena
gaziemirdeyim tatlım...

heyoooo gaziemir eger izmirde yaşasa idim iki yerden başka bir yer istemez idim biri karşıyaka(bostanlı) biride inanılmaz düzenli oldugu için gaziemir güle güle otur misafir edersen yada bizimle buluşmak istersen ecrin ve benimle yani ayın 14 gibi izmire gelcem 1 haftalıgına

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ule ne farkettim bu sayfaları en çok arttıran gökçe bacı imiş o geldi (sağolsun hiç gitmesin onun muhabbeti apayrı neşe kaynağımız) sayfaları oku oku bitmiyo :gıdık:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canım benim pepeyi benden başka saatlerini bilen yok galiba sanırsam :D yazayım hemen trt4 cocukda
sabah 8:00-9:00 arası
öğlen 13:00-14:00 arası
akşamüstü 18:20-19:00küsür arası
akşamda 21 gibi var bir kere görmüştüm o saatte biz bunlardan 2sini anca yakalıyoruz

aynen gına geldi ama en çok halk danslarına bayılıyorum yaaa eymende hüdayda hastası delü bebeem benim çorumlu ya ankara yöresi çekiyo küçük herifimi

ayyy bide bana ugrasa bu haller kusmuklu kusmuklu geziniyorum

aaaayyy simuş benim tıpkımın aynısını anlattın aşkım ne halt etcez bazen çok üzülüyorum göz kapaklarımı açamıyorum çocugumla yeterince ilgilenemiyorum die kolum kalkmıyo ki onun en enerjisi yüksek oldugu anda benim pilim bitik sunlıfe die bir firmanın yaptıgı vitaminlerden içiyorum bu ara biraz daha iyiyim gibi gibi tavsiye ederim kuzum

hıhı gerçekten öyle zapdetmek çok zor odanın içinde bile 5 dk bırakıp bir yere gidemiyorum ya kafayı vuruyor yada bişeyi indiriyor aşağı iyi etmişin ayırmakla simuş yatagınıda geçtim ana baba kokusuna alışan çocuk bir daha kendi odasında yatamıyomus yarın bigünde ayaklanınca korktugunda vs ana baba arasına giriyomuş ben daha 3 aylıkken ayırdım odasını kuzumun

bence rahatlıgına bakma tanselim sonra yine sen çekersin

aynen kuzum eymen de artık temelli bıraktı diyebilirim zar zor emziriyorum ondanda dogru düzgün çıkmıyo ama yinede bir çay kaşıgı bile çıksa sağmaya çalışıyorum 2 çocugumda tecrube olacak bu bana benim yüzümden oldu böyle biberona çok alıştı tembel teneke çekmek istemiyo

ahahanda bu sabah hastaneye kontrole gitcektik odamızda üzerimizi giyerken onuda salonda yürütece koydum aynı şekilde laptop'un şarj aletininin piriz kısmı çıkıktıda laptop tarafı takılıydı sen onu çıkar ağzına sok geldikki sırtarıp duruyo şebelek:tskler: bide bugun ütü yaparken aşağıdan sarkan kabloyu tutmuş ulen nereye takıldı kablo die bakarken uleee dedim sen ne ara oraya girdin iş beceriyorum ben gibilerinden biliyoda yaptıgı şeyi gülüp duruyo totosunu yediğim

aynılar aynı demekki bu ayki merakları aynı şeylere gökçem bende sırf benimkimi böyle diye merak ediyodum

görme zaten güsellik o benim gelinim :deli: çok tatlı maşallah subanallah görmen lasım anası kılıklı

ben sordumm teyzecim nasılsınız geçmişler olsun allah acil şifalar versin oğlanın başına geleni duydum yavrum benim verilmiş sadakanız varmış damadınızda aynı şekilde allahım çocuklarımızı korusun

inşallah migren değildir bebikom zira çok fena

heyoooo gaziemir eger izmirde yaşasa idim iki yerden başka bir yer istemez idim biri karşıyaka(bostanlı) biride inanılmaz düzenli oldugu için gaziemir güle güle otur misafir edersen yada bizimle buluşmak istersen ecrin ve benimle yani ayın 14 gibi izmire gelcem 1 haftalıgına

canım haklısın, gece yatarken mama vermediğim için emmeye çok düştü. Ben yanındayken emiyor, bi bana bakıyor çok rahat uyuyor. Bugün yatagına yatırdık küçüğümü..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kizlar. gozlerim aciyoo uykusuzluktan. aslinda defne tekrar uyumaya basladi ama bu kez saat 8 i 1 dk gcemiyo kalkmasi.az once baya bi okudum. olay su ki eger aglayarak uyaniyosa uykusunu almamis biraz destekle tekrar uyumasini saglayabilirmissiniz. ama beterbocugunuz siritarak suratiniza bakiyo yada benimki gibi baira bagira ustunuze atliyosa hapi yuttunuz uyku olayi tamam demekmis:deli: defne artik bu oldu demek o sebeple ben eski duzenime donup erken yatmaya alissam iyi olucak:ne:

defne artik koltuga da tutunup kalkabiliyo. hatta artistlik yapip surekli tek elini birakiyo amabi iki sallaninca hemen geri tutunuyo:D kendikendine oturuyo baya da uzun oturuyo.totisi saglama aldiysa tutunarak bi kac adim atiyo.:bebecik
dun aksam arkadaslarla yemege gittik. defne sagolsun hic uzmedi saat 10 gibi bi uyudu uyuyus o uyuyus.gitmeden once gorumcemle babasina birakip kendimi kuafore attim. adama uzaticam sacimi dedim. hepsini i boy yapti sacimi ilk defa ortadan fonlettim. bu gulusu ortaya cikarman lazim saci hep ortadan ayirmalisin dedi.ayyy didim icimden en son ne zaman iltifat aldim acabasi. kuaforler bu is icin bicilmis kaftan:deli: kosa kosa bi manikur yaptirmayi basardim kaslarimi da aldirdim. ohhhh miss. pedikur yetismedi defne uyandigi icin. neyse artik. ama iyi geldi ya. hissediyorum defne yasini gecince daha iyi olucaz gunluk hayat icin

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
gaziemirdeyim tatlım...

eşimin askerlik yaptığı yer

selam kizlar. gozlerim aciyoo uykusuzluktan. aslinda defne tekrar uyumaya basladi ama bu kez saat 8 i 1 dk gcemiyo kalkmasi.az once baya bi okudum. olay su ki eger aglayarak uyaniyosa uykusunu almamis biraz destekle tekrar uyumasini saglayabilirmissiniz. ama beterbocugunuz siritarak suratiniza bakiyo yada benimki gibi baira bagira ustunuze atliyosa hapi yuttunuz uyku olayi tamam demekmis:deli: defne artik bu oldu demek o sebeple ben eski duzenime donup erken yatmaya alissam iyi olucak:ne:

defne artik koltuga da tutunup kalkabiliyo. hatta artistlik yapip surekli tek elini birakiyo amabi iki sallaninca hemen geri tutunuyo:D kendikendine oturuyo baya da uzun oturuyo.totisi saglama aldiysa tutunarak bi kac adim atiyo.:bebecik
dun aksam arkadaslarla yemege gittik. defne sagolsun hic uzmedi saat 10 gibi bi uyudu uyuyus o uyuyus.gitmeden once gorumcemle babasina birakip kendimi kuafore attim. adama uzaticam sacimi dedim. hepsini i boy yapti sacimi ilk defa ortadan fonlettim. bu gulusu ortaya cikarman lazim saci hep ortadan ayirmalisin dedi.ayyy didim icimden en son ne zaman iltifat aldim acabasi. kuaforler bu is icin bicilmis kaftan:deli: kosa kosa bi manikur yaptirmayi basardim kaslarimi da aldirdim. ohhhh miss. pedikur yetismedi defne uyandigi icin. neyse artik. ama iyi geldi ya. hissediyorum defne yasini gecince daha iyi olucaz gunluk hayat icin

hadi maşallah seninki de ayaklandı artık :)

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116

Tşk ederim,canım..Çocuklar büyüdüklerinde dertler de büyür derdi hep yaşlılar.Doğruymuş..4 çocuk annesi olunca böyle silbaştan defalarca aynı şeyi yaşıyor insan..Ne kadar tecrübeli ne kadar soğukkanlı olursan ol,annesin sonuçta yüreğin acısı aynı hiç değişmiyor.Anne olmak yaşarken defalarca ölüp ölüp dirilmek gibi.Rabbim bütün evlatlarımızı kazalardan belalardan korusun,acılarını göstermesin.

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Nerdeki bunlar?Nerdesiniz siz ? :)Hmmm sabah sabah eminim hepinizin 2 ayağı 1 pabuçta koşuşturuyorsunuz...eeee benimde işlerim var malum,oğlumun okulu açılıyor ayın 10 unda..4.defa eğitim hayatına sil baştan vira bismillah diyorum :)Ayrıcaaa torunum Hira'm ananesine geliyooo :))))işim gücüm var benim,bebisimin odasını hazırlıycam,temizlik,çarşı pazar,okul alışverişi,aşı programı :)))hadi teknolojik anane iş başında :gulegule:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar