2012 Şubat Anneleri

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Sanırım şu an herkes kapsama alanı dışında :)çıkmadan önce çok hoşuma giden bir sözü paylaşmak istiyorum...
''Mutsuz bir kadın,mutlu çocuklar yetiştiremez....
Çocuğunun iyi yetişmesini isteyen adam,önce onların annesini mutlu eder....!''
Gerisi zaten kendiliğinden gelir,bence mutlu bir aile hayatının 1 satırlık özetidir bu cümle,hadi kalın sağlıcakla :):gulegule:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
dunde benim basım fena agrıyodu gokcecim
hemde oyle basit bas agrısı degil valla goz kapaklarım bile agrıyodu

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın hatınlaaaaaaaaaaar:elif:

Aaaaaaav benim bu bebeyle işim iş, şuan salondayız, halının üstüne koydum. Nerde zarar var oraya koşuyo, önce digitürkün kutusuna ve dvd ye saldırdı sonra çekmeceleri açmaya çalıştı, şimdi de kablolara ulaşmaya çalışıyo. Anam benim çok düzenlemem gereken yer var bu evde. :ne::ne::ne::ne:

günaydın kıvırım...

bebelerin en aktıf dönemi sanırım. bizimki de altını bile bezletmiyor valla. sudan çıkmış balık gibi kıpır kıpr hamsim benim.

emekleyerek bütün evi dolaşmalar, kafasını illa bi yerlere vurmalar, terlik, kumanda ne bulursa ağza sokmalar. kesinlikle oyuncaklarıyla oynamamalar.

halı ve bilumum toz barındıran şeyleri mıncıklamalar. asla yerinde duramamalar. sürekli bi hoplamalar zıplamalar. kahkaha atmalar. babababababa dıye söylenmeler. ağzı şekilden şekle sokmalar.

ama çok tatlıla kız bunlar. demin konuştum yavrumla e ee eee eee dıyo telde bana kuzummmmm

valla aynı benim kıpırtak oğlumu anlatmışsın demekki bu modeller aynı oluyor ses çıkaran oyun halısı aldık abisi oynuyor o da kumanda yalıyor:)

ehehehh.. :D :D sankim ben Noyandan bahsediyorum gibi geldi bi an..
simuşcum yanlız bu bebükler niye bu kadar kablo ve kumanda hastası ben anlamadım.. herseyleri nasıl saklıcamızı sasırdık valla...
Bak şimdi Pikoşum kıskanacak
ama Kıbrısta çok uzak beaaa
atla gel desem gelirmiki?

ahahhhhaaa :D :D :D kıs bende tam onu dicektim.... seneye belkim laylam.... siz gelin buraya hen tatilde yaparsınız misler gibin...
Selam kızlar,duydumki bebikommmun annesini (yani beni)soranlar varmış :)eee kızım dogurdu işim bitti burda dermişimm :)
merhaba, sevgiler...
dunde benim basım fena agrıyodu gokcecim
hemde oyle basit bas agrısı degil valla goz kapaklarım bile agrıyodu
gecmiş olsun kuzu sana ve gökceme...

gökce kıs bi döndün pir döndün anacım.. seviyom kıs seni :D:huhuu:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Allahım bugün nasıl bir gündü anlatamam.....
Sabah bi kalktım elektrik ve su yok arıza varmış. Jenaratörde bozuk. Neyse aradım MEDAŞ ı akşam 8 e gelcek dedim. Adama ne diyeceğimi bilemedim:) Neyse Selim bi kaka yaptı anlatamam. Su yok elektrik yok.. Neyse içme suyundan kovaya aldım poposunu yıkadım ama benim üstüm onun üstü berbat oldu. Kabus gibiydi. Öğlen bakıcısına vedim, dedim sadece mama verin su yok elektrik yok kadın ne yapsın. Neyse 11 kat fenerle aşagı indim, çantamı açtım arabanın anahtarı yok evde kalmış. Resmen ağlayacaktım. 11 kat çıktım anahtarı aldım. Okula geldiğimde ölecem sandım. Kabus kabustu ya herşey..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Allahım bugün nasıl bir gündü anlatamam.....
Sabah bi kalktım elektrik ve su yok arıza varmış. Jenaratörde bozuk. Neyse aradım MEDAŞ ı akşam 8 e gelcek dedim. Adama ne diyeceğimi bilemedim:) Neyse Selim bi kaka yaptı anlatamam. Su yok elektrik yok.. Neyse içme suyundan kovaya aldım poposunu yıkadım ama benim üstüm onun üstü berbat oldu. Kabus gibiydi. Öğlen bakıcısına vedim, dedim sadece mama verin su yok elektrik yok kadın ne yapsın. Neyse 11 kat fenerle aşagı indim, çantamı açtım arabanın anahtarı yok evde kalmış. Resmen ağlayacaktım. 11 kat çıktım anahtarı aldım. Okula geldiğimde ölecem sandım. Kabus kabustu ya herşey..

offff 11 kat mı...dicek kelime bulamıyorum :ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar