hayatım eve kadar dayanamadı
başlamıştım zaten başladığım işi her zaman bitiririm
Günaydın hatınlaaaaaaaaaaar:elif:
Aaaaaaav benim bu bebeyle işim iş, şuan salondayız, halının üstüne koydum. Nerde zarar var oraya koşuyo, önce digitürkün kutusuna ve dvd ye saldırdı sonra çekmeceleri açmaya çalıştı, şimdi de kablolara ulaşmaya çalışıyo. Anam benim çok düzenlemem gereken yer var bu evde. :ne::ne::ne::ne:
günaydın kıvırım...
bebelerin en aktıf dönemi sanırım. bizimki de altını bile bezletmiyor valla. sudan çıkmış balık gibi kıpır kıpr hamsim benim.
emekleyerek bütün evi dolaşmalar, kafasını illa bi yerlere vurmalar, terlik, kumanda ne bulursa ağza sokmalar. kesinlikle oyuncaklarıyla oynamamalar.
halı ve bilumum toz barındıran şeyleri mıncıklamalar. asla yerinde duramamalar. sürekli bi hoplamalar zıplamalar. kahkaha atmalar. babababababa dıye söylenmeler. ağzı şekilden şekle sokmalar.
ama çok tatlıla kız bunlar. demin konuştum yavrumla e ee eee eee dıyo telde bana kuzummmmm
valla aynı benim kıpırtak oğlumu anlatmışsın demekki bu modeller aynı oluyor ses çıkaran oyun halısı aldık abisi oynuyor o da kumanda yalıyor
Bak şimdi Pikoşum kıskanacak
ama Kıbrısta çok uzak beaaa
atla gel desem gelirmiki?
merhaba, sevgiler...Selam kızlar,duydumki bebikommmun annesini (yani beni)soranlar varmışeee kızım dogurdu işim bitti burda dermişimm
gecmiş olsun kuzu sana ve gökceme...dunde benim basım fena agrıyodu gokcecim
hemde oyle basit bas agrısı degil valla goz kapaklarım bile agrıyodu
Allahım bugün nasıl bir gündü anlatamam.....
Sabah bi kalktım elektrik ve su yok arıza varmış. Jenaratörde bozuk. Neyse aradım MEDAŞ ı akşam 8 e gelcek dedim. Adama ne diyeceğimi bilemedimNeyse Selim bi kaka yaptı anlatamam. Su yok elektrik yok.. Neyse içme suyundan kovaya aldım poposunu yıkadım ama benim üstüm onun üstü berbat oldu. Kabus gibiydi. Öğlen bakıcısına vedim, dedim sadece mama verin su yok elektrik yok kadın ne yapsın. Neyse 11 kat fenerle aşagı indim, çantamı açtım arabanın anahtarı yok evde kalmış. Resmen ağlayacaktım. 11 kat çıktım anahtarı aldım. Okula geldiğimde ölecem sandım. Kabus kabustu ya herşey..