2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
zamanla girersin canım şimdi yenisin ya olmaz ama alışırsın inşallah en kısa zamanda

ay kıyamam işemiş mi :) yerim onun pipişini

kızlar o kadar çok yazmışsınız ki okuyumadım hepsini aaa işim de bi ton üf çalışmak istemiyorum

dün denedim mama olayını
akşam gidince emzirmedim
80 cc zor içti memeye attı kendini

gece 02,30 da uyandı 60 cc zor içti ağlaya ağlaya memeye attı

sabah 06,30 da 30 cc zor içti yine memeye attı kendini

annem aradı sonra
her sabah kahvaltısını bitirirdi ağzını asla açmıyor dedi
06,30 mama içti biraz da emdi dedim
çok olmuş ama niye yemiyo ki dedi
yemiyo yani bu çocuk böyle

hayatım kasma kendini çok yahu. demek kapasitesi o kadar çocuğun. Aden de sadece gece sütünü çok güzel içiyor o kadar. geri kalan hep oyunla karışık bi iki lokma bişi. kaldı ki kilolu olup da ne olacak?

şahin'imin her yeri yerinde. lokum gibi bi beben var daha ne istiyorsun. ben de çok takıktım kilosuna ama alıştım artık. incecik sırma gibi fit bizim oğlanlar.

ayrıca sporcu bi aileden geldiğim için babam, kardeşim ve abim "al annecim bak son lokma hadi yavrum aç ağzını" diye tutturduğumda bana çok kızıyolar. bırak çocuğu aç olsa açar agzını zaten diye.

bebenin ağzına zorla sokulan her yiyecek ilerde çocuğun midesini genişletmeye yarıyormuş. bu da obezite için zemin hazırlıyomuş.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hayatımm ya
bırak cocuk emmek istiyosa emsin ne guzel iste ben artık hic emziremiyorum e cocukcagız da anladı artık memeden sut gelmedigini o yuzden mamaya hayır demiyo napsın :( nası uzuluyorum emziremedigime anlatamam yani..:aglayan:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bende de süt yok da boşa çekiyo bağımlılık olmuş işte

gökçe the forgotten'e izlemeye başladım şu an kulağımda dinliyorum arada da görüntülere bakıyorum :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben izledim bu filmiiiiiiii...simdi trailer'ını izledim de hatırladım cok guzeldi hakikaten..bide Jodie Foster'ın vardı sanki bole bi filmi ucakta flight bisey neydi dur bakim

heh evet fllightplan mıs :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sen kapat o filmi şimdi. akşam evde izle. dinle bak beni. iş yerinde izlenecek filmlerden değil o. konusu ağır.

aslında değil de dinle beni sen.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın hatınlaaaaaaaaaaar:elif:

Aaaaaaav benim bu bebeyle işim iş, şuan salondayız, halının üstüne koydum. Nerde zarar var oraya koşuyo, önce digitürkün kutusuna ve dvd ye saldırdı sonra çekmeceleri açmaya çalıştı, şimdi de kablolara ulaşmaya çalışıyo. Anam benim çok düzenlemem gereken yer var bu evde. :ne::ne::ne::ne:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sanada gunaydın Simuş..
yaa sorma Hira da gecen gun naptı,laptop yerdeydi hira da yerde tabi surune surune gitmis vınn'ı cekmis yan taraftan cıkarmıs hoop agzına bi geldim Allaaahhhh vınn ın her tarafı salya olmus manyak cocuk yaa gülermisin aglarmısın..nerde zaptetcez biz bu cocukları bir solesn

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sanada gunaydın Simuş..
yaa sorma Hira da gecen gun naptı,laptop yerdeydi hira da yerde tabi surune surune gitmis vınn'ı cekmis yan taraftan cıkarmıs hoop agzına bi geldim Allaaahhhh vınn ın her tarafı salya olmus manyak cocuk yaa gülermisin aglarmısın..nerde zaptetcez biz bu cocukları bir solesn

Ahahhaha bilmiyom kız, kabloları ağzına sokuyo diye kucağıma aldım kaldırdım yerini değiştirdim, bi sinirlendi. gitti suluğu kaptığı gibi digitürkün kutusuna koştu. Şuan sulukla dövüyo aleti ahahahhahaha

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Günaydın hatınlaaaaaaaaaaar:elif:

Aaaaaaav benim bu bebeyle işim iş, şuan salondayız, halının üstüne koydum. Nerde zarar var oraya koşuyo, önce digitürkün kutusuna ve dvd ye saldırdı sonra çekmeceleri açmaya çalıştı, şimdi de kablolara ulaşmaya çalışıyo. Anam benim çok düzenlemem gereken yer var bu evde. :ne::ne::ne::ne:

günaydın kıvırım...

bebelerin en aktıf dönemi sanırım. bizimki de altını bile bezletmiyor valla. sudan çıkmış balık gibi kıpır kıpr hamsim benim.

emekleyerek bütün evi dolaşmalar, kafasını illa bi yerlere vurmalar, terlik, kumanda ne bulursa ağza sokmalar. kesinlikle oyuncaklarıyla oynamamalar.

halı ve bilumum toz barındıran şeyleri mıncıklamalar. asla yerinde duramamalar. sürekli bi hoplamalar zıplamalar. kahkaha atmalar. babababababa dıye söylenmeler. ağzı şekilden şekle sokmalar.

ama çok tatlıla kız bunlar. demin konuştum yavrumla e ee eee eee dıyo telde bana kuzummmmm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ahahhaha bilmiyom kız, kabloları ağzına sokuyo diye kucağıma aldım kaldırdım yerini değiştirdim, bi sinirlendi. gitti suluğu kaptığı gibi digitürkün kutusuna koştu. Şuan sulukla dövüyo aleti ahahahhahaha

senin kız fettan anacım belli. aferim benim sarı şekerime. hakkını yedirtmesin. ahahahahah dövsün dijitürkü..

bu arada kablolar için kablo saklayıcılar varya onlardan alabılırsın.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kıvırım...

bebelerin en aktıf dönemi sanırım. bizimki de altını bile bezletmiyor valla. sudan çıkmış balık gibi kıpır kıpr hamsim benim.

emekleyerek bütün evi dolaşmalar, kafasını illa bi yerlere vurmalar, terlik, kumanda ne bulursa ağza sokmalar. kesinlikle oyuncaklarıyla oynamamalar.

halı ve bilumum toz barındıran şeyleri mıncıklamalar. asla yerinde duramamalar. sürekli bi hoplamalar zıplamalar. kahkaha atmalar. babababababa dıye söylenmeler. ağzı şekilden şekle sokmalar.

ama çok tatlıla kız bunlar. demin konuştum yavrumla e ee eee eee dıyo telde bana kuzummmmm

valla aynı benim kıpırtak oğlumu anlatmışsın demekki bu modeller aynı oluyor ses çıkaran oyun halısı aldık abisi oynuyor o da kumanda yalıyor:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın. beni niye aramsıyosun hiç? küsüm ben senlen.

oooooooo bebişim seni aramaya yeminliyim senin yüzünden az kalsın bir sapığım olacaktı zor kurtuldum ayyy adam bide Gökçe yok ben olmazmıyım demişti:kahkaha:
şaka şaka senide ararım simuşla buluşma planı yapalım diye konuşacaktım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın kıvırım...

Kız ben hepsinin totosunu yerim hepsiniiiiiiiiiin :D Bu arada Duru, Noyan ve Aden i nedense birbirlerine benzetiyom ben :bebecik

Günaydınnnnnnn ballarım
simuş seni arıyacam müsaitmisin?

Günaydın Layloşum müsaitim koşiim telefonu buliim nere attım hatırlamıyom da :D:D:D

senin kız fettan anacım belli. aferim benim sarı şekerime. hakkını yedirtmesin. ahahahahah dövsün dijitürkü..

bu arada kablolar için kablo saklayıcılar varya onlardan alabılırsın.

anasına çekmiş kız, babasına çekeydi akıllı uslu bi bebe olurdu :D:D Yaaa şöyle ip değil de işte kabloyu sarabileceğin bişe aldım oysa dediğin :)

Allahııııııııııııııııııııım şuan sandalyeye tutunup kalkmaya çalışıyo aboooov ben çıkiim bu başımıza bi hal açmadan....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aynen laylam aynen. biz de belki durur diye gittik oyun havuzu aldık sıpaya. kocaman onurla ben gırsek yeri yani. içinde kriz geçiriyor benimki. bizim komşunun çocukları oynuyor içinde.

feyse de koydum hatta fotolarını geçen.

valla ne alacagımı şaşırdım uşağa hiç bişi ilgisini çekmiyyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar