2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

oooooooo bebişim seni aramaya yeminliyim senin yüzünden az kalsın bir sapığım olacaktı zor kurtuldum ayyy adam bide Gökçe yok ben olmazmıyım demişti:kahkaha:
şaka şaka senide ararım simuşla buluşma planı yapalım diye konuşacaktım

HHAHAHAHAH hakkat kız neydi o öyle. sapık herif.

buluşun tabi ya ne güzel aynı şehirdesiniz kaçırmayın fırsatları. valla imkanım olsa ben de atlar gelirim. lakin bi ara bi ankara yapmayı düşünuyorum bakalım kısmet.

Kız ben hepsinin totosunu yerim hepsiniiiiiiiiiin :D Bu arada Duru, Noyan ve Aden i nedense birbirlerine benzetiyom ben :bebecik

Günaydın Layloşum müsaitim koşiim telefonu buliim nere attım hatırlamıyom da :D:D:D

anasına çekmiş kız, babasına çekeydi akıllı uslu bi bebe olurdu :D:D Yaaa şöyle ip değil de işte kabloyu sarabileceğin bişe aldım oysa dediğin :)

Allahııııııııııııııııııııım şuan sandalyeye tutunup kalkmaya çalışıyo aboooov ben çıkiim bu başımıza bi hal açmadan....

hepsi çok güzel kız. onu diyorum bizim çocuklarımı oldugu için mi guzel gelıyolar bıze acaba. ama yok anacım hepsi ay parçası gibi. mis mis hepsi. gerçi bütün bebekler guzel oluyor ama bizimkiler bi başka be. :)) eejjejejejaka

anammmmmm tam zilli kız seninki. limonlu lolipop...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benim kızın da sizin anlattıklarınızdan bi farkı yok sadece daha emeklemiyo surunerek gidiyo benimki bi yerlere tutunup kalkma cabası da yok daha onun harici kumanda hırsı,cep telefonu merakı,halıya merakı aynı..halıyı yalamaya calısıyo manyak..bide benim bi pijamam var ona takmıs durumda ne zaman gorse cıldırıyo :)
bide ayna hastası bu cadoloz :huhuu:

kzılar ya bu arada ben evde salondaki halının ustune pamuk yorgan attım iki kat onun ustıunde dursun diye ama durmuyo hep halıya kacıyo sadece halıda kalsa acaba hani ustune carsaf sersem,bu sefer da kafasını neyin vururmu ki ? ondan korkumdan kaldırmıyom yprganı ama yorganda durduguda yokki

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Sende gel Gökçem ne kadan güzel olur yakından tanırdım senide
komik hatunsun azcık güldürürdün bizi

ay bende ne hikayeler var kız. biriktirdim hepsini. maşaallah benim hafıza fil hafızası olduğundan kayıttayım hep. özellikle çocuk olduktan sonra daha bi algılarım açıldı valla. her olaydan komik bi taraf çekip çıkarıyorum valla.

bebikom naparsan yap bizimki de örtü sermediğim yerde oynamaya bayılıyor. bi ara iki halıyı seriyordum yanyana, üstüne siyah peluş kocaman bi örtum var onu altına da silikon yorgan atıyodum. inatla gidip parkenin üzerinde oynuyodu uşağım. bi de atıyodu kendisini kafasını vuruydu yere hep. hatta bak feysde bi çarşafa dolanma masalı diye bi albümüm bile var oyle. Aden'in sıyah peluşa dolanıp kahkahalarla guldugu fotolardan olşuyo. ama senın feys yok sanırım.

pikemmmmmmmmmmm kıskanma bebişim. ben de yalnızım burda ben de kımseyle buluşamıyorum.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ay bende ne hikayeler var kız. biriktirdim hepsini. maşaallah benim hafıza fil hafızası olduğundan kayıttayım hep. özellikle çocuk olduktan sonra daha bi algılarım açıldı valla. her olaydan komik bi taraf çekip çıkarıyorum valla.

bebikom naparsan yap bizimki de örtü sermediğim yerde oynamaya bayılıyor. bi ara iki halıyı seriyordum yanyana, üstüne siyah peluş kocaman bi örtum var onu altına da silikon yorgan atıyodum. inatla gidip parkenin üzerinde oynuyodu uşağım. bi de atıyodu kendisini kafasını vuruydu yere hep. hatta bak feysde bi çarşafa dolanma masalı diye bi albümüm bile var oyle. Aden'in sıyah peluşa dolanıp kahkahalarla guldugu fotolardan olşuyo. ama senın feys yok sanırım.

pikemmmmmmmmmmm kıskanma bebişim. ben de yalnızım burda ben de kımseyle buluşamıyorum.

heee yok canım benim face'im yaa sırf sizler icin acıcam bu gidisle walla yaa :D
o zaman ben napayım kaldırayımmı yorganı ? ama kafa atarsa halıya yada duserse oturmaya calısırken öf

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
heee yok canım benim face'im yaa sırf sizler icin acıcam bu gidisle walla yaa :D
o zaman ben napayım kaldırayımmı yorganı ? ama kafa atarsa halıya yada duserse oturmaya calısırken öf

valla bende siyasi pek çok konuşma yüzünden akrabalarımla bile takıştım o feys yüzünden. kapatmıştım ama baktım bu zilliler feysden de muhabbeti kurmuş bende açtım tekrar feysi.

aç kız sende çok eğlenıyoruz.

bu arada kaldır ben artık halının üzerinde oynamasına da izin verıyorum napayım. azıcık mikroba da alışıversin. erkek çocuğu o nazenin olmasın fazla.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
valla bende siyasi pek çok konuşma yüzünden akrabalarımla bile takıştım o feys yüzünden. kapatmıştım ama baktım bu zilliler feysden de muhabbeti kurmuş bende açtım tekrar feysi.

aç kız sende çok eğlenıyoruz.

bu arada kaldır ben artık halının üzerinde oynamasına da izin verıyorum napayım. azıcık mikroba da alışıversin. erkek çocuğu o nazenin olmasın fazla.

mikrobundan cok ben basının arkasını falan vurur diye korkuyom Gokce yaa..gecen bide yataktan dustu ya o bana yetti simdi surekli tedirgin oluyom duscek diye yada parkeye gitcek yuzunu falan vurcak diye korkuyom..daha desteksiz oturmaıyo tek basına en fazla 2-3 dk oturuyo

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
mikrobundan cok ben basının arkasını falan vurur diye korkuyom Gokce yaa..gecen bide yataktan dustu ya o bana yetti simdi surekli tedirgin oluyom duscek diye yada parkeye gitcek yuzunu falan vurcak diye korkuyom..daha desteksiz oturmaıyo tek basına en fazla 2-3 dk oturuyo

valla ne kadar sakınırsak o kadar korkulan başımıza geliyor. bak benim annemin hastane yakınlarında dükkanı var. şimdi köfteciye çevirdiler gerçi. 4 adet mini mini dükkan yanyana. o dükkanların bi tanesinin sahibinin aden'den 23 gun büyük bebeği var. çocuk dükkanda büyüdü resmen. yaz boyu ( ki haziranda bile serindi hava burda) ayagında bi kere bile çorap görmedim o çocuğun. üzerinde hep atlet vardı sadece. bigün aden daha henüz yeni ek gıdaya geçtiği sıralarda bi baktım annesi kornetin külahını vermiş eline yalıyo bebe. :ne::ne: böyle bakakaldım yeminle. çocuk bi kere bile hasta olmadı. (maşallah) çocuğun evde olduğu saat dilimlerinde de ablası var yaşı 10 o bakıyor çocuğa. bebe dediğim 10 kiloluk bi tosuncuk bu arada. abla da epitopu 20 kilodur yani. kendi kadar uşağı o büyüttü desem yeri. o çocuğun başına bi kere bile bişey gelmedi ama. (Allah korusun)

biz naptık? yemin ederim sana evimin altı hemen deniz benim. ay üşür hasta olur diye yazın o 1500 derece sıcagında eve tıkandım ben. bi kere bile deniz havası almadı çocuk. balkondan aldığı kadarıyla yetindi işte. bu ayda şunu verecez bu ayda onu vermeyecez dıye dıye direttik aha aden hala hasta. 10 gün önce bi grip oldu hala atlatamadı. osursak nem kapıyor valla.

iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum. tabi o kadın kadar salmak kötü ama bizim kadar korumacı olmak da kötü bence.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
hosgeldin annee gorusmeyeli nasılsın ahahah :D

gokceee,biz bide evde velet baktıgımızdan olabilirmi bu performans dusuklugu :bebecik
Hoşbuldum,foruma şöyle bir gözattımda doğum heyecanlarının yerini bir panik bir koşuşturma almış gidiyor :)
Panik yok kızlar....Biz kadınlar eğer istersek 9 kollu ahtapot gibi herşeye yetişiriz,muhtaç oldugumuz kudret,yaratılışımızdan verilmiştir :))

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:

hee dogum heyecanına benzzemiyo hic simdiki bizim derdimiz nası zaptetcez ne yedircez ne giydircez oldu...
hamileyken karnını sevip sevip hayal kurmaya benzemiyomus :deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar