2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
E peki Selim dönmüyor mu Tanselcim? Etrafını nasıl koruyorsun?

Evet ecrincim sonradan büyüyen yataklardan odasındaki. Bugün adamlar geldiler en alt kademeye indirdiler yatağı.

canım dönüyor, etrafı yastıkla kaplı, bende yatagın kenarında kaldım. Aslında yatagına dönmesi gerek ama ne bilyim böyle çok rahatım

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
branş...hem de little ın zümresi :)

kızlar aslında çooook sinirliyim...eşimin teyzesi aramış, eltisiyle gündüz bize gelmek istiyolarmış -okul açılmadan-... yaa nasıl açılmadan hayret bişi 7 buçuk ay oldu bu çocuk doğalı, nerdesiniz be yaa... okul başladı evt dersler başlamadı ama ben kaç ay sonra işe başladım, psikolojim zaten bozuk, oğlanı al gel derken saat kaç oluyoo, neymiş okul açılmadanmış...hem de eltisiyle...okul 17sinde açılıyo di mi diyo bi de, hani bu hft olmazsa hftya gelelim diyoo. valla bu hftyı salladım ama önümüzdeki hft için de bişey bulmam lazım. koooccaaaa yaz geçti.... onu bırak ben tam 7,5 aydır evdeyim...çok kızgınım, çok.

haklısın valla.. söyle bence okul acıldı ama ben 7.5 aydır evdeydim diye.. ne düşüncesiz insanlar var ya cık cık...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
canım dönüyor, etrafı yastıkla kaplı, bende yatagın kenarında kaldım. Aslında yatagına dönmesi gerek ama ne bilyim böyle çok rahatım

ya Tansel sen bilirsinde yastıklara güven olmaz sanki!! yani Noyana cok yüksek engel yapıyoruz onu bile aşıyı (maşallah) degil ki yastık... Allah korusun canım...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Konuyu toplam 9 üye okuyor. (6 kayıtlı üye ve 3 misafir)
pikecan, layla55+, lilacs, littlesunshine+, simurganka01+, tansel+

bak bak uykusuzlara bakk... misafirler cay mı ikram etsek acabasıı??

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

aslında pikem uyumam gerek ama işten geldiğimden beri kendimle kaldığım tek vakit. Selim geceleride uyanıyor, dişinden sıkıntıar başladı. Noyan emiyormu, mama ne sıklıkla veriyorun?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
okurken uyku bastırdı. yatıcam ama selam vermeden geçmeyeyim dedim...
iş için güzel dileklere teşekkürler.
Tuna elbet beni en çok sevicek ama şuan psikolojim bunu algılamaya müsait değil. arkadaşımın kızı bakıcıya anne, annesine meme diyordu. çok trajikomik dimi? annem baksa hiiiiiç endişelenmezdim. ama şuanda nişan sonrası düğünle ilgili görüşmeler yapacaklar ailecek. gelse kaçmış gibi olurdu hiç hoş olmazdı. kayınvalidem de efendime söyliiim, birçok işe sahipmiş şuanda. bayramdan sonra gelirmiş.
eşimle de güzeeel bir kavga ettim ki, evlere şenlik. konuşmuyorum kendisiyle. düğün Tunadan daha mı önemliymiş... lafa bakar mısınız? onun annesini ev mantolatma, tarhana, salça yapma, ve en gıcığı da kardeşinin köpeğine bakması daha önemli tabiiiiiii

ay kafayı yiycem sonunda o olcak :sılakonda:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar,
Tuna elbet beni en çok sevicek ama şuan psikolojim bunu algılamaya müsait değil. arkadaşımın kızı bakıcıya anne, annesine meme diyordu. çok trajikomik dimi? annem baksa hiiiiiç endişelenmezdim. ama şuanda nişan sonrası düğünle ilgili görüşmeler yapacaklar ailecek. gelse kaçmış gibi olurdu hiç hoş olmazdı. kayınvalidem de efendime söyliiim, birçok işe sahipmiş şuanda. bayramdan sonra gelirmiş.
eşimle de güzeeel bir kavga ettim ki, evlere şenlik. konuşmuyorum kendisiyle. düğün Tunadan daha mı önemliymiş... lafa bakar mısınız? onun annesini ev mantolatma, tarhana, salça yapma, ve en gıcığı da kardeşinin köpeğine bakması daha önemli tabiiiiiii

eşinde hakkaten hayret bişey.. Ahhh bu erkekler varya ne diyeyim. Canım üzmkendini herşey iyi olcak. Allahım yardımcımız olsun.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
branş...hem de little ın zümresi :)

kızlar aslında çooook sinirliyim...eşimin teyzesi aramış, eltisiyle gündüz bize gelmek istiyolarmış -okul açılmadan-... yaa nasıl açılmadan hayret bişi 7 buçuk ay oldu bu çocuk doğalı, nerdesiniz be yaa... okul başladı evt dersler başlamadı ama ben kaç ay sonra işe başladım, psikolojim zaten bozuk, oğlanı al gel derken saat kaç oluyoo, neymiş okul açılmadanmış...hem de eltisiyle...okul 17sinde açılıyo di mi diyo bi de, hani bu hft olmazsa hftya gelelim diyoo. valla bu hftyı salladım ama önümüzdeki hft için de bişey bulmam lazım. koooccaaaa yaz geçti.... onu bırak ben tam 7,5 aydır evdeyim...çok kızgınım, çok.

Bence açıkça söyle Lilacscım, okullar fiilen açılmamış olabilir ama o öğrenci,ler için, bizim için okullar açıldı. Tüm gün okuldayım de. Gerçi o zamanda haftasonu gelelim derler o da daha gıcık olur, nasılsa haftasonu çalışmıyor diye bişeler hazırlamanı da beklerler. Afedersin 2 ucu şeyli değnek oldu bu da.. Bilemedim. Ama cidden ben de kızıyorum bu saatten sonra bebek görmeye gelicez diyenlere. Artık kuzuların en hareketli zamanları, durmuyolar, çooooooooooook zor oluyo birini ağırlamak evi toparlamak vs vs...

bizimkide buna cook benziyor ama altında 2 cekmece de var, birde sallanıyor vede büyüyenlerden, yandaki komidinler gidiyor falan.. renkde krem-beyaz :D

:) Oooo sizinki daha iyiymiş Pikoşum. Noyan balı mışıl mışıl uyusun annesi :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Aman Tanselim Allah korusun. Duru da maşallah Noyan gibi Yastık mastık hak getire bize. Odasında kenar koruması olarak kullandığım yastıkları bile kaldırdım ben, çünkü onları tutunup ayağa kalkabileceği bişe sandı geçen gün, sonra küüüüüüüüt kafa üstü çakıldı, hepsini çıkardım odadan. Şimdi de gidip gidip mobilyalarına kafa vuruyo ama naaapiim, Allah korusun hepsini...

Abooooooooooo kız sen deyince farkettim saat 12 olmuş ya amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Benim yatmam gerek....

selam kızlar,

Erkekleri anlamak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Ne uyuz oluyolar bazen yaaaa!!!

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aslında pikem uyumam gerek ama işten geldiğimden beri kendimle kaldığım tek vakit. Selim geceleride uyanıyor, dişinden sıkıntıar başladı. Noyan emiyormu, mama ne sıklıkla veriyorun?

işte bende oyleyim canım bide minnoş sabah 5 te kalkıyor, sorma gitsin...

ara ara emziriyorum canım ama artık meme/mama yerine kaşıkla yemeyi daha cok seviyor.. ama huysuzsa ve gece ise tercihi emmek...

selam kızlar,

zor bir dönem canım, bu erkek milleti bi alem cidden yaa....

:) Oooo sizinki daha iyiymiş Pikoşum. Noyan balı mışıl mışıl uyusun annesi :)

yok be güzelim pek gönlüme göre olmadı acıkcası, burada hem çeşit pek yok hem cok pahalı hersey.. bu aldıgımızı orada yarı fiyatına kesin bulurduk.. ayy sorma o konuda cok dertliyim neyse saglık olsun yeter....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
haklısın canımcım, artık yatagına dönse ii olcak minoşum..

defne de yatagı indiremedigimizden 1 haftadan fazla benle yatıyor. ama ben sabah alıyodum zaten yanıma. besik yataga sıfır oldugundan bi tarafı kapalı. dıger yanındada ben varım mısıl mısısl uyuyo. gece uyanıyo bana bakıyo guluyo bı daha uyuyo. totosunu yedigim. bi eli hep yanagımda basbasa olsak hep benle yatsa :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
simmmusss sagol resim icin tam da bunu sormaya calısıyodum. bende bakayım böle bişi. almısken buyusun tabi. ayy ben daha yeni yapıcam kızma oda. 3 ay var tasınmaya simdiden aklımda 40 tilki:D ne mutluluk yarab. evi sevmiyorum semti sevmiyorum sırf kızıma oda yapıcam dıye mutluluktan ucucam:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
2 kayıtlı üye 20 misafir ne ya???

ahahahahah. o halde misafirlerimiz için gelsinnn;

misafir ol gel bana börekler açarım sana... :smileymix::smileymix:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Sağolun kızlar.. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Yeni yerimi yadırgadım, tam biyere alışmışken başka yere geçmek çok can sıkıcı. Yeni işimde internete giremiyorum hemen tepemde kamera var. Sizleri çok özlicem :( Akşam eve geldiğimde Kuzey 21.30'dan önce yatmıyor, onunla geçiriyorum tüm zamanımı.. Ne dizi, ne tv.. Sadece O. Çok ilgi hastası bir oğlum var,tek başına oynamayı sevmiyor, oturup oynayacaksın. Çok yorgun hissediyorum kendimi.

Bugün sabah kalktığım gibi odasına gittim. Baktım uyanmış beşikte dizlerinin üstünde duruyor. Çevirdim sırtüstü. Ay bi baktım pijaması ıslak. Onu öyle görünce içim ezildi, bi garip oldum nedense. Böyle savunmasız, ıslak kuzucum. Pipisi virgül gibi kenara kaymış, işeyince de bezden taşmış meğer :D

zamanla girersin canım şimdi yenisin ya olmaz ama alışırsın inşallah en kısa zamanda

ay kıyamam işemiş mi :) yerim onun pipişini

kızlar o kadar çok yazmışsınız ki okuyumadım hepsini aaa işim de bi ton üf çalışmak istemiyorum

dün denedim mama olayını
akşam gidince emzirmedim
80 cc zor içti memeye attı kendini

gece 02,30 da uyandı 60 cc zor içti ağlaya ağlaya memeye attı

sabah 06,30 da 30 cc zor içti yine memeye attı kendini

annem aradı sonra
her sabah kahvaltısını bitirirdi ağzını asla açmıyor dedi
06,30 mama içti biraz da emdi dedim
çok olmuş ama niye yemiyo ki dedi
yemiyo yani bu çocuk böyle

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar