2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
pepe dediğimiz velet hangi kanalda bilmıyorum ama biz netten izliyorduk.

çocukların dikkatını çekiyor. ha gerçi çoğu kez Aden'i karşısına koyup benim pepeye dalmışlığım Aden'in de Aşk-ı memnu'yu soluksuz izlemişliği vardır o başka. :) ehehehe

sonracığıma da son yazdıklarına den den koyuyorum. çalışmak zorundayız yapacak bişey yok.

hayatımda hiç bu kadar kendimi kötü hissetmemiştim ben. bişey almak istesem kocamın almadığından değil diyememek yoruyordu beni. alışmışım senelerdir kendi paramla dönmeye.

abowww tek maaşla geçinmek de zormuş hacı...

Ahahahhaha çocuuua izletme kız şimdiden aşkı memnu falan. Gerçi ne oluyo o dizide bilmiyom ama kimin eli kimin cebinde durumları kesin vardır :D:D Öğrenmesin çocuk böyle şeyleri erkenden. Hatta hayatı boyunca hiç öğrenmesin bilmesin denk gelmesin. amin.

Valla Gökçecim, ben bu ay ayrılıyorum ücretsiz izne. Bakalım ne Pok yiyeceeek görecez onu. Allahım yardım etsin inşallah.. Şimdiye kadar birikmiş yıllık izinlerdi raporlardı geçirdik zamanı bakalım. Ama ben zorlanmam sanırım eşimden bişe isteme konusunda. Ki zaten yazık kendisi diyo ki; bundan sonra aybaşında maaşı olduğu gibi sana getiricem sen idare et. Kontrol sende olsun. Yazık kız. Bunu da eminim ben kendimi kötü hissetmiyim diye yapıyo... Canım yaaaa... Maşallah

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
pepe dediğimiz velet hangi kanalda bilmıyorum ama biz netten izliyorduk.

çocukların dikkatını çekiyor. ha gerçi çoğu kez Aden'i karşısına koyup benim pepeye dalmışlığım Aden'in de Aşk-ı memnu'yu soluksuz izlemişliği vardır o başka. :) ehehehe

sonracığıma da son yazdıklarına den den koyuyorum. çalışmak zorundayız yapacak bişey yok.

hayatımda hiç bu kadar kendimi kötü hissetmemiştim ben. bişey almak istesem kocamın almadığından değil diyememek yoruyordu beni. alışmışım senelerdir kendi paramla dönmeye.

abowww tek maaşla geçinmek de zormuş hacı...

Canım çok haklısın. Ben çalışmaktan, kendi paramı kazanmaktan, herhangi bişey alırken oğluma düşünmemekten çok memnunmum. Çalışmam hem kendim için hemde oğlum için çok faydalı diye düşünüyorum. Mesela en basiti 66 aylık bebeleri 1. sınıfa başlatacaklar, devlet okullarında bu bebeler nasıl kendilerini idare ederler. Şu ana çalıştığım için hiç düşünmeden Selimi özel okula veririm. Duygusal yönden çalışmam beni yoruyor ama mantıklı düşününce Selimin geleceği için iyi olcağını düşünüyorum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuş'um
walla sebzeyi once benimkide yemedi de artık yiyo icine bide 1 tane cici bebe ekmegi koyuyorum oyle yediriyom sebze corbasını..
sabah kahvaltısında problem yasıyoruz bizde istemiyo aglıyo..tek tek vericem artık bakalım..
demir damlasını da kullanmicam artık onun yerine gun asırı yada her gun 1 cay kasıgı pekmez vercem ya sade olarak yada meyvesine karıstırırım..
mesela seftali elma yapıyom yemiyo benim dana,ama muz-kayısı yapsam yiyo yada muz-elma..seciyo yani..
seninkızın da vardır mutlaka bi istedigi ama bilemedim ki :ne:

Biz bebek bisküvileri ekmekleri kullanamadığımız için ekmek vereceksem kepek ekmeği veriyorum ben. Doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum ama beyaz ekmekten iyidir sanırım...

Demir damlası ben de vermiyorum. Sabah kahvaltısının içine katıyoruz. Peynir zaten tüketemiyoruz da şimdi bu soya sütünden yapılma peynir bakıcam akşama metrodan. İnşallah bulurum. Maşallah diyiim de kızımın severek yediği tek şey yumurta. Hemen hemen her sabah kahvaltıdan ayrı olarak elimle küçük küçük yediriyorum yumurtayı. Bi onu seviyo. Şeftaliden elmadan armuttan nefret ediyo. Muzu ilk başlarda hiç yemiyordu şimdi bi muzun ancak 1/10 ini zorla yiyo. Versem kavunu karpuzu yicek ama onlar da karın ağrısı yapıyo. Bağırsakları zaten iltihaplı biliyosunuz. İyice mahfoluyo onları da veremiyorum. Geriye bişe de kalmadı zaten. Öğlen çorba veremediğime de çok üzülüyorum sebze çorbası yapıp yapıp çöpe döküyorum Allah affetsin, şimdi ben de vazgeçtim yapmaktan. Evde ne pişerse ondan veriyorum az az naaapiiiim.... :(

................PEPE.....................

trt cocuk da cıkıyo kızlar..tam saatlerini bende bilmiyom ama gun boyu bi kac kez ckıyo iste..dondurup dondurup aynı bolumleri koyuyolar :)

Tamam şekercim saol ben ara ara bakayım bakalım muaaaaaah :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aauuuuuuuuuuuv benimki ıııh ıııh ediiiiiiiy suratı çok pis büzdü ağlamadan yetişiim şuna öptüm ballı fındıklar cevizler :D:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Biz bebek bisküvileri ekmekleri kullanamadığımız için ekmek vereceksem kepek ekmeği veriyorum ben. Doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum ama beyaz ekmekten iyidir sanırım...

Demir damlası ben de vermiyorum. Sabah kahvaltısının içine katıyoruz. Peynir zaten tüketemiyoruz da şimdi bu soya sütünden yapılma peynir bakıcam akşama metrodan. İnşallah bulurum. Maşallah diyiim de kızımın severek yediği tek şey yumurta. Hemen hemen her sabah kahvaltıdan ayrı olarak elimle küçük küçük yediriyorum yumurtayı. Bi onu seviyo. Şeftaliden elmadan armuttan nefret ediyo. Muzu ilk başlarda hiç yemiyordu şimdi bi muzun ancak 1/10 ini zorla yiyo. Versem kavunu karpuzu yicek ama onlar da karın ağrısı yapıyo. Bağırsakları zaten iltihaplı biliyosunuz. İyice mahfoluyo onları da veremiyorum. Geriye bişe de kalmadı zaten. Öğlen çorba veremediğime de çok üzülüyorum sebze çorbası yapıp yapıp çöpe döküyorum Allah affetsin, şimdi ben de vazgeçtim yapmaktan. Evde ne pişerse ondan veriyorum az az naaapiiiim.... :(

evet canım napıcan baska :( olsun olsun bunada sukur gecen haberlerde bi bebek gordum yavrum kıyamam ya daha 9 aylıkmıs ilik kanseri olmus..Allah'ım Yarabbim korusun yavrularımızı bize bagıslasın..caresiz dert vermesin,yemek sorun degil nasıl olsa yicekler tek derdi bu olsun simusum bosver

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Bende hippin bebek büsküviisni veriyorum ama sevmiyor. Ben sabahları selime çok özenerek kahvaltı hazırlıyorum. Misafirlik kahvaltı takımımım küçük reçel kaplarını çıkardım. Birine yumurta sarısı, diğerine labne yada tuzu alınmış keçi peyniri, reçel veya pekmez bi kaba koyuyorum, bi kaba domates suyu ve zeytinyağı birazcık kekik katıyorum, bi kasedede maması ve içinde bisküvi oluyor. Ayrı ayrı yediriyorum. Hepsinin kaşığı bile ayrı. Annem gördüde delisin kızım sen diyor. Nerdeyse jumbonun kaşıklarını çıkaracağım kahvaltı için:) Ayy çok önemsiyorum herşeyin şık ve güzel olmasını..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bende hippin bebek büsküviisni veriyorum ama sevmiyor. Ben sabahları selime çok özenerek kahvaltı hazırlıyorum. Misafirlik kahvaltı takımımım küçük reçel kaplarını çıkardım. Birine yumurta sarısı, diğerine labne yada tuzu alınmış keçi peyniri, reçel veya pekmez bi kaba koyuyorum, bi kaba domates suyu ve zeytinyağı birazcık kekik katıyorum, bi kasedede maması ve içinde bisküvi oluyor. Ayrı ayrı yediriyorum. Hepsinin kaşığı bile ayrı. Annem gördüde delisin kızım sen diyor. Nerdeyse jumbonun kaşıklarını çıkaracağım kahvaltı için:) Ayy çok önemsiyorum herşeyin şık ve güzel olmasını..

tanselcim olmadı bide sütlü cay yap selim'e ingiliz usulu tam olsun :D
walla benim tek derdim yemesi su anda yesinde nası yerse yesin..
ha elbetteki sofra adabından anlamaya baslayınca ona gore egiticem ama simdi begendirme cabasındayım kahvaltı faslını yakında sac saca gircez :sinirli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar yaaa galiba bizim sağ köpek dişimiz de çıkıyor. İğne başı gibi bi beyazlık var orda. Vampirella olucak kızım :D Üst ön dişler çıkmadan köpek dişlerinin çıkması normal mi yaaa? :(:(

canım genelde alt sonra üst daha sonra yan kesiciler cıkar deniyor ama bu mutlaka böyledir denmiyor bildigim... gene de yarın doktora sorarsın tabii, bakalım ne diyecek...

Laylaaaaaaaaaaa Nazoooooooooooooooo kızlar biz ne zaman buluşucaz yav? Eşim bile, neden görüşmüyosunuz arkadaşlarınla diyo :D:D

ama bak hiç kıskanç degilimdir ama şimdi kıskanırım amaaaaaaaaaaaaa bööööööööööööö.. bende gelicemmmmmmmmm bendeeeeeeeeeee....:sinirli::sinirli:
Anammmm herkes burdaymış yaaaa:1:

melebe küselimm.. yeni turnuvaya baktın mı cok hoşuma gitti ehehhh :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

hah işte ince ayrıntıcı seniiiiiii.. anam bu doktora yapan kısım hep böyle mi oluyo, eşimde bu kıvamdır herşeyde ama herşeydeeeee!!! bana darallar gelir, sabrım yetmez.. :D :D :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:eller::eller:

ana valla kendime geldim kız ben. makyajım saçım başım o biçim. eneeee... epeydir üstüme yapışan kusmuklu kıyafetlerimi de yıkanması için çıkarıp kirli sepetine attım. eneeeee

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla aynı şehırlerde yaşayan hatunlar sizi bı ara zonguldakta da mısafır etmek ısterım.. gelın kız zıllıler. yahu barı biriniz zongulkdakta otursaydı.

:aglayan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam hatunlar,
iş başı yapan bir diğeri olarak anca gelebildim :( yeni bir okul ve yeni kişiler... aman çok sıkıcı yaa...

anneme bıraktık sabah kuzuyu, öğlen de iki gibi aldım, pek uyuyamamış sürekli ilgiden :D şimdi uyuyor ki bu saatte uyumaz normalde. ben öğlen gelince saf saf baktı ve de bana gelmedi bu oğlan. sanırım beni pek aramıyor, orada ilgi süper çünkü. ama bana çok zor oldu, okuldan çık, dolmuş bekle, tıkış tepiş gel, taa nerede in, anneme yürü, oğlanı al, geri gel.....ayyy valla çok yoruldum. uyumasa napardım bilmem.

Ahahahhaha kız bugün de yıkanmasam kokacağıdım :D:D Rahatladım valla dünya varmış....

Yaaa bu arada yarın Lilacscım ve Lidılım iş başı yapacaklar. Allah yardımcıları olsun, kolayca geçsin günleri inşallah... Bide Babuş tatile mi gitti bilen var mıdır?

teşekkürler simuş, unutmamışsın...

Yaa kızlar bana ara ara çok pis geliyolar, bana bi akıl verin. Şimdi ben esmer kara kaşlı kara gözlü bişeyim de, kızım beyaz tenli sarı saçlı mavi gözlü ya, herkes bana çocuğu bi yerden çalmışım, evlatlık almışım vb vb muamele ediyo. Acaip gıcık oluyorum. Tanımadığım insanlar neyse bozup bırakıyorum gen biliminden haberiniz yok mu diye de, tanıdığım ve sevdiğim insanların bunu sürekli sürekli söylemesi kalbimi çok kırıyo. Face i olanlar görmüştür, son profil resmimin altına biri emin misin annesi olduğuna demiş ya, sevdiğim biri onu diyen. Ben de bi cevap yazmıştım benim aynım işte diye. O da getir de görelim o zaman bebeklik fotolarını demiş. Sildim o yazdığını. Çok kırıldım. Kimseye bişe ispat etmek zorunda değilim, benim çocuğum o, ister kendime benziyo derim ister nenesine ister ebesine ister alt komşuma benziyo derim. Bu kimseyi ilgilendirmezki. Kırmak da istemiyorum kimseyi ama böyle de ben çok kırılıyorum....

amaaannnnn, takma be, ne isterlerse desinler, çekemiyorlardır güzelim... ama bozulduğunu bence de belli et derim...

ay ben naptım bugün :(

şahin'i giydiriyorum ama yerinde durmuyo bi sağa bisola bi oturuyo bi kalkıyo
tam tişortun çtçıtlarını çıtçıtlıyom omuzüstündeki bi ağlamaya başladı
eşim bağırdı naptın çocuğaaaaaa
napcam beee bişi yapmadım dedim
çıtçtı bi açtım
etiyle çtçıtlamışım :(
derisi kalkmış kıpkırmızı oldu yavrum hemen sustu ama içime oturdu resmen
aşıdaki gibi nefesi kesildi bi an :(

ay onu ben de yapmıştım bi kez, yavrum nasıl da ağlamıştı :(

İyi geceler Pikoşum, öptüm :huhuu:

Ay ben de mi eksik kalmasam naaapsam :tskler: :tskler:

Ben de yatayım fıstıklar. Zati şurda uyuyacağım kaç saat uyku... Keşke ama keşke kızım ve uyumayan tüüüüüüüüüüüm bebişler artık uyanmadan uzuuuuun uzuuuun gece uykusu uyusalar da bizler de 7 aylık uykusuzluğun acısını çıkarsak.....

Yarın sabah işbaşı yapacak olan LİDILIM, LİLACSCIM, GÖKÇECİM.... Kızlar çok çok kolay gelsin, su gibi aksın geçsin inşallah gününüz. :huhuu:

İyi geceler ballı bademler :huhuu:

thanksssssssssss. muck :)

gökçe ve little sizin de hayırlı olsun kızlar yeni iş yılınız....

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu arada, gökçeye ve tansele katılıyorum ben de, şu anda bize olan sevgilerini çok gösteremeseler de, en çok bizi sevecekler onlar, ben oğlumun en çok annesini seveceğini biliyorum, hep öyle değil midir çünkü, en çok anne - baba sevilir...şu an ona ilgi gösteren, onunla oynayan kişileri benimsemesi çok normal, ki onlar da benim annem babam sonuçta, onları sevmesi beni anca mutlu eder, ama sonuçta benim oğlum, en çok bana düşkün olacak...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Batuhanla ben de butun gun evde tekiz ama beni cok arıyor. Benden sıkılmıyor hic desem yeridir yani. Surekli onunla oynayaylım ilgileneyim surekli benim yanımda olsun istiyor. Bazen cok hosuma gidiyor ama bazen de sıkıyor beni. Baskaları alıp sevdigi zaman gozunun icine bakıyorum beni aramasın diye. Ama bi sure sonra onlardan da sıkılıp atıyor kucagıma. Bu aralar esimi de cok arar oldu. Sanırım yavas yavas ona da alıstı. 1 hafta nevsehirdeyken surekli birlikteydik iyi geldi galiba :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aze iş mi değiştin cnm hayırlısı olsun

hergün buraya uğramama ramen bende Azoşun iş değiştirdiğinden haberim yok
Azoşum hayırlı olsun

salak bu tipler yaaa insanı teselli edecekleri yerde mercimek kadar beyinleriyle sorgu sual ediyolar...

selammm pikoşşş muhahaaa noyanın resmini koyman mümkün mü beni faceim yokta göremiyom bi tek bu resmini biliyorum

azom hayırlısı olsun güselim rabbim hakkında hayırlısını versin umarım tez zamanda adapte olursun

hıhı fazlasıda vardı sanırım çoluk çombalak bide kayınvalidemler vs derken ne mi yedirdik pila,tavul ayran,şekerpare tatlısı,eymenin süslü şeker hamurundan kurabiyeleri logusa şerbeti nazar boncuklu kürdanlarla süslü ogluşumun kendi gibi tatlı lokumları ... işte ikramlar

akrabalarımızın yarısı baba tarafım gelemedi fazla evde her yerde insan vardı benim yatağımda bile 5 kişi oturdu

Sağolun kızlar.. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Yeni yerimi yadırgadım, tam biyere alışmışken başka yere geçmek çok can sıkıcı. Yeni işimde internete giremiyorum hemen tepemde kamera var. Sizleri çok özlicem :( Akşam eve geldiğimde Kuzey 21.30'dan önce yatmıyor, onunla geçiriyorum tüm zamanımı.. Ne dizi, ne tv.. Sadece O. Çok ilgi hastası bir oğlum var,tek başına oynamayı sevmiyor, oturup oynayacaksın. Çok yorgun hissediyorum kendimi.

ay ben naptım bugün :(

şahin'i giydiriyorum ama yerinde durmuyo bi sağa bisola bi oturuyo bi kalkıyo
tam tişortun çtçıtlarını çıtçıtlıyom omuzüstündeki bi ağlamaya başladı
eşim bağırdı naptın çocuğaaaaaa
napcam beee bişi yapmadım dedim
çıtçtı bi açtım
etiyle çtçıtlamışım :(
derisi kalkmış kıpkırmızı oldu yavrum hemen sustu ama içime oturdu resmen
aşıdaki gibi nefesi kesildi bi an :(

Ah kıyamam ya nasıl üzüldüm okuyunca :( Çok geçmiş olsun.

Bugün sabah kalktığım gibi odasına gittim. Baktım uyanmış beşikte dizlerinin üstünde duruyor. Çevirdim sırtüstü. Ay bi baktım pijaması ıslak. Onu öyle görünce içim ezildi, bi garip oldum nedense. Böyle savunmasız, ıslak kuzucum. Pipisi virgül gibi kenara kaymış, işeyince de bezden taşmış meğer :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tanselcim olmadı bide sütlü cay yap selim'e ingiliz usulu tam olsun :D
walla benim tek derdim yemesi su anda yesinde nası yerse yesin..
ha elbetteki sofra adabından anlamaya baslayınca ona gore egiticem ama simdi begendirme cabasındayım kahvaltı faslını yakında sac saca gircez :sinirli:
canım haklısın bide ütlü çay yapayım, paşa oğluma yakışır:)
ben ne yerse yein diye düşünmüyoum, ne yerse isteyerek yesin istiyorum. Ben ısrardan nefret ettiğim için oğluşuma ısrar etmiyorum. Kahvaltıyı karışık mümkün değil almaz, ayrı ayr güzelce yiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar